Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB од Германија, 44529 EUR за продажба - ID: 7974791
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB

20237704 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 7час 23минБрој на оглас 209

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD
20237704 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB

202310800 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас 160

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD
202310800 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB

202315451 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас 105

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD
202315451 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC

202241048 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 14денБрој на оглас 176

42 008EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 584 151 MKD
 • ≈ 45 461 USD
202241048 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED DAB ACC

202228664 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 14денБрој на оглас 173

42 849EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 635 886 MKD
 • ≈ 46 371 USD
202228664 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB

202238479 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 8денБрој на оглас 101

41 168EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 532 478 MKD
 • ≈ 44 552 USD
202238479 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 4x4 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 4x4 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 4x4 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 4x4 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 4x4 ACC NAVI AHK LED DAB - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 4x4 ACC NAVI AHK LED DAB

202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 26денБрој на оглас 31

52 513EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 230 373 MKD
 • ≈ 56 829 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK LED STANDHZ. NAVI - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK LED STANDHZ. NAVI - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK LED STANDHZ. NAVI - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK LED STANDHZ. NAVI - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK LED STANDHZ. NAVI - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK LED STANDHZ. NAVI

202323 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 3мес 15денБрој на оглас 7

50 412EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 101 129 MKD
 • ≈ 54 555 USD
202323 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK SITZHZ

2023456 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 4мес 21денБрој на оглас 183

46 042EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 832 305 MKD
 • ≈ 49 826 USD
2023456 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI LED AHK ACC STANDHZ - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI LED AHK ACC STANDHZ - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI LED AHK ACC STANDHZ - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI LED AHK ACC STANDHZ - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI LED AHK ACC STANDHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI LED AHK ACC STANDHZ

202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 26денБрој на оглас 215

50 412EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 101 129 MKD
 • ≈ 54 555 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB

Објавено: 2мес 25ден

Хм, се чини ставка продадена
Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес 25ден

