Користени и нови Дизел вилушкари за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 77
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 4
TOP

Kalmar DCE120-6

Дизел вилушкар
2009дизел8595 чВисина на кревање: 4250 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 18час 12минБрој на оглас 3145
Прашајте за цена
2009дизел8595 чВисина на кревање: 4250 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
AUSA ruwterrein C 11 M - Дизел вилушкар: слика 1
AUSA ruwterrein C 11 M - Дизел вилушкар: слика 2
AUSA ruwterrein C 11 M - Дизел вилушкар: слика 3
AUSA ruwterrein C 11 M - Дизел вилушкар: слика 4
TOP

AUSA ruwterrein C 11 M

Дизел вилушкар
2020дизел2 чВисина на кревање: 2660 mmКапцитет на кревање: 1300 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Објавено: 2мес 6ден
Прашајте за цена
2020дизел2 чВисина на кревање: 2660 mmКапцитет на кревање: 1300 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Контактирајте го продавачот
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 1
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 2
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 3
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 4
TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ] - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

TCM FD 60 [ Copy ] [ Copy ]

Дизел вилушкар
20181200 ч
Кина, Shanghai, P.R.China
Објавено: 2час 31мин

13 965EUR

 • ≈ 860 644 MKD
 • ≈ 14 975 USD
20181200 ч
Кина, Shanghai, P.R.China
Контактирајте го продавачот
TCM FD100 - Дизел вилушкар: слика 1
TCM FD100 - Дизел вилушкар: слика 2
TCM FD100 - Дизел вилушкар: слика 3
TCM FD100 - Дизел вилушкар: слика 4

TCM FD100

Дизел вилушкар
20163000 чВисина на кревање: 5000 mm
Кина, Minhang District
Објавено: 4час 41мин

19 500EUR

 • ≈ 1 201 759 MKD
 • ≈ 20 910 USD
20163000 чВисина на кревање: 5000 mm
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 1
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 2
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 3
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 4
TCM FD70 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

TCM FD70

Дизел вилушкар
Кина, Minhang District
Објавено: 4час 41мин

14 100EUR

 • ≈ 868 964 MKD
 • ≈ 15 119 USD
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
Alimak - Дизел вилушкар: слика 1
Alimak - Дизел вилушкар: слика 2
Alimak - Дизел вилушкар: слика 3
Alimak - Дизел вилушкар: слика 4
Alimak - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Alimak

Дизел вилушкар
дизел
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 5час 3мин

88EUR

Аукција
 • ≈ 5 423 MKD
 • ≈ 94 USD
дизел
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 1
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 2
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 3
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 4
Linde H 45 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Linde H 45 D (3B) EVO 394-02

Дизел вилушкар
2017дизел13600 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 5час 15минБрој на оглас ANL1069427

23 500EUR

 • ≈ 1 448 274 MKD
 • ≈ 25 199 USD
2017дизел13600 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 4500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 1
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 2
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 3
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 4
Linde H 30 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H 30 D (3B) EVO 393-02

Дизел вилушкар
2019дизел8765 чВисина на кревање: 6455 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 5час 15минБрој на оглас ANL1079121

26 500EUR

 • ≈ 1 633 160 MKD
 • ≈ 28 416 USD
2019дизел8765 чВисина на кревање: 6455 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 1
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 2
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 3
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 4
Linde H 50 D (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Linde H 50 D (3B) EVO 394-02

Дизел вилушкар
2017дизел6345 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 5час 15минБрој на оглас ANL1070383

37 900EUR

 • ≈ 2 335 727 MKD
 • ≈ 40 641 USD
2017дизел6345 чВисина на кревање: 3700 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Irion nicht bekannt - Дизел вилушкар: слика 1
Irion nicht bekannt - Дизел вилушкар: слика 2
Irion nicht bekannt - Дизел вилушкар: слика 3
Irion nicht bekannt - Дизел вилушкар: слика 4
Irion nicht bekannt - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Irion nicht bekannt

Дизел вилушкар
1965дизел125 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 5час 15минБрој на оглас ANL1060626

1 900EUR

 • ≈ 117 094 MKD
 • ≈ 2 037 USD
1965дизел125 чВисина на кревање: 3200 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 50 D/600 (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 1
Linde H 50 D/600 (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 2
Linde H 50 D/600 (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 3
Linde H 50 D/600 (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 4
Linde H 50 D/600 (3B) EVO 394-02 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Linde H 50 D/600 (3B) EVO 394-02

Дизел вилушкар
2018дизел9435 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 5час 15минБрој на оглас ANL1072238

29 500EUR

 • ≈ 1 818 046 MKD
 • ≈ 31 633 USD
2018дизел9435 чВисина на кревање: 4100 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Linde H 35 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 1
Linde H 35 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 2
Linde H 35 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 3
Linde H 35 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 4
Linde H 35 D (3B) EVO 393-02 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Linde H 35 D (3B) EVO 393-02

Дизел вилушкар
2018дизел9266 чВисина на кревање: 4450 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 5час 15минБрој на оглас ANL1071768

