Користени и нови Електрични комунални возила за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Електрични комунални возила


   Страница 1 од 2 1/2   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Long Van - Електрично комунално возило: слика 1
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Long Van - Електрично комунално возило: слика 2
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Long Van - Електрично комунално возило: слика 3
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Long Van - Електрично комунално возило: слика 4
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Long Van - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Long Van

2015 6 443 km Бруто тежина: 2 075 kg 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
Објавено: 2ден Број на оглас 781573

9 900 EUR

star
2015 6 443 km Бруто тежина: 2 075 kg 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
 Elektryczny wózek akumlatorowy z burtami paką mały samochód - Електрично комунално возило: слика 1
 Elektryczny wózek akumlatorowy z burtami paką mały samochód - Електрично комунално возило: слика 2
 Elektryczny wózek akumlatorowy z burtami paką mały samochód - Електрично комунално возило: слика 3
 Elektryczny wózek akumlatorowy z burtami paką mały samochód - Електрично комунално возило: слика 4
 Elektryczny wózek akumlatorowy z burtami paką mały samochód - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Elektryczny wózek akumlatorowy z burtami paką mały samochód

Полска, ul. Sowińskiego 3a, 32-020 Wieliczka
Објавено: 1мес 5ден

1 622.26 EUR

star
Полска, ul. Sowińskiego 3a, 32-020 Wieliczka
email Контактирајте го продавачот
BUCHER CITYCAT 2020 - Возило за метење: слика 1
BUCHER CITYCAT 2020 - Возило за метење: слика 2
BUCHER CITYCAT 2020 - Возило за метење: слика 3
BUCHER CITYCAT 2020 - Возило за метење: слика 4
BUCHER CITYCAT 2020 - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

BUCHER CITYCAT 2020

2001 За делови Бруто тежина: 4 000 kg Дизел 55 hp 2-оски
Естонија, 85008
Објавено: 2мес 3ден Број на оглас 1818
Прашајте за цена
star
2001 За делови Бруто тежина: 4 000 kg Дизел 55 hp 2-оски
Естонија, 85008
email Контактирајте го продавачот
Goupil G3 UTV Electric Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 1
Goupil G3 UTV Electric Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 2
Goupil G3 UTV Electric Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 3
Goupil G3 UTV Electric Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 4
Goupil G3 UTV Electric Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Goupil G3 UTV Electric Closed Box Van Utility

2014 11 370 km Бруто тежина: 1 068 kg 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
Објавено: 2мес 5ден Број на оглас 781363

9 400 EUR

star
2014 11 370 km Бруто тежина: 1 068 kg 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Van - Електрично комунално возило: слика 1
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Van - Електрично комунално возило: слика 2
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Van - Електрично комунално возило: слика 3
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Van - Електрично комунално возило: слика 4
Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Van - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Goupil G3 Electric UTV Utility Closed Box Van

2015 45 636 km Бруто тежина: 2 075 kg 9 hp 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
Објавено: 2мес 8ден Број на оглас 781362

8 950 EUR

star
2015 45 636 km Бруто тежина: 2 075 kg 9 hp 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 1
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 2
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 3
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 4
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility

2015 6 587 km Бруто тежина: 2 075 kg 9 hp
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
Објавено: 2мес 17ден Број на оглас 781271

9 900 EUR

star
2015 6 587 km Бруто тежина: 2 075 kg 9 hp
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Goupil G4 Electric UTV Tipper Kipper Van Utility - Електрично комунално возило: слика 1
Goupil G4 Electric UTV Tipper Kipper Van Utility - Електрично комунално возило: слика 2
Goupil G4 Electric UTV Tipper Kipper Van Utility - Електрично комунално возило: слика 3
Goupil G4 Electric UTV Tipper Kipper Van Utility - Електрично комунално возило: слика 4
Goupil G4 Electric UTV Tipper Kipper Van Utility - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Goupil G4 Electric UTV Tipper Kipper Van Utility

2019 18 640 km Бруто тежина: 2 100 kg 13 hp 4x2
Холандија, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant, Niederlande
Објавено: 2мес 17ден Број на оглас 781270

11 950 EUR

star
2019 18 640 km Бруто тежина: 2 100 kg 13 hp 4x2
Холандија, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant, Niederlande
email Контактирајте го продавачот
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 1
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 2
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 3
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 4
Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Goupil G3 Electric UTV Closed Box Van Utility

2015 7 937 km Оштетено Бруто тежина: 2 075 kg 9 hp 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
Објавено: 2мес 17ден Број на оглас 781272

