Опреми за ракување со материјалот


0
Резултати пронајдени

Слични понуди

STILL RX 60-16 - преден вилушкар со четири тркала
7 300 EUR
Нето цена

Преден вилушкар со четири тркала

2014
Електро
5 675 ч
Висина на кревање: 4 220 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 17мин

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 27217

STILL RX 60-16 - преден вилушкар со четири тркала
7 300 EUR
Нето цена

Преден вилушкар со четири тркала

2014
Електро
7 598 ч
Висина на кревање: 4 220 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 23мин

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 27216

STILL RX 60-16 - преден вилушкар со четири тркала
 9
7 300 EUR
Нето цена

Преден вилушкар со четири тркала

2014
Електро
5 992 ч
Висина на кревање: 4 200 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 35мин

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 27215

LINDE H 70 D - преден вилушкар со четири тркала
 9
8 900 EUR
Нето цена

Преден вилушкар со четири тркала

2010
Дизел
13 854 ч
Висина на кревање: 7 250 mm
Капцитет на кревање: 7 000 kg

Онлајн: 47мин

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 25788

LINDE H 70 D - преден вилушкар со четири тркала
 9
11 400 EUR
Нето цена

Преден вилушкар со четири тркала

2010
Дизел
17 328 ч
Висина на кревање: 5 650 mm
Капцитет на кревање: 7 000 kg

Онлајн: 53мин

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 25787

Spijkstaal 303 - тракторче за влечење
 2
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 1час 10мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR390

Spijkstaal 425 M - тракторче за влечење
 12
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 1час 15мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR389

Bull TR-2 RC - тракторче за влечење
 7
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 1час 31мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR0000255

Bull 4 - тракторче за влечење
 6
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 1час 36мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR0000112

Spijkstaal 305 - тракторче за влечење
 4
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 1час 40мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR237

Spijkstaal 210 - тракторче за влечење
 4
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 1час 48мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR303

Spijkstaal 307 - тракторче за влечење
 5
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 1час 53мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR285

Spijkstaal 304 - тракторче за влечење
 3
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 2час 4мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR0000138

FOR RENT: Spijkstaal 310 - тракторче за влечење
 6
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 2час 17мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR148

Bull 5N - тракторче за влечење
 12
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 2час 26мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR0000529

JUNGHEINRICH TFG 430 S - преден вилушкар со четири тркала
 9
6 600 EUR
Нето цена

Преден вилушкар со четири тркала

2011
ТНГ
6 212 ч
Висина на кревање: 5 000 mm
Капцитет на кревање: 3 000 kg

Онлајн: 2час 30мин

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 29009

FOR RENT: Spijkstaal 301 - тракторче за влечење
 4
Прашајте за цена

Тракторче за влечење

Електро

Онлајн: 2час 32мин

Steenks Service B.V.

Холандија, Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Идентификација TR250

JUNGHEINRICH EFG 216 K - преден вилушкар со три тркала
 9
5 900 EUR
Нето цена

Преден вилушкар со три тркала

2009
Електро
4 589 ч
Висина на кревање: 4 500 mm
Капцитет на кревање: 1 600 kg

Онлајн: 2час 37мин

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 28678

STILL RX 60-25 - преден вилушкар со четири тркала
 9
8 500 EUR
Нето цена

Преден вилушкар со четири тркала

2014
Електро
13 851 ч
Висина на кревање: 3 230 mm
Капцитет на кревање: 2 500 kg

Онлајн: 2час 43мин

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 29633

LINDE H 70 T-03 - преден вилушкар со четири тркала
 9
11 900 EUR
Нето цена

Преден вилушкар со четири тркала

2005
ТНГ
9 804 ч
Висина на кревање: 3 400 mm
Капцитет на кревање: 7 000 kg

Онлајн: 3час 6мин

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Чешка република, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

Идентификација 29225

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.