Користени и нови Плински вилушкари LINDE H45 за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
LINDE
H45
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H45T

Плински вилушкар
2005ТНГ10500 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 886 MKD
 • ≈ 3 216 USD
2005ТНГ10500 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Linde H 45 T EVO 394-02

Плински вилушкар
2017ТНГ9169 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 7денБрој на оглас ANL1063481

23 900EUR

 • ≈ 1 472 925 MKD
 • ≈ 25 628 USD
2017ТНГ9169 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H 45 T EVO 394-02

Плински вилушкар
2016ТНГ11258 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас ANL1033017

13 750EUR

 • ≈ 847 394 MKD
 • ≈ 14 744 USD
2016ТНГ11258 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T 394 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H 45 T 394

Плински вилушкар
2007ТНГ7595 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас ANL1065989

12 950EUR

 • ≈ 798 091 MKD
 • ≈ 13 886 USD
2007ТНГ7595 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
LINDE H 45 T-01 - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 45 T-01 - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 45 T-01 - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 45 T-01 - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 45 T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 45 T-01

Плински вилушкар
2011ТНГ4575 чВисина на кревање: 4650 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1мес 3денБрој на оглас 47281

18 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 164 782 MKD
 • ≈ 20 267 USD
2011ТНГ4575 чВисина на кревање: 4650 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Linde H45T-03 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T-03 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T-03 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T-03 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T-03 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Linde H45T-03

Плински вилушкар
1999ТНГ8163 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 1мес 25денБрој на оглас SL8534SP

8 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 493 029 MKD
 • ≈ 8 578 USD
1999ТНГ8163 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Linde H45T-02

Плински вилушкар
2017ТНГ4284 чВисина на кревање: 4670 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Холандија, Vlietweg 10, 4791 EZ Klundert, The Netherlands
Објавено: 1мес 29денБрој на оглас 43377
Прашајте за цена
2017ТНГ4284 чВисина на кревање: 4670 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Холандија, Vlietweg 10, 4791 EZ Klundert, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
LINDE H 45 T/600-03 - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 45 T/600-03 - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 45 T/600-03 - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 45 T/600-03 - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 45 T/600-03 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 45 T/600-03

Плински вилушкар
1999ТНГ15998 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2мес 4денБрој на оглас 50149

6 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 388 260 MKD
 • ≈ 6 755 USD
1999ТНГ15998 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H45T

Плински вилушкар
2008ТНГ19558 чВисина на кревање: 5400 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2мес 9денБрој на оглас SL5575

9 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 585 472 MKD
 • ≈ 10 187 USD
2008ТНГ19558 чВисина на кревање: 5400 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H45T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T-01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T-01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Linde H45T-01

Плински вилушкар
2011ТНГ8433 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2мес 9денБрој на оглас SLO075

21 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 294 202 MKD
 • ≈ 22 518 USD
2011ТНГ8433 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H45T-02

Плински вилушкар
2016ТНГ14467 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2мес 9денБрој на оглас SL3312

18 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 140 130 MKD
 • ≈ 19 838 USD
2016ТНГ14467 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Linde H45T-02

Плински вилушкар
2016ТНГ14902 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2мес 9денБрој на оглас SL3310

18 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 109 316 MKD
 • ≈ 19 301 USD
2016ТНГ14902 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H45T-02

Плински вилушкар
2015ТНГ15280 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2мес 9денБрој на оглас SL8017SP

10 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 647 101 MKD
 • ≈ 11 259 USD
2015ТНГ15280 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Linde H 45 T EVO 394-02

Плински вилушкар
2013ТНГ4990 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 2мес 12денБрој на оглас ANL1010569

17 900EUR

 • ≈ 1 103 153 MKD
 • ≈ 19 194 USD
2013ТНГ4990 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Linde H 45 T EVO 394-02

Плински вилушкар
2013ТНГ5280 чВисина на кревање: 4130 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 2мес 12денБрој на оглас ANL1010570

30 500EUR

 • ≈ 1 879 675 MKD
 • ≈ 32 706 USD
2013ТНГ5280 чВисина на кревање: 4130 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H 45 T EVO 394-02

Плински вилушкар
2020ТНГ7291 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 2мес 31денБрој на оглас ANL1049870

24 900EUR

 • ≈ 1 534 554 MKD
 • ≈ 26 701 USD
2020ТНГ7291 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 4

Linde H 45 T EVO 394-02

Плински вилушкар
2022ТНГ201 чВисина на кревање: 4525 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 3мес 9денБрој на оглас MANL1071009

62 500EUR

 • ≈ 3 851 793 MKD
 • ≈ 67 020 USD
2022ТНГ201 чВисина на кревање: 4525 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Linde H45T

Плински вилушкар
2007ТНГ8014 чКапцитет на кревање: 4500 kg
Холандија, Apolloweg 11, Harbour number: 1964782 SB Moerdijk, The Netherlands
Објавено: 3мес 12денБрој на оглас AS29
Прашајте за цена
2007ТНГ8014 чКапцитет на кревање: 4500 kg
Холандија, Apolloweg 11, Harbour number: 1964782 SB Moerdijk, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 45 T EVO 394-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Linde H 45 T EVO 394-02

Плински вилушкар
2017ТНГ7025 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 4мес 5денБрој на оглас ANL1071479

28 750EUR

 • ≈ 1 771 825 MKD
 • ≈ 30 829 USD
2017ТНГ7025 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
LINDE H 45 T - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 45 T - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 45 T - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 45 T - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 45 T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 45 T

Плински вилушкар
2007ТНГ15004 чВисина на кревање: 5350 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 4мес 27денБрој на оглас 47253

8 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 548 495 MKD
 • ≈ 9 543 USD
2007ТНГ15004 чВисина на кревање: 5350 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
12
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Плински вилушкари LINDE H45
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.