Користени и нови Плински вилушкари од Германија за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 11
Германија
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Linde H 16 T 391-00

Плински вилушкар
2018ТНГ224 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 24минБрој на оглас ANL1024655

22 900EUR

 • ≈ 1 411 297 MKD
 • ≈ 24 556 USD
2018ТНГ224 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Toyota 02-8FGF25

Плински вилушкар
2019ТНГ1300 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 24минБрој на оглас ANL1069857

18 900EUR

 • ≈ 1 164 782 MKD
 • ≈ 20 267 USD
2019ТНГ1300 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Jungheinrich TFG20-A

Плински вилушкар
1992ТНГ5772 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 24минБрој на оглас ANL1076255

3 500EUR

 • ≈ 215 700 MKD
 • ≈ 3 753 USD
1992ТНГ5772 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H 20 T 392

Плински вилушкар
2005ТНГ8870 чВисина на кревање: 4715 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас ANL1024265

8 900EUR

 • ≈ 548 495 MKD
 • ≈ 9 543 USD
2005ТНГ8870 чВисина на кревање: 4715 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Linde H 45 T EVO 394-02

Плински вилушкар
2017ТНГ9169 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 7денБрој на оглас ANL1063481

23 900EUR

 • ≈ 1 472 925 MKD
 • ≈ 25 628 USD
2017ТНГ9169 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 30 T 1202 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 30 T 1202 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 30 T 1202 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 30 T 1202 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 30 T 1202 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Linde H 30 T 1202

Плински вилушкар
2021ТНГ3 чВисина на кревање: 4495 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 7денБрој на оглас ANL1061819

42 900EUR

 • ≈ 2 643 871 MKD
 • ≈ 46 002 USD
2021ТНГ3 чВисина на кревање: 4495 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 35 T 1202 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 35 T 1202 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 35 T 1202 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 35 T 1202 - Плински вилушкар: слика 4

Linde H 35 T 1202

Плински вилушкар
2023ТНГ4 чВисина на кревање: 4995 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас FANL1073301

55 900EUR

 • ≈ 3 445 044 MKD
 • ≈ 59 943 USD
2023ТНГ4 чВисина на кревање: 4995 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 16 T EVO 391-00 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 16 T EVO 391-00 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 16 T EVO 391-00 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 16 T EVO 391-00 - Плински вилушкар: слика 4

Linde H 16 T EVO 391-00

Плински вилушкар
2017ТНГ5365 чВисина на кревање: 4950 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас ANL1073274

12 900EUR

 • ≈ 795 010 MKD
 • ≈ 13 833 USD
2017ТНГ5365 чВисина на кревање: 4950 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Toyota 02-8FGF25 - Плински вилушкар: слика 1
Toyota 02-8FGF25 - Плински вилушкар: слика 2
Toyota 02-8FGF25 - Плински вилушкар: слика 3
Toyota 02-8FGF25 - Плински вилушкар: слика 4
Toyota 02-8FGF25 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Toyota 02-8FGF25

Плински вилушкар
2016ТНГ8699 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас ANL1066847

10 900EUR

 • ≈ 671 752 MKD
 • ≈ 11 688 USD
2016ТНГ8699 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Toyota 06-8FGJ35F - Плински вилушкар: слика 1
Toyota 06-8FGJ35F - Плински вилушкар: слика 2
Toyota 06-8FGJ35F - Плински вилушкар: слика 3
Toyota 06-8FGJ35F - Плински вилушкар: слика 4

Toyota 06-8FGJ35F

Плински вилушкар
2017ТНГ6399 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас ANL1060571

12 900EUR

 • ≈ 795 010 MKD
 • ≈ 13 833 USD
2017ТНГ6399 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Toyota 02-8FGKF20 - Плински вилушкар: слика 1
Toyota 02-8FGKF20 - Плински вилушкар: слика 2
Toyota 02-8FGKF20 - Плински вилушкар: слика 3
Toyota 02-8FGKF20 - Плински вилушкар: слика 4
Toyota 02-8FGKF20 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Toyota 02-8FGKF20

