Користени и нови Вилушкари CATERPILLAR за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 9
CATERPILLAR
Cat EP15 KRT - Електричен вилушкар: слика 1
Cat EP15 KRT - Електричен вилушкар: слика 2
Cat EP15 KRT - Електричен вилушкар: слика 3
Cat EP15 KRT - Електричен вилушкар: слика 4
Cat EP15 KRT - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
Електро

Cat EP15 KRT

Електричен вилушкар
2007електро243 чВисина на кревање: 5490 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Холандија, Tilburg
Објавено: 21час 11минБрој на оглас 2709

4 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 292 736 MKD
 • ≈ 5 093 USD
2007електро243 чВисина на кревање: 5490 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Холандија, Tilburg
Контактирајте го продавачот
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 1
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 2
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 3
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 4
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT

Вилушкар за груб терен
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
CAT GP25N - Вилушкар: слика 1
CAT GP25N - Вилушкар: слика 2
CAT GP25N - Вилушкар: слика 3
CAT GP25N - Вилушкар: слика 4
CAT GP25N - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT GP25N

Вилушкар
2005
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
2005
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 1
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 2
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 3
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 4
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT GP18N

Плински вилушкар
201219000 чВисина на кревање: 4800 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Објавено: 2денБрој на оглас 13166

4 670EUR

 • ≈ 287 806 MKD
 • ≈ 5 007 USD
201219000 чВисина на кревање: 4800 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Контактирајте го продавачот
CAT EP15KRT - Електричен вилушкар: слика 1
CAT EP15KRT - Електричен вилушкар: слика 2
CAT EP15KRT - Електричен вилушкар: слика 3
CAT EP15KRT - Електричен вилушкар: слика 4
CAT EP15KRT - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT EP15KRT

Електричен вилушкар
2006155 чВисина на кревање: 5490 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Објавено: 2денБрој на оглас 13142

5 261EUR

 • ≈ 324 228 MKD
 • ≈ 5 641 USD
2006155 чВисина на кревање: 5490 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Контактирајте го продавачот
Caterpillar GP50N - Вилушкар: слика 1
Caterpillar GP50N - Вилушкар: слика 2
Caterpillar GP50N - Вилушкар: слика 3
Caterpillar GP50N - Вилушкар: слика 4
Caterpillar GP50N - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Caterpillar GP50N

Вилушкар
20127933 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 4ден
Аукција
20127933 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Caterpillar EP25 - Електричен вилушкар: слика 1
Caterpillar EP25 - Електричен вилушкар: слика 2
Caterpillar EP25 - Електричен вилушкар: слика 3
Caterpillar EP25 - Електричен вилушкар: слика 4
Caterpillar EP25 - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Caterpillar EP25

Електричен вилушкар
2000електроВисина на кревање: 3000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

1 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 61 628 MKD
 • ≈ 1 072 USD
2000електроВисина на кревање: 3000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Caterpillar DP25 - Дизел вилушкар: слика 1
Caterpillar DP25 - Дизел вилушкар: слика 2
Caterpillar DP25 - Дизел вилушкар: слика 3
Caterpillar DP25 - Дизел вилушкар: слика 4
Caterpillar DP25 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar DP25

Дизел вилушкар
1999дизел18546 чВисина на кревање: 4300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

3 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 215 700 MKD
 • ≈ 3 753 USD
1999дизел18546 чВисина на кревање: 4300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Caterpillar DP30 - Дизел вилушкар: слика 1
Caterpillar DP30 - Дизел вилушкар: слика 2
Caterpillar DP30 - Дизел вилушкар: слика 3
Caterpillar DP30 - Дизел вилушкар: слика 4
Caterpillar DP30 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar DP30

Дизел вилушкар
1997дизел5631 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 071 MKD
 • ≈ 2 680 USD
1997дизел5631 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Caterpillar FD70 - Дизел вилушкар: слика 1
Caterpillar FD70 - Дизел вилушкар: слика 2
Caterpillar FD70 - Дизел вилушкар: слика 3
Caterpillar FD70 - Дизел вилушкар: слика 4
Caterpillar FD70 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar FD70

Дизел вилушкар
2003дизел1815 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 6550 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

4 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 277 329 MKD
 • ≈ 4 825 USD
2003дизел1815 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 6550 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
CAT - Вилушкар: слика 1
CAT - Вилушкар: слика 2
CAT - Вилушкар: слика 3
CAT - Вилушкар: слика 4
CAT - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

