Користени и нови Камиони за ѓубре за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони за ѓубре


   Страница 1 од 35 1/35   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Rafco X-Press - Камион за ѓубре: слика 1
Rafco X-Press - Камион за ѓубре: слика 2
Rafco X-Press - Камион за ѓубре: слика 3
Rafco X-Press - Камион за ѓубре: слика 4
Rafco X-Press - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Rafco X-Press

Ново 3-оски
Турција, İzmir
Објавено: 1мес 12ден
Прашајте за цена
star
Ново 3-оски
Турција, İzmir
email Контактирајте го продавачот
VOLVO FMX 410 R6x2 EEV Stummer Müllpresse - Камион за ѓубре: слика 1
VOLVO FMX 410 R6x2 EEV Stummer Müllpresse - Камион за ѓубре: слика 2
VOLVO FMX 410 R6x2 EEV Stummer Müllpresse - Камион за ѓубре: слика 3
VOLVO FMX 410 R6x2 EEV Stummer Müllpresse - Камион за ѓубре: слика 4
VOLVO FMX 410 R6x2 EEV Stummer Müllpresse - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

VOLVO FMX 410 R6x2 EEV Stummer Müllpresse

2012 486 712 km Нето тежина: 15 925 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 075 kg Дизел 410 hp 3-оски
Австрија, Brunn am Gebirge
Објавено: 1мес 1ден Број на оглас UVW230407

19 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 486 712 km Нето тежина: 15 925 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 075 kg Дизел 410 hp 3-оски
Австрија, Brunn am Gebirge
email Контактирајте го продавачот
Volvo FL 250 4x2 VDK 9m³ - Камион за ѓубре: слика 1
Volvo FL 250 4x2 VDK 9m³ - Камион за ѓубре: слика 2
Volvo FL 250 4x2 VDK 9m³ - Камион за ѓубре: слика 3
Volvo FL 250 4x2 VDK 9m³ - Камион за ѓубре: слика 4
Volvo FL 250 4x2 VDK 9m³ - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FL 250 4x2 VDK 9m³

2023 8 634 km Нето тежина: 8 934 kg Бруто тежина: 12 000 kg Корисна носивост: 3 066 kg Дизел 256 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 3
Холандија, Zetten
Објавено: 3час 17мин Број на оглас 42570
Прашајте за цена
star
2023 8 634 km Нето тежина: 8 934 kg Бруто тежина: 12 000 kg Корисна носивост: 3 066 kg Дизел 256 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 3
Холандија, Zetten
email Контактирајте го продавачот
Volvo FL 280 Zoeller 8,5m³ - Камион за ѓубре: слика 1
Volvo FL 280 Zoeller 8,5m³ - Камион за ѓубре: слика 2
Volvo FL 280 Zoeller 8,5m³ - Камион за ѓубре: слика 3
Volvo FL 280 Zoeller 8,5m³ - Камион за ѓубре: слика 4
Volvo FL 280 Zoeller 8,5m³ - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FL 280 Zoeller 8,5m³

2023 37 km Нето тежина: 9 598 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 6 402 kg Дизел 286 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 3
Холандија, Zetten
Објавено: 3час 18мин Број на оглас 43537
Прашајте за цена
star
2023 37 km Нето тежина: 9 598 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 6 402 kg Дизел 286 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 3
Холандија, Zetten
email Контактирајте го продавачот
Scania P 360 Faun 18m³ + Hian crane + Underground Container Washing Installation - Камион за ѓубре: слика 1
Scania P 360 Faun 18m³ + Hian crane + Underground Container Washing Installation - Камион за ѓубре: слика 2
Scania P 360 Faun 18m³ + Hian crane + Underground Container Washing Installation - Камион за ѓубре: слика 3
Scania P 360 Faun 18m³ + Hian crane + Underground Container Washing Installation - Камион за ѓубре: слика 4
Scania P 360 Faun 18m³ + Hian crane + Underground Container Washing Installation - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania P 360 Faun 18m³ + Hian crane + Underground Container Washing Installation

2012 271 041 km Нето тежина: 21 215 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 14 785 kg Дизел 362 hp 8x2 4-оски Број на седишта: 2
Холандија, Zetten
Објавено: 3час 18мин Број на оглас 43690

55 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 271 041 km Нето тежина: 21 215 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 14 785 kg Дизел 362 hp 8x2 4-оски Број на седишта: 2
Холандија, Zetten
email Контактирајте го продавачот
DAF CF 75.250 Euro 3 / Geesnik GPM 3 / 20 m3 / 242 dkm / Airco / Garbage Truck - Müllwagen - Camion Poubelle - Камион за ѓубре: слика 1
DAF CF 75.250 Euro 3 / Geesnik GPM 3 / 20 m3 / 242 dkm / Airco / Garbage Truck - Müllwagen - Camion Poubelle - Камион за ѓубре: слика 2
DAF CF 75.250 Euro 3 / Geesnik GPM 3 / 20 m3 / 242 dkm / Airco / Garbage Truck - Müllwagen - Camion Poubelle - Камион за ѓубре: слика 3
DAF CF 75.250 Euro 3 / Geesnik GPM 3 / 20 m3 / 242 dkm / Airco / Garbage Truck - Müllwagen - Camion Poubelle - Камион за ѓубре: слика 4
DAF CF 75.250 Euro 3 / Geesnik GPM 3 / 20 m3 / 242 dkm / Airco / Garbage Truck - Müllwagen - Camion Poubelle - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF CF 75.250 Euro 3 / Geesnik GPM 3 / 20 m3 / 242 dkm / Airco / Garbage Truck - Müllwagen - Camion Poubelle

