14
Резултати пронајдени
Сортирај според:
Резултати по страница:
Meclift ML5012RC - ракувач со контејнери
 4
Прашајте за цена

Ракувач со контејнери

2019
Висина на кревање: 6 550 mm
Капцитет на кревање: 50 000 kg

Онлајн: 2мес 17ден

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML5012RC

Meclift ML36CM - ракувач со контејнери
 6
Прашајте за цена

Ракувач со контејнери

2019
Висина на кревање: 2 020 mm
Капцитет на кревање: 36 000 kg

Онлајн: 2мес 17ден

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML36CM-2

Meclift ML5012RC - вилушкар
 7
Прашајте за цена

Вилушкар

2019
Висина на кревање: 6 550 mm
Капцитет на кревање: 50 000 kg

Онлајн: 2мес 21ден

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML5012

Meclift ML1812R - вилушкар
 10
Прашајте за цена

Вилушкар

2019
5 ч
Висина на кревање: 6 000 mm
Капцитет на кревање: 18 000 kg

Онлајн: 10мес 13ден

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML007a

Meclift ML1812R - вилушкар
 10
Прашајте за цена

Вилушкар

2019
5 ч
Висина на кревање: 6 000 mm
Капцитет на кревање: 18 000 kg

Онлајн: 10мес 13ден

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML007

Meclift ML1812R - телескопски ракувач
 10
1 EUR

Телескопски ракувач

2019
5 ч
Висина на кревање: 6 000 mm
Капцитет на кревање: 18 000 kg

Онлајн: 10мес 13ден

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML008a

Meclift ML1812R - вилушкар
 10
Прашајте за цена

Вилушкар

2019
5 ч
Висина на кревање: 6 000 mm
Капцитет на кревање: 18 000 kg

Онлајн: 10мес 13ден

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML009

Meclift ML1812R - вилушкар
 10
Прашајте за цена

Вилушкар

2019
5 ч
Висина на кревање: 6 000 mm
Капцитет на кревање: 18 000 kg

Онлајн: 10мес 13ден

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML008

Meclift ML1812R - телескопски ракувач
 9
1 EUR

Телескопски ракувач

2019
5 ч
Висина на кревање: 6 000 mm
Капцитет на кревање: 18 000 kg

Онлајн: 10мес 13ден

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML009a

Meclift ML3012RC - вилушкар
 5
Прашајте за цена

Вилушкар

2018
Висина на кревање: 6 000 mm
Капцитет на кревање: 30 000 kg

Онлајн: 1год 2мес

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML3012RC

Meclift ML3012RC - ракувач со контејнери
 5
Прашајте за цена

Ракувач со контејнери

2018
Висина на кревање: 6 000 mm
Капцитет на кревање: 30 000 kg

Онлајн: 1год 2мес

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML3012

Meclift ML4212RC - вилушкар
 6
Прашајте за цена

Вилушкар

2018
Висина на кревање: 7 800 mm
Капцитет на кревање: 42 000 kg

Онлајн: 1год 2мес

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML4212

Meclift ML4212RC - ракувач со контејнери
 6
Прашајте за цена

Ракувач со контејнери

2018
Висина на кревање: 7 800 mm
Капцитет на кревање: 42 000 kg

Онлајн: 1год 2мес

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML4212RC

Meclift ML36CM - ракувач со контејнери
 8
Прашајте за цена

Ракувач со контејнери

2018
Висина на кревање: 2 020 mm
Капцитет на кревање: 36 000 kg

Онлајн: 1год 2мес

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Германија, Oldenburg

Идентификација ML36CM-1

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.