Користени и нови Плински вилушкари за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 42
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 1
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 2
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 3
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 4
Toyota 10544 - 8FGF20 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Toyota 10544 - 8FGF20

Плински вилушкар
20157238 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Литванија, Litauen, Vilniaus r, Vilniaus apskritis
Објавено: 1час 22минБрој на оглас 10544

8 950EUR

 • ≈ 551 576 MKD
 • ≈ 9 597 USD
20157238 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Литванија, Litauen, Vilniaus r, Vilniaus apskritis
Контактирајте го продавачот
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 1
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 2
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 3
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 4
Steinbock TFG 1.6CE/320Z - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Steinbock TFG 1.6CE/320Z

Плински вилушкар
1981ТНГ721 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Објавено: 4час 30минБрој на оглас SHOV153120

2 995EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 184 577 MKD
 • ≈ 3 211 USD
1981ТНГ721 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Контактирајте го продавачот
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 16 T 391-00 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Linde H 16 T 391-00

Плински вилушкар
2018ТНГ224 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 5час 38минБрој на оглас ANL1024655

22 900EUR

 • ≈ 1 411 297 MKD
 • ≈ 24 556 USD
2018ТНГ224 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Toyota 02-8FGF25

Плински вилушкар
2019ТНГ1300 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 5час 38минБрој на оглас ANL1069857

18 900EUR

 • ≈ 1 164 782 MKD
 • ≈ 20 267 USD
2019ТНГ1300 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 1
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 2
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 3
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 4
Jungheinrich TFG20-A - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Jungheinrich TFG20-A

Плински вилушкар
1992ТНГ5772 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 5час 38минБрој на оглас ANL1076255

3 500EUR

 • ≈ 215 700 MKD
 • ≈ 3 753 USD
1992ТНГ5772 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 50 T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 50 T-01

Плински вилушкар
2010ТНГ27435 чВисина на кревање: 5800 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 23час 8минБрој на оглас 47530

10 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 671 752 MKD
 • ≈ 11 688 USD
2010ТНГ27435 чВисина на кревање: 5800 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 1
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 2
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 3
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 4
LINDE H 18 T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

LINDE H 18 T-01

Плински вилушкар
2015ТНГ9805 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 23час 8минБрој на оглас 50144

12 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 795 010 MKD
 • ≈ 13 833 USD
2015ТНГ9805 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
TOYOTA 06-8FG15F - Плински вилушкар: слика 1
TOYOTA 06-8FG15F - Плински вилушкар: слика 2
TOYOTA 06-8FG15F - Плински вилушкар: слика 3
TOYOTA 06-8FG15F - Плински вилушкар: слика 4
TOYOTA 06-8FG15F - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

TOYOTA 06-8FG15F

Плински вилушкар
2018ТНГ11281 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 23час 9минБрој на оглас 49165

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
2018ТНГ11281 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H50T-02/600 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Linde H50T-02/600

Плински вилушкар
2017ТНГ2096 чВисина на кревање: 3740 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Vlietweg 10, 4791 EZ Klundert, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 43442
Прашајте за цена
2017ТНГ2096 чВисина на кревање: 3740 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Холандија, Vlietweg 10, 4791 EZ Klundert, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
TOYOTA 06-8FG18F - Плински вилушкар: слика 1
TOYOTA 06-8FG18F - Плински вилушкар: слика 2
TOYOTA 06-8FG18F - Плински вилушкар: слика 3
TOYOTA 06-8FG18F - Плински вилушкар: слика 4
TOYOTA 06-8FG18F - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

TOYOTA 06-8FG18F

Плински вилушкар
2017ТНГ11803 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 1750 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 49160

11 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 733 381 MKD
 • ≈ 12 760 USD
2017ТНГ11803 чВисина на кревање: 5500 mmКапцитет на кревање: 1750 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 1
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 2
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 3
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 4
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

STILL RX 70-16 T

Плински вилушкар
2018ТНГ8982 чВисина на кревање: 3900 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 50760

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
2018ТНГ8982 чВисина на кревање: 3900 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 1
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 2
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 3
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 4
CAT GP18N - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT GP18N

Плински вилушкар
201219000 чВисина на кревање: 4800 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Објавено: 2денБрој на оглас 13166

4 670EUR

 • ≈ 287 806 MKD
 • ≈ 5 007 USD
201219000 чВисина на кревање: 4800 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Контактирајте го продавачот
Toyota 02-8FGF18 - Плински вилушкар: слика 1
Toyota 02-8FGF18 - Плински вилушкар: слика 2
Toyota 02-8FGF18 - Плински вилушкар: слика 3
Toyota 02-8FGF18 - Плински вилушкар: слика 4
Toyota 02-8FGF18 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Toyota 02-8FGF18

Плински вилушкар
20088000 чВисина на кревање: 4300 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Објавено: 2денБрој на оглас 13163

6 444EUR

 • ≈ 397 135 MKD
 • ≈ 6 910 USD
20088000 чВисина на кревање: 4300 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Обединето Кралство, Grossbritannien
Контактирајте го продавачот
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H 20 T 392 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H 20 T 392

Плински вилушкар
2005ТНГ8870 чВисина на кревање: 4715 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас ANL1024265

8 900EUR

 • ≈ 548 495 MKD
 • ≈ 9 543 USD
2005ТНГ8870 чВисина на кревање: 4715 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H16T-01

Плински вилушкар
2018ТНГ15378 чВисина на кревање: 4775 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2денБрој на оглас SL8644

10 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 647 101 MKD
 • ≈ 11 259 USD
2018ТНГ15378 чВисина на кревање: 4775 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H16T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H16T-01

Плински вилушкар
2017ТНГ13135 чВисина на кревање: 4775 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Објавено: 2денБрој на оглас SL8643

10 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 647 101 MKD
 • ≈ 11 259 USD
2017ТНГ13135 чВисина на кревање: 4775 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Полска, Babin Oledry 10 62-420 Strzałkowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H70T-03 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H70T-03

Плински вилушкар
2016ТНГ17317 чВисина на кревање: 6650 mmКапцитет на кревање: 7000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

10 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 616 287 MKD
 • ≈ 10 723 USD
2016ТНГ17317 чВисина на кревање: 6650 mmКапцитет на кревање: 7000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H20T-01 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H20T-01

Плински вилушкар
2015ТНГ11988 чВисина на кревање: 4770 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

3 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 215 700 MKD
 • ≈ 3 753 USD
2015ТНГ11988 чВисина на кревање: 4770 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 1
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 2
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 3
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 4
Linde H20T-02/600 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H20T-02/600

Плински вилушкар
2019ТНГ5632 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

4 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 246 514 MKD
 • ≈ 4 289 USD
2019ТНГ5632 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 1
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 2
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 3
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 4
Linde H45T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Linde H45T

Плински вилушкар
2005ТНГ10500 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 3ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 886 MKD
 • ≈ 3 216 USD
2005ТНГ10500 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 42
1 / 42
T1 new listing page - Плински вилушкари
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.