Плински вилушкар Linde H35T од Полска, 20210 EUR за продажба - ID: 8060280
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум
Слични понуди:
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 4
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Linde H35T

Плински вилушкар
2015ТНГ6220 чВисина на кревање: 5500 mm
Полска, KUNÓW
Објавено: 20ден

19 660EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 211 620 MKD
 • ≈ 21 082 USD
2015ТНГ6220 чВисина на кревање: 5500 mm
Полска, KUNÓW
Контактирајте го продавачот
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H35T-02

Плински вилушкар
2015ТНГ8246 чКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Klundert
Објавено: 1год 3месБрој на оглас 95183
Прашајте за цена
2015ТНГ8246 чКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Klundert
Контактирајте го продавачот
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H35T-02 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H35T-02

Плински вилушкар
2015ТНГ12943 чВисина на кревање: 4655 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 1мес 3денБрој на оглас SL8848

13 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 801 173 MKD
 • ≈ 13 940 USD
2015ТНГ12943 чВисина на кревање: 4655 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H35T Linde H35 T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H35T Linde H35 T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H35T Linde H35 T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H35T Linde H35 T - Плински вилушкар: слика 4
Linde H35T Linde H35 T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Linde H35T Linde H35 T

Плински вилушкар
2007ТНГ16745 чВисина на кревање: 7300 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Korte venen 28, Steenwijk 8331 TH, The Netherlands
Објавено: 4мес 14денБрој на оглас 234015

8 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 539 251 MKD
 • ≈ 9 382 USD
2007ТНГ16745 чВисина на кревање: 7300 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Korte venen 28, Steenwijk 8331 TH, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Linde H35T 01 Linde H35T 01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H35T 01 Linde H35T 01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H35T 01 Linde H35T 01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H35T 01 Linde H35T 01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H35T 01 Linde H35T 01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Linde H35T 01 Linde H35T 01

Плински вилушкар
2005ТНГ14873 чВисина на кревање: 4050 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Korte venen 28, Steenwijk 8331 TH, The Netherlands
Објавено: 4мес 14денБрој на оглас TVH37T

9 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 585 472 MKD
 • ≈ 10 187 USD
2005ТНГ14873 чВисина на кревање: 4050 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Korte venen 28, Steenwijk 8331 TH, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 35 T

Плински вилушкар
2004ТНГ14962 чВисина на кревање: 4650 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 6мес 23денБрој на оглас 47251

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
2004ТНГ14962 чВисина на кревање: 4650 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 35 T

Плински вилушкар
2007ТНГ16051 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 6мес 10денБрој на оглас 47249

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
2007ТНГ16051 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 4
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Linde H35T

Плински вилушкар
2022ТНГВисина на кревање: 4980 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2мес 9денБрој на оглас SL5552

42 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 588 405 MKD
 • ≈ 45 037 USD
2022ТНГВисина на кревање: 4980 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H35T - Плински вилушкар: слика 4

Linde H35T

Плински вилушкар
2004ТНГВисина на кревање: 8300 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Објавено: 1мес 12ден
Прашајте за цена
2004ТНГВисина на кревање: 8300 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Контактирајте го продавачот
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 35 T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 35 T

Плински вилушкар
2006ТНГ11298 чВисина на кревање: 5550 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2мес 1денБрој на оглас 50520

14 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 893 616 MKD
 • ≈ 15 548 USD
2006ТНГ11298 чВисина на кревање: 5550 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот

Плински вилушкар Linde H35T

Објавено: 29ден

Хм, се чини ставка продадена
Плински вилушкар Linde H35T: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Плински вилушкар Linde H35T: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 29ден

ПРОДАДЕНО

20 210EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 245 516 MKD
 • ≈ 21 671 USD

27 Мај 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Модел

Година на производство

2015
Машински часови

6220 ч
Нето тежина

5000 kg
Бруто тежина

8500 kg
Корисна носивост

3500 kg
Висина на кревање

5500 mm
Должина на вилушка

1200 mm
Боја

црвена
Локација

Полска, KUNÓW
Мотор/погонска група
гориво

Повеќе информации

We would like to offer used Linde H35T forklift. It's in very good condition.

Details:

Marka: Linde

Model: H35T

Serial no: H2X393F00524

Year of manufacture: 2015

Lifting capacity 3500 kg

Weight: 4950 kg

Lifting height: 5500 mm

Overall height: 2450 mm

Mast: Triplex + 360 degree rotator + forks positioner

Forks length: 1600 mm

Country of origin: Germany

Workinghours : 6220

Engine: VW diesel 4 cylindry 39 kW

Please do not hesitate to contact us for more information. We have got other forklifts in our stock.

ПРОДАДЕНО

20 210EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 245 516 MKD
 • ≈ 21 671 USD

27 Мај 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Material handling equipment
t1 test archive - Przedsiebiorstwo Wielobranzowe BOLEK Jacek Ziółkowski