Користени и нови Противпожарни камиони за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 18
MAN TGS 26.440 6x6 9500 l water + 950 foam Stolarczyk fire brigade F - Противпожарен камион: слика 1
MAN TGS 26.440 6x6 9500 l water + 950 foam Stolarczyk fire brigade F - Противпожарен камион: слика 2
MAN TGS 26.440 6x6 9500 l water + 950 foam Stolarczyk fire brigade F - Противпожарен камион: слика 3
MAN TGS 26.440 6x6 9500 l water + 950 foam Stolarczyk fire brigade F - Противпожарен камион: слика 4
MAN TGS 26.440 6x6 9500 l water + 950 foam Stolarczyk fire brigade F - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

221 000EUR

 • ≈ 13 612 141 MKD
 • ≈ 239 590 USD
200961100 km432 hp
Полска
Контактирајте го продавачот
Renault Midlum 210 dci Fire Truck - 2000l water + 170l foam - Противпожарен камион: слика 1
Renault Midlum 210 dci Fire Truck - 2000l water + 170l foam - Противпожарен камион: слика 2
Renault Midlum 210 dci Fire Truck - 2000l water + 170l foam - Противпожарен камион: слика 3
Renault Midlum 210 dci Fire Truck - 2000l water + 170l foam - Противпожарен камион: слика 4
Renault Midlum 210 dci Fire Truck - 2000l water + 170l foam - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Противпожарен камион Renault Midlum 210 dci Fire Truck - 2000l water + 170l foam

200149790 km5283 ч206 hp
Унгарија
Објавено: 2час 50минБрој на оглас LT0142

23 250EUR

 • ≈ 1 432 046 MKD
 • ≈ 25 205 USD
200149790 km5283 ч206 hp
Унгарија
Контактирајте го продавачот
Iveco Eurocargo 100E180 4X2 LIKE NEW! ONLY 200 Hours Feuerwehr - Противпожарен камион: слика 1
Iveco Eurocargo 100E180 4X2 LIKE NEW! ONLY 200 Hours Feuerwehr - Противпожарен камион: слика 2
Iveco Eurocargo 100E180 4X2 LIKE NEW! ONLY 200 Hours Feuerwehr - Противпожарен камион: слика 3
Iveco Eurocargo 100E180 4X2 LIKE NEW! ONLY 200 Hours Feuerwehr - Противпожарен камион: слика 4
Iveco Eurocargo 100E180 4X2 LIKE NEW! ONLY 200 Hours Feuerwehr - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион Iveco Eurocargo 100E180 4X2 LIKE NEW! ONLY 200 Hours Feuerwehr

199823499 km177 hpКорисна носивост: 3460 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 23час 29минБрој на оглас 70238177

16 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 010 131 MKD
 • ≈ 17 779 USD
199823499 km177 hpКорисна носивост: 3460 kg
Холандија, Veghel
Контактирајте го продавачот
MERCEDES BENZ 602 KA - Противпожарен камион: слика 1
MERCEDES BENZ 602 KA - Противпожарен камион: слика 2
MERCEDES BENZ 602 KA - Противпожарен камион: слика 3
MERCEDES BENZ 602 KA - Противпожарен камион: слика 4
MERCEDES BENZ 602 KA - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Противпожарен камион MERCEDES BENZ 602 KA

198735324 km
Германија
Објавено: 1ден
Аукција
198735324 km
Германија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz LAF 1113 B 4X4 brandweerwagen - Противпожарен камион: слика 1
Mercedes-Benz LAF 1113 B 4X4 brandweerwagen - Противпожарен камион: слика 2
Mercedes-Benz LAF 1113 B 4X4 brandweerwagen - Противпожарен камион: слика 3
Mercedes-Benz LAF 1113 B 4X4 brandweerwagen - Противпожарен камион: слика 4
Mercedes-Benz LAF 1113 B 4X4 brandweerwagen - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион Mercedes-Benz LAF 1113 B 4X4 brandweerwagen

197114151 km169 hpКорисна носивост: 6500 kg
Холандија, SINT NICOLAASGA
Објавено: 1ден

