Користени и нови Амбулантни возила за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Амбулантни возила


   Страница 1 од 6 1/6   
Сортирај според:
Резултати по страница:
FIAT 250 DUCATO ORION (ID 2983) - Амбулантно возило
 8
18 000 EUR
-4.8%
2013
227 000 km
110 hp

ORION AMBULANZE usato

2

Италија, SESTO FIORENTINO

Број на оглас ID 2983

FIAT DUCATO MAXI 16V 2.3 MULTIJET - Амбулантно возило: слика 1
FIAT DUCATO MAXI 16V 2.3 MULTIJET - Амбулантно возило: слика 2
FIAT DUCATO MAXI 16V 2.3 MULTIJET - Амбулантно возило: слика 3
FIAT DUCATO MAXI 16V 2.3 MULTIJET - Амбулантно возило: слика 4
FIAT DUCATO MAXI 16V 2.3 MULTIJET - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

FIAT DUCATO MAXI 16V 2.3 MULTIJET

2017 140 474 km
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 16час 20мин Број на оглас MW17UNZ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2017 140 474 km
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ E270 CDI - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 1
MERCEDES-BENZ E270 CDI - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 2
MERCEDES-BENZ E270 CDI - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 3
MERCEDES-BENZ E270 CDI - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 4
MERCEDES-BENZ E270 CDI - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

MERCEDES-BENZ E270 CDI - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha

2001 557 052 km 168 hp Корисна носивост: 460 kg
Шведска, Stockholm
Објавено: 21час 49мин

6 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2001 557 052 km 168 hp Корисна носивост: 460 kg
Шведска, Stockholm
email Контактирајте го продавачот
FIAT 250 DUCATO ORION (ID 2983) - Амбулантно возило: слика 1
FIAT 250 DUCATO ORION (ID 2983) - Амбулантно возило: слика 2
FIAT 250 DUCATO ORION (ID 2983) - Амбулантно возило: слика 3
FIAT 250 DUCATO ORION (ID 2983) - Амбулантно возило: слика 4
FIAT 250 DUCATO ORION (ID 2983) - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

FIAT 250 DUCATO ORION (ID 2983)

2013 227 000 km 110 hp
Италија, SESTO FIORENTINO
Објавено: 3ден Број на оглас ID 2983
18 900 EUR

-4.8%

18 000 EUR

star
2013 227 000 km 110 hp
Италија, SESTO FIORENTINO
email Контактирајте го продавачот
Peugeot Boxer Ambulans Karetka Ambulance 2015 r. 2xKlima Webasto Nowy Model - Амбулантно возило: слика 1
Peugeot Boxer Ambulans Karetka Ambulance 2015 r. 2xKlima Webasto Nowy Model - Амбулантно возило: слика 2
Peugeot Boxer Ambulans Karetka Ambulance 2015 r. 2xKlima Webasto Nowy Model - Амбулантно возило: слика 3
Peugeot Boxer Ambulans Karetka Ambulance 2015 r. 2xKlima Webasto Nowy Model - Амбулантно возило: слика 4
Peugeot Boxer Ambulans Karetka Ambulance 2015 r. 2xKlima Webasto Nowy Model - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Peugeot Boxer Ambulans Karetka Ambulance 2015 r. 2xKlima Webasto Nowy Model

2015 397 000 km
Полска, Siemonia
Објавено: 3ден

10 764.47 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 397 000 km
Полска, Siemonia
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI Rettungswagen  - Амбулантно возило: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI Rettungswagen  - Амбулантно возило: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI Rettungswagen  - Амбулантно возило: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI Rettungswagen  - Амбулантно возило: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI Rettungswagen  - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI Rettungswagen

2015 357 950 km 190 hp
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 7402

24 900 EUR

star
2015 357 950 km 190 hp
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER 313CDI AMBULANCIA - Амбулантно возило: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER 313CDI AMBULANCIA - Амбулантно возило: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER 313CDI AMBULANCIA - Амбулантно возило: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER 313CDI AMBULANCIA - Амбулантно возило: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER 313CDI AMBULANCIA - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Mercedes-Benz SPRINTER 313CDI AMBULANCIA

