Користени и нови Мобилни вилушкари за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
Moffett M5 25.3 - Мобилен вилушкар: слика 1
Moffett M5 25.3 - Мобилен вилушкар: слика 2
Moffett M5 25.3 - Мобилен вилушкар: слика 3
Moffett M5 25.3 - Мобилен вилушкар: слика 4
Moffett M5 25.3 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Moffett M5 25.3

Мобилен вилушкар
2015дизел1044 ч
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 2денБрој на оглас 080035
Аукција
2015дизел1044 ч
Обединето Кралство, Doncaster
Контактирајте го продавачот
Kooi-aap Z2-3V-2535 - Мобилен вилушкар: слика 1
Kooi-aap Z2-3V-2535 - Мобилен вилушкар: слика 2
Kooi-aap Z2-3V-2535 - Мобилен вилушкар: слика 3
Kooi-aap Z2-3V-2535 - Мобилен вилушкар: слика 4
Kooi-aap Z2-3V-2535 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Kooi-aap Z2-3V-2535

Мобилен вилушкар
2003дизел2770 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 4ден
Аукција
2003дизел2770 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Kooiaap ST2-3-1-2028 - Мобилен вилушкар: слика 1
Kooiaap ST2-3-1-2028 - Мобилен вилушкар: слика 2
Kooiaap ST2-3-1-2028 - Мобилен вилушкар: слика 3
Kooiaap ST2-3-1-2028 - Мобилен вилушкар: слика 4
Kooiaap ST2-3-1-2028 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Kooiaap ST2-3-1-2028

Мобилен вилушкар
1998
Белгија, Maldegem
Објавено: 7денБрој на оглас 7592-019

250EUR

Аукција
 • ≈ 15 407 MKD
 • ≈ 268 USD
1998
Белгија, Maldegem
Контактирајте го продавачот
Moffett M4 20.3 - Мобилен вилушкар: слика 1
Moffett M4 20.3 - Мобилен вилушкар: слика 2
Moffett M4 20.3 - Мобилен вилушкар: слика 3
Moffett M4 20.3 - Мобилен вилушкар: слика 4
Moffett M4 20.3 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Moffett M4 20.3

Мобилен вилушкар
2011дизел2207 чВисина на кревање: 2180 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 18ден
Аукција
2011дизел2207 чВисина на кревање: 2180 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Moffett M4 20.4 - Мобилен вилушкар: слика 1
Moffett M4 20.4 - Мобилен вилушкар: слика 2
Moffett M4 20.4 - Мобилен вилушкар: слика 3
Moffett M4 20.4 - Мобилен вилушкар: слика 4
Moffett M4 20.4 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Moffett M4 20.4

Мобилен вилушкар
2013дизелВисина на кревање: 3660 mmКапцитет на кревање: 200 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 18ден

3 100EUR

Аукција
 • ≈ 191 048 MKD
 • ≈ 3 324 USD
2013дизелВисина на кревање: 3660 mmКапцитет на кревање: 200 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Palfinger F3253 GTS 4W - Мобилен вилушкар: слика 1
Palfinger F3253 GTS 4W - Мобилен вилушкар: слика 2
Palfinger F3253 GTS 4W - Мобилен вилушкар: слика 3
Palfinger F3253 GTS 4W - Мобилен вилушкар: слика 4
Palfinger F3253 GTS 4W - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Palfinger F3253 GTS 4W

Мобилен вилушкар
2015
Холандија, Tilburg
Објавено: 20денБрој на оглас 2124

24 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 509 903 MKD
 • ≈ 26 272 USD
2015
Холандија, Tilburg
Контактирајте го продавачот
Terberg KINGLIFT TKL-S-X3 - Мобилен вилушкар: слика 1
Terberg KINGLIFT TKL-S-X3 - Мобилен вилушкар: слика 2
Terberg KINGLIFT TKL-S-X3 - Мобилен вилушкар: слика 3
Terberg KINGLIFT TKL-S-X3 - Мобилен вилушкар: слика 4
Terberg KINGLIFT TKL-S-X3 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Terberg KINGLIFT TKL-S-X3

Мобилен вилушкар
2012дизел352 ч
Белгија, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Објавено: 26денБрој на оглас 0033207

7 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 462 215 MKD
 • ≈ 8 042 USD
2012дизел352 ч
Белгија, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Контактирајте го продавачот
Moffett M4 25.3 | 3 METER | 2.5 TON | DUTCH INSPECTION | NEW CHAIN - Мобилен вилушкар: слика 1
Moffett M4 25.3 | 3 METER | 2.5 TON | DUTCH INSPECTION | NEW CHAIN - Мобилен вилушкар: слика 2
Moffett M4 25.3 | 3 METER | 2.5 TON | DUTCH INSPECTION | NEW CHAIN - Мобилен вилушкар: слика 3
Moffett M4 25.3 | 3 METER | 2.5 TON | DUTCH INSPECTION | NEW CHAIN - Мобилен вилушкар: слика 4
Moffett M4 25.3 | 3 METER | 2.5 TON | DUTCH INSPECTION | NEW CHAIN - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Moffett M4 25.3 | 3 METER | 2.5 TON | DUTCH INSPECTION | NEW CHAIN

Мобилен вилушкар
2009дизелВисина на кревање: 30000 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, D.P.A. Weeversstraat 2, 8316 GG Marknesse, The Netherlands.
Објавено: 27денБрој на оглас 112453

8 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 551 576 MKD
 • ≈ 9 597 USD
2009дизелВисина на кревање: 30000 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Холандија, D.P.A. Weeversstraat 2, 8316 GG Marknesse, The Netherlands.
Контактирајте го продавачот
STILL RX60-30 - Мобилен вилушкар: слика 1
STILL RX60-30 - Мобилен вилушкар: слика 2
STILL RX60-30 - Мобилен вилушкар: слика 3
STILL RX60-30 - Мобилен вилушкар: слика 4
STILL RX60-30 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
Електро