ПРОДАДЕНО

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD

16 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Модел

Број на оглас

188
Година на производство

2023
Километража

23603 km
Должина

6836 mm
Ширина

2040 mm
Висина

2590 mm
Боја

сина
Локација

Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

поместување

1968 cc
излезна моќност

177 hp
менувач

Шасија/суспензија
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

спојка на приколката

Тело/надградба
должина на утовар

4051 mm
ширина на утовар

1832 mm
висина на утовар

1961 mm
Кабина/внатрешност
лизгачка врата

централна брава

серво волан

број на седишта

3
систем на навигација

Доплнително
помошник за паркирање

сервисна книга

Повеќе информации
 • Berganfahrhilfe
 • Abgaskonzept, EU6 AR
 • Anhängevorrichtung, starr (inkl. Gespannstab.)
 • Eine Abschleppöse vorn
 • Airbag für Fahrer und Beifahrer mit Beifahrer-Airbag-Deaktivierung
 • Dachgalerie mit Ablagefächern, zwei 1-DIN Schächten und Leseleuchte
 • Sonnenblenden, klapp- und seitlich schwenkbar
 • Außenspiegel, elektrisch einstell-, beheiz- und anklappbar
 • Außenspiegel links, konvex, mit integrierter LED-Blinkleuchte und Weitwinkelbereich
 • Außenspiegel rechts, konvex, mit integrierter LED-Blinkleuchte und Weitwinkelbereich
 • Frontantrieb
 • Notbremsassistent (für abstandsgeregelten Tempomat ACC bis 160km/h)
 • Gummiboden im Fahrerhaus
 • Holzboden im Laderaum mit Radkastenverkleidung
 • Elektronisches Stabilisierungsprogramm (ESP) und ABS mit elektr. Differenzialsperre
 • Trittstufe hinten, über halbe Breite
 • Wegfahrsperre, elektronisch
 • Einparkhilfe vorn und hinten sowie Flankenschutzassistent
 • Einstieggriffe an den Hecksäulen
 • USB Doppelfunktionsmodul 45W
 • Tagfahrlicht mit Fahrlichtschaltung (automatisch), "Leaving home" und manueller "Coming home"-Funktion
 • Innengeräusch-Dämpfungsmaßnahmen Premium
 • 4. Zyl.Dieselmotor 2,0L Aggr. 03N.G
 • Abstandsgeregelter Tempomat (ACC) mit Geschwindigkeitsbegrenzer und Anhaltefunktion
 • Automatikgetriebe 8-Gang
 • Einstieggriff an der Trennwand im Laderaum
 • Klimaanlage Climatic im Fahrerhaus
 • LED-Hauptscheinwerfer mit LED-Tagfahrlicht
 • LED-Innenleuchtenkonzept im Fahrgast-/Laderaum
 • Rückfahrkamera "Rear View"
 • Multifunktions-Lenkrad (3 Speichen)
 • 4 Lautsprecher: 2 Hochtöner, 2 Tieftöner
 • Multifunktionsanzeige "Plus"
 • Wired & Wireless App-Connect
 • 4-Zyl.Turbodieselmotor 2,0 l/130 KW (4V) BIT
 • Navigationsgerät-Standard mit Media und Internet Paket
 • Nebelscheinwerfer inkl. Abbiegelicht
 • Online-Dienst, mit OCU, mit Head Unit Codierung, ohne WFS-Verbund
 • MAN Media Van Business
 • Ganzjahresreifen
 • Radstand lang 4.490 mm
 • Dreipunkt-Automatiksicherheitsgurte mit Gurthöhenverstellung und elektr. Gurtstraffern vorn
 • Heckflügeltüren mit vergrößertem Öffnungswinkel
 • Seitenscheiben vorn und hinten und Heckscheiben in Wärmeschutzglas
 • Schwingsitz "ergoComfort" links
 • Beifahrerdoppelsitzbank rechts, mit Staufach und Haltegriff
 • Gurtkontrolle, E-Kontakt im Gurtschloss
 • Sitzbezüge in Stoff "Toronto Grid"
 • Sitzheizung, li.und re.getrennt regelbar,in der 1.Sitzreihe BF-Doppelsitz nur tuersei.Rückenle.
 • Seitliche Markierungsleuchten
 • Zulassung als 3,5t
 • Start-Stopp-System mit Bremsenergie-Rückgewinnung
 • Spurwechselassistent mit aktivem Spurhalteassistent
 • Seitenwindassistent
 • Scheibenwischer-Intervallschaltung mit Licht- und Regensensor
 • LNFZ-Ausführung mit bis zu 3 Sitzplätzen
 • Zentralverriegelung mit Funkfernbedienung und Innenbetätigung
 • Digitalen Radioempfang (DAB+)
 • Vorderachse, verstärkt (2.100 kg Traglast)
 • Mobiltelefon-Schnittstelle
 • Verzurrösen zur Ladegutsicherung
 • Verbundglas-Frontscheibe in Wärmeschutzverglasung, beheizbar
 • Zulässiges Gesamtgewicht 3.500 kg
 • Zulassung als LKW mit einer N1-Zulassung
 • Scheibenbremsen vorn, 16"
 • Kraftstofftank 75 l
 • Deep Black Perleffekt
 • Mit Sprachsteuerung
 • Scheibenwischer-Intervallschaltung mit Regensensor und automatische Fahrlichtschaltung
 • MAN Media Van Paket Business Navigation mit 4 Lautsprechern

Gern nehmen wir ihren Gebrauchten in Zahlung. Eine Finanzierung ist bei uns möglich. ANLIEFERUNG GEGEN AUFPREIS!!! Die im Internet gemachten Angaben sind unverbindliche Beschreibungen. Sie stellen keine zugesicherten Eigenschaften dar. Der Verkäufer haftet nicht für Irrtümer, Eingabefehler und Datenübermittlungsfehler / Änderungen vorbehalten.

ПРОДАДЕНО

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD

16 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Van
t1 test archive - RM Automobile M.Reis