Користени и нови Плински вилушкари JUNGHEINRICH за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
JUNGHEINRICH
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 550s

Плински вилушкар
2017ТНГ4556 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 51439

16 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 041 310 MKD
 • ≈ 18 370 USD
2017ТНГ4556 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 320s

Плински вилушкар
2018ТНГ984 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 51214

11 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 733 230 MKD
 • ≈ 12 935 USD
2018ТНГ984 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG 425s 600DZ - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG 425s 600DZ - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG 425s 600DZ - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG 425s 600DZ - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG 425s 600DZ - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Jungheinrich TFG 425s 600DZ

Плински вилушкар
2018ТНГ5143 чВисина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 848 MKD
 • ≈ 3 260 USD
2018ТНГ5143 чВисина на кревање: 6000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich PFG320s - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich PFG320s - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich PFG320s - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich PFG320s - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich PFG320s - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Jungheinrich PFG320s

Плински вилушкар
2015ТНГ7102 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 4ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 848 MKD
 • ≈ 3 260 USD
2015ТНГ7102 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH TFG 425 - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 425 - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 425 - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 425 - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 425 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 425

Плински вилушкар
2016ТНГ4008 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 5денБрој на оглас 49951

13 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 819 492 MKD
 • ≈ 14 456 USD
2016ТНГ4008 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 320s - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 320s

Плински вилушкар
2017ТНГ6849 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 5денБрој на оглас 51225

11 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 696 260 MKD
 • ≈ 12 282 USD
2017ТНГ6849 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG 320S - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG 320S - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG 320S - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG 320S - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG 320S - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Jungheinrich TFG 320S

Плински вилушкар
2017ТНГ11764 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 7ден
Аукција
2017ТНГ11764 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG 50M - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG 50M - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG 50M - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG 50M - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG 50M - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Jungheinrich TFG 50M

Плински вилушкар
1996ТНГ2260 чВисина на кревање: 2900 mmКапцитет на кревање: 6000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 7ден
Аукција
1996ТНГ2260 чВисина на кревање: 2900 mmКапцитет на кревање: 6000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 435s

Плински вилушкар
2019ТНГ11043 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 3230 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 9денБрој на оглас 50915

13 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 856 462 MKD
 • ≈ 15 109 USD
2019ТНГ11043 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 3230 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH TFG 430s - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 430s - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 430s - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 430s - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 430s - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 430s

Плински вилушкар
2018ТНГ7899 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2790 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 9денБрој на оглас 50916

11 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 733 230 MKD
 • ≈ 12 935 USD
2018ТНГ7899 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2790 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG 430s 450 DZ - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG 430s 450 DZ - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG 430s 450 DZ - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG 430s 450 DZ - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG 430s 450 DZ - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Jungheinrich TFG 430s 450 DZ

Плински вилушкар
2017ТНГ13904 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Објавено: 9денБрој на оглас 6670

8 800EUR

 • ≈ 542 220 MKD
 • ≈ 9 565 USD
2017ТНГ13904 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH TFG 316 - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 316 - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 316 - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 316 - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 316 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 316

Плински вилушкар
2015ТНГ4558 чВисина на кревање: 4640 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 11денБрој на оглас 51371

10 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 671 614 MKD
 • ≈ 11 848 USD
2015ТНГ4558 чВисина на кревање: 4640 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG435 - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG435 - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG435 - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG435 - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG435 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Jungheinrich TFG435

Плински вилушкар
2018ТНГ6869 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 12денБрој на оглас SL9356
Прашајте за цена
2018ТНГ6869 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG435s - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG435s - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG435s - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG435s - Плински вилушкар: слика 4

Jungheinrich TFG435s

Плински вилушкар
2016ТНГ6851 чВисина на кревање: 7600 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 12денБрој на оглас SL2923
Прашајте за цена
2016ТНГ6851 чВисина на кревање: 7600 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 435s

Плински вилушкар
2019ТНГ9553 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 17денБрој на оглас 50913

13 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 856 462 MKD
 • ≈ 15 109 USD
2019ТНГ9553 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 550s - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 550s

Плински вилушкар
2018ТНГ4960 чВисина на кревање: 3542 mmКапцитет на кревање: 4610 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 17денБрој на оглас 50888

15 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 979 694 MKD
 • ≈ 17 283 USD
2018ТНГ4960 чВисина на кревање: 3542 mmКапцитет на кревање: 4610 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG 316 330 ZT - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG 316 330 ZT - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG 316 330 ZT - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG 316 330 ZT - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG 316 330 ZT - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Jungheinrich TFG 316 330 ZT

Плински вилушкар
2014ТНГ4140 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Објавено: 17денБрој на оглас 6432

7 300EUR

 • ≈ 449 796 MKD
 • ≈ 7 935 USD
2014ТНГ4140 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH TFG 435s - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH TFG 435s

Плински вилушкар
2019ТНГ7975 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 3260 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 18денБрој на оглас 50914

13 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 856 462 MKD
 • ≈ 15 109 USD
2019ТНГ7975 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 3260 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG425S - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG425S - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG425S - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG425S - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG425S - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Jungheinrich TFG425S

Плински вилушкар
20098000 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Објавено: 18денБрој на оглас 11678

5 201EUR

 • ≈ 320 464 MKD
 • ≈ 5 653 USD
20098000 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG 425 440 DZ - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG 425 440 DZ - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG 425 440 DZ - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG 425 440 DZ - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG 425 440 DZ - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Jungheinrich TFG 425 440 DZ

Плински вилушкар
2014ТНГ5989 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Објавено: 21денБрој на оглас 6030

9 700EUR

 • ≈ 597 675 MKD
 • ≈ 10 543 USD
2014ТНГ5989 чВисина на кревање: 4400 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Плински вилушкари JUNGHEINRICH
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.