Користени и нови Телескопски ракувачи за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 92
MANITOU 425CP - Телескопски ракувач: слика 1
MANITOU 425CP - Телескопски ракувач: слика 2
MANITOU 425CP - Телескопски ракувач: слика 3
MANITOU 425CP - Телескопски ракувач: слика 4
MANITOU 425CP - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
TOP

MANITOU 425CP

Телескопски ракувач
19915500 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Франција, 25 rue du hangy 88160 Fresse sur Moselle France
Објавено: 23час 10мин

12 000EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 738 274 MKD
 • ≈ 12 833 USD
19915500 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Франција, 25 rue du hangy 88160 Fresse sur Moselle France
Контактирајте го продавачот
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 1
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 2
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 3
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 4
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)
TOP

JCB 540-140 / 2020 Telehandler

Телескопски ракувач
2020дизел3900 чКапцитет на кревање: 4000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 2час 45минБрој на оглас 181159

49 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 045 383 MKD
 • ≈ 52 938 USD
2020дизел3900 чКапцитет на кревање: 4000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
Merlo P 35.13 K - Телескопски ракувач: слика 1
Merlo P 35.13 K - Телескопски ракувач: слика 2
Merlo P 35.13 K - Телескопски ракувач: слика 3
Merlo P 35.13 K - Телескопски ракувач: слика 4
Merlo P 35.13 K - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Merlo P 35.13 K

Телескопски ракувач
20055600 чВисина на кревање: 13000 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Објавено: 2час 8мин
Прашајте за цена
20055600 чВисина на кревање: 13000 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Контактирајте го продавачот
Haulotte 40.17 - Телескопски ракувач: слика 1
Haulotte 40.17 - Телескопски ракувач: слика 2
Haulotte 40.17 - Телескопски ракувач: слика 3
Haulotte 40.17 - Телескопски ракувач: слика 4
Haulotte 40.17 - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Haulotte 40.17

Телескопски ракувач
20095900 чВисина на кревање: 17000 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Објавено: 2час 9мин

32 000EUR

 • ≈ 1 968 732 MKD
 • ≈ 34 222 USD
20095900 чВисина на кревање: 17000 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Контактирајте го продавачот
Genie 2506 - Телескопски ракувач: слика 1
Genie 2506 - Телескопски ракувач: слика 2
Genie 2506 - Телескопски ракувач: слика 3
Genie 2506 - Телескопски ракувач: слика 4
Genie 2506 - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Genie 2506

Телескопски ракувач
20073600 чВисина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Објавено: 2час 9мин
Прашајте за цена
20073600 чВисина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Контактирајте го продавачот
Merlo 38.13 Plus - Телескопски ракувач: слика 1
Merlo 38.13 Plus - Телескопски ракувач: слика 2
Merlo 38.13 Plus - Телескопски ракувач: слика 3
Merlo 38.13 Plus - Телескопски ракувач: слика 4
Merlo 38.13 Plus - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Merlo 38.13 Plus

Телескопски ракувач
20104000 чВисина на кревање: 13000 mmКапцитет на кревање: 3800 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Објавено: 2час 9мин
Прашајте за цена
20104000 чВисина на кревање: 13000 mmКапцитет на кревање: 3800 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Контактирајте го продавачот
Manitou 628 - Телескопски ракувач: слика 1
Manitou 628 - Телескопски ракувач: слика 2
Manitou 628 - Телескопски ракувач: слика 3
Manitou 628 - Телескопски ракувач: слика 4
Manitou 628 - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Manitou 628

Телескопски ракувач
2005Висина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 2800 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Објавено: 2час 9мин
Прашајте за цена
2005Висина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 2800 kg
Италија, Italien, Cuneo, Cuneo
Контактирајте го продавачот
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 1
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 2
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 3
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 4
JCB 540-140 / 2020 Telehandler - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)
TOP

JCB 540-140 / 2020 Telehandler

Телескопски ракувач
2020дизел3900 чКапцитет на кревање: 4000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 2час 45минБрој на оглас 181159

49 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 045 383 MKD
 • ≈ 52 938 USD
2020дизел3900 чКапцитет на кревање: 4000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
Manitou MRT2150 - Телескопски ракувач: слика 1
Manitou MRT2150 - Телескопски ракувач: слика 2
Manitou MRT2150 - Телескопски ракувач: слика 3
Manitou MRT2150 - Телескопски ракувач: слика 4
Manitou MRT2150 - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Manitou MRT2150

