Користени и нови Камиони за влечење за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони за влечење


   Страница 1 од 11 1/11   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Scania P113 - Камион за влечење: слика 1
Scania P113 - Камион за влечење: слика 2
Scania P113 - Камион за влечење: слика 3
Scania P113 - Камион за влечење: слика 4
Scania P113 - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania P113

1991 775 600 km Нето тежина: 11 670 kg Бруто тежина: 27 500 kg Корисна носивост: 15 830 kg Дизел 360 hp 6x2 3-оски
Естонија, Tallinn
Објавено: 6ден Број на оглас 13849

22 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1991 775 600 km Нето тежина: 11 670 kg Бруто тежина: 27 500 kg Корисна носивост: 15 830 kg Дизел 360 hp 6x2 3-оски
Естонија, Tallinn
email Контактирајте го продавачот
MAN 12.220 Schiebeplateau Funk ( UNFALL ) - Камион за влечење: слика 1
MAN 12.220 Schiebeplateau Funk ( UNFALL ) - Камион за влечење: слика 2
MAN 12.220 Schiebeplateau Funk ( UNFALL ) - Камион за влечење: слика 3
MAN 12.220 Schiebeplateau Funk ( UNFALL ) - Камион за влечење: слика 4
MAN 12.220 Schiebeplateau Funk ( UNFALL ) - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

MAN 12.220 Schiebeplateau Funk ( UNFALL )

2020 175 000 km Оштетено Бруто тежина: 11 990 kg Дизел 220 hp 4x2 2-оски
Германија, Wuerselen
Објавено: 16час 34мин

47 999 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 175 000 km Оштетено Бруто тежина: 11 990 kg Дизел 220 hp 4x2 2-оски
Германија, Wuerselen
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 2644 6x4 Wrecker Recovery truck - Камион за влечење: слика 1
Mercedes-Benz 2644 6x4 Wrecker Recovery truck - Камион за влечење: слика 2
Mercedes-Benz 2644 6x4 Wrecker Recovery truck - Камион за влечење: слика 3
Mercedes-Benz 2644 6x4 Wrecker Recovery truck - Камион за влечење: слика 4
Mercedes-Benz 2644 6x4 Wrecker Recovery truck - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz 2644 6x4 Wrecker Recovery truck

1988 423 053 km Нето тежина: 16 720 kg Бруто тежина: 25 500 kg Корисна носивост: 8 780 kg Дизел 436 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Холандија, Zetten
Објавено: 3ден Број на оглас 43642

89 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1988 423 053 km Нето тежина: 16 720 kg Бруто тежина: 25 500 kg Корисна носивост: 8 780 kg Дизел 436 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Холандија, Zetten
email Контактирајте го продавачот
Volvo FM 340 Abschleppwagen 6,10m*ATLAS120.2E-A2K/FUNK - Камион за влечење: слика 1
Volvo FM 340 Abschleppwagen 6,10m*ATLAS120.2E-A2K/FUNK - Камион за влечење: слика 2
Volvo FM 340 Abschleppwagen 6,10m*ATLAS120.2E-A2K/FUNK - Камион за влечење: слика 3
Volvo FM 340 Abschleppwagen 6,10m*ATLAS120.2E-A2K/FUNK - Камион за влечење: слика 4
Volvo FM 340 Abschleppwagen 6,10m*ATLAS120.2E-A2K/FUNK - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Volvo FM 340 Abschleppwagen 6,10m*ATLAS120.2E-A2K/FUNK

2011 464 000 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 340 hp 4x2 2-оски
Полска, Męcina
Објавено: 3ден

33 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 464 000 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 340 hp 4x2 2-оски
Полска, Męcina
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 3341 - Камион за влечење: слика 1
Mercedes-Benz Actros 3341 - Камион за влечење: слика 2
Mercedes-Benz Actros 3341 - Камион за влечење: слика 3
Mercedes-Benz Actros 3341 - Камион за влечење: слика 4
Mercedes-Benz Actros 3341 - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 3341

2005 893 000 km Нето тежина: 11 880 kg Дизел 403 hp 8x2 4-оски
Полска, Tomaszów Mazowiecki
Објавено: 3ден

35 500 EUR

star
2005 893 000 km Нето тежина: 11 880 kg Дизел 403 hp 8x2 4-оски
Полска, Tomaszów Mazowiecki
email Контактирајте го продавачот
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN+WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Камион за влечење: слика 1
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN+WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Камион за влечење: слика 2
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN+WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Камион за влечење: слика 3
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN+WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Камион за влечење: слика 4
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN+WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN+WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK

