Користени и нови Возила за метење за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Возила за метење, возила за чистење улици, возила-метларки

502
Погледнете Комунални/ Специјални возила на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 26
DAF LF 45 - Возило за метење: слика 1
DAF LF 45 - Возило за метење: слика 2
DAF LF 45 - Возило за метење: слика 3
DAF LF 45 - Возило за метење: слика 4
DAF LF 45 - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
DAF LF 45 - Возило за метење: слика 1
DAF LF 45 - Возило за метење: слика 2
TOP

DAF LF 45

Возило за метење
2015158437 km
Обединето Кралство, Horsham
Објавено: 2денБрој на оглас 251
Прашајте за цена
2015158437 km
Обединето Кралство, Horsham
Контактирајте го продавачот
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 1
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 2
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 3
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 4
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima

Возило за метење
70041 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 5час 44минБрој на оглас 5438

27 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 716 488 MKD
 • ≈ 29 837 USD
70041 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 1
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 2
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 3
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 4
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima

Возило за метење
53653 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 5час 44минБрој на оглас 5445

27 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 716 488 MKD
 • ≈ 29 837 USD
53653 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 1
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 2
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 3
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 4
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima

Возило за метење
53653 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 5час 44минБрој на оглас 5446

27 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 716 488 MKD
 • ≈ 29 837 USD
53653 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 1
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 2
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 3
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 4
Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Johnston Sweeper CX 201 Kehren + Sprühen Klima

Возило за метење
53441 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 5час 44минБрој на оглас 5349

27 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 716 488 MKD
 • ≈ 29 837 USD
53441 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 1
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 2
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 3
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 4
Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Bucher CX 201 Sweeper Kehren + Sprühen Klima

Возило за метење
70041 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 5час 44минБрој на оглас 5439

27 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 716 488 MKD
 • ≈ 29 837 USD
70041 km84 hpКорисна носивост: 690 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Boschung S3 Sweeper / EURO5 / 4X4 / NICE CONDITION / WORKS GREAT - Возило за метење: слика 1
Boschung S3 Sweeper / EURO5 / 4X4 / NICE CONDITION / WORKS GREAT - Возило за метење: слика 2
Boschung S3 Sweeper / EURO5 / 4X4 / NICE CONDITION / WORKS GREAT - Возило за метење: слика 3
Boschung S3 Sweeper / EURO5 / 4X4 / NICE CONDITION / WORKS GREAT - Возило за метење: слика 4
Boschung S3 Sweeper / EURO5 / 4X4 / NICE CONDITION / WORKS GREAT - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (40)

Boschung S3 Sweeper / EURO5 / 4X4 / NICE CONDITION / WORKS GREAT

Возило за метење
20135111 ч96 hp
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Објавено: 6час 26мин

15 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 978 214 MKD
 • ≈ 17 004 USD
20135111 ч96 hp
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Контактирајте го продавачот
Eurovoirie City Cat 1000 - Возило за метење: слика 1
Eurovoirie City Cat 1000 - Возило за метење: слика 2
Eurovoirie City Cat 1000 - Возило за метење: слика 3
Eurovoirie City Cat 1000 - Возило за метење: слика 4
Eurovoirie City Cat 1000 - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Eurovoirie City Cat 1000

Возило за метење
20139265 ч
Франција, 21 Rue de la Mairie 78660 ABLIS Ile-de-France, Yvelines 78, France
Објавено: 9час 10минБрој на оглас 23-0045

9 500EUR

 • ≈ 584 467 MKD
 • ≈ 10 159 USD
20139265 ч
Франција, 21 Rue de la Mairie 78660 ABLIS Ile-de-France, Yvelines 78, France
Контактирајте го продавачот
Renault MIDLINER VEEGMACHINE - BALAYEUSE - Возило за метење: слика 1
Renault MIDLINER VEEGMACHINE - BALAYEUSE - Возило за метење: слика 2
Renault MIDLINER VEEGMACHINE - BALAYEUSE - Возило за метење: слика 3
Renault MIDLINER VEEGMACHINE - BALAYEUSE - Возило за метење: слика 4
Renault MIDLINER VEEGMACHINE - BALAYEUSE - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Renault MIDLINER VEEGMACHINE - BALAYEUSE

