Користени и нови Пристанишна опрема за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Пристанишна опрема


   Страница 1 од 16 1/16   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Mitsubishi FD300 - Ракувач со контејнери: слика 1
Mitsubishi FD300 - Ракувач со контејнери: слика 2
Mitsubishi FD300 - Ракувач со контејнери: слика 3
Mitsubishi FD300 - Ракувач со контејнери: слика 4
Mitsubishi FD300 - Ракувач со контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Mitsubishi FD300

2 800 ч Нето тежина: 38 000 kg Бруто тежина: 68 000 kg Корисна носивост: 30 000 kg Висина на кревање: 3 000 mm Дизел 2-оски
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 16ден Број на оглас FD300
Прашајте за цена
star
2 800 ч Нето тежина: 38 000 kg Бруто тежина: 68 000 kg Корисна носивост: 30 000 kg Висина на кревање: 3 000 mm Дизел 2-оски
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Rundholzstapler/Logstacker Svetruck TMF 15/11-54 - Сложувачки досегнувач: слика 1
Rundholzstapler/Logstacker Svetruck TMF 15/11-54 - Сложувачки досегнувач: слика 2
Rundholzstapler/Logstacker Svetruck TMF 15/11-54 - Сложувачки досегнувач: слика 3
Rundholzstapler/Logstacker Svetruck TMF 15/11-54 - Сложувачки досегнувач: слика 4
Rundholzstapler/Logstacker Svetruck TMF 15/11-54 - Сложувачки досегнувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Rundholzstapler/Logstacker Svetruck TMF 15/11-54

2012 Дизел
Германија, Oelsnitz
Објавено: 4мес 16ден

55 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Дизел
Германија, Oelsnitz
email Контактирајте го продавачот
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 1
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 2
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 3
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 4
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

MAFI T230

2023 Капцитет на кревање: 32 000 kg Висина на кревање: 1 800 mm Дизел
Холандија, Amsterdam
Објавено: 2ден Број на оглас 880009538
Прашајте за цена
star
2023 Капцитет на кревање: 32 000 kg Висина на кревање: 1 800 mm Дизел
Холандија, Amsterdam
email Контактирајте го продавачот
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 1
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 2
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 3
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 4
MAFI T230 - Трактор на терминалот: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

MAFI T230

2023 Капцитет на кревање: 32 000 kg Висина на кревање: 1 800 mm Дизел
Холандија, Amsterdam
Објавено: 2ден Број на оглас 880009546
Прашајте за цена
star
2023 Капцитет на кревање: 32 000 kg Висина на кревање: 1 800 mm Дизел
Холандија, Amsterdam
email Контактирајте го продавачот
Terberg RT 222 4X4 / RORO Tractor / Hydraulic - Трактор на терминалот: слика 1
Terberg RT 222 4X4 / RORO Tractor / Hydraulic - Трактор на терминалот: слика 2
Terberg RT 222 4X4 / RORO Tractor / Hydraulic - Трактор на терминалот: слика 3
Terberg RT 222 4X4 / RORO Tractor / Hydraulic - Трактор на терминалот: слика 4
Terberg RT 222 4X4 / RORO Tractor / Hydraulic - Трактор на терминалот: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Terberg RT 222 4X4 / RORO Tractor / Hydraulic

2005 19 398 ч Дизел
Холандија, Vuren
Објавено: 3ден Број на оглас 8175

25 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 19 398 ч Дизел
Холандија, Vuren
email Контактирајте го продавачот
Kalmar DRG450-60C5 - Сложувачки досегнувач: слика 1
Kalmar DRG450-60C5 - Сложувачки досегнувач: слика 2
Kalmar DRG450-60C5 - Сложувачки досегнувач: слика 3
Kalmar DRG450-60C5 - Сложувачки досегнувач: слика 4
Kalmar DRG450-60C5 - Сложувачки досегнувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Kalmar DRG450-60C5

2018 8 720 ч Капцитет на кревање: 45 000 kg Висина на кревање: 14 900 mm 355 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 3ден Број на оглас DRG4560C9
Прашајте за цена
star
2018 8 720 ч Капцитет на кревање: 45 000 kg Висина на кревање: 14 900 mm 355 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
CVS Ferrari F478 - Сложувачки досегнувач: слика 1
CVS Ferrari F478 - Сложувачки досегнувач: слика 2
CVS Ferrari F478 - Сложувачки досегнувач: слика 3
CVS Ferrari F478 - Сложувачки досегнувач: слика 4
CVS Ferrari F478 - Сложувачки досегнувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

CVS Ferrari F478

2012 13 750 ч Капцитет на кревање: 45 000 kg Висина на кревање: 161 000 mm 335 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 3ден Број на оглас CVSF47839
Прашајте за цена
star
2012 13 750 ч Капцитет на кревање: 45 000 kg Висина на кревање: 161 000 mm 335 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
Kalmar DRG450-65S5 - Сложувачки досегнувач: слика 1
Kalmar DRG450-65S5 - Сложувачки досегнувач: слика 2
Kalmar DRG450-65S5 - Сложувачки досегнувач: слика 3
Kalmar DRG450-65S5 - Сложувачки досегнувач: слика 4
Kalmar DRG450-65S5 - Сложувачки досегнувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Kalmar DRG450-65S5