2006 738 279 km Нето тежина: 11 630 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 370 kg Дизел 410 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Pelt
Објавено: 3ден Број на оглас MJC10942-A
Прашајте за цена
star
2006 738 279 km Нето тежина: 11 630 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 370 kg Дизел 410 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Pelt
email Контактирајте го продавачот
DAF CF euro 5 eev abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Камион за влечење: слика 1
DAF CF euro 5 eev abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Камион за влечење: слика 2
DAF CF euro 5 eev abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Камион за влечење: слика 3
DAF CF euro 5 eev abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Камион за влечење: слика 4
DAF CF euro 5 eev abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

DAF CF euro 5 eev abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter

2011 545 662 km Нето тежина: 10 745 kg Бруто тежина: 18 600 kg Корисна носивост: 7 855 kg Дизел 247 hp 2-оски
Холандија, LIENDEN
Објавено: 4ден Број на оглас BZPG06
Прашајте за цена
star
2011 545 662 km Нето тежина: 10 745 kg Бруто тежина: 18 600 kg Корисна носивост: 7 855 kg Дизел 247 hp 2-оски
Холандија, LIENDEN
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Vario 818D Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 1
Mercedes-Benz Vario 818D Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 2
Mercedes-Benz Vario 818D Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 3
Mercedes-Benz Vario 818D Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 4
Mercedes-Benz Vario 818D Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Vario 818D Abschleppwagen

2009 438 077 km Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 177 hp Број на седишта: 7
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 5573

17 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 438 077 km Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 177 hp Број на седишта: 7
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
MAN TGL 8.180 4x2 Abschleppwagen + Brille,Seilwinde - Камион за влечење: слика 1
MAN TGL 8.180 4x2 Abschleppwagen + Brille,Seilwinde - Камион за влечење: слика 2
MAN TGL 8.180 4x2 Abschleppwagen + Brille,Seilwinde - Камион за влечење: слика 3
MAN TGL 8.180 4x2 Abschleppwagen + Brille,Seilwinde - Камион за влечење: слика 4
MAN TGL 8.180 4x2 Abschleppwagen + Brille,Seilwinde - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

MAN TGL 8.180 4x2 Abschleppwagen + Brille,Seilwinde

2013 488 790 km Бруто тежина: 8 800 kg Дизел 179 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 7976

39 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 488 790 km Бруто тежина: 8 800 kg Дизел 179 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Mercedes-Benz Actros 2642

2014 899 568 km Бруто тежина: 26 000 kg 6x2 3-оски
Литванија, Babtai
Објавено: 4ден

35 600 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 899 568 km Бруто тежина: 26 000 kg 6x2 3-оски
Литванија, Babtai
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 26.420 - Камион за влечење: слика 1
MAN TGX 26.420 - Камион за влечење: слика 2
MAN TGX 26.420 - Камион за влечење: слика 3
MAN TGX 26.420 - Камион за влечење: слика 4
MAN TGX 26.420 - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

MAN TGX 26.420

2017 Бруто тежина: 26 000 kg 6x2 3-оски
Литванија, Babtai
Објавено: 4ден

39 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 Бруто тежина: 26 000 kg 6x2 3-оски
Литванија, Babtai
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2642 - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Mercedes-Benz Actros 2642

2014 Бруто тежина: 26 000 kg 6x2 3-оски
Литванија, Babtai
Објавено: 4ден

36 600 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 26 000 kg 6x2 3-оски
Литванија, Babtai
email Контактирајте го продавачот
 Volvo FM4 - Камион за влечење: слика 1
 Volvo FM4 - Камион за влечење: слика 2
 Volvo FM4 - Камион за влечење: слика 3
 Volvo FM4 - Камион за влечење: слика 4
 Volvo FM4 - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FM4

Шведска, Växjö
Објавено: 4ден

39 860 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
Volvo FL6 DEPANNEUR - Камион за влечење: слика 1
Volvo FL6 DEPANNEUR - Камион за влечење: слика 2
Volvo FL6 DEPANNEUR - Камион за влечење: слика 3
Volvo FL6 DEPANNEUR - Камион за влечење: слика 4
Volvo FL6 DEPANNEUR - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FL6 DEPANNEUR

1989 684 422 km Дизел 2-оски
Белгија, Pelt
Објавено: 5ден Број на оглас MJC10941-A
Прашајте за цена
star
1989 684 422 km Дизел 2-оски
Белгија, Pelt
email Контактирајте го продавачот
Iveco daily - Камион за влечење: слика 1
Iveco daily - Камион за влечење: слика 2
Iveco daily - Камион за влечење: слика 3
Iveco daily - Камион за влечење: слика 4
Iveco daily - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco daily