9 900 EUR

star
2015 7 937 km Оштетено Бруто тежина: 2 075 kg 9 hp 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Goupil G4 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 1
Goupil G4 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 2
Goupil G4 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 3
Goupil G4 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 4
Goupil G4 Electric UTV Closed Box Van Utility - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Goupil G4 Electric UTV Closed Box Van Utility

2019 2 433 km Бруто тежина: 2 100 kg 13 hp 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
Објавено: 2мес 17ден Број на оглас 781269

11 950 EUR

star
2019 2 433 km Бруто тежина: 2 100 kg 13 hp 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Goupil G3 Electric UTV Tipper Kipper Vehicle - Електрично комунално возило: слика 1
Goupil G3 Electric UTV Tipper Kipper Vehicle - Електрично комунално возило: слика 2
Goupil G3 Electric UTV Tipper Kipper Vehicle - Електрично комунално возило: слика 3
Goupil G3 Electric UTV Tipper Kipper Vehicle - Електрично комунално возило: слика 4
Goupil G3 Electric UTV Tipper Kipper Vehicle - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Goupil G3 Electric UTV Tipper Kipper Vehicle

2012 53 012 km Бруто тежина: 2 075 kg 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
Објавено: 2мес 19ден Број на оглас 781251

6 950 EUR

star
2012 53 012 km Бруто тежина: 2 075 kg 4x2
Холандија, Niederlande, EINDHOVEN-AIRPORT, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Diversen CITYFORT E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 1
Diversen CITYFORT E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 2
Diversen CITYFORT E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 3
Diversen CITYFORT E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 4
Diversen CITYFORT E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Diversen CITYFORT E10002 4x2 tipper - electric tipper

2012 16 060 km Нето тежина: 750 kg Бруто тежина: 1 450 kg Корисна носивост: 700 kg Електро 4x2 2-оски
Словенија, Gomilsko, Slovenia
Објавено: 2мес 26ден

7 500 EUR

star
2012 16 060 km Нето тежина: 750 kg Бруто тежина: 1 450 kg Корисна носивост: 700 kg Електро 4x2 2-оски
Словенија, Gomilsko, Slovenia
email Контактирајте го продавачот
Diversen E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 1
Diversen E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 2
Diversen E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 3
Diversen E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 4
Diversen E10002 4x2 tipper - electric tipper - Електрично комунално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Diversen E10002 4x2 tipper - electric tipper

2012 16 060 km Нето тежина: 750 kg Бруто тежина: 1 450 kg Корисна носивост: 700 kg Електро 4x2 2-оски
Словенија, Gomilsko, Slovenia
Објавено: 2мес 26ден

7 500 EUR

star
2012 16 060 km Нето тежина: 750 kg Бруто тежина: 1 450 kg Корисна носивост: 700 kg Електро 4x2 2-оски
Словенија, Gomilsko, Slovenia
email Контактирајте го продавачот
Volvo FEE ELECTRIC Geesink GPM IV 21m³ ZERO EMISSION - Камион за ѓубре: слика 1
Volvo FEE ELECTRIC Geesink GPM IV 21m³ ZERO EMISSION - Камион за ѓубре: слика 2
Volvo FEE ELECTRIC Geesink GPM IV 21m³ ZERO EMISSION - Камион за ѓубре: слика 3
Volvo FEE ELECTRIC Geesink GPM IV 21m³ ZERO EMISSION - Камион за ѓубре: слика 4
Volvo FEE ELECTRIC Geesink GPM IV 21m³ ZERO EMISSION - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Volvo FEE ELECTRIC Geesink GPM IV 21m³ ZERO EMISSION

2023 501 km Нето тежина: 16 694 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 10 306 kg Електро 544 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 3
Холандија, Zetten
Објавено: 3мес 28ден Број на оглас 43192
Прашајте за цена
star
2023 501 km Нето тежина: 16 694 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 10 306 kg Електро 544 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 3
Холандија, Zetten
email Контактирајте го продавачот
Aixam Mega Goupil Aixam Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche Kastenaufbau 72Volt - Комби кипер: слика 1
Aixam Mega Goupil Aixam Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche Kastenaufbau 72Volt - Комби кипер: слика 2
Aixam Mega Goupil Aixam Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche Kastenaufbau 72Volt - Комби кипер: слика 3
Aixam Mega Goupil Aixam Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche Kastenaufbau 72Volt - Комби кипер: слика 4
Aixam Mega Goupil Aixam Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche Kastenaufbau 72Volt - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
Електро