Плински вилушкар
2017ТНГ6330 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас ANL1066524

12 950EUR

 • ≈ 798 091 MKD
 • ≈ 13 886 USD
2017ТНГ6330 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG320 - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG320 - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG320 - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG320 - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG320 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Jungheinrich TFG320

Плински вилушкар
2018ТНГ8120 чВисина на кревање: 4640 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 15денБрој на оглас ANL1071772

10 900EUR

 • ≈ 671 752 MKD
 • ≈ 11 688 USD
2018ТНГ8120 чВисина на кревање: 4640 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG550 - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG550 - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG550 - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG550 - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG550 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Jungheinrich TFG550

Плински вилушкар
2015ТНГ15908 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 15денБрој на оглас ANL1070769

12 700EUR

 • ≈ 782 684 MKD
 • ≈ 13 618 USD
2015ТНГ15908 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H 45 T EVO 394-02

Плински вилушкар
2016ТНГ11258 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас ANL1033017

13 750EUR

 • ≈ 847 394 MKD
 • ≈ 14 744 USD
2016ТНГ11258 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 80 T/900 EVO 396-03 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 80 T/900 EVO 396-03 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 80 T/900 EVO 396-03 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 80 T/900 EVO 396-03 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 80 T/900 EVO 396-03 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H 80 T/900 EVO 396-03

Плински вилушкар
2019ТНГ6212 чВисина на кревање: 4850 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас ANL1034600

87 900EUR

 • ≈ 5 417 162 MKD
 • ≈ 94 257 USD
2019ТНГ6212 чВисина на кревање: 4850 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H 45 T 394

Плински вилушкар
2007ТНГ7595 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас ANL1065989

12 950EUR

 • ≈ 798 091 MKD
 • ≈ 13 886 USD
2007ТНГ7595 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H18T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H18T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H18T-01 - Плински вилушкар: слика 3

Linde H18T-01

Плински вилушкар
2018ТНГ9296 чКапцитет на кревање: 1800 kg
Германија, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Објавено: 18денБрој на оглас 7270259
Прашајте за цена
2018ТНГ9296 чКапцитет на кревање: 1800 kg
Германија, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Контактирајте го продавачот
Hyster H 3.0 FT - Плински вилушкар: слика 1
Hyster H 3.0 FT - Плински вилушкар: слика 2
Hyster H 3.0 FT - Плински вилушкар: слика 3
Hyster H 3.0 FT - Плински вилушкар: слика 4
Hyster H 3.0 FT - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Hyster H 3.0 FT

Плински вилушкар
2015ТНГ6197 ч
Германија, Oststeinbek
Објавено: 18денБрој на оглас T50022
Прашајте за цена
2015ТНГ6197 ч
Германија, Oststeinbek
Контактирајте го продавачот
Hyster H 3.0 FT Fortens - Плински вилушкар: слика 1
Hyster H 3.0 FT Fortens - Плински вилушкар: слика 2
Hyster H 3.0 FT Fortens - Плински вилушкар: слика 3
Hyster H 3.0 FT Fortens - Плински вилушкар: слика 4
Hyster H 3.0 FT Fortens - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Hyster H 3.0 FT Fortens

Плински вилушкар
2012ТНГ1691 чВисина на кревање: 4615 mm
Германија, Oststeinbek
Објавено: 18денБрој на оглас T50141
Прашајте за цена
2012ТНГ1691 чВисина на кревање: 4615 mm
Германија, Oststeinbek
Контактирајте го продавачот
Linde H 35 T EVO 393-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 35 T EVO 393-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 35 T EVO 393-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 35 T EVO 393-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 35 T EVO 393-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Linde H 35 T EVO 393-02

Плински вилушкар
2017ТНГ3110 чВисина на кревање: 4550 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 21денБрој на оглас ANL1072383

18 900EUR

 • ≈ 1 164 782 MKD
 • ≈ 20 267 USD
2017ТНГ3110 чВисина на кревање: 4550 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 11
1 / 11
T1 new listing page - Плински вилушкари од Германија
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.