24 500EUR

 • ≈ 1 509 038 MKD
 • ≈ 26 560 USD
197114151 km169 hpКорисна носивост: 6500 kg
Холандија, SINT NICOLAASGA
Контактирајте го продавачот
DAF CF 75 CF250 fire truck 17.500 liter tank euro5 bomberos - Противпожарен камион: слика 1
DAF CF 75 CF250 fire truck 17.500 liter tank euro5 bomberos - Противпожарен камион: слика 2
DAF CF 75 CF250 fire truck 17.500 liter tank euro5 bomberos - Противпожарен камион: слика 3
DAF CF 75 CF250 fire truck 17.500 liter tank euro5 bomberos - Противпожарен камион: слика 4
DAF CF 75 CF250 fire truck 17.500 liter tank euro5 bomberos - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион DAF CF 75 CF250 fire truck 17.500 liter tank euro5 bomberos

200914000 km256 hpКорисна носивост: 18320 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Објавено: 1денБрој на оглас BXDR62

68 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 234 546 MKD
 • ≈ 74 533 USD
200914000 km256 hpКорисна носивост: 18320 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Контактирајте го продавачот
MAN LE220 full equiped holmatro set,WINCH IN FRONT - Противпожарен камион: слика 1
MAN LE220 full equiped holmatro set,WINCH IN FRONT - Противпожарен камион: слика 2
MAN LE220 full equiped holmatro set,WINCH IN FRONT - Противпожарен камион: слика 3
MAN LE220 full equiped holmatro set,WINCH IN FRONT - Противпожарен камион: слика 4
MAN LE220 full equiped holmatro set,WINCH IN FRONT - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион MAN LE220 full equiped holmatro set,WINCH IN FRONT

200227000 km220 hpКорисна носивост: 4870 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Објавено: 1денБрој на оглас BLST11

29 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 832 403 MKD
 • ≈ 32 252 USD
200227000 km220 hpКорисна носивост: 4870 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Контактирајте го продавачот
DAF LF 55.250 55 zieglerpump holmatro set - Противпожарен камион: слика 1
DAF LF 55.250 55 zieglerpump holmatro set - Противпожарен камион: слика 2
DAF LF 55.250 55 zieglerpump holmatro set - Противпожарен камион: слика 3
DAF LF 55.250 55 zieglerpump holmatro set - Противпожарен камион: слика 4
DAF LF 55.250 55 zieglerpump holmatro set - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион DAF LF 55.250 55 zieglerpump holmatro set

200630000 km247 hpКорисна носивост: 5020 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Објавено: 1денБрој на оглас BRTP21

30 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 893 997 MKD
 • ≈ 33 336 USD
200630000 km247 hpКорисна носивост: 5020 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1425 GODIVA PUMP AND HOLMATROSET - Противпожарен камион: слика 1
Mercedes-Benz 1425 GODIVA PUMP AND HOLMATROSET - Противпожарен камион: слика 2
Mercedes-Benz 1425 GODIVA PUMP AND HOLMATROSET - Противпожарен камион: слика 3
Mercedes-Benz 1425 GODIVA PUMP AND HOLMATROSET - Противпожарен камион: слика 4
Mercedes-Benz 1425 GODIVA PUMP AND HOLMATROSET - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион Mercedes-Benz 1425 GODIVA PUMP AND HOLMATROSET

200534000 km250 hpКорисна носивост: 4920 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Објавено: 1денБрој на оглас BSNT90
Прашајте за цена
200534000 km250 hpКорисна носивост: 4920 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1425 fire truck holmatroset,full equipment - Противпожарен камион: слика 1
Mercedes-Benz 1425 fire truck holmatroset,full equipment - Противпожарен камион: слика 2
Mercedes-Benz 1425 fire truck holmatroset,full equipment - Противпожарен камион: слика 3
Mercedes-Benz 1425 fire truck holmatroset,full equipment - Противпожарен камион: слика 4
Mercedes-Benz 1425 fire truck holmatroset,full equipment - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион Mercedes-Benz 1425 fire truck holmatroset,full equipment

200534000 km245 hpКорисна носивост: 5260 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Објавено: 1денБрој на оглас BRDP87
Прашајте за цена
200534000 km245 hpКорисна носивост: 5260 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1526 euro5 ziegler with foamsystem one7,holmatroset,fire - Противпожарен камион: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1526 euro5 ziegler with foamsystem one7,holmatroset,fire - Противпожарен камион: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1526 euro5 ziegler with foamsystem one7,holmatroset,fire - Противпожарен камион: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1526 euro5 ziegler with foamsystem one7,holmatroset,fire - Противпожарен камион: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1526 euro5 ziegler with foamsystem one7,holmatroset,fire - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион Mercedes-Benz Atego 1526 euro5 ziegler with foamsystem one7,holmatroset,fire

