Користени и нови Вакуумски камиони за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Вакуумски камиони


   Страница 1 од 24 1/24   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Shacman F3000 - Вакуумски камион: слика 1
Shacman F3000 - Вакуумски камион: слика 2
Shacman F3000 - Вакуумски камион: слика 3
Shacman F3000 - Вакуумски камион: слика 4
Shacman F3000 - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
videocam

Shacman F3000

2019 Бруто тежина: 12 270 kg Корисна носивост: 25 000 kg 340 hp 6x4
Кина, Shanghai
Објавено: 23ден

19 876 EUR

star
2019 Бруто тежина: 12 270 kg Корисна носивост: 25 000 kg 340 hp 6x4
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
MAN TGA 41.440 kolkenzuiger pralissoli - Вакуумски камион: слика 1
MAN TGA 41.440 kolkenzuiger pralissoli - Вакуумски камион: слика 2
MAN TGA 41.440 kolkenzuiger pralissoli - Вакуумски камион: слика 3
MAN TGA 41.440 kolkenzuiger pralissoli - Вакуумски камион: слика 4
MAN TGA 41.440 kolkenzuiger pralissoli - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGA 41.440 kolkenzuiger pralissoli

2003 671 000 km Дизел 408 hp 8x4 4-оски
Холандија, HEDEL
Објавено: 23ден

38 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2003 671 000 km Дизел 408 hp 8x4 4-оски
Холандија, HEDEL
email Контактирајте го продавачот
Scania T 124 Euro 2 Manual Assmann Saug aufbau 13m³ - Вакуумски камион: слика 1
Scania T 124 Euro 2 Manual Assmann Saug aufbau 13m³ - Вакуумски камион: слика 2
Scania T 124 Euro 2 Manual Assmann Saug aufbau 13m³ - Вакуумски камион: слика 3
Scania T 124 Euro 2 Manual Assmann Saug aufbau 13m³ - Вакуумски камион: слика 4
Scania T 124 Euro 2 Manual Assmann Saug aufbau 13m³ - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania T 124 Euro 2 Manual Assmann Saug aufbau 13m³

1998 293 521 km Нето тежина: 13 860 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 12 140 kg Дизел 366 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Холандија, Zetten
Објавено: 2час 15мин Број на оглас 43620

45 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1998 293 521 km Нето тежина: 13 860 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 12 140 kg Дизел 366 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Холандија, Zetten
email Контактирајте го продавачот
Scania G440 6X4 Mud/Suction truck - Вакуумски камион: слика 1
Scania G440 6X4 Mud/Suction truck - Вакуумски камион: слика 2
Scania G440 6X4 Mud/Suction truck - Вакуумски камион: слика 3
Scania G440 6X4 Mud/Suction truck - Вакуумски камион: слика 4
Scania G440 6X4 Mud/Suction truck - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania G440 6X4 Mud/Suction truck

2013
Шведска, Stockholm
Објавено: 13час 21мин Број на оглас S6562

39 020 EUR

star
2013
Шведска, Stockholm
email Контактирајте го продавачот
Scania P420 - Вакуумски камион: слика 1
Scania P420 - Вакуумски камион: слика 2
Scania P420 - Вакуумски камион: слика 3
Scania P420 - Вакуумски камион: слика 4
Scania P420 - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania P420

2006 421 180 km Нето тежина: 13 660 kg Бруто тежина: 38 660 kg Корисна носивост: 25 000 kg 414 hp 3-оски
Шведска, Norrbotten
Објавено: 13час 21мин Број на оглас S6134

