Користени и нови Општински трактори за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Општински трактори


   Страница 1 од 3 1/3   
Сортирај според:
Резултати по страница:
MULTICAR Fumo M30 H Ratio-Meier Absetzkipper 4x4 Kommunalhydraulik 2x AHK Winterdienst - Општински трактор: слика 1
MULTICAR Fumo M30 H Ratio-Meier Absetzkipper 4x4 Kommunalhydraulik 2x AHK Winterdienst - Општински трактор: слика 2
MULTICAR Fumo M30 H Ratio-Meier Absetzkipper 4x4 Kommunalhydraulik 2x AHK Winterdienst - Општински трактор: слика 3
MULTICAR Fumo M30 H Ratio-Meier Absetzkipper 4x4 Kommunalhydraulik 2x AHK Winterdienst - Општински трактор: слика 4
MULTICAR Fumo M30 H Ratio-Meier Absetzkipper 4x4 Kommunalhydraulik 2x AHK Winterdienst - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MULTICAR Fumo M30 H Ratio-Meier Absetzkipper 4x4 Kommunalhydraulik 2x AHK Winterdienst

2005 77 160 km 7 236 ч Дизел 105 hp
Германија, Wendelstein
Објавено: 9час 1мин

20 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 77 160 km 7 236 ч Дизел 105 hp
Германија, Wendelstein
email Контактирајте го продавачот
Shibaura P21F - Општински трактор: слика 1
Shibaura P21F - Општински трактор: слика 2
Shibaura P21F - Општински трактор: слика 3
Shibaura P21F - Општински трактор: слика 4
Shibaura P21F - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Shibaura P21F

1 246 ч Нето тежина: 970 kg 21 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Објавено: 4ден Број на оглас 9612650

500 EUR

gavel Аукција
star
1 246 ч Нето тежина: 970 kg 21 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 1
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 2
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 3
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 4
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Iseki TX1510

Нето тежина: 550 kg 14 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Објавено: 4ден Број на оглас 9612612

500 EUR

gavel Аукција
star
Нето тежина: 550 kg 14 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Iseki TX1410 - Општински трактор: слика 1
Iseki TX1410 - Општински трактор: слика 2
Iseki TX1410 - Општински трактор: слика 3
Iseki TX1410 - Општински трактор: слика 4
Iseki TX1410 - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Iseki TX1410

880 ч Нето тежина: 550 kg 13 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Објавено: 4ден Број на оглас 9612685

500 EUR

gavel Аукција
star
880 ч Нето тежина: 550 kg 13 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 1
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 2
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 3
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 4
Iseki TX1510 - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Iseki TX1510

420 ч 737 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Објавено: 4ден Број на оглас 9612660

500 EUR

gavel Аукција
star
420 ч 737 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Iseki TU1500 - Општински трактор: слика 1
Iseki TU1500 - Општински трактор: слика 2
Iseki TU1500 - Општински трактор: слика 3
Iseki TU1500 - Општински трактор: слика 4
Iseki TU1500 - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iseki TU1500

789 ч Нето тежина: 550 kg 14 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Објавено: 4ден Број на оглас 9612638

500 EUR

gavel Аукција
star
789 ч Нето тежина: 550 kg 14 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Shibaura P15F - Општински трактор: слика 1
Shibaura P15F - Општински трактор: слика 2
Shibaura P15F - Општински трактор: слика 3
Shibaura P15F - Општински трактор: слика 4
Shibaura P15F - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Shibaura P15F

785 ч 16 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Објавено: 4ден Број на оглас 9612674

500 EUR

gavel Аукција
star
785 ч 16 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Shibaura P17F - Општински трактор: слика 1
Shibaura P17F - Општински трактор: слика 2
Shibaura P17F - Општински трактор: слика 3
Shibaura P17F - Општински трактор: слика 4
Shibaura P17F - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Shibaura P17F

976 ч Нето тежина: 720 kg 17 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Објавено: 4ден Број на оглас 9612628

500 EUR

gavel Аукција
star
976 ч Нето тежина: 720 kg 17 hp
Холандија, Ugchelseweg 11, Apeldoorn, 7335 JP
Wille 855C  - Општински трактор: слика 1
Wille 855C  - Општински трактор: слика 2
Wille 855C  - Општински трактор: слика 3
Wille 855C  - Општински трактор: слика 4
Wille 855C  - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Wille 855C

2012 5 834 ч
Финска, Finnland, Kankaanpää, Satakunta
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
2012 5 834 ч
Финска, Finnland, Kankaanpää, Satakunta
email Контактирајте го продавачот
Carraro Friskluft model  - Општински трактор: слика 1
Carraro Friskluft model  - Општински трактор: слика 2
Carraro Friskluft model  - Општински трактор: слика 3
Carraro Friskluft model  - Општински трактор: слика 4
Carraro Friskluft model  - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Carraro Friskluft model

Данска, Dänemark, Lintrup
Објавено: 4ден Број на оглас 8919093B

3 321 EUR

star
Данска, Dänemark, Lintrup
email Контактирајте го продавачот
JOHN DEERE 1435 - Општински трактор: слика 1
JOHN DEERE 1435 - Општински трактор: слика 2
JOHN DEERE 1435 - Општински трактор: слика 3
JOHN DEERE 1435 - Општински трактор: слика 4
JOHN DEERE 1435 - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