CAT

Вилушкар
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 6ден

889EUR

Аукција
 • ≈ 54 787 MKD
 • ≈ 953 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
CAT DP25N - Вилушкар: слика 1
CAT DP25N - Вилушкар: слика 2
CAT DP25N - Вилушкар: слика 3
CAT DP25N - Вилушкар: слика 4
CAT DP25N - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT DP25N

Вилушкар
20058000 чВисина на кревање: 3740 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Објавено: 6денБрој на оглас 13139

7 035EUR

 • ≈ 433 557 MKD
 • ≈ 7 543 USD
20058000 чВисина на кревање: 3740 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Контактирајте го продавачот
Caterpilar F35 - Вилушкар: слика 1
Caterpilar F35 - Вилушкар: слика 2
Caterpilar F35 - Вилушкар: слика 3
Caterpilar F35 - Вилушкар: слика 4
Caterpilar F35 - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Caterpilar F35

Вилушкар
3528 ч
Белгија
Објавено: 6ден

510EUR

Аукција
 • ≈ 31 430 MKD
 • ≈ 546 USD
3528 ч
Белгија
Контактирајте го продавачот
Caterpillar EP16KP - Вилушкар: слика 1
Caterpillar EP16KP - Вилушкар: слика 2
Caterpillar EP16KP - Вилушкар: слика 3
Caterpillar EP16KP - Вилушкар: слика 4
Caterpillar EP16KP - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Caterpillar EP16KP

Вилушкар
2006Капцитет на кревање: 1600 kg
Белгија
Објавено: 6ден
Аукција
2006Капцитет на кревање: 1600 kg
Белгија
Контактирајте го продавачот
CAT GP18K - Вилушкар: слика 1
CAT GP18K - Вилушкар: слика 2
CAT GP18K - Вилушкар: слика 3
CAT GP18K - Вилушкар: слика 4
CAT GP18K - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT GP18K

Вилушкар
2000ТНГ9930 чКапцитет на кревање: 1800 kg
Белгија
Објавено: 6ден

500EUR

Аукција
 • ≈ 30 814 MKD
 • ≈ 536 USD
2000ТНГ9930 чКапцитет на кревање: 1800 kg
Белгија
Контактирајте го продавачот
Caterpillar EP20KC - Вилушкар: слика 1
Caterpillar EP20KC - Вилушкар: слика 2
Caterpillar EP20KC - Вилушкар: слика 3
Caterpillar EP20KC - Вилушкар: слика 4
Caterpillar EP20KC - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Caterpillar EP20KC

Вилушкар
2005
Белгија
Објавено: 6ден
Аукција
2005
Белгија
Контактирајте го продавачот
Caterpillar GP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019 - Плински вилушкар: слика 1
Caterpillar GP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019 - Плински вилушкар: слика 2
Caterpillar GP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019 - Плински вилушкар: слика 3
Caterpillar GP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019 - Плински вилушкар: слика 4
Caterpillar GP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Caterpillar GP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019

Плински вилушкар
2019ТНГВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Bedrijfstraat 3 5391 LR Nuland the Netherlands
Објавено: 7денБрој на оглас INT310

10 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 662 508 MKD
 • ≈ 11 527 USD
2019ТНГВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Bedrijfstraat 3 5391 LR Nuland the Netherlands
Контактирајте го продавачот
CAT EP20KT - Вилушкар: слика 1
CAT EP20KT - Вилушкар: слика 2
CAT EP20KT - Вилушкар: слика 3
CAT EP20KT - Вилушкар: слика 4
CAT EP20KT - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

CAT EP20KT

Вилушкар
2000
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 7ден
Аукција
2000
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 1
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 2
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 3
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 4
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT DP30NT

Дизел вилушкар
20167000 чВисина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Објавено: 9денБрој на оглас 13128

11 764EUR

 • ≈ 725 000 MKD
 • ≈ 12 614 USD
20167000 чВисина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Контактирајте го продавачот
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 1
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 2
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 3
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 4
CAT DP30NT - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT DP30NT

Дизел вилушкар
20167000 чВисина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Објавено: 9денБрој на оглас 13119

11 764EUR

 • ≈ 725 000 MKD
 • ≈ 12 614 USD
20167000 чВисина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 9
1 / 9
T1 new listing page - Вилушкари CATERPILLAR
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.