Користени и нови Машини за чистење за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Машини за чистење


   Страница 1 од 19 1/19   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Kehrmaschine DULEVO 1100 EH - Индустриска машина за метење
6 850 EUR
Цена без ДДВ
Електро
FIORENTINI ECOMINI 430 SR - Машина за чистење подови
Прашајте за цена
 [div] RCM T 9000 TD/1 - Индустриска машина за метење: слика 1

[div] RCM T 9000 TD/1

1996 Капцитет на кревање: 1 kg Дизел
Италија, Vignola MO
Објавено: 1год 3мес Број на оглас  16103

3 950 EUR

star
1996 Капцитет на кревање: 1 kg Дизел
Италија, Vignola MO
email Контактирајте го продавачот
SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V - Машина за чистење: слика 1
SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V - Машина за чистење: слика 2
SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V - Машина за чистење: слика 3
SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V - Машина за чистење: слика 4

SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V

2023 Ново Нето тежина: 457 kg
Полска, 18-500 KOLNO
Објавено: 3ден

3 340 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Нето тежина: 457 kg
Полска, 18-500 KOLNO
email Контактирајте го продавачот
 Kärcher HDS13/20-4S Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 1
 Kärcher HDS13/20-4S Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 2
 Kärcher HDS13/20-4S Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 3
 Kärcher HDS13/20-4S Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 4
 Kärcher HDS13/20-4S Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Kärcher HDS13/20-4S Pressure Washer

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 12час 58мин Број на оглас 200226123
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
 Comet Engine Gasoline Pressure Washer/Cleaner - Перач под висок притисок: слика 1
 Comet Engine Gasoline Pressure Washer/Cleaner - Перач под висок притисок: слика 2
 Comet Engine Gasoline Pressure Washer/Cleaner - Перач под висок притисок: слика 3
 Comet Engine Gasoline Pressure Washer/Cleaner - Перач под висок притисок: слика 4
 Comet Engine Gasoline Pressure Washer/Cleaner - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Comet Engine Gasoline Pressure Washer/Cleaner

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 13час Број на оглас 200225597
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
 2019 Nilfisk E135.1.8EU - Перач под висок притисок: слика 1
 2019 Nilfisk E135.1.8EU - Перач под висок притисок: слика 2
 2019 Nilfisk E135.1.8EU - Перач под висок притисок: слика 3
 2019 Nilfisk E135.1.8EU - Перач под висок притисок: слика 4
 2019 Nilfisk E135.1.8EU - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

2019 Nilfisk E135.1.8EU

2019
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 13час Број на оглас 200225609
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2019
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 1
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 2
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 3
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 4
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 13час 1мин Број на оглас 200225878
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 1
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 2
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 3
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 4
 Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Unused Kramer KR7300HW High Pressure Washer

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 13час 1мин Број на оглас 200225877
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
 Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 1
 Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 2
 Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 3
 Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 4
 Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Pressure Washer

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 17час 58мин Број на оглас 100302872
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Karcher HDS 745 - Перач под висок притисок: слика 1
 Karcher HDS 745 - Перач под висок притисок: слика 2
 Karcher HDS 745 - Перач под висок притисок: слика 3
 Karcher HDS 745 - Перач под висок притисок: слика 4
 Karcher HDS 745 - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Karcher HDS 745

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 18час 9мин Број на оглас 140372499
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 1
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 2
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 3
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 4
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Daewoo DAS80

Холандија, Venrayseweg 130, Horst, 5961 NT
Објавено: 2ден Број на оглас 9626052

2 500 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, Venrayseweg 130, Horst, 5961 NT
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 1
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 2
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 3
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 4
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Daewoo DAS80

Холандија, Venrayseweg 130, Horst, 5961 NT
Објавено: 2ден Број на оглас 9626114

2 500 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, Venrayseweg 130, Horst, 5961 NT
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 1
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 2
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 3
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 4
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Daewoo DAS80

Нето тежина: 396 kg
Холандија, Venrayseweg 130, Horst, 5961 NT
Објавено: 2ден Број на оглас 9625059

2 500 EUR

gavel Аукција
star
Нето тежина: 396 kg
Холандија, Venrayseweg 130, Horst, 5961 NT
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 1
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 2
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 3
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 4
Daewoo DAS80 - Индустриска машина за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Daewoo DAS80

Нето тежина: 396 kg
Холандија, Venrayseweg 130, Horst, 5961 NT
Објавено: 2ден Број на оглас 9625062