2015 11 375 ч Капцитет на кревање: 45 000 kg Висина на кревање: 15 100 mm 355 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 3ден Број на оглас DRG4565S9
Прашајте за цена
star
2015 11 375 ч Капцитет на кревање: 45 000 kg Висина на кревање: 15 100 mm 355 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
Kalmar DCG100-45ED7 - Ракувач со контејнери: слика 1
Kalmar DCG100-45ED7 - Ракувач со контејнери: слика 2
Kalmar DCG100-45ED7 - Ракувач со контејнери: слика 3
Kalmar DCG100-45ED7 - Ракувач со контејнери: слика 4

Kalmar DCG100-45ED7

2018 14 500 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 18 800 mm 248 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 3ден Број на оглас DCG10E39
Прашајте за цена
star
2018 14 500 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 18 800 mm 248 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
MAFI T225DE - Трактор на терминалот: слика 1
MAFI T225DE - Трактор на терминалот: слика 2
MAFI T225DE - Трактор на терминалот: слика 3
MAFI T225DE - Трактор на терминалот: слика 4
MAFI T225DE - Трактор на терминалот: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

MAFI T225DE

2021 Капцитет на кревање: 25 000 kg Висина на кревање: 1 800 mm Електро
Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден Број на оглас 330003228
Прашајте за цена
star
2021 Капцитет на кревање: 25 000 kg Висина на кревање: 1 800 mm Електро
Холандија, Amsterdam
email Контактирајте го продавачот
SMV Konecranes SL 10-600 A - Ракувач со контејнери: слика 1
SMV Konecranes SL 10-600 A - Ракувач со контејнери: слика 2
SMV Konecranes SL 10-600 A - Ракувач со контејнери: слика 3
SMV Konecranes SL 10-600 A - Ракувач со контејнери: слика 4
SMV Konecranes SL 10-600 A - Ракувач со контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

SMV Konecranes SL 10-600 A

Нето тежина: 15 300 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 15 300 kg
Данска, Silkeborg
email Контактирајте го продавачот
KONECRANES SMV 4531 TB5 Reachstacker BY 2014 - Сложувачки досегнувач: слика 1
KONECRANES SMV 4531 TB5 Reachstacker BY 2014 - Сложувачки досегнувач: слика 2
KONECRANES SMV 4531 TB5 Reachstacker BY 2014 - Сложувачки досегнувач: слика 3
KONECRANES SMV 4531 TB5 Reachstacker BY 2014 - Сложувачки досегнувач: слика 4
KONECRANES SMV 4531 TB5 Reachstacker BY 2014 - Сложувачки досегнувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

KONECRANES SMV 4531 TB5 Reachstacker BY 2014

2014 Оштетено 18 305 ч Нето тежина: 73 000 kg Бруто тежина: 73 000 kg Дизел 4x4
Холандија, Drachten
Објавено: 6ден Број на оглас M9634

72 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Оштетено 18 305 ч Нето тежина: 73 000 kg Бруто тежина: 73 000 kg Дизел 4x4
Холандија, Drachten
email Контактирајте го продавачот
Kalmar DRG450-60S5 - Сложувачки досегнувач: слика 1
Kalmar DRG450-60S5 - Сложувачки досегнувач: слика 2
Kalmar DRG450-60S5 - Сложувачки досегнувач: слика 3
Kalmar DRG450-60S5 - Сложувачки досегнувач: слика 4
Kalmar DRG450-60S5 - Сложувачки досегнувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kalmar DRG450-60S5

2018 22 000 ч Капцитет на кревање: 45 000 kg Висина на кревање: 15 100 mm 355 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 6ден Број на оглас DRG4560S38
Прашајте за цена
star
2018 22 000 ч Капцитет на кревање: 45 000 kg Висина на кревање: 15 100 mm 355 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
CVS Ferrari F500.RS6 - Сложувачки досегнувач: слика 1
CVS Ferrari F500.RS6 - Сложувачки досегнувач: слика 2
CVS Ferrari F500.RS6 - Сложувачки досегнувач: слика 3
CVS Ferrari F500.RS6 - Сложувачки досегнувач: слика 4
CVS Ferrari F500.RS6 - Сложувачки досегнувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

CVS Ferrari F500.RS6

2018 13 530 ч Капцитет на кревање: 46 000 kg Висина на кревање: 16 200 mm 344 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 6ден Број на оглас CVSRS68
Прашајте за цена
star
2018 13 530 ч Капцитет на кревање: 46 000 kg Висина на кревање: 16 200 mm 344 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
Hyster H10XM-ECD8 - Ракувач со контејнери: слика 1
Hyster H10XM-ECD8 - Ракувач со контејнери: слика 2
Hyster H10XM-ECD8 - Ракувач со контејнери: слика 3
Hyster H10XM-ECD8 - Ракувач со контејнери: слика 4
Hyster H10XM-ECD8 - Ракувач со контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Hyster H10XM-ECD8

