Предни вилушкари со три тркала од Полска


   Страница 1 од 2 1/2   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Linde E16C-01 - преден вилушкар со три тркала
 7
5 200 EUR
Нето цена
2013
Електро
5 043 ч
Висина на кревање: 2 100 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 3ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Jungheinrich EFG220 - преден вилушкар со три тркала
 8
8 300 EUR
Нето цена
2012
Електро
13 138 ч
Висина на кревање: 2 100 mm
Капцитет на кревање: 2 000 kg

Онлајн: 3ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Toyota 8FBET15 - преден вилушкар со три тркала
 5
7 600 EUR
Нето цена
2014
Електро
8 792 ч
Висина на кревање: 2 250 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 7ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Hyster J1.5XNT - преден вилушкар со три тркала
 6
3 200 EUR
Нето цена
2011
Електро
Висина на кревање: 2 400 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 21ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Linde E15-01 - преден вилушкар со три тркала
 8
5 900 EUR
Нето цена
2011
Електро
8 532 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 24ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Toyota 7FBEF15 - преден вилушкар со три тркала
 7
4 800 EUR
Нето цена
2007
Електро
6 400 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 24ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Linde E16-01 - преден вилушкар со три тркала
 6
7 100 EUR
Нето цена
2013
Електро
12 779 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 24ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Still R20-15 - преден вилушкар со три тркала
 7
4 300 EUR
Нето цена
2001
Електро
15 449 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 24ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Toyota 7FBEF15 - преден вилушкар со три тркала
 7
4 700 EUR
Нето цена
2007
Електро
6 409 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 1мес 1ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Jungheinrich EFG216k - преден вилушкар со три тркала
 6
10 700 EUR
Нето цена
2014
Електро
6 947 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 1мес 1ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Toyota 7FBEF15 - преден вилушкар со три тркала
 7
4 700 EUR
Нето цена
2008
Електро
6 607 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 1мес 1ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Toyota 7FBEF15 - преден вилушкар со три тркала
 7
4 700 EUR
Нето цена
2007
Електро
5 590 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 1мес 1ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Linde E16C-02 - преден вилушкар со три тркала
 7
14 300 EUR
Нето цена
2014
Електро
1 560 ч
Висина на кревање: 2 721 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 1мес 1ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Toyota 7FBEF15 - преден вилушкар со три тркала
 6
4 700 EUR
Нето цена
2007
Електро
6 297 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 1мес 1ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Toyota 8FBET16 - преден вилушкар со три тркала
 5
7 100 EUR
Нето цена
2010
Електро
9 121 ч
Висина на кревање: 2 450 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 1мес 5ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Toyota 8FBEKT16 - преден вилушкар со три тркала
 7
6 400 EUR
Нето цена
2014
Електро
16 600 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 1мес 5ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Linde E12 - преден вилушкар со три тркала
 4
2 100 EUR
Нето цена
1993
Електро
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 200 kg

Онлајн: 1мес 8ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Linde E16S - преден вилушкар со три тркала
 5
2 900 EUR
Нето цена
1987
Електро
3 494 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 1мес 8ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Linde E16L-02 - преден вилушкар со три тркала
 7
16 000 EUR
Нето цена
2015
Електро
4 214 ч
Висина на кревање: 2 200 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 1мес 12ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

Linde E18L-01 - преден вилушкар со три тркала
 7
7 100 EUR
Нето цена
2008
Електро
12 413 ч
Висина на кревање: 2 450 mm
Капцитет на кревање: 1 800 kg

Онлајн: 1мес 19ден

SUPERLIFT Alicja Wegrzeniejewska

Полска, Strzałkowo

1 2   

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.