2014 462 053 km 128 hp
Шпанија, Alagón
Објавено: 4ден

11 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 462 053 km 128 hp
Шпанија, Alagón
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 313 CDI AMBULANCIA SVB - Амбулантно возило: слика 1
Mercedes-Benz 313 CDI AMBULANCIA SVB - Амбулантно возило: слика 2
Mercedes-Benz 313 CDI AMBULANCIA SVB - Амбулантно возило: слика 3
Mercedes-Benz 313 CDI AMBULANCIA SVB - Амбулантно возило: слика 4
Mercedes-Benz 313 CDI AMBULANCIA SVB - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Mercedes-Benz 313 CDI AMBULANCIA SVB

2016 640 248 km 128 hp
Шпанија, Alagón
Објавено: 4ден

12 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 640 248 km 128 hp
Шпанија, Alagón
email Контактирајте го продавачот
Iveco 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen, - Амбулантно возило: слика 1
Iveco 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen, - Амбулантно возило: слика 2
Iveco 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen, - Амбулантно возило: слика 3
Iveco 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen, - Амбулантно возило: слика 4
Iveco 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen, - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen,

69 230 km 236 hp Корисна носивост: 3 605 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 5ден Број на оглас 8484

24 900 EUR

star
69 230 km 236 hp Корисна носивост: 3 605 kg
Германија, Göttingen
email Контактирајте го продавачот
 120-23 AW 4x4 Doka 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen, Seilwinde - Амбулантно возило: слика 1

120-23 AW 4x4 Doka 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen, Seilwinde

69 230 km 236 hp Корисна носивост: 3 605 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 5ден Број на оглас 8484

29 052 EUR

star
69 230 km 236 hp Корисна носивост: 3 605 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
VOLVO Nilsson V70 D5 AWD 4x4 - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 1
VOLVO Nilsson V70 D5 AWD 4x4 - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 2
VOLVO Nilsson V70 D5 AWD 4x4 - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 3
VOLVO Nilsson V70 D5 AWD 4x4 - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 4
VOLVO Nilsson V70 D5 AWD 4x4 - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

VOLVO Nilsson V70 D5 AWD 4x4 - AMBULANCE / Krankenwagen / shvydka dopomoha

2014 269 870 km 215 hp Корисна носивост: 600 kg
Шведска, Stockholm
Објавено: 5ден

25 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 269 870 km 215 hp Корисна носивост: 600 kg
Шведска, Stockholm
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 1
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 2
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 3
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 4
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter

2016 206 500 km 154 hp
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 84982

31 212 EUR

star
2016 206 500 km 154 hp
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x2 Sprinter 313 CDI 4x2, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x2 Sprinter 313 CDI 4x2, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x2 Sprinter 313 CDI 4x2, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x2 Sprinter 313 CDI 4x2, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x2 Sprinter 313 CDI 4x2, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x2 Sprinter 313 CDI 4x2, Rettungswagen

2002 89 530 km 129 hp Корисна носивост: 540 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 85726

27 972 EUR

star
2002 89 530 km 129 hp Корисна носивост: 540 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 1
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 2
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 3
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 4
Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Ford Transit 2.2 TDCI 4x2 Transit 2.2 TDCI 4x2, Krankentransporter

2009 268 200 km 139 hp Корисна носивост: 883 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 85431

22 572 EUR

star
2009 268 200 km 139 hp Корисна носивост: 883 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI 4x2 Sprinter 516 CDI 4x2, Rettungswagen, Retarder - Амбулантно возило: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI 4x2 Sprinter 516 CDI 4x2, Rettungswagen, Retarder - Амбулантно возило: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI 4x2 Sprinter 516 CDI 4x2, Rettungswagen, Retarder - Амбулантно возило: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI 4x2 Sprinter 516 CDI 4x2, Rettungswagen, Retarder - Амбулантно возило: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI 4x2 Sprinter 516 CDI 4x2, Rettungswagen, Retarder - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI 4x2 Sprinter 516 CDI 4x2, Rettungswagen, Retarder

