Предни вилушкари со три тркала од Чешка република


74
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 4 1/4   
Сортирај според:
Резултати по страница:
JUNGHEINRICH EFG 213 - преден вилушкар со три тркала
 9
8 500 EUR
Нето цена
2011
Електро
7 686 ч

Онлајн: 1мес 9ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31640

LINDE E 14 - преден вилушкар со три тркала
 9
5 700 EUR
Нето цена
2004
Електро
4 242 ч
Висина на кревање: 4 450 mm
Капцитет на кревање: 1 400 kg

Онлајн: 1мес 13ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31676

STILL RX 50-10 - преден вилушкар со три тркала
 9
7 500 EUR
Нето цена
2014
Електро
6 273 ч
Висина на кревање: 4 920 mm
Капцитет на кревање: 1 000 kg

Онлајн: 1мес 14ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31004

STILL RX 50-10 - преден вилушкар со три тркала
 9
7 500 EUR
Нето цена
2014
Електро
7 065 ч
Висина на кревање: 4 920 mm
Капцитет на кревање: 1 000 kg

Онлајн: 1мес 14ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31000

STILL RX 20-18 - преден вилушкар со три тркала
 9
9 200 EUR
Нето цена
2013
Електро
10 349 ч
Висина на кревање: 4 770 mm
Капцитет на кревање: 1 800 kg

Онлајн: 1мес 15ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31532

LINDE E 16-02 - преден вилушкар со три тркала
 9
8 400 EUR
Нето цена
2015
Електро
9 778 ч
Висина на кревање: 3 140 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 1мес 15ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31353

STILL RX 50-13 - преден вилушкар со три тркала
 9
7 600 EUR
Нето цена
2007
Електро
6 474 ч
Висина на кревање: 6 330 mm
Капцитет на кревање: 1 250 kg

Онлајн: 1мес 29ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31437

STILL R 20-18 - преден вилушкар со три тркала
 9
5 500 EUR
Нето цена
2003
Електро
9 465 ч
Висина на кревање: 3 300 mm
Капцитет на кревање: 1 800 kg

Онлајн: 1мес 29ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31134

TOYOTA 8FBET15 - преден вилушкар со три тркала
 9
9 400 EUR
Нето цена
2010
Електро
5 965 ч
Висина на кревање: 3 000 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 1мес 29ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31201

LINDE E 16 C-01 - преден вилушкар со три тркала
 9
6 900 EUR
Нето цена
2013
Електро
9 578 ч
Висина на кревање: 3 150 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 1мес 30ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 30913

TOYOTA 7FBEST13 - преден вилушкар со три тркала
 9
9 900 EUR
Нето цена
2016
Електро
3 626 ч
Висина на кревање: 6 510 mm
Капцитет на кревање: 1 300 kg

Онлајн: 1мес 30ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31220

JUNGHEINRICH EFG 215 - преден вилушкар со три тркала
 9
7 700 EUR
Нето цена
2012
Електро
10 402 ч
Висина на кревање: 3 600 mm
Капцитет на кревање: 1 500 kg

Онлајн: 2мес 4ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31284

LINDE E 12-01 - преден вилушкар со три тркала
 9
8 500 EUR
Нето цена
2011
Електро
13 574 ч
Висина на кревање: 4 100 mm
Капцитет на кревање: 1 200 kg

Онлајн: 2мес 6ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31054

LINDE E 12-01 - преден вилушкар со три тркала
 9
8 900 EUR
Нето цена
2011
Електро
11 939 ч
Висина на кревање: 4 100 mm
Капцитет на кревање: 1 200 kg

Онлајн: 2мес 6ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31053

BT CBE 2.0 T - преден вилушкар со три тркала
 9
5 600 EUR
Нето цена
2001
Електро
3 232 ч
Висина на кревање: 4 900 mm
Капцитет на кревање: 2 000 kg

Онлајн: 2мес 6ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 30983

LINDE E 12-01 - преден вилушкар со три тркала
 9
8 300 EUR
Нето цена
2011
Електро
8 586 ч
Висина на кревање: 4 100 mm
Капцитет на кревање: 1 200 kg

Онлајн: 2мес 11ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31056

LINDE E 12-01 - преден вилушкар со три тркала
 9
8 300 EUR
Нето цена
2010
Електро
3 855 ч
Висина на кревање: 2 790 mm
Капцитет на кревање: 1 200 kg

Онлајн: 2мес 11ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31067

LINDE E 16-01 - преден вилушкар со три тркала
 9
7 500 EUR
Нето цена
2012
Електро
6 273 ч
Висина на кревање: 3 150 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 2мес 12ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 30775

JUNGHEINRICH EFG 113 - преден вилушкар со три тркала
 9
7 800 EUR
Нето цена
2012
Електро
717 ч
Висина на кревање: 3 000 mm
Капцитет на кревање: 1 250 kg

Онлајн: 2мес 12ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 30609

LINDE E 18-02 - преден вилушкар со три тркала
 9
9 500 EUR
Нето цена
2014
Електро
10 226 ч
Висина на кревање: 4 620 mm
Капцитет на кревање: 1 800 kg

Онлајн: 2мес 13ден

VZV.cz - VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 31065

1 2 3 4   

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.