Користени и нови Плински вилушкари LINDE ТНГ за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 17
LINDE
ТНГ
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Linde H 16 T 391-00

Плински вилушкар
2018ТНГ224 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4час 53минБрој на оглас ANL1024655

22 900EUR

 • ≈ 1 411 297 MKD
 • ≈ 24 556 USD
2018ТНГ224 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 50 T-01

Плински вилушкар
2010ТНГ27435 чВисина на кревање: 5800 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 22час 23минБрој на оглас 47530

10 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 671 752 MKD
 • ≈ 11 688 USD
2010ТНГ27435 чВисина на кревање: 5800 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 18 T-01

Плински вилушкар
2015ТНГ9805 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 22час 23минБрој на оглас 50144

12 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 795 010 MKD
 • ≈ 13 833 USD
2015ТНГ9805 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Linde H50T-02/600

Плински вилушкар
2017ТНГ2096 чВисина на кревање: 3740 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Vlietweg 10, 4791 EZ Klundert, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 43442
Прашајте за цена
2017ТНГ2096 чВисина на кревање: 3740 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Vlietweg 10, 4791 EZ Klundert, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H 20 T 392

Плински вилушкар
2005ТНГ8870 чВисина на кревање: 4715 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас ANL1024265

8 900EUR

 • ≈ 548 495 MKD
 • ≈ 9 543 USD
2005ТНГ8870 чВисина на кревање: 4715 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H16T-01

Плински вилушкар
2018ТНГ15378 чВисина на кревање: 4775 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2денБрој на оглас SL8644

10 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 647 101 MKD
 • ≈ 11 259 USD
2018ТНГ15378 чВисина на кревање: 4775 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H16T-01

Плински вилушкар
2017ТНГ13135 чВисина на кревање: 4775 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2денБрој на оглас SL8643

10 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 647 101 MKD
 • ≈ 11 259 USD
2017ТНГ13135 чВисина на кревање: 4775 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H70T-03

Плински вилушкар
2016ТНГ17317 чВисина на кревање: 6650 mmКапцитет на кревање: 7000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

10 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 616 287 MKD
 • ≈ 10 723 USD
2016ТНГ17317 чВисина на кревање: 6650 mmКапцитет на кревање: 7000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H20T-01

Плински вилушкар
2015ТНГ11988 чВисина на кревање: 4770 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

3 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 215 700 MKD
 • ≈ 3 753 USD
2015ТНГ11988 чВисина на кревање: 4770 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H20T-02/600

Плински вилушкар
2019ТНГ5632 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

4 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 246 514 MKD
 • ≈ 4 289 USD
2019ТНГ5632 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H45T

Плински вилушкар
2005ТНГ10500 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 886 MKD
 • ≈ 3 216 USD
2005ТНГ10500 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H16T-01

Плински вилушкар
2011ТНГ9101 чВисина на кревање: 3550 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 886 MKD
 • ≈ 3 216 USD
2011ТНГ9101 чВисина на кревање: 3550 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H16T-01

Плински вилушкар
2015ТНГ10642 чВисина на кревање: 3140 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

3 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 215 700 MKD
 • ≈ 3 753 USD
2015ТНГ10642 чВисина на кревање: 3140 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H25T-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H25T-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H25T-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H25T-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H25T-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H25T-02

Плински вилушкар
2015ТНГ7573 чВисина на кревање: 4710 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

4 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 277 329 MKD
 • ≈ 4 825 USD
2015ТНГ7573 чВисина на кревање: 4710 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H30T-01 Triplo 640 Freelift /3e/4e fucntie Lpg 2012 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H30T-01 Triplo 640 Freelift /3e/4e fucntie Lpg 2012 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H30T-01 Triplo 640 Freelift /3e/4e fucntie Lpg 2012 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H30T-01 Triplo 640 Freelift /3e/4e fucntie Lpg 2012 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H30T-01 Triplo 640 Freelift /3e/4e fucntie Lpg 2012 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Linde H30T-01 Triplo 640 Freelift /3e/4e fucntie Lpg 2012

Плински вилушкар
2012ТНГ19980 ч
Холандија, Bedrijfstraat 3 5391 LR Nuland the Netherlands
Објавено: 4денБрој на оглас INT309

6 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 415 993 MKD
 • ≈ 7 238 USD
2012ТНГ19980 ч
Холандија, Bedrijfstraat 3 5391 LR Nuland the Netherlands
Контактирајте го продавачот
Linde H16T-03 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H16T-03 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H16T-03 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H16T-03 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H16T-03 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H16T-03

Плински вилушкар
2002ТНГ5817 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 071 MKD
 • ≈ 2 680 USD
2002ТНГ5817 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H18T-03 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H18T-03 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H18T-03 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H18T-03 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H18T-03 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H18T-03

Плински вилушкар
2001ТНГ9589 чКапцитет на кревање: 1800 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 071 MKD
 • ≈ 2 680 USD
2001ТНГ9589 чКапцитет на кревање: 1800 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H30T-03 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H30T-03 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H30T-03 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H30T-03 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H30T-03 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H30T-03

Плински вилушкар
2002ТНГ14782 чВисина на кревање: 4310 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

3 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 215 700 MKD
 • ≈ 3 753 USD
2002ТНГ14782 чВисина на кревање: 4310 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H 30 T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 30 T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 30 T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 30 T - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 30 T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Linde H 30 T

Плински вилушкар
2017ТНГ11703 чВисина на кревање: 4600 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Tilburg, Noord-Brabant
Објавено: 5денБрој на оглас 2673

12 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 798 091 MKD
 • ≈ 13 886 USD
2017ТНГ11703 чВисина на кревање: 4600 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, Tilburg, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Linde H40T-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H40T-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H40T-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H40T-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H40T-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H40T-02

Плински вилушкар
2016ТНГ17560 чВисина на кревање: 3130 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 6денБрој на оглас SL9012

16 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 986 059 MKD
 • ≈ 17 157 USD
2016ТНГ17560 чВисина на кревање: 3130 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 17
1 / 17
T1 new listing page - Плински вилушкари LINDE
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.