Користени и нови Магацинска опрема за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 154
Schefer ECL10 - Сложувач: слика 1
Schefer ECL10 - Сложувач: слика 2
Schefer ECL10 - Сложувач: слика 3
Електро
TOP

Schefer ECL10

Сложувач
2016електроВисина на кревање: 1600 mmКапцитет на кревање: 1000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас ANL1004284

950EUR

 • ≈ 58 535 MKD
 • ≈ 1 032 USD
2016електроВисина на кревање: 1600 mmКапцитет на кревање: 1000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Still CXS 16 - Вилушкар за подигање роба: слика 1
Still CXS 16 - Вилушкар за подигање роба: слика 2
Still CXS 16 - Вилушкар за подигање роба: слика 3
Still CXS 16 - Вилушкар за подигање роба: слика 4
Still CXS 16 - Вилушкар за подигање роба: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
Електро
TOP

Still CXS 16

Вилушкар за подигање роба
2013електро2252 чВисина на кревање: 700 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас ANL1072285

950EUR

 • ≈ 58 535 MKD
 • ≈ 1 032 USD
2013електро2252 чВисина на кревање: 700 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 1
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 2
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 3
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 4
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

JUNGHEINRICH EJC 110

Вилушкар за палети
20171364 чВисина на кревање: 2500 mmКапцитет на кревање: 1000 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Објавено: 27мин Број на оглас 24139

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 686 MKD
 • ≈ 3 152 USD
20171364 чВисина на кревање: 2500 mmКапцитет на кревање: 1000 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 1
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 2
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 3
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 4
JUNGHEINRICH EJC 110 - Вилушкар за палети: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

JUNGHEINRICH EJC 110

Вилушкар за палети
20171360 чВисина на кревање: 2500 mmКапцитет на кревање: 1000 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Објавено: 27мин Број на оглас 24141

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 686 MKD
 • ≈ 3 152 USD
20171360 чВисина на кревање: 2500 mmКапцитет на кревање: 1000 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Контактирајте го продавачот
STILL EXV 14 C - Вилушкар за палети: слика 1
STILL EXV 14 C - Вилушкар за палети: слика 2
STILL EXV 14 C - Вилушкар за палети: слика 3
STILL EXV 14 C - Вилушкар за палети: слика 4
STILL EXV 14 C - Вилушкар за палети: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

STILL EXV 14 C

Вилушкар за палети
2017електро2195 чВисина на кревање: 2930 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Објавено: 27мин Број на оглас 24138

3 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 227 979 MKD
 • ≈ 4 021 USD
2017електро2195 чВисина на кревање: 2930 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EJC 110 Batterie 46/2018 - Вилушкар за палети: слика 1
JUNGHEINRICH EJC 110 Batterie 46/2018 - Вилушкар за палети: слика 2
JUNGHEINRICH EJC 110 Batterie 46/2018 - Вилушкар за палети: слика 3
JUNGHEINRICH EJC 110 Batterie 46/2018 - Вилушкар за палети: слика 4
JUNGHEINRICH EJC 110 Batterie 46/2018 - Вилушкар за палети: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

JUNGHEINRICH EJC 110 Batterie 46/2018

Вилушкар за палети
20171204 чВисина на кревање: 2500 mmКапцитет на кревање: 1000 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Објавено: 27мин Број на оглас 24140

3 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 197 171 MKD
 • ≈ 3 478 USD
20171204 чВисина на кревање: 2500 mmКапцитет на кревање: 1000 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich - ETV 216 - Reach truck - 2006 - Вилушкар со подигнување: слика 1
Jungheinrich - ETV 216 - Reach truck - 2006 - Вилушкар со подигнување: слика 2
Jungheinrich - ETV 216 - Reach truck - 2006 - Вилушкар со подигнување: слика 3
Jungheinrich - ETV 216 - Reach truck - 2006 - Вилушкар со подигнување: слика 4
Jungheinrich - ETV 216 - Reach truck - 2006 - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Jungheinrich - ETV 216 - Reach truck - 2006

Вилушкар со подигнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 39мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich - ETV C16 - Reach truck indoor/outdoor - 2001 - Вилушкар со подигнување: слика 1
Jungheinrich - ETV C16 - Reach truck indoor/outdoor - 2001 - Вилушкар со подигнување: слика 2
Jungheinrich - ETV C16 - Reach truck indoor/outdoor - 2001 - Вилушкар со подигнување: слика 3
Jungheinrich - ETV C16 - Reach truck indoor/outdoor - 2001 - Вилушкар со подигнување: слика 4
Jungheinrich - ETV C16 - Reach truck indoor/outdoor - 2001 - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Jungheinrich - ETV C16 - Reach truck indoor/outdoor - 2001

Вилушкар со подигнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 41мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich - ETV 214 - Reach truck - 1997 - Вилушкар со подигнување: слика 1
Jungheinrich - ETV 214 - Reach truck - 1997 - Вилушкар со подигнување: слика 2
Jungheinrich - ETV 214 - Reach truck - 1997 - Вилушкар со подигнување: слика 3
Jungheinrich - ETV 214 - Reach truck - 1997 - Вилушкар со подигнување: слика 4
Jungheinrich - ETV 214 - Reach truck - 1997 - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Jungheinrich - ETV 214 - Reach truck - 1997

Вилушкар со подигнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 41мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Pallet rack approx. 75 meters