2009 163 000 km 163 hp Корисна носивост: 605 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 85671

27 972 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 163 000 km 163 hp Корисна носивост: 605 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter 2.5 TDI 4x2 Crafter 2.5 TDI 4x2, AT-Motor, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 1
Volkswagen Crafter 2.5 TDI 4x2 Crafter 2.5 TDI 4x2, AT-Motor, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 2
Volkswagen Crafter 2.5 TDI 4x2 Crafter 2.5 TDI 4x2, AT-Motor, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 3
Volkswagen Crafter 2.5 TDI 4x2 Crafter 2.5 TDI 4x2, AT-Motor, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 4
Volkswagen Crafter 2.5 TDI 4x2 Crafter 2.5 TDI 4x2, AT-Motor, Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Volkswagen Crafter 2.5 TDI 4x2 Crafter 2.5 TDI 4x2, AT-Motor, Rettungswagen

2007 331 036 km 135 hp Корисна носивост: 950 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 85626

20 412 EUR

star
2007 331 036 km 135 hp Корисна носивост: 950 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
MAN 10.224 LC 4x2 BB, TLF 16/12 10.224 LC 4x2 BB Doka, TLF 16/12, 6-Zylinder Motor - Амбулантно возило: слика 1

MAN 10.224 LC 4x2 BB, TLF 16/12 10.224 LC 4x2 BB Doka, TLF 16/12, 6-Zylinder Motor

1998 54 009 km 220 hp Корисна носивост: 4 010 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 83855

21 492 EUR

star
1998 54 009 km 220 hp Корисна носивост: 4 010 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 120-23 AW 4x4 Doka 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen, Seilwinde - Амбулантно возило: слика 1

120-23 AW 4x4 Doka 120-23 AW 4x4 Doka, V8-Motor, Gerätewagen, Seilwinde

1992 55 105 km 236 hp Корисна носивост: 3 605 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 85914

27 972 EUR

star
1992 55 105 km 236 hp Корисна носивост: 3 605 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Renault Trafik 2.0 dCi115 4x2 Trafik 2.0 dCi115 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 1
Renault Trafik 2.0 dCi115 4x2 Trafik 2.0 dCi115 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 2
Renault Trafik 2.0 dCi115 4x2 Trafik 2.0 dCi115 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 3
Renault Trafik 2.0 dCi115 4x2 Trafik 2.0 dCi115 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 4
Renault Trafik 2.0 dCi115 4x2 Trafik 2.0 dCi115 4x2, Krankentransporter - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Renault Trafik 2.0 dCi115 4x2 Trafik 2.0 dCi115 4x2, Krankentransporter

2014 150 680 km 114 hp Корисна носивост: 745 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 85958

23 652 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 150 680 km 114 hp Корисна носивост: 745 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 90-16 AW 4x4 Doka 90-16 AW 4x4 Doka, Mannschaftswagen - Амбулантно возило: слика 1

90-16 AW 4x4 Doka 90-16 AW 4x4 Doka, Mannschaftswagen

1986 19 300 km 160 hp Корисна носивост: 2 880 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 85915

26 892 EUR

star
1986 19 300 km 160 hp Корисна носивост: 2 880 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 822 L 4x2 Atego 822 L 4x2, Retarder, Großraum-Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 1
Mercedes-Benz Atego 822 L 4x2 Atego 822 L 4x2, Retarder, Großraum-Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 2
Mercedes-Benz Atego 822 L 4x2 Atego 822 L 4x2, Retarder, Großraum-Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 3
Mercedes-Benz Atego 822 L 4x2 Atego 822 L 4x2, Retarder, Großraum-Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 4
Mercedes-Benz Atego 822 L 4x2 Atego 822 L 4x2, Retarder, Großraum-Rettungswagen - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Atego 822 L 4x2 Atego 822 L 4x2, Retarder, Großraum-Rettungswagen

2010 142 240 km 217 hp Корисна носивост: 410 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 86263

39 852 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 142 240 km 217 hp Корисна носивост: 410 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 6   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Municipal/ Special vehicles - Ambulances
t1 old