Користени и нови Вилушкари KALMAR за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 10
KALMAR
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 4
TOP

Kalmar DCE120-6

Дизел вилушкар
2009дизел8595 чВисина на кревање: 4250 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 17час 14минБрој на оглас 3145
Прашајте за цена
2009дизел8595 чВисина на кревање: 4250 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 1
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 2
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 3
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 4
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Kalmar DCE 60-6

Вилушкар
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 4час 4мин

4 446EUR

Аукција
 • ≈ 274 001 MKD
 • ≈ 4 767 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 4
TOP

Kalmar DCE120-6

Дизел вилушкар
2009дизел8595 чВисина на кревање: 4250 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 17час 14минБрој на оглас 3145
Прашајте за цена
2009дизел8595 чВисина на кревање: 4250 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCE150-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCE150-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCE150-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCE150-6 - Дизел вилушкар: слика 4
Kalmar DCE150-6 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Kalmar DCE150-6

Дизел вилушкар
201311980 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 15000 kg
Германија, Deutschland
Објавено: 1денБрој на оглас 2232
Прашајте за цена
201311980 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 15000 kg
Германија, Deutschland
Контактирајте го продавачот
Kalmar dce 50-6 hm ( vollausstattung ) - Вилушкар: слика 1
Kalmar dce 50-6 hm ( vollausstattung ) - Вилушкар: слика 2
Kalmar dce 50-6 hm ( vollausstattung ) - Вилушкар: слика 3
Kalmar dce 50-6 hm ( vollausstattung ) - Вилушкар: слика 4
Kalmar dce 50-6 hm ( vollausstattung ) - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Kalmar dce 50-6 hm ( vollausstattung )

Вилушкар
20119291 ч
Германија, AT-8422 ST. NIKOLAI/DR.
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-VUGGLBL

16 500EUR

 • ≈ 1 016 873 MKD
 • ≈ 17 693 USD
20119291 ч
Германија, AT-8422 ST. NIKOLAI/DR.
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCG120-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCG120-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCG120-6 - Дизел вилушкар: слика 3

Kalmar DCG120-6

Дизел вилушкар
2013дизел9500 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 1денБрој на оглас 2646
Прашајте за цена
2013дизел9500 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCD160-12 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCD160-12 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCD160-12 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCD160-12 - Дизел вилушкар: слика 4

Kalmar DCD160-12

Дизел вилушкар
2001дизел11679 чВисина на кревање: 4090 mmКапцитет на кревање: 16000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 1денБрој на оглас 2439
Прашајте за цена
2001дизел11679 чВисина на кревање: 4090 mmКапцитет на кревање: 16000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCD220-12LB - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCD220-12LB - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCD220-12LB - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCD220-12LB - Дизел вилушкар: слика 4

Kalmar DCD220-12LB

Дизел вилушкар
1999дизел15000 чВисина на кревање: 4070 mmКапцитет на кревање: 22000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 1денБрој на оглас 3275
Прашајте за цена
1999дизел15000 чВисина на кревање: 4070 mmКапцитет на кревање: 22000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 4
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kalmar DCD200-12LB

Дизел вилушкар
дизел9319 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 20000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

25 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 1 540 717 MKD
 • ≈ 26 808 USD
дизел9319 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 20000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Kalmar dfq 40/12/45f - Вилушкар: слика 1
Kalmar dfq 40/12/45f - Вилушкар: слика 2
Kalmar dfq 40/12/45f - Вилушкар: слика 3
Kalmar dfq 40/12/45f - Вилушкар: слика 4
Kalmar dfq 40/12/45f - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kalmar dfq 40/12/45f

Вилушкар
199316300 чКапцитет на кревање: 3000 kg
Германија, DE-83104 TUNTENHAUSEN
Објавено: 3денБрој на оглас 46618-ZUAZJHV