STILL RX60-30

Мобилен вилушкар
2016електро6000 чВисина на кревање: 4200 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Италија
Објавено: 29ден
Аукција
2016електро6000 чВисина на кревање: 4200 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Италија
Контактирајте го продавачот
STILL EXD-S20 - Мобилен вилушкар: слика 1
STILL EXD-S20 - Мобилен вилушкар: слика 2
STILL EXD-S20 - Мобилен вилушкар: слика 3
STILL EXD-S20 - Мобилен вилушкар: слика 4
Електро

STILL EXD-S20

Мобилен вилушкар
2018електроВисина на кревање: 2000 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Италија
Објавено: 29ден
Аукција
2018електроВисина на кревање: 2000 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Италија
Контактирајте го продавачот
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 1
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 2
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 3
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 4
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
Електро

STILL RX 20-16

Мобилен вилушкар
2018електро10000 чВисина на кревање: 7800 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Италија
Објавено: 29ден
Аукција
2018електро10000 чВисина на кревање: 7800 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Италија
Контактирајте го продавачот
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 1
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 2
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 3
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 4
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

STILL RX 20-16

Мобилен вилушкар
2018електро4700 чВисина на кревање: 5200 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Италија
Објавено: 29ден
Аукција
2018електро4700 чВисина на кревање: 5200 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Италија
Контактирајте го продавачот
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 1
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 2
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 3
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 4
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
Електро

STILL RX60-30L

Мобилен вилушкар
2017електро8000 чВисина на кревање: 4200 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Италија
Објавено: 29ден
Аукција
2017електро8000 чВисина на кревање: 4200 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Италија
Контактирајте го продавачот
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 1
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 2
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 3
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 4
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

STILL RX60-30L

Мобилен вилушкар
2017електро7800 чВисина на кревање: 4200 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Италија
Објавено: 29ден
Аукција
2017електро7800 чВисина на кревање: 4200 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Италија
Контактирајте го продавачот
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 1
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 2
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 3
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 4
STILL RX 20-16 - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
Електро

STILL RX 20-16

Мобилен вилушкар
2019електро6700 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Италија
Објавено: 29ден
Аукција
2019електро6700 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Италија
Контактирајте го продавачот
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 1
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 2
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 3
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 4
STILL RX60-30L - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

STILL RX60-30L

Мобилен вилушкар
2017електро6500 чВисина на кревање: 4200 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Италија
Објавено: 29ден
Аукција
2017електро6500 чВисина на кревање: 4200 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Италија
Контактирајте го продавачот
Terberg TKL M1-3 Mitnahmestapler - Мобилен вилушкар: слика 1
Terberg TKL M1-3 Mitnahmestapler - Мобилен вилушкар: слика 2
Terberg TKL M1-3 Mitnahmestapler - Мобилен вилушкар: слика 3
Terberg TKL M1-3 Mitnahmestapler - Мобилен вилушкар: слика 4
Terberg TKL M1-3 Mitnahmestapler - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Terberg TKL M1-3 Mitnahmestapler

Мобилен вилушкар
2013дизел1880 чКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Објавено: 1мес 2ден

5 599EUR

 • ≈ 345 059 MKD
 • ≈ 6 003 USD
2013дизел1880 чКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Контактирајте го продавачот
Moffett Mitnahmestapler M 2003 STM Allrad - Мобилен вилушкар: слика 1
Moffett Mitnahmestapler M 2003 STM Allrad - Мобилен вилушкар: слика 2
Moffett Mitnahmestapler M 2003 STM Allrad - Мобилен вилушкар: слика 3
Moffett Mitnahmestapler M 2003 STM Allrad - Мобилен вилушкар: слика 4
Moffett Mitnahmestapler M 2003 STM Allrad - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Moffett Mitnahmestapler M 2003 STM Allrad

Мобилен вилушкар
1998дизел529 чВисина на кревање: 3700 mm
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Објавено: 1мес 28денБрој на оглас 24063

4 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 295 817 MKD
 • ≈ 5 147 USD
1998дизел529 чВисина на кревање: 3700 mm
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Контактирајте го продавачот
Palfinger F3 151 Pro - Мобилен вилушкар: слика 1
Palfinger F3 151 Pro - Мобилен вилушкар: слика 2
Palfinger F3 151 Pro - Мобилен вилушкар: слика 3
Palfinger F3 151 Pro - Мобилен вилушкар: слика 4
Palfinger F3 151 Pro - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Palfinger F3 151 Pro

Мобилен вилушкар
201511695 ч
Германија, Sudetenstrasse 22, DE-38239 Salzgitter, Germany
Објавено: 2мес 2ден

2 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 160 234 MKD
 • ≈ 2 788 USD
201511695 ч
Германија, Sudetenstrasse 22, DE-38239 Salzgitter, Germany
Контактирајте го продавачот
MANITOU TMT 325E - Мобилен вилушкар: слика 1
MANITOU TMT 325E - Мобилен вилушкар: слика 2
MANITOU TMT 325E - Мобилен вилушкар: слика 3
MANITOU TMT 325E - Мобилен вилушкар: слика 4
MANITOU TMT 325E - Мобилен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

MANITOU TMT 325E

Мобилен вилушкар
20053800 чКапцитет на кревање: 2500 kg
Полска, Orlina Mała 10, 63-308 Gizałki
Објавено: 2мес 11ден

5 348EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 329 590 MKD
 • ≈ 5 734 USD
20053800 чКапцитет на кревање: 2500 kg
Полска, Orlina Mała 10, 63-308 Gizałki
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Мобилни вилушкари
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.