Користени и нови Вилушкари за груб терен за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 7
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 1
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 2
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 3
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 4
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Manitou MSI30T

Вилушкар за груб терен
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 1час 59минБрој на оглас 200245603
Аукција
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 1
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 2
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 3
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 4
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Case M4K Ex-army

Вилушкар за груб терен
2002111 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 23час 4минБрој на оглас E05747
Прашајте за цена
2002111 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
MANITOU MB20CL 4x2 Chariot Elevateur Tout Terrain - Вилушкар за груб терен: слика 1
MANITOU MB20CL 4x2 Chariot Elevateur Tout Terrain - Вилушкар за груб терен: слика 2
MANITOU MB20CL 4x2 Chariot Elevateur Tout Terrain - Вилушкар за груб терен: слика 3
MANITOU MB20CL 4x2 Chariot Elevateur Tout Terrain - Вилушкар за груб терен: слика 4
MANITOU MB20CL 4x2 Chariot Elevateur Tout Terrain - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (49)

MANITOU MB20CL 4x2 Chariot Elevateur Tout Terrain

Вилушкар за груб терен
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 1
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 2
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 3
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 4
CAT - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT

Вилушкар за груб терен
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, MOERDIJK, NLD
Контактирајте го продавачот
MANITOU MSI30D 3000 kg 4x2 4x2 Chariot Elevate ... - Вилушкар за груб терен: слика 1
MANITOU MSI30D 3000 kg 4x2 4x2 Chariot Elevate ... - Вилушкар за груб терен: слика 2
MANITOU MSI30D 3000 kg 4x2 4x2 Chariot Elevate ... - Вилушкар за груб терен: слика 3
MANITOU MSI30D 3000 kg 4x2 4x2 Chariot Elevate ... - Вилушкар за груб терен: слика 4
MANITOU MSI30D 3000 kg 4x2 4x2 Chariot Elevate ... - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

MANITOU MSI30D 3000 kg 4x2 4x2 Chariot Elevate ...

Вилушкар за груб терен
20002182 ч
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
20002182 ч
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 1
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 2
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 3
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 4
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Unused 2024 Apache CPC30

Вилушкар за груб терен
2024
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140403594
Аукција
2024
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 1
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 2
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 3
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 4
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Unused 2024 Apache CPC30

Вилушкар за груб терен
20242 ч
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 1денБрој на оглас 140403593
Аукција
20242 ч
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 1
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 2
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 3
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 4
Unused 2024 Apache CPC30 - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Unused 2024 Apache CPC30

Вилушкар за груб терен
20242 ч
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 1денБрој на оглас 140403591
Аукција
20242 ч
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 1
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 2
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 3
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 4
Case M4K Ex-army - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Case M4K Ex-army

Вилушкар за груб терен
2002271 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 1денБрој на оглас E05933
Прашајте за цена
2002271 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 1

Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr

Вилушкар за груб терен
2023дизел477 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - M30-4 - 62174
Прашајте за цена
2023дизел477 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 1
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 2
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 3
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 4
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr

Вилушкар за груб терен
2012дизел2518 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - M30-4 - 61481
Прашајте за цена
2012дизел2518 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 1
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 2
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 3
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 4
Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Manitou M30-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr

Вилушкар за груб терен
2015дизел8000 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - M30-4 - 61582
Прашајте за цена
2015дизел8000 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Manitou MC25-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 D - Вилушкар за груб терен: слика 1

Manitou MC25-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 D

Вилушкар за груб терен
2022дизел338 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - MC25-4 - 61568

67 500EUR

 • ≈ 4 159 937 MKD
 • ≈ 72 382 USD
2022дизел338 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Manitou M50-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 1

Manitou M50-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr

Вилушкар за груб терен
2023дизел93 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Niederlande, Groenlo
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - M50-4 - 62454
Прашајте за цена
2023дизел93 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Niederlande, Groenlo
Контактирајте го продавачот
Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee! Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 1

Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee! Diesel, 4x4 Dr

Вилушкар за груб терен
2024дизел104 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - M30-4 - 62920
Прашајте за цена
2024дизел104 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee! 3000 kg Capaci - Вилушкар за груб терен: слика 1

Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee! 3000 kg Capaci

Вилушкар за груб терен
2019дизел1561 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Niederlande, Groenlo
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - M30-4 - 60263
Прашајте за цена
2019дизел1561 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Niederlande, Groenlo
Контактирајте го продавачот
Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee! Diesel, 4x4 D - Вилушкар за груб терен: слика 1

Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee! Diesel, 4x4 D

Вилушкар за груб терен
2024дизел44 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Niederlande, Groenlo
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - M30-4 - 62941
Прашајте за цена
2024дизел44 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Niederlande, Groenlo
Контактирајте го продавачот
Manitou MC25-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 D - Вилушкар за груб терен: слика 1

Manitou MC25-4 Valid Inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 D

Вилушкар за груб терен
2022дизел145 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - MC25-4 - 61570

67 500EUR

 • ≈ 4 159 937 MKD
 • ≈ 72 382 USD
2022дизел145 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 1

Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee, Diesel, 4x4 Dr

Вилушкар за груб терен
2019дизел1477 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - M30-4 - 60262
Прашајте за цена
2019дизел1477 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Groenlo, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee! Diesel, 4x4 Dr - Вилушкар за груб терен: слика 1

Manitou M30-4 Valid inspection, *Guarantee! Diesel, 4x4 Dr

Вилушкар за груб терен
2024дизел94 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Niederlande, Groenlo
Објавено: 2денБрој на оглас MANITOU - M30-4 - 62942
Прашајте за цена
2024дизел94 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Niederlande, Groenlo
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 7
1 / 7
T1 new listing page - Вилушкари за груб терен
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.