JOHN DEERE 1435

2003 1 171 ч
Полска, Skierniewice
Објавено: 5ден

3 456.10 EUR

star
2003 1 171 ч
Полска, Skierniewice
email Контактирајте го продавачот
 Belos Trans pro 44 - Општински трактор: слика 1
 Belos Trans pro 44 - Општински трактор: слика 2
 Belos Trans pro 44 - Општински трактор: слика 3
 Belos Trans pro 44 - Општински трактор: слика 4
 Belos Trans pro 44 - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Belos Trans pro 44

Шведска, Växjö
Објавено: 5ден

3 032 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
HOLDER C5000 TURBO - Општински трактор: слика 1
HOLDER C5000 TURBO - Општински трактор: слика 2
HOLDER C5000 TURBO - Општински трактор: слика 3
HOLDER C5000 TURBO - Општински трактор: слика 4
HOLDER C5000 TURBO - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

HOLDER C5000 TURBO

1993 9 061 ч Нето тежина: 2 240 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 6ден Број на оглас 57857

7 000 EUR

star
1993 9 061 ч Нето тежина: 2 240 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
 Traktor Kubota ST401 + Sopvals, Plog & sandspridare - Општински трактор: слика 1
 Traktor Kubota ST401 + Sopvals, Plog & sandspridare - Општински трактор: слика 2
 Traktor Kubota ST401 + Sopvals, Plog & sandspridare - Општински трактор: слика 3
 Traktor Kubota ST401 + Sopvals, Plog & sandspridare - Општински трактор: слика 4
 Traktor Kubota ST401 + Sopvals, Plog & sandspridare - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Traktor Kubota ST401 + Sopvals, Plog & sandspridare

2020 361 ч
Шведска, NACKA STRAND
Објавено: 6ден Број на оглас O-000002124
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2020 361 ч
Шведска, NACKA STRAND
email Контактирајте го продавачот
Mercedes Unimog - Општински трактор: слика 1
Mercedes Unimog - Општински трактор: слика 2
Mercedes Unimog - Општински трактор: слика 3
Mercedes Unimog - Општински трактор: слика 4
Mercedes Unimog - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Mercedes Unimog

121 576 km
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 7ден Број на оглас 3202510

54 000 EUR

star
121 576 km
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
Carraro TTR 4400 - Општински трактор: слика 1
Carraro TTR 4400 - Општински трактор: слика 2
Carraro TTR 4400 - Општински трактор: слика 3
Carraro TTR 4400 - Општински трактор: слика 4
Carraro TTR 4400 - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)
videocam

Carraro TTR 4400

2010 1 750 ч
Данска, Glostrup
Објавено: 11ден

5 398 EUR

gavel Аукција
star
2010 1 750 ч
Данска, Glostrup
 Trattorino Barbieri - Општински трактор: слика 1
 Trattorino Barbieri - Општински трактор: слика 2
 Trattorino Barbieri - Општински трактор: слика 3

Trattorino Barbieri

Италија, Altavilla Monferrato
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
star
Италија, Altavilla Monferrato
email Контактирајте го продавачот
 HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst, Kehr/Saugmaschine HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst - Општински трактор: слика 1
 HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst, Kehr/Saugmaschine HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst - Општински трактор: слика 2
 HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst, Kehr/Saugmaschine HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst - Општински трактор: слика 3
 HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst, Kehr/Saugmaschine HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst - Општински трактор: слика 4
 HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst, Kehr/Saugmaschine HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst, Kehr/Saugmaschine HY 1251 / 4x4 Bokimobil, Winterdienst

2001 15 224 km Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 1 550 kg Дизел 103 hp 4x4 2-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 86099

18 252 EUR

Цена без ДДВ

star
2001 15 224 km Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 1 550 kg Дизел 103 hp 4x4 2-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 Holder C250 - Општински трактор: слика 1
 Holder C250 - Општински трактор: слика 2
 Holder C250 - Општински трактор: слика 3
 Holder C250 - Општински трактор: слика 4
 Holder C250 - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Holder C250

2012 6 773 ч
Холандија, Zevenbergen
Објавено: 28ден Број на оглас 212010101

29 750 EUR

gavel Аукција
star
2012 6 773 ч
Холандија, Zevenbergen
email Контактирајте го продавачот
Iseki TM 3217 AHLK - Општински трактор: слика 1
Iseki TM 3217 AHLK - Општински трактор: слика 2
Iseki TM 3217 AHLK - Општински трактор: слика 3
Iseki TM 3217 AHLK - Општински трактор: слика 4
Iseki TM 3217 AHLK - Општински трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Iseki TM 3217 AHLK

2023 Ново 1 ч 20 hp
Германија, Hohentengen
Објавено: 1мес 1ден Број на оглас Ho44431

29 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново 1 ч 20 hp
Германија, Hohentengen
email Контактирајте го продавачот
1 2 3   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Municipal/ Special vehicles - Municipal tractors
t1 old