18 750EUR

 • ≈ 1 155 538 MKD
 • ≈ 20 106 USD
2018дизел9266 чВисина на кревање: 4450 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Komatsu F15D - Дизел вилушкар: слика 1
Komatsu F15D - Дизел вилушкар: слика 2
Komatsu F15D - Дизел вилушкар: слика 3
Komatsu F15D - Дизел вилушкар: слика 4
Komatsu F15D - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Komatsu F15D

Дизел вилушкар
дизел4205 ч
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 8час 9мин

1 750EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 107 850 MKD
 • ≈ 1 876 USD
дизел4205 ч
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 1
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 2
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 3
Kalmar DCE120-6 - Дизел вилушкар: слика 4
TOP

Kalmar DCE120-6

Дизел вилушкар
2009дизел8595 чВисина на кревање: 4250 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Објавено: 18час 12минБрој на оглас 3145
Прашајте за цена
2009дизел8595 чВисина на кревање: 4250 mmКапцитет на кревање: 12000 kg
Данска, Jernaldervej 100, 8300 Odder
Контактирајте го продавачот
KOMATSU FD80 - Дизел вилушкар: слика 1
KOMATSU FD80 - Дизел вилушкар: слика 2
KOMATSU FD80 - Дизел вилушкар: слика 3
KOMATSU FD80 - Дизел вилушкар: слика 4
KOMATSU FD80 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

KOMATSU FD80

Дизел вилушкар
Ново2021дизел697 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Објавено: 20час 16мин

14 920EUR

 • ≈ 919 500 MKD
 • ≈ 15 999 USD
Ново2021дизел697 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Контактирајте го продавачот
KOMATSU FD50 - Дизел вилушкар: слика 1
KOMATSU FD50 - Дизел вилушкар: слика 2
KOMATSU FD50 - Дизел вилушкар: слика 3
KOMATSU FD50 - Дизел вилушкар: слика 4
KOMATSU FD50 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

KOMATSU FD50

Дизел вилушкар
Ново2022дизел639 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Објавено: 20час 16мин

10 258EUR

 • ≈ 632 187 MKD
 • ≈ 10 999 USD
Ново2022дизел639 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Контактирајте го продавачот
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 1
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 2
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 3
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 4
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

KOMATSU FD30

Дизел вилушкар
Ново2022дизел689 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Објавено: 20час 17мин

7 273EUR

 • ≈ 448 225 MKD
 • ≈ 7 799 USD
Ново2022дизел689 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Контактирајте го продавачот
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 1
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 2
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 3
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 4
KOMATSU FD30 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

KOMATSU FD30

Дизел вилушкар
Ново2021дизел768 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Објавено: 20час 17мин

6 994EUR

 • ≈ 431 031 MKD
 • ≈ 7 499 USD
Ново2021дизел768 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Контактирајте го продавачот
TOYOTA FD50 - Дизел вилушкар: слика 1
TOYOTA FD50 - Дизел вилушкар: слика 2
TOYOTA FD50 - Дизел вилушкар: слика 3
TOYOTA FD50 - Дизел вилушкар: слика 4
TOYOTA FD50 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

TOYOTA FD50

Дизел вилушкар
Ново2021дизел896 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Објавено: 20час 18мин

12 123EUR

 • ≈ 747 124 MKD
 • ≈ 12 999 USD
Ново2021дизел896 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Контактирајте го продавачот
TOYOTA FD30-9 - Дизел вилушкар: слика 1
TOYOTA FD30-9 - Дизел вилушкар: слика 2
TOYOTA FD30-9 - Дизел вилушкар: слика 3
TOYOTA FD30-9 - Дизел вилушкар: слика 4
TOYOTA FD30-9 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

TOYOTA FD30-9

Дизел вилушкар
Ново2022дизел586 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Објавено: 20час 18мин

8 579EUR

 • ≈ 528 712 MKD
 • ≈ 9 199 USD
Ново2022дизел586 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Контактирајте го продавачот
TOYOTA FD30-8 - Дизел вилушкар: слика 1
TOYOTA FD30-8 - Дизел вилушкар: слика 2
TOYOTA FD30-8 - Дизел вилушкар: слика 3
TOYOTA FD30-8 - Дизел вилушкар: слика 4
TOYOTA FD30-8 - Дизел вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

TOYOTA FD30-8

Дизел вилушкар
Ново2022дизел689 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Објавено: 20час 19мин

7 926EUR

 • ≈ 488 469 MKD
 • ≈ 8 499 USD
Ново2022дизел689 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Контактирајте го продавачот
TOYOTA FD30-7 - Дизел вилушкар: слика 1
TOYOTA FD30-7 - Дизел вилушкар: слика 2
TOYOTA FD30-7 - Дизел вилушкар: слика 3
TOYOTA FD30-7 - Дизел вилушкар: слика 4

TOYOTA FD30-7

Дизел вилушкар
Ново2020дизел626 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Објавено: 20час 19мин

7 460EUR

 • ≈ 459 750 MKD
 • ≈ 7 999 USD
Ново2020дизел626 ч
Кина, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 77
1 / 77
T1 new listing page - Дизел вилушкари, дизел виљушкари
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.