Телескопски ракувач
20143350 чВисина на кревање: 20000 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Tilburg, Noord-Brabant
Објавено: 3час 49минБрој на оглас 1683

89 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 506 299 MKD
 • ≈ 95 716 USD
20143350 чВисина на кревање: 20000 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Tilburg, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Kramer kt559 - Телескопски ракувач: слика 1
Kramer kt559 - Телескопски ракувач: слика 2
Kramer kt559 - Телескопски ракувач: слика 3
Kramer kt559 - Телескопски ракувач: слика 4
Kramer kt559 - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Kramer kt559

Телескопски ракувач
2023325 чВисина на кревање: 9000 mmКапцитет на кревање: 5500 kg
Германија, DE-30890 BARSINGHAUSEN OT GROSS MUNZEL
Објавено: 4час 6минБрој на оглас 46618-YJB8HGN

129 409EUR

 • ≈ 7 961 616 MKD
 • ≈ 138 397 USD
2023325 чВисина на кревање: 9000 mmКапцитет на кревање: 5500 kg
Германија, DE-30890 BARSINGHAUSEN OT GROSS MUNZEL
Контактирајте го продавачот
Kramer kl30.8t - Телескопски ракувач: слика 1
Kramer kl30.8t - Телескопски ракувач: слика 2
Kramer kl30.8t - Телескопски ракувач: слика 3
Kramer kl30.8t - Телескопски ракувач: слика 4
Kramer kl30.8t - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Kramer kl30.8t

Телескопски ракувач
20235 ч
Германија, DE-30890 BARSINGHAUSEN OT GROSS MUNZEL
Објавено: 4час 9минБрој на оглас 46618-UDUECLM

80 000EUR

 • ≈ 4 921 832 MKD
 • ≈ 85 556 USD
20235 ч
Германија, DE-30890 BARSINGHAUSEN OT GROSS MUNZEL
Контактирајте го продавачот
Manitou mlt 727-120 ps+ - Телескопски ракувач: слика 1
Manitou mlt 727-120 ps+ - Телескопски ракувач: слика 2
Manitou mlt 727-120 ps+ - Телескопски ракувач: слика 3
Manitou mlt 727-120 ps+ - Телескопски ракувач: слика 4
Manitou mlt 727-120 ps+ - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (40)

Manitou mlt 727-120 ps+

Телескопски ракувач
20196500 чВисина на кревање: 7000 mmКапцитет на кревање: 3700 kg
Германија, DE-06712 SALSITZ
Објавено: 4час 9минБрој на оглас 46618-HTYVTUI

55 000EUR

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
20196500 чВисина на кревање: 7000 mmКапцитет на кревање: 3700 kg
Германија, DE-06712 SALSITZ
Контактирајте го продавачот
CLAAS scorpion 9040 varipower plus - Телескопски ракувач: слика 1
CLAAS scorpion 9040 varipower plus - Телескопски ракувач: слика 2
CLAAS scorpion 9040 varipower plus - Телескопски ракувач: слика 3
CLAAS scorpion 9040 varipower plus - Телескопски ракувач: слика 4
CLAAS scorpion 9040 varipower plus - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

CLAAS scorpion 9040 varipower plus

Телескопски ракувач
20108500 чВисина на кревање: 9000 mmКапцитет на кревање: 4 kg
Германија, DE-74214 SCHOENTAL-WESTERNHAUSEN
Објавено: 4час 15минБрој на оглас 46618-MPK7FAM

37 500EUR

 • ≈ 2 307 108 MKD
 • ≈ 40 104 USD
20108500 чВисина на кревање: 9000 mmКапцитет на кревање: 4 kg
Германија, DE-74214 SCHOENTAL-WESTERNHAUSEN
Контактирајте го продавачот
Manitou mlt 741-h ( 7m 4,1t ) leichtgutschaufel neu! - Телескопски ракувач: слика 1
Manitou mlt 741-h ( 7m 4,1t ) leichtgutschaufel neu! - Телескопски ракувач: слика 2
Manitou mlt 741-h ( 7m 4,1t ) leichtgutschaufel neu! - Телескопски ракувач: слика 3
Manitou mlt 741-h ( 7m 4,1t ) leichtgutschaufel neu! - Телескопски ракувач: слика 4
Manitou mlt 741-h ( 7m 4,1t ) leichtgutschaufel neu! - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Manitou mlt 741-h ( 7m 4,1t ) leichtgutschaufel neu!

