Користени и нови Бочни утоварувачи за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 7
BP Sorbolo - HT5C - Side loader - 2003 - Бочен утоварувач: слика 1
BP Sorbolo - HT5C - Side loader - 2003 - Бочен утоварувач: слика 2
BP Sorbolo - HT5C - Side loader - 2003 - Бочен утоварувач: слика 3
BP Sorbolo - HT5C - Side loader - 2003 - Бочен утоварувач: слика 4
BP Sorbolo - HT5C - Side loader - 2003 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

BP Sorbolo - HT5C - Side loader - 2003

Бочен утоварувач
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 55мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Ellcar ESL1253 - Бочен утоварувач: слика 1
Ellcar ESL1253 - Бочен утоварувач: слика 2
Ellcar ESL1253 - Бочен утоварувач: слика 3
Ellcar ESL1253 - Бочен утоварувач: слика 4
Ellcar ESL1253 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
Електро

Ellcar ESL1253

Бочен утоварувач
1997електроВисина на кревање: 5300 mmКапцитет на кревање: 1200 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Објавено: 15час 14мин
Прашајте за цена
1997електроВисина на кревање: 5300 mmКапцитет на кревање: 1200 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Контактирајте го продавачот
Lancer Boss 2000 - Бочен утоварувач: слика 1
Lancer Boss 2000 - Бочен утоварувач: слика 2
Lancer Boss 2000 - Бочен утоварувач: слика 3
Lancer Boss 2000 - Бочен утоварувач: слика 4
Lancer Boss 2000 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Lancer Boss 2000

Бочен утоварувач
1984дизелВисина на кревање: 3600 mmКапцитет на кревање: 23000 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Објавено: 15час 14мин
Прашајте за цена
1984дизелВисина на кревање: 3600 mmКапцитет на кревање: 23000 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Контактирајте го продавачот
Sichelschmidt M920ASM - Бочен утоварувач: слика 1
Sichelschmidt M920ASM - Бочен утоварувач: слика 2
Sichelschmidt M920ASM - Бочен утоварувач: слика 3
Sichelschmidt M920ASM - Бочен утоварувач: слика 4
Sichelschmidt M920ASM - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
Електро

Sichelschmidt M920ASM

Бочен утоварувач
1998електро4700 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Објавено: 15час 16мин
Прашајте за цена
1998електро4700 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Контактирајте го продавачот
Sichelschmidt M9036 - Бочен утоварувач: слика 1
Sichelschmidt M9036 - Бочен утоварувач: слика 2
Sichelschmidt M9036 - Бочен утоварувач: слика 3
Sichelschmidt M9036 - Бочен утоварувач: слика 4
Sichelschmidt M9036 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
Електро

Sichelschmidt M9036

Бочен утоварувач
1998електро1748 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Објавено: 15час 16мин
Прашајте за цена
1998електро1748 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 3500 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Контактирајте го продавачот
Mitsubishi RBM25N2 - Бочен утоварувач: слика 1
Mitsubishi RBM25N2 - Бочен утоварувач: слика 2
Mitsubishi RBM25N2 - Бочен утоварувач: слика 3
Mitsubishi RBM25N2 - Бочен утоварувач: слика 4
Mitsubishi RBM25N2 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)
Електро

Mitsubishi RBM25N2

Бочен утоварувач
2023електроВисина на кревање: 6300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Објавено: 15час 16мин
Прашајте за цена
2023електроВисина на кревање: 6300 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Холандија, Rijshaak 22, 3371KC, HARDINXVELD-GIESSENDAM
Контактирајте го продавачот
Jumbo JDQ50/14/42 - Бочен утоварувач: слика 1

Jumbo JDQ50/14/42

Бочен утоварувач
2013дизел7930 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Liebigstr. 38 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 20час 59минБрој на оглас 3626
Прашајте за цена
2013дизел7930 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Liebigstr. 38 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Bulmor EQ 70/14/35 V - Бочен утоварувач: слика 1
Bulmor EQ 70/14/35 V - Бочен утоварувач: слика 2
Bulmor EQ 70/14/35 V - Бочен утоварувач: слика 3
Bulmor EQ 70/14/35 V - Бочен утоварувач: слика 4
Bulmor EQ 70/14/35 V - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

Bulmor EQ 70/14/35 V

Бочен утоварувач
2017електро7972 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 7000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 22час 37минБрој на оглас ANL1037655

59 900EUR

 • ≈ 3 690 798 MKD
 • ≈ 65 110 USD
2017електро7972 чВисина на кревање: 3500 mmКапцитет на кревање: 7000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 1
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 2
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 3
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 4
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Battioni-Pagani SLD80

Бочен утоварувач
2015дизел10530 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 22час 37минБрој на оглас ANL1066247

39 500EUR

 • ≈ 2 433 832 MKD
 • ≈ 42 936 USD
2015дизел10530 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Battioni-Pagani SHD 80 14 - Бочен утоварувач: слика 1
Battioni-Pagani SHD 80 14 - Бочен утоварувач: слика 2
Battioni-Pagani SHD 80 14 - Бочен утоварувач: слика 3
Battioni-Pagani SHD 80 14 - Бочен утоварувач: слика 4
Battioni-Pagani SHD 80 14 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Battioni-Pagani SHD 80 14

Бочен утоварувач
2015дизел13705 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 22час 37минБрој на оглас ANL1066255

31 900EUR

 • ≈ 1 965 550 MKD
 • ≈ 34 674 USD
2015дизел13705 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Battioni-Pagani SLD 50 - Бочен утоварувач: слика 1
Battioni-Pagani SLD 50 - Бочен утоварувач: слика 2
Battioni-Pagani SLD 50 - Бочен утоварувач: слика 3
Battioni-Pagani SLD 50 - Бочен утоварувач: слика 4
Battioni-Pagani SLD 50 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Battioni-Pagani SLD 50

