Користени и нови Вилушкари за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 304
Linde E 16 C-02 - Електричен вилушкар: слика 1
Linde E 16 C-02 - Електричен вилушкар: слика 2
Linde E 16 C-02 - Електричен вилушкар: слика 3
Електро
TOP

Linde E 16 C-02

Електричен вилушкар
2001електроВисина на кревање: 5400 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Холандија, Hardinxveld, Zuid-Holland
Објавено: 2мес 6ден
Прашајте за цена
2001електроВисина на кревање: 5400 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Холандија, Hardinxveld, Zuid-Holland
Контактирајте го продавачот
Still R50/15 - Електричен вилушкар: слика 1
Still R50/15 - Електричен вилушкар: слика 2
Still R50/15 - Електричен вилушкар: слика 3
Still R50/15 - Електричен вилушкар: слика 4
Електро
TOP

Still R50/15

Електричен вилушкар
електроВисина на кревање: 3000 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Холандија, Hardinxveld, Zuid-Holland
Објавено: 2мес 6ден

1 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 77 035 MKD
 • ≈ 1 340 USD
електроВисина на кревање: 3000 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Холандија, Hardinxveld, Zuid-Holland
Контактирајте го продавачот
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 1
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 2
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 3
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 4
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Toyota 10544 - 8FGF20

Плински вилушкар
20157238 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Литванија, Litauen, Vilniaus r, Vilniaus apskritis
Објавено: 8мин Број на оглас 10544

8 950EUR

 • ≈ 551 576 MKD
 • ≈ 9 597 USD
20157238 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Литванија, Litauen, Vilniaus r, Vilniaus apskritis
Контактирајте го продавачот
2016 KoneCranes SMV 16-600C - Вилушкар: слика 1
2016 KoneCranes SMV 16-600C - Вилушкар: слика 2
2016 KoneCranes SMV 16-600C - Вилушкар: слика 3
2016 KoneCranes SMV 16-600C - Вилушкар: слика 4
2016 KoneCranes SMV 16-600C - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

2016 KoneCranes SMV 16-600C

Вилушкар
2016
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 18мин Број на оглас 200245237
Аукција
2016
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 1
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 2
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 3
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 4
Manitou MSI30T - Вилушкар за груб терен: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Manitou MSI30T

Вилушкар за груб терен
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 20мин Број на оглас 200245603
Аукција
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 1
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 2
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 3
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 4
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ]

Дизел вилушкар
20181200 ч
Кина, Shanghai, P.R.China
Објавено: 1час 40мин

13 965EUR

 • ≈ 860 644 MKD
 • ≈ 14 975 USD
20181200 ч
Кина, Shanghai, P.R.China
Контактирајте го продавачот
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 1
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 2
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 3
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 4
Yale ERP20VT forklift - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Yale ERP20VT forklift

Електричен вилушкар
2022електро177 чВисина на кревање: 4600 mmКапцитет на кревање: 1920 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Објавено: 2час 38минБрој на оглас SHOV152915

26 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 657 812 MKD
 • ≈ 28 845 USD
2022електро177 чВисина на кревање: 4600 mmКапцитет на кревање: 1920 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Контактирајте го продавачот
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 1
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 2
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 3
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 4
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Steinbock TFG 1.6CE/320Z

Плински вилушкар
1981ТНГ721 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Објавено: 3час 16минБрој на оглас SHOV153120

2 995EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 184 577 MKD
 • ≈ 3 211 USD
1981ТНГ721 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Контактирајте го продавачот
TCM FD100 - Дизел вилушкар: слика 1
TCM FD100 - Дизел вилушкар: слика 2
TCM FD100 - Дизел вилушкар: слика 3
TCM FD100 - Дизел вилушкар: слика 4

TCM FD100

Дизел вилушкар
20163000 чВисина на кревање: 5000 mm
Кина, Minhang District
Објавено: 3час 49мин

19 500EUR

 • ≈ 1 201 759 MKD
 • ≈ 20 910 USD
20163000 чВисина на кревање: 5000 mm
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 1
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 2
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 3
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 4
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

TCM FD70

Дизел вилушкар
Кина, Minhang District
Објавено: 3час 49мин

14 100EUR

 • ≈ 868 964 MKD
 • ≈ 15 119 USD
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
Clark Y130D lyftkapacitet 5600kg - Вилушкар: слика 1
Clark Y130D lyftkapacitet 5600kg - Вилушкар: слика 2
Clark Y130D lyftkapacitet 5600kg - Вилушкар: слика 3
Clark Y130D lyftkapacitet 5600kg - Вилушкар: слика 4
Clark Y130D lyftkapacitet 5600kg - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Clark Y130D lyftkapacitet 5600kg