2023 20 km Ново Бруто тежина: 1 050 kg Корисна носивост: 3 500 kg Дизел 180 hp Број на седишта: 3 Изнајмување
Полска, Olsztyn
Објавено: 5ден

44 939.89 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 20 km Ново Бруто тежина: 1 050 kg Корисна носивост: 3 500 kg Дизел 180 hp Број на седишта: 3 Изнајмување
Полска, Olsztyn
email Контактирајте го продавачот
Iveco daily - Камион за влечење: слика 1
Iveco daily - Камион за влечење: слика 2
Iveco daily - Камион за влечење: слика 3
Iveco daily - Камион за влечење: слика 4
Iveco daily - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Iveco daily

2023 20 km Ново Бруто тежина: 1 040 kg Корисна носивост: 3 500 kg Дизел 180 hp Број на седишта: 3 Изнајмување
Полска, Olsztyn
Објавено: 5ден

45 642.35 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 20 km Ново Бруто тежина: 1 040 kg Корисна носивост: 3 500 kg Дизел 180 hp Број на седишта: 3 Изнајмување
Полска, Olsztyn
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 914 4X2 TOP condition! NL-Truck Manual Bergingswagen/Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 1
Mercedes-Benz 914 4X2 TOP condition! NL-Truck Manual Bergingswagen/Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 2
Mercedes-Benz 914 4X2 TOP condition! NL-Truck Manual Bergingswagen/Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 3
Mercedes-Benz 914 4X2 TOP condition! NL-Truck Manual Bergingswagen/Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 4
Mercedes-Benz 914 4X2 TOP condition! NL-Truck Manual Bergingswagen/Abschleppwagen - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Mercedes-Benz 914 4X2 TOP condition! NL-Truck Manual Bergingswagen/Abschleppwagen

1990 392 738 km Нето тежина: 5 820 kg Бруто тежина: 9 200 kg Корисна носивост: 3 380 kg Дизел 140 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 5ден Број на оглас 70222911

15 800 EUR

Цена без ДДВ

star
1990 392 738 km Нето тежина: 5 820 kg Бруто тежина: 9 200 kg Корисна носивост: 3 380 kg Дизел 140 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2540 6x2 car transporter - Камион за влечење: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2540 6x2 car transporter - Камион за влечење: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2540 6x2 car transporter - Камион за влечење: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2540 6x2 car transporter - Камион за влечење: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2540 6x2 car transporter - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Actros 2540 6x2 car transporter

1997 314 000 km Нето тежина: 11 100 kg Бруто тежина: 25 000 kg Корисна носивост: 13 900 kg Дизел 400 hp 6x2 3-оски
Словенија, Gomilsko, Slovenia
Објавено: 5ден

12 700 EUR

star
1997 314 000 km Нето тежина: 11 100 kg Бруто тежина: 25 000 kg Корисна носивост: 13 900 kg Дизел 400 hp 6x2 3-оски
Словенија, Gomilsko, Slovenia
email Контактирајте го продавачот
Scania L51.34HD - Камион за влечење: слика 1
Scania L51.34HD - Камион за влечење: слика 2
Scania L51.34HD - Камион за влечење: слика 3
Scania L51.34HD - Камион за влечење: слика 4
Scania L51.34HD - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania L51.34HD

1960
Белгија, MONT-SAINT-GUIBERT
Објавено: 5ден Број на оглас 5758-011

700 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
1960
Белгија, MONT-SAINT-GUIBERT
email Контактирајте го продавачот
 MAN 12.222 - Камион за влечење: слика 1

MAN 12.222

2012
Холандија, Sofia
Објавено: 5ден Број на оглас WMAN15ZZ1CY283714

44 500 EUR

gavel Аукција
star
2012
Холандија, Sofia
email Контактирајте го продавачот
 Mercedes-Benz Arocs 4x4 - Камион за влечење: слика 1
 Mercedes-Benz Arocs 4x4 - Камион за влечење: слика 2
 Mercedes-Benz Arocs 4x4 - Камион за влечење: слика 3
 Mercedes-Benz Arocs 4x4 - Камион за влечење: слика 4
 Mercedes-Benz Arocs 4x4 - Камион за влечење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Arocs 4x4

Шведска, Växjö
Објавено: 5ден

22 963 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 11   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Municipal/ Special vehicles - Tow trucks
t1 old