Возило за метење
199589909 km120 hp
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 24минБрој на оглас E51584

2 450EUR

 • ≈ 150 731 MKD
 • ≈ 2 620 USD
199589909 km120 hp
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Renault MIDLIM 210 DCI - BUCHER SHÖRLING 6000 - Возило за метење: слика 1
Renault MIDLIM 210 DCI - BUCHER SHÖRLING 6000 - Возило за метење: слика 2
Renault MIDLIM 210 DCI - BUCHER SHÖRLING 6000 - Возило за метење: слика 3
Renault MIDLIM 210 DCI - BUCHER SHÖRLING 6000 - Возило за метење: слика 4
Renault MIDLIM 210 DCI - BUCHER SHÖRLING 6000 - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Renault MIDLIM 210 DCI - BUCHER SHÖRLING 6000

Возило за метење
200175501 km220 hp
Белгија, Handzaamse Nieuwstraat 7, BE-8610 Handzame, Belgium
Објавено: 12час 32минБрој на оглас E57424

9 850EUR

 • ≈ 606 000 MKD
 • ≈ 10 534 USD
200175501 km220 hp
Белгија, Handzaamse Nieuwstraat 7, BE-8610 Handzame, Belgium
Контактирајте го продавачот
Volvo FM 340 - BUCHER SCHÖRLING 8000 - Возило за метење: слика 1
Volvo FM 340 - BUCHER SCHÖRLING 8000 - Возило за метење: слика 2
Volvo FM 340 - BUCHER SCHÖRLING 8000 - Возило за метење: слика 3
Volvo FM 340 - BUCHER SCHÖRLING 8000 - Возило за метење: слика 4
Volvo FM 340 - BUCHER SCHÖRLING 8000 - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Volvo FM 340 - BUCHER SCHÖRLING 8000

Возило за метење
2007190376 km250 hp
Белгија, Handzaamse Nieuwstraat 7, BE-8610 Handzame, Belgium
Објавено: 12час 35минБрој на оглас C00108

38 000EUR

 • ≈ 2 337 870 MKD
 • ≈ 40 639 USD
2007190376 km250 hp
Белгија, Handzaamse Nieuwstraat 7, BE-8610 Handzame, Belgium
Контактирајте го продавачот
Hako Schrubmaster B310R - Возило за метење: слика 1
Hako Schrubmaster B310R - Возило за метење: слика 2
Hako Schrubmaster B310R - Возило за метење: слика 3
Hako Schrubmaster B310R - Возило за метење: слика 4
Hako Schrubmaster B310R - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Hako Schrubmaster B310R

Возило за метење
2017365 ч
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 15час 53мин

750EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 46 142 MKD
 • ≈ 802 USD
2017365 ч
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
SCHMIDT Cleango 500 EURO 6 Baujahr 2017 Kehrmaschine Straßenkehrmaschine - Возило за метење: слика 1
SCHMIDT Cleango 500 EURO 6 Baujahr 2017 Kehrmaschine Straßenkehrmaschine - Возило за метење: слика 2
SCHMIDT Cleango 500 EURO 6 Baujahr 2017 Kehrmaschine Straßenkehrmaschine - Возило за метење: слика 3
SCHMIDT Cleango 500 EURO 6 Baujahr 2017 Kehrmaschine Straßenkehrmaschine - Возило за метење: слика 4
SCHMIDT Cleango 500 EURO 6 Baujahr 2017 Kehrmaschine Straßenkehrmaschine - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

SCHMIDT Cleango 500 EURO 6 Baujahr 2017 Kehrmaschine Straßenkehrmaschine

Возило за метење
201745384 km4586 ч163 hp
Германија, In der Lach 68, 90530 Wendelstein, Germany
Објавено: 22час 31мин