12 000EUR

 • ≈ 739 544 MKD
 • ≈ 12 867 USD
199316300 чКапцитет на кревање: 3000 kg
Германија, DE-83104 TUNTENHAUSEN
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCE 150-12 - Вилушкар: слика 1
Kalmar DCE 150-12 - Вилушкар: слика 2
Kalmar DCE 150-12 - Вилушкар: слика 3
Kalmar DCE 150-12 - Вилушкар: слика 4
Kalmar DCE 150-12 - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (46)

Kalmar DCE 150-12

Вилушкар
2011дизел5442 чКапцитет на кревање: 15000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 4ден

17 500EUR

Аукција
 • ≈ 1 078 502 MKD
 • ≈ 18 765 USD
2011дизел5442 чКапцитет на кревање: 15000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCE 60-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCE 60-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCE 60-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCE 60-6 - Дизел вилушкар: слика 4
Kalmar DCE 60-6 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kalmar DCE 60-6

Дизел вилушкар
2007дизел6895 чКапцитет на кревање: 6000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

7 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 431 400 MKD
 • ≈ 7 506 USD
2007дизел6895 чКапцитет на кревање: 6000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCE140-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCE140-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCE140-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCE140-6 - Дизел вилушкар: слика 4
Kalmar DCE140-6 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Kalmar DCE140-6

Дизел вилушкар
2008Капцитет на кревање: 14000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 7денБрој на оглас 3268
Прашајте за цена
2008Капцитет на кревање: 14000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 4

Kalmar DCD200-12LB

Дизел вилушкар
2002дизел5126 чВисина на кревање: 4070 mmКапцитет на кревање: 20000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 7денБрој на оглас 2825
Прашајте за цена
2002дизел5126 чВисина на кревање: 4070 mmКапцитет на кревање: 20000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCG160-12 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCG160-12 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCG160-12 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCG160-12 - Дизел вилушкар: слика 4

Kalmar DCG160-12

Дизел вилушкар
Ново2023дизел275 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 16000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 7денБрој на оглас 2707
Прашајте за цена
Ново2023дизел275 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 16000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar ECG90-6L - Електричен вилушкар: слика 1
Kalmar ECG90-6L - Електричен вилушкар: слика 2
Kalmar ECG90-6L - Електричен вилушкар: слика 3
Kalmar ECG90-6L - Електричен вилушкар: слика 4
Електро

Kalmar ECG90-6L

Електричен вилушкар
Ново2023електро96 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 9000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 7денБрој на оглас 2830
Прашајте за цена
Ново2023електро96 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 9000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCD15-12 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCD15-12 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCD15-12 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCD15-12 - Дизел вилушкар: слика 4

Kalmar DCD15-12

Дизел вилушкар
2001дизелВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 15000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 7денБрој на оглас 2763
Прашајте за цена
2001дизелВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 15000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCF80-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCF80-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCF80-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCF80-6 - Дизел вилушкар: слика 4

Kalmar DCF80-6

Дизел вилушкар
2014дизел5113 чВисина на кревање: 3000 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 7денБрој на оглас 2687
Прашајте за цена
2014дизел5113 чВисина на кревање: 3000 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCD200-12LB - Дизел вилушкар: слика 4

Kalmar DCD200-12LB

Дизел вилушкар
2007дизел2921 чВисина на кревање: 3630 mmКапцитет на кревање: 20000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 7денБрој на оглас 2678
Прашајте за цена
2007дизел2921 чВисина на кревање: 3630 mmКапцитет на кревање: 20000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCE140-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCE140-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCE140-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCE140-6 - Дизел вилушкар: слика 4

Kalmar DCE140-6

Дизел вилушкар
2004дизел9719 чВисина на кревање: 3510 mmКапцитет на кревање: 14000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 7денБрој на оглас 2579
Прашајте за цена
2004дизел9719 чВисина на кревање: 3510 mmКапцитет на кревање: 14000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCG100-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCG100-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCG100-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCG100-6 - Дизел вилушкар: слика 4

Kalmar DCG100-6

Дизел вилушкар
2014дизел17354 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 10000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 7денБрој на оглас 2521
Прашајте за цена
2014дизел17354 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 10000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 10
1 / 10
T1 new listing page - Вилушкари KALMAR
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.