2 500 EUR

gavel Аукција
star
Нето тежина: 396 kg
Холандија, Venrayseweg 130, Horst, 5961 NT
SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V - Машина за чистење: слика 1
SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V - Машина за чистење: слика 2
SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V - Машина за чистење: слика 3
SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V - Машина за чистење: слика 4

SID SCHNEESCHILD KOMMUNAL VARIO SCHNEEPFLUG / MUNICIPAL SNOW PLOUGH V

2023 Ново Нето тежина: 457 kg
Полска, 18-500 KOLNO
Објавено: 3ден

3 340 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Нето тежина: 457 kg
Полска, 18-500 KOLNO
email Контактирајте го продавачот
 Brendon Bowsers Diesel Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 1
 Brendon Bowsers Diesel Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 2
 Brendon Bowsers Diesel Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 3
 Brendon Bowsers Diesel Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 4
 Brendon Bowsers Diesel Pressure Washer - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Brendon Bowsers Diesel Pressure Washer

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140372324
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 Karcher HDS601 C - Перач под висок притисок: слика 1
 Karcher HDS601 C - Перач под висок притисок: слика 2
 Karcher HDS601 C - Перач под висок притисок: слика 3
 Karcher HDS601 C - Перач под висок притисок: слика 4
 Karcher HDS601 C - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Karcher HDS601 C

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140372380
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 110 Volt Wet & Dry Vacuum Cleaner (2 of) - Индустриска правосмукалка: слика 1
 110 Volt Wet & Dry Vacuum Cleaner (2 of) - Индустриска правосмукалка: слика 2
 110 Volt Wet & Dry Vacuum Cleaner (2 of) - Индустриска правосмукалка: слика 3
 110 Volt Wet & Dry Vacuum Cleaner (2 of) - Индустриска правосмукалка: слика 4
 110 Volt Wet & Dry Vacuum Cleaner (2 of) - Индустриска правосмукалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

110 Volt Wet & Dry Vacuum Cleaner (2 of)

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140372338
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
Glutton 2411 ELECTRIC - Индустриска правосмукалка: слика 1
Glutton 2411 ELECTRIC - Индустриска правосмукалка: слика 2
Glutton 2411 ELECTRIC - Индустриска правосмукалка: слика 3
Glutton 2411 ELECTRIC - Индустриска правосмукалка: слика 4
Glutton 2411 ELECTRIC - Индустриска правосмукалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Glutton 2411 ELECTRIC

3 144 ч
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 283950

2 500 EUR

gavel Аукција
star
3 144 ч
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Poget DH40 - Индустриска машина за метење: слика 1
Poget DH40 - Индустриска машина за метење: слика 2
Poget DH40 - Индустриска машина за метење: слика 3
Poget DH40 - Индустриска машина за метење: слика 4
Poget DH40 - Индустриска машина за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Poget DH40

2015
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296729

3 522 EUR

gavel Аукција
star
2015
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
 Karcher HDS1195 S ECO - Перач под висок притисок: слика 1
 Karcher HDS1195 S ECO - Перач под висок притисок: слика 2
 Karcher HDS1195 S ECO - Перач под висок притисок: слика 3
 Karcher HDS1195 S ECO - Перач под висок притисок: слика 4
 Karcher HDS1195 S ECO - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Karcher HDS1195 S ECO

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 3ден Број на оглас 200225554
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
 Kärcher Pressure Washer (2 of) - Перач под висок притисок: слика 1
 Kärcher Pressure Washer (2 of) - Перач под висок притисок: слика 2
 Kärcher Pressure Washer (2 of) - Перач под висок притисок: слика 3
 Kärcher Pressure Washer (2 of) - Перач под висок притисок: слика 4
 Kärcher Pressure Washer (2 of) - Перач под висок притисок: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Kärcher Pressure Washer (2 of)

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 3ден Број на оглас 200225734
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
 Nilfisk Vacuum Cleaner (3 of) - Индустриска правосмукалка: слика 1
 Nilfisk Vacuum Cleaner (3 of) - Индустриска правосмукалка: слика 2
 Nilfisk Vacuum Cleaner (3 of) - Индустриска правосмукалка: слика 3
 Nilfisk Vacuum Cleaner (3 of) - Индустриска правосмукалка: слика 4
 Nilfisk Vacuum Cleaner (3 of) - Индустриска правосмукалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Nilfisk Vacuum Cleaner (3 of)

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 3ден Број на оглас 200225738
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 19   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Municipal/ Special vehicles - Cleaning machinery
t1 old