Aixam Mega Goupil Aixam Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche Kastenaufbau 72Volt

2014 37 866 km Нето тежина: 843 kg Бруто тежина: 1 640 kg Електро 13 hp Број на седишта: 2
Германија, Wendelstein
Објавено: 6мес 29ден

11 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 37 866 km Нето тежина: 843 kg Бруто тежина: 1 640 kg Електро 13 hp Број на седишта: 2
Германија, Wendelstein
email Контактирајте го продавачот
Aixam Mega Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche 72Volt - Комби кипер: слика 1
Aixam Mega Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche 72Volt - Комби кипер: слика 2
Aixam Mega Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche 72Volt - Комби кипер: слика 3
Aixam Mega Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche 72Volt - Комби кипер: слика 4
Aixam Mega Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche 72Volt - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
Електро

Aixam Mega Mega E-worker langer Radstand Elektrofahrzeug Kipper Pritsche 72Volt

2017 13 655 km Електро
Германија, Wendelstein
Објавено: 6мес

13 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 13 655 km Електро
Германија, Wendelstein
email Контактирајте го продавачот
Tropos Motors ABLE XT 1 N 1 - Електрично комунално возило: слика 1
Електро

Tropos Motors ABLE XT 1 N 1

2021 Ново Електро
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7
Објавено: 7мес 28ден Број на оглас MXTP_0003

21 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 Ново Електро
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7
email Контактирајте го продавачот
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 1
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 2
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 3
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 4
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung

2014 40 193 km Бруто тежина: 1 860 kg Корисна носивост: 1 311 kg 20 hp 4x4 2-оски Број на седишта: 2
Германија, Sottrum
Објавено: 9мес 13ден Број на оглас 8005154

18 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 40 193 km Бруто тежина: 1 860 kg Корисна носивост: 1 311 kg 20 hp 4x4 2-оски Број на седишта: 2
Германија, Sottrum
email Контактирајте го продавачот
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 1
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 2
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 3
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 4
Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
Електро

Goupil Elektro / Benzin Hybrid Müll-Gehweg Reinigung

2014 40 193 km Бруто тежина: 1 860 kg Корисна носивост: 1 311 kg Електро 20 hp 4x4 2-оски Број на седишта: 2
Германија, Sottrum
Објавено: 9мес 13ден Број на оглас 9005154

18 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 40 193 km Бруто тежина: 1 860 kg Корисна носивост: 1 311 kg Електро 20 hp 4x4 2-оски Број на седишта: 2
Германија, Sottrum
email Контактирајте го продавачот
Goupil G5 H Hybrid Benzin/Elektro Kipper - Комби кипер: слика 1
Goupil G5 H Hybrid Benzin/Elektro Kipper - Комби кипер: слика 2
Goupil G5 H Hybrid Benzin/Elektro Kipper - Комби кипер: слика 3
Goupil G5 H Hybrid Benzin/Elektro Kipper - Комби кипер: слика 4
Goupil G5 H Hybrid Benzin/Elektro Kipper - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
Електро

Goupil G5 H Hybrid Benzin/Elektro Kipper

2015 17 851 km Нето тежина: 1 161 kg Бруто тежина: 1 970 kg Електро 20 hp 2-оски Број на седишта: 2
Германија, In der Lach 68, 90530 Wendelstein, Germany
Објавено: 1год 2мес

16 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 17 851 km Нето тежина: 1 161 kg Бруто тежина: 1 970 kg Електро 20 hp 2-оски Број на седишта: 2
Германија, In der Lach 68, 90530 Wendelstein, Germany
email Контактирајте го продавачот
Multicar Goupil G5 Elektro / Benzin Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 1
Multicar Goupil G5 Elektro / Benzin Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 2
Multicar Goupil G5 Elektro / Benzin Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 3
Multicar Goupil G5 Elektro / Benzin Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 4
Multicar Goupil G5 Elektro / Benzin Müll-Gehweg Reinigung - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
Електро

Multicar Goupil G5 Elektro / Benzin Müll-Gehweg Reinigung

2014 40 193 km Бруто тежина: 1 860 kg Корисна носивост: 1 311 kg Електро 20 hp 4x4 2-оски Број на седишта: 2
Германија, Sottrum
Објавено: 1год 10мес Број на оглас 4800

18 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 40 193 km Бруто тежина: 1 860 kg Корисна носивост: 1 311 kg Електро 20 hp 4x4 2-оски Број на седишта: 2
Германија, Sottrum
email Контактирајте го продавачот
1 2   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Municipal/ Special vehicles - Electric utility vehicles
t1 old