30 350 EUR

star
2006 421 180 km Нето тежина: 13 660 kg Бруто тежина: 38 660 kg Корисна носивост: 25 000 kg 414 hp 3-оски
Шведска, Norrbotten
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 3251 8X4 RSP ESE 6 RD 8000 SAUGBAGGER/SUCT - Вакуумски камион: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 3251 8X4 RSP ESE 6 RD 8000 SAUGBAGGER/SUCT - Вакуумски камион: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 3251 8X4 RSP ESE 6 RD 8000 SAUGBAGGER/SUCT - Вакуумски камион: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 3251 8X4 RSP ESE 6 RD 8000 SAUGBAGGER/SUCT - Вакуумски камион: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 3251 8X4 RSP ESE 6 RD 8000 SAUGBAGGER/SUCT - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Arocs 3251 8X4 RSP ESE 6 RD 8000 SAUGBAGGER/SUCT

2018 104 242 km Дизел 510 hp 8x4 4-оски
Холандија, ANDELST
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
star
2018 104 242 km Дизел 510 hp 8x4 4-оски
Холандија, ANDELST
email Контактирајте го продавачот
DAF WHALE 2012 WUKO for the collection of liquid waste - Вакуумски камион: слика 1
DAF WHALE 2012 WUKO for the collection of liquid waste - Вакуумски камион: слика 2
DAF WHALE 2012 WUKO for the collection of liquid waste - Вакуумски камион: слика 3
DAF WHALE 2012 WUKO for the collection of liquid waste - Вакуумски камион: слика 4
DAF WHALE 2012 WUKO for the collection of liquid waste - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)
videocam

DAF WHALE 2012 WUKO for the collection of liquid waste

2012 152 000 km 4x2 2-оски
Полска, Niwy
Објавено: 2ден

119 200 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 152 000 km 4x2 2-оски
Полска, Niwy
email Контактирајте го продавачот
MAN T46 - Вакуумски камион: слика 1
MAN T46 - Вакуумски камион: слика 2
MAN T46 - Вакуумски камион: слика 3
MAN T46 - Вакуумски камион: слика 4
MAN T46 - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

MAN T46

2002 480 km Нето тежина: 22 640 kg Бруто тежина: 37 000 kg Корисна носивост: 14 360 kg Дизел 409 hp 8x4 4-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

46 500 EUR

star
2002 480 km Нето тежина: 22 640 kg Бруто тежина: 37 000 kg Корисна носивост: 14 360 kg Дизел 409 hp 8x4 4-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Scania P 94 GB - Вакуумски камион: слика 1
Scania P 94 GB - Вакуумски камион: слика 2
Scania P 94 GB - Вакуумски камион: слика 3
Scania P 94 GB - Вакуумски камион: слика 4
Scania P 94 GB - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Scania P 94 GB

1997 525 km Нето тежина: 16 040 kg Бруто тежина: 29 000 kg Корисна носивост: 12 960 kg Дизел 310 hp 6x2 3-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

8 000 EUR

star
1997 525 km Нето тежина: 16 040 kg Бруто тежина: 29 000 kg Корисна носивост: 12 960 kg Дизел 310 hp 6x2 3-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
DAF XF95.310 - Вакуумски камион: слика 1
DAF XF95.310 - Вакуумски камион: слика 2
DAF XF95.310 - Вакуумски камион: слика 3
DAF XF95.310 - Вакуумски камион: слика 4
DAF XF95.310 - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF XF95.310

1996 645 551 km Нето тежина: 25 800 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 10 200 kg Дизел 364 hp 8x4 4-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

21 600 EUR

star
1996 645 551 km Нето тежина: 25 800 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 10 200 kg Дизел 364 hp 8x4 4-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Iveco 240 E47 - Вакуумски камион: слика 1
Iveco 240 E47 - Вакуумски камион: слика 2
Iveco 240 E47 - Вакуумски камион: слика 3
Iveco 240 E47 - Вакуумски камион: слика 4
Iveco 240 E47 - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Iveco 240 E47

2001 980 km Нето тежина: 14 500 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 500 kg Дизел 469 hp 3-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

38 500 EUR

star
2001 980 km Нето тежина: 14 500 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 500 kg Дизел 469 hp 3-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Hudig HC485/12 - Вакуумски камион: слика 1
Hudig HC485/12 - Вакуумски камион: слика 2
Hudig HC485/12 - Вакуумски камион: слика 3
Hudig HC485/12 - Вакуумски камион: слика 4

