Користени и нови Вилушкари YALE за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 6
YALE
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 1
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 2
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 3
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 4
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Yale ERP20VT forklift

Електричен вилушкар
2022електро177 чВисина на кревање: 4600 mmКапцитет на кревање: 1920 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Објавено: 3час 5минБрој на оглас SHOV152915

26 900EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 1 657 812 MKD
  • ≈ 28 845 USD
2022електро177 чВисина на кревање: 4600 mmКапцитет на кревање: 1920 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Контактирајте го продавачот
YALE MO25 - Вилушкар: слика 1
YALE MO25 - Вилушкар: слика 2
YALE MO25 - Вилушкар: слика 3
YALE MO25 - Вилушкар: слика 4
YALE MO25 - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

YALE MO25

Вилушкар
2016
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
2016
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
YALE MR16 - Вилушкар: слика 1
YALE MR16 - Вилушкар: слика 2
YALE MR16 - Вилушкар: слика 3
YALE MR16 - Вилушкар: слика 4
YALE MR16 - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

YALE MR16

Вилушкар
201516840 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
201516840 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 1
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 2
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 3
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 4
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

YALE MP20FXBW

Вилушкар
201618337 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
201618337 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
YALE MO20 - Вилушкар: слика 1
YALE MO20 - Вилушкар: слика 2
YALE MO20 - Вилушкар: слика 3
YALE MO20 - Вилушкар: слика 4
YALE MO20 - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

YALE MO20

Вилушкар
7439 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
7439 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 1
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 2
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 3
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 4
YALE MP20FXBW - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

YALE MP20FXBW

Вилушкар
2015
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
2015
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
YALE MO10E AC - Вилушкар: слика 1
YALE MO10E AC - Вилушкар: слика 2
YALE MO10E AC - Вилушкар: слика 3
YALE MO10E AC - Вилушкар: слика 4
YALE MO10E AC - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

YALE MO10E AC

Вилушкар
20162485 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
20162485 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
YALE MR16 - Вилушкар: слика 1
YALE MR16 - Вилушкар: слика 2
YALE MR16 - Вилушкар: слика 3
YALE MR16 - Вилушкар: слика 4
YALE MR16 - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

YALE MR16

Вилушкар
201514593 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
201514593 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
YALE MO20 - Вилушкар: слика 1
YALE MO20 - Вилушкар: слика 2
YALE MO20 - Вилушкар: слика 3
YALE MO20 - Вилушкар: слика 4
YALE MO20 - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

YALE MO20

Вилушкар
20153387 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
20153387 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
Yale GDP35VX - Дизел вилушкар: слика 1
Yale GDP35VX - Дизел вилушкар: слика 2
Yale GDP35VX - Дизел вилушкар: слика 3
Yale GDP35VX - Дизел вилушкар: слика 4

Yale GDP35VX

Дизел вилушкар
2011дизел9300 чВисина на кревање: 4105 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Словачка, Tolsteho 5, 81106, Bratislava, Slovakia
Објавено: 1ден

9 500EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 585 472 MKD
  • ≈ 10 187 USD
2011дизел9300 чВисина на кревање: 4105 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Словачка, Tolsteho 5, 81106, Bratislava, Slovakia
Контактирајте го продавачот
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 1
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 2
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 3
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 4
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

2013 Yale GDP35VX

Вилушкар
2013
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 1денБрој на оглас 200243954
Аукција
2013
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 1
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 2
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 3
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 4
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

2014 Yale GDP35VX

Вилушкар
2014
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 1денБрој на оглас 200243952
Аукција
2014
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 1
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 2
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 3
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 4
2013 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

2013 Yale GDP35VX

Вилушкар
2013
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 1денБрој на оглас 200243955
Аукција
2013
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 1
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 2
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 3
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 4
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

2014 Yale GDP35VX

Вилушкар
2014639 ч
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 1денБрој на оглас 200243966
Аукција
2014639 ч
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2018 Yale GLP35VX - Вилушкар: слика 1
2018 Yale GLP35VX - Вилушкар: слика 2
2018 Yale GLP35VX - Вилушкар: слика 3
2018 Yale GLP35VX - Вилушкар: слика 4
2018 Yale GLP35VX - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

2018 Yale GLP35VX

Вилушкар
2018
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 1денБрој на оглас 200243970
Аукција
2018
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 1
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 2
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 3
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 4
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

2014 Yale GDP35VX

Вилушкар
2014
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 1денБрој на оглас 200243953
Аукција
2014
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 1
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 2
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 3
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 4
2014 Yale GDP35VX - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

2014 Yale GDP35VX

Вилушкар
2014425 ч
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 1денБрој на оглас 200243965
Аукција
2014425 ч
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
Yale VX70 - Плински вилушкар: слика 1
Yale VX70 - Плински вилушкар: слика 2
Yale VX70 - Плински вилушкар: слика 3
Yale VX70 - Плински вилушкар: слика 4
Yale VX70 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Yale VX70

Плински вилушкар
ТНГ10927 чВисина на кревање: 6800 mmКапцитет на кревање: 2800 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

9 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
  • ≈ 554 658 MKD
  • ≈ 9 650 USD
ТНГ10927 чВисина на кревање: 6800 mmКапцитет на кревање: 2800 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Yale GDP35VX - Дизел вилушкар: слика 1
Yale GDP35VX - Дизел вилушкар: слика 2
Yale GDP35VX - Дизел вилушкар: слика 3
Yale GDP35VX - Дизел вилушкар: слика 4
Yale GDP35VX - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Yale GDP35VX

Дизел вилушкар
2011дизел9251 чВисина на кревање: 5960 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

4 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
  • ≈ 277 329 MKD
  • ≈ 4 825 USD
2011дизел9251 чВисина на кревање: 5960 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Yale GDP30UX - Дизел вилушкар: слика 1
Yale GDP30UX - Дизел вилушкар: слика 2
Yale GDP30UX - Дизел вилушкар: слика 3
Yale GDP30UX - Дизел вилушкар: слика 4
Yale GDP30UX - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Yale GDP30UX

Дизел вилушкар
Ново2021дизел2 чВисина на кревање: 4800 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

9 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
  • ≈ 554 658 MKD
  • ≈ 9 650 USD
Ново2021дизел2 чВисина на кревање: 4800 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 6
1 / 6
T1 new listing page - Вилушкари YALE
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.