Товарно комбе MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 LED ACC AHK SITZHZ од Германија, 56714 EUR за продажба - ID: 7974790
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ

202314 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 30денБрој на оглас 32_MIX

61 252EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 767 959 MKD
 • ≈ 66 286 USD
202314 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ

202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 15денБрој на оглас V25

56 294EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 462 964 MKD
 • ≈ 60 921 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten 4x4 LED ACC AHK SITZHZ

202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 7денБрој на оглас V26

55 370EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 406 124 MKD
 • ≈ 59 921 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ

202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 1мес 4денБрој на оглас 20

44 445EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 734 065 MKD
 • ≈ 48 098 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC PDC AHK NAV LED SITZHZ

202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 26денБрој на оглас 198

46 126EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 837 473 MKD
 • ≈ 49 917 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ

2023456 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 4мес 21денБрој на оглас 183

46 042EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 832 305 MKD
 • ≈ 49 826 USD
2023456 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB

202310800 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас 160

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD
202310800 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB

202315451 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас 105

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD
202315451 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB

20237704 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 7час 35минБрој на оглас 209

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD
20237704 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB KAMERA SITZHZ. - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB KAMERA SITZHZ. - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB KAMERA SITZHZ. - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB KAMERA SITZHZ. - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB KAMERA SITZHZ. - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB KAMERA SITZHZ.

202317000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 9денБрој на оглас 136

43 605EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 682 392 MKD
 • ≈ 47 189 USD
202317000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот

Товарно комбе MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 LED ACC AHK SITZHZ

Објавено: 2мес 25ден

Хм, се чини ставка продадена
Товарно комбе MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 LED ACC AHK SITZHZ: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарно комбе MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 LED ACC AHK SITZHZ: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес 25ден

ПРОДАДЕНО

56 714EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 488 801 MKD
 • ≈ 61 375 USD

15 Декември 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Модел

Број на оглас

9
Година на производство

2023
Километража

10 km
Должина

6836 mm
Ширина

2040 mm
Висина

2590 mm
Боја

сива
Локација

Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

поместување

1968 cc
излезна моќност

177 hp
менувач

Шасија/суспензија
погон на сите тркала

ABS - антиблокирачки систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

спојка на приколката

Тело/надградба
должина на утовар

4051 mm
ширина на утовар

1832 mm
висина на утовар

1961 mm
Кабина/внатрешност
лизгачка врата

централна брава

серво волан

број на седишта

3
систем на навигација

Доплнително
помошник за паркирање

сервисна книга

Повеќе информации
 • Berganfahrhilfe
 • Abgaskonzept, EU6 AR
 • Anhängevorrichtung, starr (inkl. Gespannstab.)
 • Eine Abschleppöse vorn
 • Airbag für Fahrer und Beifahrer mit Beifahrer-Airbag-Deaktivierung
 • Außenspiegel, elektrisch einstell-, beheiz- und anklappbar
 • Außenspiegel links & rechts, konvex, mit integrierter LED-Blinkleuchte und Weitwinkelbereich
 • Allradantrieb 4x4
 • Notbremsassistent (für abstandsgeregelten Tempomat ACC bis 160km/h)
 • Gummiboden im Fahrerhaus
 • Elektronisches Stabilisierungsprogramm (ESP) und ABS mit elektr. Differenzialsperre
 • Betriebserlaubnis Nachtrag C40
 • Wegfahrsperre, elektronisch
 • Einparkhilfe vorn und hinten sowie Flankenschutzassistent
 • Einstieggriffe an den Hecksäulen
 • USB Doppelfunktionsmodul 45W
 • Tagfahrlicht
 • Innengeräusch-Dämpfungsmaßnahmen Premium
 • 4. Zyl.Dieselmotor 2,0L Aggr. 03N.G
 • Abstandsgeregelter Tempomat (ACC) mit Geschwindigkeitsbegrenzer und Anhaltefunktion
 • Automatikgetriebe 8-Gang für 4x4
 • Einstieggriff an der Trennwand im Laderaum
 • Klimaanlage Climatic im Fahrerhaus
 • LED-Hauptscheinwerfer mit LED-Tagfahrlicht
 • LED-Innenleuchtenkonzept im Fahrgast-/Laderaum
 • Rückfahrkamera "Rear View"
 • Multifunktions-Lenkrad (3 Speichen)
 • 4 Lautsprecher: 2 Hochtöner, 2 Tieftöner
 • Multifunktionsanzeige "Plus"
 • Müdigkeitserkennung
 • Wired & Wireless App-Connect
 • 4-Zyl.Turbodieselmotor 2,0 l/130 KW (4V) BIT
 • Navigationsgerät-Standard mit Media und Internet Paket
 • Nebelscheinwerfer inkl. Abbiegelicht
 • Online-Dienst, mit OCU, mit Head Unit Codierung, ohne WFS-Verbund
 • 4 Stahlräder 6 1/2 J x 16, in Schwarz
 • MAN Media Van Business
 • 12-V-Steckdose und 2 Becherhalter inder Instrumententafel
 • Ganzjahresreifen
 • Radstand lang 4.490 mm
 • Dreipunkt-Automatiksicherheitsgurte mit Gurthöhenverstellung und elektr. Gurtstraffern vorn
 • Heckflügeltüren mit vergrößertem Öffnungswinkel
 • Seitenscheiben vorn und hinten und Heckscheiben in Wärmeschutzglas
 • 12-V-Steckdosen im Fahrerhaushaus
 • Schwingsitz "ergoComfort" links
 • Beifahrerdoppelsitzbank rechts, mit Staufach und Haltegriff
 • Gurtkontrolle, E-Kontakt im Gurtschloss
 • Sitzbezüge in Stoff "Toronto Grid"
 • Sitzheizung, li.und re.getrennt regelbar,in der 1.Sitzreihe
 • Seitliche Markierungsleuchten
 • Zulassung als 3,5t
 • Start-Stopp-System mit Bremsenergie-Rückgewinnung
 • Spurwechselassistent mit aktivem Spurhalteassistent
 • Seitenwindassistent
 • LNFZ-Ausführung mit bis zu 3 Sitzplätzen
 • Zentralverriegelung mit Funkfernbedienung und Innenbetätigung
 • Trennwand
 • Digitalen Radioempfang (DAB+)
 • Vorderachse, verstärkt (2.100 kg Traglast)
 • Mobiltelefon-Schnittstelle
 • Verzurrösen zur Ladegutsicherung
 • Verbundglas-Frontscheibe in Wärmeschutzverglasung, beheizbar
 • Zulässiges Gesamtgewicht 3.500 kg
 • Zulassung als LKW mit einer N1-Zulassung
 • Scheibenbremsen vorn, 16"
 • Kraftstofftank 75 l
 • Mit Sprachsteuerung
 • MAN Media Van Paket Business Navigation mit 4 Lautsprechern

Gern nehmen wir ihren Gebrauchten in Zahlung. Eine Finanzierung ist bei uns möglich. ANLIEFERUNG GEGEN AUFPREIS!!! Die im Internet gemachten Angaben sind unverbindliche Beschreibungen. Sie stellen keine zugesicherten Eigenschaften dar. Der Verkäufer haftet nicht für Irrtümer, Eingabefehler und Datenübermittlungsfehler / Änderungen vorbehalten.

ПРОДАДЕНО

56 714EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 488 801 MKD
 • ≈ 61 375 USD

15 Декември 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Van
t1 test archive - RM Automobile M.Reis