Телескопски ракувач
20155272 ч
Германија, AT-8422 ST. NIKOLAI/DR.
Објавено: 4час 27минБрој на оглас 46618-SWSMDKP

37 500EUR

 • ≈ 2 307 108 MKD
 • ≈ 40 104 USD
20155272 ч
Германија, AT-8422 ST. NIKOLAI/DR.
Контактирајте го продавачот
Kramer KT356 - Телескопски ракувач: слика 1
Kramer KT356 - Телескопски ракувач: слика 2

Kramer KT356

Телескопски ракувач
20211200 ч
Германија, 26906 Dersum
Објавено: 4час 34минБрој на оглас 12531-154319

81 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 038 725 MKD
 • ≈ 87 588 USD
20211200 ч
Германија, 26906 Dersum
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

CLAAS Scorpion 9040

Телескопски ракувач
20126999 ч
Полска, Polen, Główczyce, pomorskie
Објавено: 6час 31минБрој на оглас 2274

60 296EUR

 • ≈ 3 709 584 MKD
 • ≈ 64 484 USD
20126999 ч
Полска, Polen, Główczyce, pomorskie
Контактирајте го продавачот
Merlo 45.21 MCSS - Телескопски ракувач: слика 1
Merlo 45.21 MCSS - Телескопски ракувач: слика 2
Merlo 45.21 MCSS - Телескопски ракувач: слика 3
Merlo 45.21 MCSS - Телескопски ракувач: слика 4
Merlo 45.21 MCSS - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Merlo 45.21 MCSS

Телескопски ракувач
2005дизел6400 чВисина на кревање: 21000 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Холандија, Nijverheidsplein 4 3771 MR Barneveld, Netherlands
Објавено: 7час 25мин

45 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 768 530 MKD
 • ≈ 48 125 USD
2005дизел6400 чВисина на кревање: 21000 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Холандија, Nijverheidsplein 4 3771 MR Barneveld, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Manitou MRT 2150 Privilege - Телескопски ракувач: слика 1
Manitou MRT 2150 Privilege - Телескопски ракувач: слика 2
Manitou MRT 2150 Privilege - Телескопски ракувач: слика 3
Manitou MRT 2150 Privilege - Телескопски ракувач: слика 4
Manitou MRT 2150 Privilege - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Manitou MRT 2150 Privilege

Телескопски ракувач
2011дизел12187 чВисина на кревање: 21000 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Dronten, Netherlands
Објавено: 7час 59мин

44 500EUR

 • ≈ 2 737 769 MKD
 • ≈ 47 590 USD
2011дизел12187 чВисина на кревање: 21000 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Dronten, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Manitou MT732 - Телескопски ракувач: слика 1

Manitou MT732

Телескопски ракувач
5877 ч
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 8час 4мин
Аукција
5877 ч
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
JCB 541-70 Agri Xtra - Телескопски ракувач: слика 1

JCB 541-70 Agri Xtra

Телескопски ракувач
дизел4615 ч
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 8час 5мин
Аукција
дизел4615 ч
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Jcb 540-140 HI-VIZ - Телескопски ракувач: слика 1
Jcb 540-140 HI-VIZ - Телескопски ракувач: слика 2
Jcb 540-140 HI-VIZ - Телескопски ракувач: слика 3
Jcb 540-140 HI-VIZ - Телескопски ракувач: слика 4
Jcb 540-140 HI-VIZ - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Jcb 540-140 HI-VIZ

Телескопски ракувач
2017дизел3969 чВисина на кревање: 14000 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 8час 21минБрој на оглас ANL1064548

61 900EUR

 • ≈ 3 808 267 MKD
 • ≈ 66 199 USD
2017дизел3969 чВисина на кревање: 14000 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
2013 Dieci RUNNER 40.13 - Телескопски ракувач: слика 1
2013 Dieci RUNNER 40.13 - Телескопски ракувач: слика 2
2013 Dieci RUNNER 40.13 - Телескопски ракувач: слика 3
2013 Dieci RUNNER 40.13 - Телескопски ракувач: слика 4
2013 Dieci RUNNER 40.13 - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

2013 Dieci RUNNER 40.13

Телескопски ракувач
2013
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 8час 38минБрој на оглас 200240893
Аукција
2013
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 92
1 / 92
T1 new listing page - Телескопски ракувачи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.