Магацински рафт
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 41мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Linde - R16X - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 1
Linde - R16X - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 2
Linde - R16X - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 3
Linde - R16X - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 4
Linde - R16X - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Linde - R16X - Reach truck - 2010

Вилушкар со подигнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 43мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
BT - RRE180E - Reach truck - 2011 - Вилушкар со подигнување: слика 1
BT - RRE180E - Reach truck - 2011 - Вилушкар со подигнување: слика 2
BT - RRE180E - Reach truck - 2011 - Вилушкар со подигнување: слика 3
BT - RRE180E - Reach truck - 2011 - Вилушкар со подигнување: слика 4
BT - RRE180E - Reach truck - 2011 - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

BT - RRE180E - Reach truck - 2011

Вилушкар со подигнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 53мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Dexion - Galvanized - Pallet Racking - With wooden decking - Магацински рафт: слика 1
Dexion - Galvanized - Pallet Racking - With wooden decking - Магацински рафт: слика 2
Dexion - Galvanized - Pallet Racking - With wooden decking - Магацински рафт: слика 3
Dexion - Galvanized - Pallet Racking - With wooden decking - Магацински рафт: слика 4
Dexion - Galvanized - Pallet Racking - With wooden decking - Магацински рафт: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Dexion - Galvanized - Pallet Racking - With wooden decking

Магацински рафт
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 53мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Linden - L12 - Stacker - 2018 - Сложувач: слика 1
Linden - L12 - Stacker - 2018 - Сложувач: слика 2
Linden - L12 - Stacker - 2018 - Сложувач: слика 3
Linden - L12 - Stacker - 2018 - Сложувач: слика 4
Linden - L12 - Stacker - 2018 - Сложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linden - L12 - Stacker - 2018

Сложувач
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 54мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
2013 Jungheinrich ETV 216 Reach truck - Вилушкар со подигнување: слика 1
2013 Jungheinrich ETV 216 Reach truck - Вилушкар со подигнување: слика 2
2013 Jungheinrich ETV 216 Reach truck - Вилушкар со подигнување: слика 3
2013 Jungheinrich ETV 216 Reach truck - Вилушкар со подигнување: слика 4
2013 Jungheinrich ETV 216 Reach truck - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

2013 Jungheinrich ETV 216 Reach truck

Вилушкар со подигнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 58мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
EP ES16-16WA Stacker - Сложувач: слика 1
EP ES16-16WA Stacker - Сложувач: слика 2
EP ES16-16WA Stacker - Сложувач: слика 3
EP ES16-16WA Stacker - Сложувач: слика 4
EP ES16-16WA Stacker - Сложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

EP ES16-16WA Stacker

Сложувач
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 2час
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Junghenrich - ETV 214 - Reach truck - 2003 - Вилушкар со подигнување: слика 1
Junghenrich - ETV 214 - Reach truck - 2003 - Вилушкар со подигнување: слика 2
Junghenrich - ETV 214 - Reach truck - 2003 - Вилушкар со подигнување: слика 3
Junghenrich - ETV 214 - Reach truck - 2003 - Вилушкар со подигнување: слика 4
Junghenrich - ETV 214 - Reach truck - 2003 - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Junghenrich - ETV 214 - Reach truck - 2003

Вилушкар со подигнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 2час
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Still - FM-X14 - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 1
Still - FM-X14 - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 2
Still - FM-X14 - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 3
Still - FM-X14 - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 4
Still - FM-X14 - Reach truck - 2010 - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Still - FM-X14 - Reach truck - 2010

Вилушкар со подигнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 2час 2мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 1
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 2
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 3
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 4
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
Електро

Jungheinrich ERE 225

Вилушкар за палети
2013електро7740 чКапцитет на кревање: 2500 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Објавено: 2час 56минБрој на оглас 6622

2 100EUR

 • ≈ 129 393 MKD
 • ≈ 2 282 USD
2013електро7740 чКапцитет на кревање: 2500 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Контактирајте го продавачот
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 1
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 2
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 3
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 4
Jungheinrich ERE 225 - Вилушкар за палети: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
Електро

Jungheinrich ERE 225

Вилушкар за палети
2014електро5079 чКапцитет на кревање: 2500 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Објавено: 2час 56минБрој на оглас 6596

2 200EUR

 • ≈ 135 555 MKD
 • ≈ 2 391 USD
2014електро5079 чКапцитет на кревање: 2500 kg
Шпанија, C/ Josep Ros i Ros, 22 nave 4 (Pol. Ind. La Clota) 08740 Sant Andreu de la Barca Barcelona, Spain
Контактирајте го продавачот
Still EXV-SF16 - Сложувач: слика 1
Still EXV-SF16 - Сложувач: слика 2
Still EXV-SF16 - Сложувач: слика 3
Still EXV-SF16 - Сложувач: слика 4
Електро

Still EXV-SF16

Сложувач
2018електро3995 чВисина на кревање: 3516 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Објавено: 2час 58минБрој на оглас 7355772
Прашајте за цена
2018електро3995 чВисина на кревање: 3516 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Германија, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde L14LSP - Сложувач: слика 1
Linde L14LSP - Сложувач: слика 2
Linde L14LSP - Сложувач: слика 3
Linde L14LSP - Сложувач: слика 4
Електро

Linde L14LSP

Сложувач
2019електро1936 чВисина на кревање: 1800 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Германија, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Објавено: 2час 58минБрој на оглас 7342427
Прашајте за цена
2019електро1936 чВисина на кревање: 1800 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Германија, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 154
1 / 154
T1 new listing page - Магацинска опрема
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.