Предни вилушкари со три тркала од Италија


55
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 3 1/3   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 Still RX 20-14 (2600 ore lavoro) - преден вилушкар со три тркала
 1
14 750 EUR
2017
Електро
Висина на кревање: 3 975 mm
Капцитет на кревање: 1 400 kg

Онлајн: 1мес 20ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

 Still EXV 12 (400 ore lavoro) - преден вилушкар со три тркала
3 600 EUR
2009
Електро
Висина на кревање: 3 000 mm
Капцитет на кревање: 1 200 kg

Онлајн: 2мес 4ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

 Still RX 50-13 - преден вилушкар со три тркала
 1
7 250 EUR
2007
Електро
Висина на кревање: 4 320 mm
Капцитет на кревање: 1 300 kg

Онлајн: 2мес 4ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

 Cesab C3E 180 - преден вилушкар со три тркала
7 500 EUR
2011
Електро
Висина на кревање: 3 005 mm
Капцитет на кревање: 1 800 kg

Онлајн: 3мес 30ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

 Linde E12-01 - преден вилушкар со три тркала
9 000 EUR
2013
Електро
Висина на кревање: 4 650 mm
Капцитет на кревање: 1 200 kg

Онлајн: 3мес 30ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

 Still R 20-16 (batteria anno 2010) - преден вилушкар со три тркала
 1
4 500 EUR
1995
Електро
Висина на кревање: 3 000 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 3мес 30ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

 CAT Lift Trucks EP 16 KT (BATTERIA NUOVA) - преден вилушкар со три тркала
 4
6 800 EUR
2001
Електро
Висина на кревање: 4 000 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 5мес 9ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15363/3242915

 Toyota 7 FBEF 18 (BATTERIA NUOVA) - преден вилушкар со три тркала
 1
10 250 EUR
2008
Електро
Висина на кревање: 3 000 mm
Капцитет на кревање: 1 800 kg

Онлајн: 5мес 9ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 14668/3249521

 Linde E 16 H-386-01 (BATTERIA NUOVA) - преден вилушкар со три тркала
 1
11 400 EUR
2012
Електро
Висина на кревање: 3 250 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 5мес 9ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15228/3566380

 Linde E 16 P/335 - преден вилушкар со три тркала
 1
5 450 EUR
1998
Електро
Висина на кревање: 4 650 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 5мес 26ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15748/3595393

 Linde E 16 P-01-386 (batteria 100%) - преден вилушкар со три тркала
 1
12 550 EUR
2012
Електро
Висина на кревање: 4 950 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 7мес 19ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15711/3559872

 [div] PIERALISI TR 800 AC - преден вилушкар со три тркала
 1
6 000 EUR
2012
Електро
Висина на кревање: 2 900 mm
Капцитет на кревање: 800 kg

Онлајн: 7мес 19ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15289/3566383

 Linde E 20 PHL-02-386 - преден вилушкар со три тркала
 1
13 800 EUR
2014
Електро
Висина на кревање: 4 620 mm
Капцитет на кревање: 2 000 kg

Онлајн: 8мес 6ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15715/3559892

 [div] PIERALISI TR 800 (batteria 2015) - преден вилушкар со три тркала
 1
3 800 EUR
2000
Електро
Висина на кревање: 5 200 mm
Капцитет на кревање: 800 kg

Онлајн: 8мес 6ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15573/3559895

 Still R 50-15 - преден вилушкар со три тркала
 1
2 900 EUR
1992
Електро
Висина на кревање: 6 300 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 8мес 6ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15709/3559912

 Linde E 16-01-386 (5000 ore lavoro) - преден вилушкар со три тркала
 1
10 250 EUR
2013
Електро
Висина на кревање: 4 620 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 8мес 6ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15710/3559883

 Still RX 20-18 PH (2600 ore lavoro) - преден вилушкар со три тркала
 1
11 400 EUR
2013
Електро
Висина на кревање: 4 700 mm
Капцитет на кревање: 1 800 kg

Онлајн: 8мес 6ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15698/3559888

 Still RX 20-18 PH (2300 ore lavoro) - преден вилушкар со три тркала
 1
11 400 EUR
2013
Електро
Висина на кревање: 4 700 mm
Капцитет на кревање: 1 800 kg

Онлајн: 8мес 6ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15700/3559913

 Linde E 16 P-01-386- esec. container - преден вилушкар со три тркала
 1
12 100 EUR
2013
Електро
Висина на кревање: 4 150 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 8мес 6ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15473/3413466

 Still RX 50-16 - преден вилушкар со три тркала
 1
9 800 EUR
2006
Електро
Висина на кревање: 4 620 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 8мес 6ден

SYCARR S.R.L.

Италија, Vignola MO

Идентификација 15488/3559876

1 2 3   

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.