2006 242 263 km Нето тежина: 14 040 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 12 460 kg Дизел 256 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 3
Холандија, Tilburg
Објавено: 4час 31мин Број на оглас BRPR77

9 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 242 263 km Нето тежина: 14 040 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 12 460 kg Дизел 256 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 3
Холандија, Tilburg
email Контактирајте го продавачот
Scania P280 6X2 Mol Pusher 2000 CB011 Lift+Lenkachse EEV - Камион за ѓубре: слика 1
Scania P280 6X2 Mol Pusher 2000 CB011 Lift+Lenkachse EEV - Камион за ѓубре: слика 2
Scania P280 6X2 Mol Pusher 2000 CB011 Lift+Lenkachse EEV - Камион за ѓубре: слика 3
Scania P280 6X2 Mol Pusher 2000 CB011 Lift+Lenkachse EEV - Камион за ѓубре: слика 4
Scania P280 6X2 Mol Pusher 2000 CB011 Lift+Lenkachse EEV - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania P280 6X2 Mol Pusher 2000 CB011 Lift+Lenkachse EEV

2011 223 929 km Нето тежина: 17 570 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 9 430 kg Дизел 280 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 10час 9мин Број на оглас 70216209

16 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 223 929 km Нето тежина: 17 570 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 9 430 kg Дизел 280 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Mercedes Atego 1523 - Камион за ѓубре: слика 1
Mercedes Atego 1523 - Камион за ѓубре: слика 2
Mercedes Atego 1523 - Камион за ѓубре: слика 3
Mercedes Atego 1523 - Камион за ѓубре: слика 4
Mercedes Atego 1523 - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes Atego 1523

2017 111 200 km Корисна носивост: 2 845 kg 238 hp
Норвешка, Aust-Agder, 4790
Објавено: 15час 1мин Број на оглас 16083

37 400 EUR

star
2017 111 200 km Корисна носивост: 2 845 kg 238 hp
Норвешка, Aust-Agder, 4790
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 1
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 2
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 3
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 4
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6

2014 77 446 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 42мин Број на оглас PO64ZUD
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2014 77 446 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 1
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 2
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 3
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 4
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6

2014 64 728 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 43мин Број на оглас PN64ABV
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2014 64 728 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Faun Zoeller (26) - Камион за ѓубре: слика 1
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Faun Zoeller (26) - Камион за ѓубре: слика 2
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Faun Zoeller (26) - Камион за ѓубре: слика 3
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Faun Zoeller (26) - Камион за ѓубре: слика 4
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Faun Zoeller (26) - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Faun Zoeller (26)

2014 186 484 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 050 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
Објавено: 1ден

41 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 186 484 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 050 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Zoeller Faun (29) - Камион за ѓубре: слика 1
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Zoeller Faun (29) - Камион за ѓубре: слика 2
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Zoeller Faun (29) - Камион за ѓубре: слика 3
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Zoeller Faun (29) - Камион за ѓубре: слика 4
MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Zoeller Faun (29) - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

MAN TGS 28.320 Euro 6 6x2 Zoeller Faun (29)

2014 187 474 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 050 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
Објавено: 1ден

41 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 187 474 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 050 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 28.320 6x2 Faun Zoeller Müllwagen (27) - Камион за ѓубре: слика 1
MAN TGS 28.320 6x2 Faun Zoeller Müllwagen (27) - Камион за ѓубре: слика 2
MAN TGS 28.320 6x2 Faun Zoeller Müllwagen (27) - Камион за ѓубре: слика 3
MAN TGS 28.320 6x2 Faun Zoeller Müllwagen (27) - Камион за ѓубре: слика 4
MAN TGS 28.320 6x2 Faun Zoeller Müllwagen (27) - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

MAN TGS 28.320 6x2 Faun Zoeller Müllwagen (27)

2014 154 065 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 550 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
Објавено: 1ден

41 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 154 065 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 550 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 28.320 Faun Zoeller Müllwagen 6x2 (28) - Камион за ѓубре: слика 1
MAN TGS 28.320 Faun Zoeller Müllwagen 6x2 (28) - Камион за ѓубре: слика 2
MAN TGS 28.320 Faun Zoeller Müllwagen 6x2 (28) - Камион за ѓубре: слика 3
MAN TGS 28.320 Faun Zoeller Müllwagen 6x2 (28) - Камион за ѓубре: слика 4
MAN TGS 28.320 Faun Zoeller Müllwagen 6x2 (28) - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