Hudig HC485/12

16 hp 1-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

2 400 EUR

star
16 hp 1-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
DAF CF 440 EURO 6 - VACUUM - Вакуумски камион: слика 1
DAF CF 440 EURO 6 - VACUUM - Вакуумски камион: слика 2
DAF CF 440 EURO 6 - VACUUM - Вакуумски камион: слика 3
DAF CF 440 EURO 6 - VACUUM - Вакуумски камион: слика 4
DAF CF 440 EURO 6 - VACUUM - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF CF 440 EURO 6 - VACUUM

2015 443 129 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 3ден Број на оглас SV15NKN
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015 443 129 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Scania P 360 6x2*4 TANK 10000 l / VACUUM / PRESSURE SPECK P55/166-100G - 164 l/min - 100 BAR - Вакуумски камион: слика 1
Scania P 360 6x2*4 TANK 10000 l / VACUUM / PRESSURE SPECK P55/166-100G - 164 l/min - 100 BAR - Вакуумски камион: слика 2
Scania P 360 6x2*4 TANK 10000 l / VACUUM / PRESSURE SPECK P55/166-100G - 164 l/min - 100 BAR - Вакуумски камион: слика 3
Scania P 360 6x2*4 TANK 10000 l / VACUUM / PRESSURE SPECK P55/166-100G - 164 l/min - 100 BAR - Вакуумски камион: слика 4
Scania P 360 6x2*4 TANK 10000 l / VACUUM / PRESSURE SPECK P55/166-100G - 164 l/min - 100 BAR - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania P 360 6x2*4 TANK 10000 l / VACUUM / PRESSURE SPECK P55/166-100G - 164 l/min - 100 BAR

2010 311 855 km Нето тежина: 15 800 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 200 kg Дизел 496 hp 6x2
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 3ден Број на оглас M390-1606

48 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 311 855 km Нето тежина: 15 800 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 200 kg Дизел 496 hp 6x2
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
 Volvo FL 618 2002 - Вакуумски камион: слика 1
 Volvo FL 618 2002 - Вакуумски камион: слика 2
 Volvo FL 618 2002 - Вакуумски камион: слика 3
 Volvo FL 618 2002 - Вакуумски камион: слика 4
 Volvo FL 618 2002 - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FL 618 2002

Шведска, Växjö
Објавено: 3ден

2 339 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
Renault KERAX380 - Вакуумски камион: слика 1
Renault KERAX380 - Вакуумски камион: слика 2
Renault KERAX380 - Вакуумски камион: слика 3
Renault KERAX380 - Вакуумски камион: слика 4
Renault KERAX380 - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Renault KERAX380

2002 317 305 km ТНГ
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 287995

4 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2002 317 305 km ТНГ
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 26.440 WIEDEMANN SUPER 2000 10/6m3 - Вакуумски камион: слика 1
MAN TGS 26.440 WIEDEMANN SUPER 2000 10/6m3 - Вакуумски камион: слика 2
MAN TGS 26.440 WIEDEMANN SUPER 2000 10/6m3 - Вакуумски камион: слика 3
MAN TGS 26.440 WIEDEMANN SUPER 2000 10/6m3 - Вакуумски камион: слика 4
MAN TGS 26.440 WIEDEMANN SUPER 2000 10/6m3 - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGS 26.440 WIEDEMANN SUPER 2000 10/6m3

2010 295 000 km Дизел 432 hp 6x2 3-оски
Полска, Katowice
Објавено: 3ден

149 000 EUR

star
2010 295 000 km Дизел 432 hp 6x2 3-оски
Полска, Katowice
email Контактирајте го продавачот
 LASTBIL SCANIA VETERAN SLAMSUGARE | 1970 | 140 Hk - Вакуумски камион: слика 1
 LASTBIL SCANIA VETERAN SLAMSUGARE | 1970 | 140 Hk - Вакуумски камион: слика 2
 LASTBIL SCANIA VETERAN SLAMSUGARE | 1970 | 140 Hk - Вакуумски камион: слика 3
 LASTBIL SCANIA VETERAN SLAMSUGARE | 1970 | 140 Hk - Вакуумски камион: слика 4
 LASTBIL SCANIA VETERAN SLAMSUGARE | 1970 | 140 Hk - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (55)