Бочен утоварувач
2016дизел7905 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 22час 38минБрој на оглас ANL1061213

44 500EUR

 • ≈ 2 741 912 MKD
 • ≈ 48 371 USD
2016дизел7905 чВисина на кревање: 4500 mmКапцитет на кревање: 5000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 1
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 2
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 3
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 4
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Battioni-Pagani SLD80

Бочен утоварувач
2015дизел7285 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 22час 38минБрој на оглас ANL1066250

41 900EUR

 • ≈ 2 581 710 MKD
 • ≈ 45 544 USD
2015дизел7285 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Hubtex S40E - Бочен утоварувач: слика 1
Hubtex S40E - Бочен утоварувач: слика 2
Hubtex S40E - Бочен утоварувач: слика 3
Hubtex S40E - Бочен утоварувач: слика 4
Hubtex S40E - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

Hubtex S40E

Бочен утоварувач
2011електро258 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 22час 38минБрој на оглас ANL1061210

41 500EUR

 • ≈ 2 557 064 MKD
 • ≈ 45 110 USD
2011електро258 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 1
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 2
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 3
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 4
Battioni-Pagani SLD80 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Battioni-Pagani SLD80

Бочен утоварувач
2015дизел8380 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 22час 38минБрој на оглас ANL1066248

40 900EUR

 • ≈ 2 520 094 MKD
 • ≈ 44 457 USD
2015дизел8380 чВисина на кревање: 3300 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Baumann HX 50 /12 / 60 TR - Бочен утоварувач: слика 1
Baumann HX 50 /12 / 60 TR - Бочен утоварувач: слика 2
Baumann HX 50 /12 / 60 TR - Бочен утоварувач: слика 3
Baumann HX 50 /12 / 60 TR - Бочен утоварувач: слика 4
Baumann HX 50 /12 / 60 TR - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Baumann HX 50 /12 / 60 TR

Бочен утоварувач
Ново2024дизел3 чВисина на кревање: 6000 mm
Германија, Lübeck
Објавено: 1ден

119 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 363 112 MKD
 • ≈ 129 895 USD
Ново2024дизел3 чВисина на кревање: 6000 mm
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
Nissan EGH02A30U - Бочен утоварувач: слика 1
Nissan EGH02A30U - Бочен утоварувач: слика 2
Nissan EGH02A30U - Бочен утоварувач: слика 3
Nissan EGH02A30U - Бочен утоварувач: слика 4
Nissan EGH02A30U - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Nissan EGH02A30U

Бочен утоварувач
1998
Германија, Alte Ziegelei 12 48734 Reken, Germany
Објавено: 1ден

11 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 708 584 MKD
 • ≈ 12 500 USD
1998
Германија, Alte Ziegelei 12 48734 Reken, Germany
Контактирајте го продавачот
Baumann GX60 14 / 60 / HP - Бочен утоварувач: слика 1
Baumann GX60 14 / 60 / HP - Бочен утоварувач: слика 2
Baumann GX60 14 / 60 / HP - Бочен утоварувач: слика 3
Baumann GX60 14 / 60 / HP - Бочен утоварувач: слика 4
Baumann GX60 14 / 60 / HP - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Baumann GX60 14 / 60 / HP

Бочен утоварувач
2000дизел25402 чВисина на кревање: 5000 mm
Полска, KUNÓW
Објавено: 2ден

19 930EUR

 • ≈ 1 228 006 MKD
 • ≈ 21 663 USD
2000дизел25402 чВисина на кревање: 5000 mm
Полска, KUNÓW
Контактирајте го продавачот
Combilift C3000 - Бочен утоварувач: слика 1
Combilift C3000 - Бочен утоварувач: слика 2
Combilift C3000 - Бочен утоварувач: слика 3
Combilift C3000 - Бочен утоварувач: слика 4
Combilift C3000 - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Combilift C3000

Бочен утоварувач
2000дизел3521 чВисина на кревање: 4100 mm
Полска, KUNÓW
Објавено: 2ден

22 980EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 415 935 MKD
 • ≈ 24 979 USD
2000дизел3521 чВисина на кревање: 4100 mm
Полска, KUNÓW
Контактирајте го продавачот
Jumbo BGX 80/14/50 SFH - Бочен утоварувач: слика 1
Jumbo BGX 80/14/50 SFH - Бочен утоварувач: слика 2
Jumbo BGX 80/14/50 SFH - Бочен утоварувач: слика 3
Jumbo BGX 80/14/50 SFH - Бочен утоварувач: слика 4
Jumbo BGX 80/14/50 SFH - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Jumbo BGX 80/14/50 SFH

Бочен утоварувач
2012ТНГ1536 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас ANL1060421

33 500EUR

 • ≈ 2 064 136 MKD
 • ≈ 36 414 USD
2012ТНГ1536 чВисина на кревање: 5000 mmКапцитет на кревање: 8000 kg
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Baumann GX 60/12/40 ST - Бочен утоварувач: слика 1
Baumann GX 60/12/40 ST - Бочен утоварувач: слика 2
Baumann GX 60/12/40 ST - Бочен утоварувач: слика 3
Baumann GX 60/12/40 ST - Бочен утоварувач: слика 4
Baumann GX 60/12/40 ST - Бочен утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Baumann GX 60/12/40 ST

Бочен утоварувач
2012дизел2340 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 6000 kg
Словачка, Tolsteho 5, 81106, Bratislava, Slovakia
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2012дизел2340 чВисина на кревање: 4000 mmКапцитет на кревање: 6000 kg
Словачка, Tolsteho 5, 81106, Bratislava, Slovakia
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 7
1 / 7
T1 new listing page - Бочни утоварувачи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.