24 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 531 920 MKD
 • ≈ 26 629 USD
201745384 km4586 ч163 hp
Германија, In der Lach 68, 90530 Wendelstein, Germany
Контактирајте го продавачот
Schmidt TSS 122, Like NEW, Only 203 hours, up to 40KM/h - Transport all - Возило за метење: слика 1
Schmidt TSS 122, Like NEW, Only 203 hours, up to 40KM/h - Transport all - Возило за метење: слика 2
Schmidt TSS 122, Like NEW, Only 203 hours, up to 40KM/h - Transport all - Возило за метење: слика 3
Schmidt TSS 122, Like NEW, Only 203 hours, up to 40KM/h - Transport all - Возило за метење: слика 4
Schmidt TSS 122, Like NEW, Only 203 hours, up to 40KM/h - Transport all - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Schmidt TSS 122, Like NEW, Only 203 hours, up to 40KM/h - Transport all

Возило за метење
2015203 ч
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Објавено: 1ден

9 997EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 615 044 MKD
 • ≈ 10 691 USD
2015203 ч
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Контактирајте го продавачот
- Возило за метење: слика 1
- Возило за метење: слика 2
- Возило за метење: слика 3
- Возило за метење: слика 4
- Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Возило за метење

Италија, CAORSO, ITA
Објавено: 1ден
Аукција
Италија, CAORSO, ITA
Контактирајте го продавачот
2014 DAF LF55 220 - Возило за метење: слика 1
2014 DAF LF55 220 - Возило за метење: слика 2
2014 DAF LF55 220 - Возило за метење: слика 3
2014 DAF LF55 220 - Возило за метење: слика 4
2014 DAF LF55 220 - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

2014 DAF LF55 220

Возило за метење
2014285517 km
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140405973
Аукција
2014285517 km
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
2014 DAF LF55.220 - Возило за метење: слика 1
2014 DAF LF55.220 - Возило за метење: слика 2
2014 DAF LF55.220 - Возило за метење: слика 3
2014 DAF LF55.220 - Возило за метење: слика 4
2014 DAF LF55.220 - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (38)

2014 DAF LF55.220

Возило за метење
2014142397 km
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140405283
Аукција
2014142397 km
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Renault MASCOTT - Возило за метење: слика 1
Renault MASCOTT - Возило за метење: слика 2
Renault MASCOTT - Возило за метење: слика 3
Renault MASCOTT - Возило за метење: слика 4
Renault MASCOTT - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Renault MASCOTT

Возило за метење
2008
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 277864

6 456EUR

Аукција
 • ≈ 397 191 MKD
 • ≈ 6 904 USD
2008
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Renault G270 - Возило за метење: слика 1
Renault G270 - Возило за метење: слика 2
Renault G270 - Возило за метење: слика 3
Renault G270 - Возило за метење: слика 4
Renault G270 - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Renault G270

Возило за метење
1994
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 323795

9 370EUR

Аукција
 • ≈ 576 469 MKD
 • ≈ 10 020 USD
1994
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Renault Midlum - Возило за метење: слика 1
Renault Midlum - Возило за метење: слика 2
Renault Midlum - Возило за метење: слика 3
Renault Midlum - Возило за метење: слика 4
Renault Midlum - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (40)

Renault Midlum

Возило за метење
2010116752 km5021 ч
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 315472

7 040EUR

Аукција
 • ≈ 433 121 MKD
 • ≈ 7 528 USD
2010116752 km5021 ч
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Eurovoirie Citycat 2020 - Возило за метење: слика 1
Eurovoirie Citycat 2020 - Возило за метење: слика 2
Eurovoirie Citycat 2020 - Возило за метење: слика 3
Eurovoirie Citycat 2020 - Возило за метење: слика 4
Eurovoirie Citycat 2020 - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Eurovoirie Citycat 2020

Возило за метење
6936 ч
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 315491

5 872EUR

Аукција
 • ≈ 361 262 MKD
 • ≈ 6 279 USD
6936 ч
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 26
1 / 26
T1 new listing page - Возила за метење, возила за чистење улици, возила-метларки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.