2018 12 103 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 18 850 mm 225 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 6ден Број на оглас HY1038
Прашајте за цена
star
2018 12 103 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 18 850 mm 225 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
Kalmar DCG100-45ED7 - Ракувач со контејнери: слика 1
Kalmar DCG100-45ED7 - Ракувач со контејнери: слика 2
Kalmar DCG100-45ED7 - Ракувач со контејнери: слика 3

Kalmar DCG100-45ED7

2018 14 900 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 18 800 mm 248 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 6ден Број на оглас DCG10E238
Прашајте за цена
star
2018 14 900 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 18 800 mm 248 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
CVS Ferrari F500.RS3 - Сложувачки досегнувач: слика 1
CVS Ferrari F500.RS3 - Сложувачки досегнувач: слика 2
CVS Ferrari F500.RS3 - Сложувачки досегнувач: слика 3
CVS Ferrari F500.RS3 - Сложувачки досегнувач: слика 4

CVS Ferrari F500.RS3

2018 13 280 ч Капцитет на кревање: 46 000 kg Висина на кревање: 16 160 mm 344 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 6ден Број на оглас CVSRS38
Прашајте за цена
star
2018 13 280 ч Капцитет на кревање: 46 000 kg Висина на кревање: 16 160 mm 344 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
Kalmar DRG100-54S6 - Сложувачки досегнувач: слика 1
Kalmar DRG100-54S6 - Сложувачки досегнувач: слика 2
Kalmar DRG100-54S6 - Сложувачки досегнувач: слика 3
Kalmar DRG100-54S6 - Сложувачки досегнувач: слика 4
Kalmar DRG100-54S6 - Сложувачки досегнувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Kalmar DRG100-54S6

2018 15 067 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 16 200 mm 248 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 6ден Број на оглас DRG1038
Прашајте за цена
star
2018 15 067 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 16 200 mm 248 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
Kalmar DCF100-45E7 - Ракувач со контејнери: слика 1
Kalmar DCF100-45E7 - Ракувач со контејнери: слика 2
Kalmar DCF100-45E7 - Ракувач со контејнери: слика 3
Kalmar DCF100-45E7 - Ракувач со контејнери: слика 4
Kalmar DCF100-45E7 - Ракувач со контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Kalmar DCF100-45E7

2016 13 720 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 18 800 mm 248 hp
Германија, Deutschland
Објавено: 6ден Број на оглас DCF10E38
Прашајте за цена
star
2016 13 720 ч Капцитет на кревање: 10 000 kg Висина на кревање: 18 800 mm 248 hp
Германија, Deutschland
email Контактирајте го продавачот
Hyster H23XM-12EC - Ракувач со контејнери: слика 1
Hyster H23XM-12EC - Ракувач со контејнери: слика 2
Hyster H23XM-12EC - Ракувач со контејнери: слика 3
Hyster H23XM-12EC - Ракувач со контејнери: слика 4
Hyster H23XM-12EC - Ракувач со контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Hyster H23XM-12EC

2017 10 945 ч Нето тежина: 40 450 kg Бруто тежина: 49 450 kg Корисна носивост: 9 000 kg Висина на кревање: 18 800 mm Дизел 225 hp 2-оски
Германија, Oststeinbek
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
star
2017 10 945 ч Нето тежина: 40 450 kg Бруто тежина: 49 450 kg Корисна носивост: 9 000 kg Висина на кревање: 18 800 mm Дизел 225 hp 2-оски
Германија, Oststeinbek
email Контактирајте го продавачот
Hyster H23XM-12EC - Ракувач со контејнери: слика 1
Hyster H23XM-12EC - Ракувач со контејнери: слика 2
Hyster H23XM-12EC - Ракувач со контејнери: слика 3
Hyster H23XM-12EC - Ракувач со контејнери: слика 4

Hyster H23XM-12EC

2017 9 918 ч Нето тежина: 40 430 kg Корисна носивост: 10 000 kg Дизел 2-оски Изнајмување
Германија, Oststeinbek
Објавено: 6ден Број на оглас D30305
Прашајте за цена
star
2017 9 918 ч Нето тежина: 40 430 kg Корисна носивост: 10 000 kg Дизел 2-оски Изнајмување
Германија, Oststeinbek
email Контактирајте го продавачот
 Terberg YT180 - Трактор на терминалот: слика 1
 Terberg YT180 - Трактор на терминалот: слика 2
 Terberg YT180 - Трактор на терминалот: слика 3
 Terberg YT180 - Трактор на терминалот: слика 4
 Terberg YT180 - Трактор на терминалот: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

Terberg YT180

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 10ден Број на оглас 200225010
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 16   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Material handling equipment - Port equipment
t1 old