201321000 km256 hpКорисна носивост: 4110 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Објавено: 1денБрој на оглас 74BBL8
Прашајте за цена
201321000 km256 hpКорисна носивост: 4110 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Контактирајте го продавачот
Renault Midliner S150 Km 27.430 perfect - Противпожарен камион: слика 1
Renault Midliner S150 Km 27.430 perfect - Противпожарен камион: слика 2
Renault Midliner S150 Km 27.430 perfect - Противпожарен камион: слика 3
Renault Midliner S150 Km 27.430 perfect - Противпожарен камион: слика 4
Renault Midliner S150 Km 27.430 perfect - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион Renault Midliner S150 Km 27.430 perfect

199927430 km150 hpКорисна носивост: 2760 kg
Холандија, WAALWIJK
Објавено: 1денБрој на оглас 265922

10 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 674 447 MKD
 • ≈ 11 871 USD
199927430 km150 hpКорисна носивост: 2760 kg
Холандија, WAALWIJK
Контактирајте го продавачот
DAF 75-270ATi Kronenburg - Противпожарен камион: слика 1
DAF 75-270ATi Kronenburg - Противпожарен камион: слика 2
DAF 75-270ATi Kronenburg - Противпожарен камион: слика 3
DAF 75-270ATi Kronenburg - Противпожарен камион: слика 4
DAF 75-270ATi Kronenburg - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (48)

Противпожарен камион DAF 75-270ATi Kronenburg

1996
Холандија, Amsterdam
Објавено: 4ден
Аукција
1996
Холандија, Amsterdam
Контактирајте го продавачот
FIAT Ducato 2.8 Ambulance car - Противпожарен камион: слика 1
FIAT Ducato 2.8 Ambulance car - Противпожарен камион: слика 2
FIAT Ducato 2.8 Ambulance car - Противпожарен камион: слика 3
FIAT Ducato 2.8 Ambulance car - Противпожарен камион: слика 4
FIAT Ducato 2.8 Ambulance car - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Противпожарен камион FIAT Ducato 2.8 Ambulance car

200232205 km120 hp
Унгарија
Објавено: 4денБрој на оглас MOM3504

21 400EUR

 • ≈ 1 318 098 MKD
 • ≈ 23 200 USD
200232205 km120 hp
Унгарија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1120 automaat Ladderwagen - Противпожарен камион: слика 1
Mercedes-Benz 1120 automaat Ladderwagen - Противпожарен камион: слика 2
Mercedes-Benz 1120 automaat Ladderwagen - Противпожарен камион: слика 3
Mercedes-Benz 1120 automaat Ladderwagen - Противпожарен камион: слика 4
Mercedes-Benz 1120 automaat Ladderwagen - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Противпожарен камион Mercedes-Benz 1120 automaat Ladderwagen

199078500 km211 hpКорисна носивост: 980 kg
Холандија, Hoogblokland
Објавено: 4денБрој на оглас MB90-1120ladderwagen-*-4
Прашајте за цена
199078500 km211 hpКорисна носивост: 980 kg
Холандија, Hoogblokland
Контактирајте го продавачот
Volvo FMX 430 4X2 RHD Fire truck feuerwehr crewcab Big-Axle Euro 3 - Противпожарен камион: слика 1
Volvo FMX 430 4X2 RHD Fire truck feuerwehr crewcab Big-Axle Euro 3 - Противпожарен камион: слика 2
Volvo FMX 430 4X2 RHD Fire truck feuerwehr crewcab Big-Axle Euro 3 - Противпожарен камион: слика 3
Volvo FMX 430 4X2 RHD Fire truck feuerwehr crewcab Big-Axle Euro 3 - Противпожарен камион: слика 4
Volvo FMX 430 4X2 RHD Fire truck feuerwehr crewcab Big-Axle Euro 3 - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Противпожарен камион Volvo FMX 430 4X2 RHD Fire truck feuerwehr crewcab Big-Axle Euro 3

Ново2017208 km430 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 4денБрој на оглас 70233938