Вилушкар
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 4час 8мин

355EUR

Аукција
 • ≈ 21 878 MKD
 • ≈ 380 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Nissan PH02A250 / LPG / 2,5 Tonnen - Вилушкар: слика 1
Nissan PH02A250 / LPG / 2,5 Tonnen - Вилушкар: слика 2
Nissan PH02A250 / LPG / 2,5 Tonnen - Вилушкар: слика 3
Nissan PH02A250 / LPG / 2,5 Tonnen - Вилушкар: слика 4
Nissan PH02A250 / LPG / 2,5 Tonnen - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Nissan PH02A250 / LPG / 2,5 Tonnen

Вилушкар
Германија, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Објавено: 4час 10мин

17EUR

Аукција
 • ≈ 1 047 MKD
 • ≈ 18 USD
Германија, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 1
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 2
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 3
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 4
Kalmar DCE 60-6 - Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Kalmar DCE 60-6

Вилушкар
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 4час 10мин

4 446EUR

Аукција
 • ≈ 274 001 MKD
 • ≈ 4 767 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Alimak - Дизел вилушкар: слика 1
Alimak - Дизел вилушкар: слика 2
Alimak - Дизел вилушкар: слика 3
Alimak - Дизел вилушкар: слика 4
Alimak - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Alimak

Дизел вилушкар
дизел
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 4час 11мин

88EUR

Аукција
 • ≈ 5 423 MKD
 • ≈ 94 USD
дизел
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Linde V 10 5212 - Електричен вилушкар: слика 1
Linde V 10 5212 - Електричен вилушкар: слика 2
Linde V 10 5212 - Електричен вилушкар: слика 3
Linde V 10 5212 - Електричен вилушкар: слика 4
Linde V 10 5212 - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
Електро

Linde V 10 5212

Електричен вилушкар
2017електро1725 чВисина на кревање: 1000 mmКапцитет на кревање: 600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 23минБрој на оглас ANL1004181

3 700EUR

 • ≈ 228 026 MKD
 • ≈ 3 967 USD
2017електро1725 чВисина на кревање: 1000 mmКапцитет на кревање: 600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 1
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 2
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 3
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 4
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Linde H 45 D (3B) EVO 394-02

Дизел вилушкар
2017дизел13600 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 23минБрој на оглас ANL1069427

23 500EUR

 • ≈ 1 448 274 MKD
 • ≈ 25 199 USD
2017дизел13600 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Linde H 16 T 391-00

Плински вилушкар
2018ТНГ224 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 23минБрој на оглас ANL1024655

22 900EUR

 • ≈ 1 411 297 MKD
 • ≈ 24 556 USD
2018ТНГ224 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 1
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 2
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 3
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 4
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H 30 D (3B) EVO 393-02

Дизел вилушкар
2019дизел8765 чВисина на кревање: 6455 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 23минБрој на оглас ANL1079121

26 500EUR

 • ≈ 1 633 160 MKD
 • ≈ 28 416 USD
2019дизел8765 чВисина на кревање: 6455 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Toyota 02-8FGF25

Плински вилушкар
2019ТНГ1300 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 23минБрој на оглас ANL1069857

18 900EUR

 • ≈ 1 164 782 MKD
 • ≈ 20 267 USD
2019ТНГ1300 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Jungheinrich TFG20-A

Плински вилушкар
1992ТНГ5772 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 23минБрој на оглас ANL1076255

3 500EUR

 • ≈ 215 700 MKD
 • ≈ 3 753 USD
1992ТНГ5772 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии
Електро

Linde E 16 L EVO 386-02

Електричен вилушкар
2017електро4470 чВисина на кревање: 3545 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 23минБрој на оглас ANL1075588

12 650EUR

 • ≈ 779 603 MKD
 • ≈ 13 564 USD
2017електро4470 чВисина на кревање: 3545 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 1
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 2
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 3
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 4
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H 50 D (3B) EVO 394-02

Дизел вилушкар
2017дизел6345 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 23минБрој на оглас ANL1070383

37 900EUR

 • ≈ 2 335 727 MKD
 • ≈ 40 641 USD
2017дизел6345 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 304
1 / 304
T1 new listing page - Вилушкари, виљушкари
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.