Товарно комбе Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Automaat, !!! 52.703 km од Холандија, 28950 EUR за продажба - ID: 7026871
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi

Товарно комбе
2018237687 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 1120 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 3мес 22денБрој на оглас 300574

14 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 919 767 MKD
 • ≈ 15 988 USD
2018237687 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 1120 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi

Товарно комбе
2018218749 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpКорисна носивост: 1354 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 1мес 20денБрој на оглас 308116

23 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 473 473 MKD
 • ≈ 25 613 USD
2018218749 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpКорисна носивост: 1354 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Mercedes-Benz Sprinter 316 cdi

Товарно комбе
2018202435 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpКорисна носивост: 1258 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 12денБрој на оглас 309264

18 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 165 858 MKD
 • ≈ 20 266 USD
2018202435 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpКорисна носивост: 1258 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera

Товарно комбе
2020265420 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 993 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Објавено: 4денБрој на оглас 23954_257

17 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 101 259 MKD
 • ≈ 19 143 USD
2020265420 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 993 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI 3 Sitzer Klima Rückfahrkamera

Товарно комбе
2020220307 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 993 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Објавено: 4денБрој на оглас 23953_177

18 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 162 782 MKD
 • ≈ 20 212 USD
2020220307 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 993 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Rohrbach/Pfalz
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten

Товарно комбе
2018179408 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас 29012

18 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 162 782 MKD
 • ≈ 20 212 USD
2018179408 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes Sprinter 316 Cdi - Товарно комбе: слика 1
Mercedes Sprinter 316 Cdi - Товарно комбе: слика 2
Mercedes Sprinter 316 Cdi - Товарно комбе: слика 3
Mercedes Sprinter 316 Cdi - Товарно комбе: слика 4
Mercedes Sprinter 316 Cdi - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (37)

Mercedes Sprinter 316 Cdi

Товарно комбе
2015395400 kmЕвро 5Корисна носивост: 1160 kgБруто тежина: 3500 kg
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 1мес 7ден

3 374EUR

Аукција
 • ≈ 207 578 MKD
 • ≈ 3 608 USD
2015395400 kmЕвро 5Корисна носивост: 1160 kgБруто тежина: 3500 kg
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Mercedes sprinter 316CDI - Товарно комбе: слика 1
Mercedes sprinter 316CDI - Товарно комбе: слика 2
Mercedes sprinter 316CDI - Товарно комбе: слика 3
Mercedes sprinter 316CDI - Товарно комбе: слика 4
Mercedes sprinter 316CDI - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Mercedes sprinter 316CDI

Товарно комбе
2015252869 kmЕвро 5Број на седишта: 3160 hpКорисна носивост: 1144 kg
Норвешка, Hordaland, 5416
Објавено: 1мес 28денБрој на оглас 17182

18 100EUR

 • ≈ 1 113 564 MKD
 • ≈ 19 357 USD
2015252869 kmЕвро 5Број на седишта: 3160 hpКорисна носивост: 1144 kg
Норвешка, Hordaland, 5416
Контактирајте го продавачот
Mercedes Sprinter 316 CDI - Товарно комбе: слика 1
Mercedes Sprinter 316 CDI - Товарно комбе: слика 2
Mercedes Sprinter 316 CDI - Товарно комбе: слика 3
Mercedes Sprinter 316 CDI - Товарно комбе: слика 4

Mercedes Sprinter 316 CDI

Товарно комбе
2019146920 kmЕвро 6160 hp
Франција, RTE DE MALINTRAT 63430 PONT DU CHATEAU Auvergne - Puy-de-Dôme FRANCE
Објавено: 1мес 24ден

21 000EUR

 • ≈ 1 291 980 MKD
 • ≈ 22 458 USD
2019146920 kmЕвро 6160 hp
Франција, RTE DE MALINTRAT 63430 PONT DU CHATEAU Auvergne - Puy-de-Dôme FRANCE
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER 316 CDI eFH./Radio - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER 316 CDI eFH./Radio - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER 316 CDI eFH./Radio - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER 316 CDI eFH./Radio - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER 316 CDI eFH./Radio - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Mercedes-Benz SPRINTER 316 CDI eFH./Radio

Товарно комбе
2012195389 kmдизелЕвро 4Број на седишта: 3129 hpКорисна носивост: 960 kgБруто тежина: 3500 kg
Белгија, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Објавено: 3мес 13денБрој на оглас S100289

11 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 676 751 MKD
 • ≈ 11 764 USD
2012195389 kmдизелЕвро 4Број на седишта: 3129 hpКорисна носивост: 960 kgБруто тежина: 3500 kg
Белгија, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Контактирајте го продавачот

Товарно комбе Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Automaat, !!! 52.703 km

Објавено: 1год 2мес

Хм, се чини ставка продадена
Товарно комбе Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Automaat, !!! 52.703 km: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарно комбе Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Automaat, !!! 52.703 km: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 2мес

ПРОДАДЕНО

28 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 781 087 MKD
 • ≈ 30 960 USD

23 Март 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

M0003501 - VGH-85-G
Година на производство

2020
Километража

52703 km
Дата на прва регистрација

24.09.2020
Нето тежина

2293 kg
Бруто тежина

3500 kg
Корисна носивост

1207 kg
Боја

жолта
Локација

Холандија, Renault Used Trucks Celsiusstraat 8, 2652 XT Berkel en Rodenrijs +31(0)6 53 14 79 74
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

поместување

2143 cc
цилиндри на моторот

4
излезна моќност

163 hp
менувач

пренос

Automatikgetriebe
Шасија/суспензија
основа на тркалото

4330 mm
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

резервно тркало

Тело/надградба
должина на утовар

4340 mm
ширина на утовар

1780 mm
висина на утовар

1970 mm
Кабина/внатрешност
електрични огледала

централна брава

контролор на брзината

серво волан

број на седишта

2
систем на навигација

компјутер за патување

Доплнително
сервисна книга

Повеќе информации

Additional options and accessories

 • Central armrest
 • Climate control
 • Climate control
 • Driver's airbag
 • Heated door mirrors
 • Keyless start
 • Remote central locking
 • Reversing camera
 • Telephone enabled with Bluetooth

More information

Number of doors: 4

Cab: single

length/height: L3H2

APK (MOT): tested until 09/2023

General condition: average

Number of keys: 1 (1 hand transmitter)

VAT/margin: VAT qualifying

Registration number: VGH-85-G

ПРОДАДЕНО

28 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 781 087 MKD
 • ≈ 30 960 USD

23 Март 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум

Други серии на Комбиња MERCEDES-BENZ

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Van
t1 test archive - Used Truck Center B.V.