200 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 12 318 680 MKD
 • ≈ 216 824 USD
Ново2017208 km430 hp
Холандија, Veghel
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ 1224 AF LF 16/12 4x4 DoKa AHK METZ FEUERWEHR SFZ - Противпожарен камион: слика 1
MERCEDES-BENZ 1224 AF LF 16/12 4x4 DoKa AHK METZ FEUERWEHR SFZ - Противпожарен камион: слика 2
MERCEDES-BENZ 1224 AF LF 16/12 4x4 DoKa AHK METZ FEUERWEHR SFZ - Противпожарен камион: слика 3
MERCEDES-BENZ 1224 AF LF 16/12 4x4 DoKa AHK METZ FEUERWEHR SFZ - Противпожарен камион: слика 4
MERCEDES-BENZ 1224 AF LF 16/12 4x4 DoKa AHK METZ FEUERWEHR SFZ - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион MERCEDES-BENZ 1224 AF LF 16/12 4x4 DoKa AHK METZ FEUERWEHR SFZ

199621623 km188 ч240 hpКорисна носивост: 8850 kg
Германија
Објавено: 5денБрој на оглас 21442_261

29 900EUR

 • ≈ 1 841 642 MKD
 • ≈ 32 415 USD
199621623 km188 ч240 hpКорисна носивост: 8850 kg
Германија
Контактирајте го продавачот
2007 MAN TGL12.210 4X2 BL BERGINGSBIL - Противпожарен камион: слика 1
2007 MAN TGL12.210 4X2 BL BERGINGSBIL - Противпожарен камион: слика 2
2007 MAN TGL12.210 4X2 BL BERGINGSBIL - Противпожарен камион: слика 3
2007 MAN TGL12.210 4X2 BL BERGINGSBIL - Противпожарен камион: слика 4
2007 MAN TGL12.210 4X2 BL BERGINGSBIL - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Противпожарен камион 2007 MAN TGL12.210 4X2 BL BERGINGSBIL

2007505828 km205 hpКорисна носивост: 4300 kg
Норвешка
Објавено: 5ден
Аукција
2007505828 km205 hpКорисна носивост: 4300 kg
Норвешка
Контактирајте го продавачот
DAF CF 290 4X4 BOMBEROS FIRE TRUCK,2500 LITER TANK - Противпожарен камион: слика 1
DAF CF 290 4X4 BOMBEROS FIRE TRUCK,2500 LITER TANK - Противпожарен камион: слика 2
DAF CF 290 4X4 BOMBEROS FIRE TRUCK,2500 LITER TANK - Противпожарен камион: слика 3
DAF CF 290 4X4 BOMBEROS FIRE TRUCK,2500 LITER TANK - Противпожарен камион: слика 4
DAF CF 290 4X4 BOMBEROS FIRE TRUCK,2500 LITER TANK - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион DAF CF 290 4X4 BOMBEROS FIRE TRUCK,2500 LITER TANK

200028995 km290 hpКорисна носивост: 6230 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Објавено: 5денБрој на оглас BJGX60
Прашајте за цена
200028995 km290 hpКорисна носивост: 6230 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ATEGO 1426 FIRE TRUCK BOMBEROS,WINCH,ZIEGLER POMP,EUR4 - Противпожарен камион: слика 1
Mercedes-Benz ATEGO 1426 FIRE TRUCK BOMBEROS,WINCH,ZIEGLER POMP,EUR4 - Противпожарен камион: слика 2
Mercedes-Benz ATEGO 1426 FIRE TRUCK BOMBEROS,WINCH,ZIEGLER POMP,EUR4 - Противпожарен камион: слика 3
Mercedes-Benz ATEGO 1426 FIRE TRUCK BOMBEROS,WINCH,ZIEGLER POMP,EUR4 - Противпожарен камион: слика 4
Mercedes-Benz ATEGO 1426 FIRE TRUCK BOMBEROS,WINCH,ZIEGLER POMP,EUR4 - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Противпожарен камион Mercedes-Benz ATEGO 1426 FIRE TRUCK BOMBEROS,WINCH,ZIEGLER POMP,EUR4

200830290 km256 hpКорисна носивост: 4940 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Објавено: 5денБрој на оглас BVHL49
Прашајте за цена
200830290 km256 hpКорисна носивост: 4940 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 18
1 / 18
T1 new listing page - Противпожарни камиони
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.