LASTBIL SCANIA VETERAN SLAMSUGARE | 1970 | 140 Hk

Шведска, Hudiksvall
Објавено: 3ден Број на оглас 50117
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Шведска, Hudiksvall
email Контактирајте го продавачот
 Mercedes-Benz Actros 3241 K 8x4/4/32 Suction Excavator - Вакуумски камион: слика 1
 Mercedes-Benz Actros 3241 K 8x4/4/32 Suction Excavator - Вакуумски камион: слика 2
 Mercedes-Benz Actros 3241 K 8x4/4/32 Suction Excavator - Вакуумски камион: слика 3
 Mercedes-Benz Actros 3241 K 8x4/4/32 Suction Excavator - Вакуумски камион: слика 4
 Mercedes-Benz Actros 3241 K 8x4/4/32 Suction Excavator - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (91)
videocam

Mercedes-Benz Actros 3241 K 8x4/4/32 Suction Excavator

2006 204 214 km Нето тежина: 21 270 kg Бруто тежина: 21 270 kg
Франција
Објавено: 4ден Број на оглас WDB9323071K909XXX

89 600 EUR

star
2006 204 214 km Нето тежина: 21 270 kg Бруто тежина: 21 270 kg
Франција
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 811 Kanalreiniger Büro Generator Equipment - Вакуумски камион: слика 1
Mercedes-Benz 811 Kanalreiniger Büro Generator Equipment - Вакуумски камион: слика 2
Mercedes-Benz 811 Kanalreiniger Büro Generator Equipment - Вакуумски камион: слика 3
Mercedes-Benz 811 Kanalreiniger Büro Generator Equipment - Вакуумски камион: слика 4
Mercedes-Benz 811 Kanalreiniger Büro Generator Equipment - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Mercedes-Benz 811 Kanalreiniger Büro Generator Equipment

1997 543 681 km Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 122 hp Број на седишта: 2
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 5711

12 900 EUR

Цена без ДДВ

star
1997 543 681 km Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 122 hp Број на седишта: 2
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SK 2238 6x2 Feuerwehr Wassertanker - Вакуумски камион: слика 1
Mercedes-Benz SK 2238 6x2 Feuerwehr Wassertanker - Вакуумски камион: слика 2
Mercedes-Benz SK 2238 6x2 Feuerwehr Wassertanker - Вакуумски камион: слика 3
Mercedes-Benz SK 2238 6x2 Feuerwehr Wassertanker - Вакуумски камион: слика 4
Mercedes-Benz SK 2238 6x2 Feuerwehr Wassertanker - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz SK 2238 6x2 Feuerwehr Wassertanker

1982 397 100 km Бруто тежина: 22 000 kg Дизел 517 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 6164

24 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1982 397 100 km Бруто тежина: 22 000 kg Дизел 517 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Vario 814 D EU3 HD-Spülwagen - Вакуумски камион: слика 1
Mercedes-Benz Vario 814 D EU3 HD-Spülwagen - Вакуумски камион: слика 2
Mercedes-Benz Vario 814 D EU3 HD-Spülwagen - Вакуумски камион: слика 3
Mercedes-Benz Vario 814 D EU3 HD-Spülwagen - Вакуумски камион: слика 4
Mercedes-Benz Vario 814 D EU3 HD-Spülwagen - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Mercedes-Benz Vario 814 D EU3 HD-Spülwagen

2002 90 000 km Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 136 hp Број на седишта: 3
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 6665

17 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2002 90 000 km Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 136 hp Број на седишта: 3
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 24   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Municipal/ Special vehicles - Vacuum trucks
t1 old