MAN TGS 28.320 Faun Zoeller Müllwagen 6x2 (28)

2014 144 049 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 550 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
Објавено: 1ден

41 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 144 049 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 550 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
email Контактирајте го продавачот
Iveco 260S27 * Müllwagen ZOELLER * 6x4  - Камион за ѓубре: слика 1
Iveco 260S27 * Müllwagen ZOELLER * 6x4  - Камион за ѓубре: слика 2
Iveco 260S27 * Müllwagen ZOELLER * 6x4  - Камион за ѓубре: слика 3
Iveco 260S27 * Müllwagen ZOELLER * 6x4  - Камион за ѓубре: слика 4
Iveco 260S27 * Müllwagen ZOELLER * 6x4  - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Iveco 260S27 * Müllwagen ZOELLER * 6x4

2014 130 000 km Бруто тежина: 26 000 kg ТНГ 260 hp 6x4 3-оски
Полска, Męcina
Објавено: 2ден

19 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 130 000 km Бруто тежина: 26 000 kg ТНГ 260 hp 6x4 3-оски
Полска, Męcina
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Econic 2629 NTM - Камион за ѓубре: слика 1
Mercedes-Benz Econic 2629 NTM - Камион за ѓубре: слика 2
Mercedes-Benz Econic 2629 NTM - Камион за ѓубре: слика 3
Mercedes-Benz Econic 2629 NTM - Камион за ѓубре: слика 4
Mercedes-Benz Econic 2629 NTM - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)
videocam

Mercedes-Benz Econic 2629 NTM

2012 231 877 km Нето тежина: 14 590 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 420 kg Дизел 285 hp 6x2 3-оски
Полска, Dąbrowa Tarnowska
Објавено: 2ден Број на оглас 2223

21 560 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 231 877 km Нето тежина: 14 590 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 420 kg Дизел 285 hp 6x2 3-оски
Полска, Dąbrowa Tarnowska
email Контактирајте го продавачот
Renault D26 - Камион за ѓубре: слика 1
Renault D26 - Камион за ѓубре: слика 2
Renault D26 - Камион за ѓубре: слика 3
Renault D26 - Камион за ѓубре: слика 4
Renault D26 - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault D26

2015 189 590 km Нето тежина: 14 770 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 12 230 kg Дизел 314 hp 6x2 3-оски
Полска, Dąbrowa Tarnowska
Објавено: 2ден

38 630 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 189 590 km Нето тежина: 14 770 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 12 230 kg Дизел 314 hp 6x2 3-оски
Полска, Dąbrowa Tarnowska
email Контактирајте го продавачот
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck Day Cab Euro 5 Geesink Aufbau NOT WORKING - Камион за ѓубре: слика 1
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck Day Cab Euro 5 Geesink Aufbau NOT WORKING - Камион за ѓубре: слика 2
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck Day Cab Euro 5 Geesink Aufbau NOT WORKING - Камион за ѓубре: слика 3
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck Day Cab Euro 5 Geesink Aufbau NOT WORKING - Камион за ѓубре: слика 4
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck Day Cab Euro 5 Geesink Aufbau NOT WORKING - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

DAF CF75.250 6X2 NL-Truck Day Cab Euro 5 Geesink Aufbau NOT WORKING

2008 490 611 km Дизел 250 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 3ден Број на оглас 70222305

10 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 490 611 km Дизел 250 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Dennis ELITE 2 - Камион за ѓубре: слика 1
Dennis ELITE 2 - Камион за ѓубре: слика 2
Dennis ELITE 2 - Камион за ѓубре: слика 3
Dennis ELITE 2 - Камион за ѓубре: слика 4
Dennis ELITE 2 - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Dennis ELITE 2

2013 169 015 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 3ден Број на оглас VX63HDZ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013 169 015 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 1
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 2
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 3
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 4
Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6 - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz ECONIC 2630 BLUETEC 6

2014 72 769 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 3ден Број на оглас PN64ABU
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2014 72 769 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Volvo FE - Камион за ѓубре: слика 1
Volvo FE - Камион за ѓубре: слика 2
Volvo FE - Камион за ѓубре: слика 3
Volvo FE - Камион за ѓубре: слика 4
Volvo FE - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FE

2013 348 332 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 3ден Број на оглас PN63VGC
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013 348 332 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Isuzu F110 210 - Камион за ѓубре: слика 1
Isuzu F110 210 - Камион за ѓубре: слика 2
Isuzu F110 210 - Камион за ѓубре: слика 3
Isuzu F110 210 - Камион за ѓубре: слика 4
Isuzu F110 210 - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Isuzu F110 210

2014 93 168 km Нето тежина: 11 000 kg Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 3ден Број на оглас LK14XSJ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2014 93 168 km Нето тежина: 11 000 kg Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 35   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Municipal/ Special vehicles - Garbage trucks
t1 old