Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 MIXTO 4x4 INDIVIDUAL S ACC од Германија, 71420 EUR за продажба - ID: 7969330
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 MIXTO ACC LED NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 MIXTO ACC LED NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 MIXTO ACC LED NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 MIXTO ACC LED NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 MIXTO ACC LED NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 MIXTO ACC LED NAV

202330 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 5177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 19денБрој на оглас 177

65 462EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 032 027 MKD
 • ≈ 70 968 USD
202330 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 5177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC STANDHZ NAVI AHK - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC STANDHZ NAVI AHK - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC STANDHZ NAVI AHK - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC STANDHZ NAVI AHK - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC STANDHZ NAVI AHK - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC STANDHZ NAVI AHK

202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 22денБрој на оглас 107-02_MIX

55 453EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 415 538 MKD
 • ≈ 60 117 USD
202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (37)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV

202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 9денБрој на оглас 131

56 210EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 462 165 MKD
 • ≈ 60 938 USD
202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV

202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас 137

55 370EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 410 426 MKD
 • ≈ 60 027 USD
202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ

202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 5177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 14денБрој на оглас 116

54 613EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 363 800 MKD
 • ≈ 59 207 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 5177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO ACC LED NAV STANDHZ

202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 5177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 6час 23минБрој на оглас 155

57 050EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 513 903 MKD
 • ≈ 61 849 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 5177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV STANDHZ - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV STANDHZ - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV STANDHZ - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV STANDHZ - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV STANDHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC NAV STANDHZ

202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 24денБрој на оглас 29

55 840EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 439 375 MKD
 • ≈ 60 537 USD
202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 L3H2 MIXTO 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 L3H2 MIXTO 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 L3H2 MIXTO 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 L3H2 MIXTO 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 L3H2 MIXTO 4x4 AUTOM ACC NAV - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 L3H2 MIXTO 4x4 AUTOM ACC NAV

202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 5177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 9денБрој на оглас 241_MIX

60 496EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 726 154 MKD
 • ≈ 65 584 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 5177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK SITZHZ

202314 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 30денБрој на оглас 32_MIX

61 252EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 772 718 MKD
 • ≈ 66 404 USD
202314 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 ACC LED NAV - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 ACC LED NAV - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 ACC LED NAV - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 ACC LED NAV - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 ACC LED NAV - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Товарно комбе MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 4x4 ACC LED NAV

202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2177 hp
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 15денБрој на оглас 191

57 554EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 544 946 MKD
 • ≈ 62 395 USD
202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2177 hp
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот

Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 MIXTO 4x4 INDIVIDUAL S ACC

Објавено: 2мес 26ден

Хм, се чини ставка продадена
Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 MIXTO 4x4 INDIVIDUAL S ACC: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарно комбе, Комби со двојна кабина MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 MIXTO 4x4 INDIVIDUAL S ACC: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес 26ден

ПРОДАДЕНО

71 420EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 399 000 MKD
 • ≈ 77 427 USD

18 Декември 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Модел

Број на оглас

115
Година на производство

2023
Километража

20 km
Должина

5986 mm
Ширина

2040 mm
Висина

2355 mm
Боја

сива
Локација

Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

поместување

1968 cc
излезна моќност

177 hp
менувач

Шасија/суспензија
погон на сите тркала

ABS - антиблокирачки систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

спојка на приколката

Тело/надградба
должина на утовар

2250 mm
ширина на утовар

1832 mm
висина на утовар

1726 mm
Кабина/внатрешност
тип на кабина

двојна кабина
лизгачка врата

централна брава

паркинг грејач

контролор на брзината

серво волан

број на седишта

5
систем на навигација

Доплнително
помошник за паркирање

сервисна книга

Повеќе информации

Abstandstempomat

 • Berganfahrhilfe
 • Abgaskonzept, EU6 AR
 • Eine Abschleppöse vorn
 • Anhängevorrichtung, starr (inkl. Gespannst.)
 • Airbag für Fahrer und Beifahrer mit Beifahrer-Airbag-Deaktivierung
 • Außenspiegel, elektrisch einstell-, beheiz- und anklappbar
 • Außenspiegel links & rechts, konvex, mit integrierter LED-Blinkleuchte und Weitwinkelbereich
 • Allradantrieb 4x4
 • Notbremsassistent (für abstandsgeregelten Tempomat ACC bis 160km/h)
 • Gummiboden im Fahrerhaus
 • Elektronisches Stabilisierungsprogramm (ESP) und ABS mit elektr. Differenzialsperre
 • 230-V-Steckdose im linken Sitzgestell
 • Differentialsperre
 • Betriebserlaubnis Nachtrag C40
 • Wegfahrsperre, elektronisch
 • Einparkhilfe vorn und hinten sowie Flankenschutzassistent
 • Vorbereitung 3er-Sitzbank, in der 2.Sitzre
 • USB Doppelfunktionsmodul 45W
 • Tagfahrlicht mit Fahrlichtschaltung (automatisch), 'Leaving home' und manueller 'Coming home'-Funktion
 • Kastenwagen Plus
 • 4. Zyl.Dieselmotor 2,0L Aggr. 03N.G
 • Abstandsgeregelter Tempomat (ACC) mit Geschwindigkeitsbegrenzer und Anhaltefunktion
 • Automatikgetriebe 8-Gang für 4x4
 • Klimaanlage Climatronic im Fahrerhaus
 • LED-Hauptscheinwerfer mit LED-Tagfahrlicht
 • 2 Standard-Innenleuchten im Fahrgast-/Lader.
 • Kindersicherung im Fahrgastraum
 • Verkehrszeicheninformation
 • Rückfahrkamera 'Rear View'
 • Kühlerschutzgitter, schwarz mit Chromleist
 • Fernlichtassistent 'Light Assist'
 • Multifunktions-Lederlenkrad (3 Speichen}, beheizbar
 • 4 Lautsprecher: 2 Hochtöner, 2 Tieftöner
 • Wired & Wireless App-Connect
 • Multifunktionsanzeige 'Plus'
 • Müdigkeitserkennung
 • 4-Zyl.Turbodieselmotor 2,0 1/130 KW (4V)
 • BIT, Common-Rail Grundmotor ist: TK1/TK4
 • Navigationsgerät-Standard mit Media und Internet Paket
 • Nebelscheinwerfer inkl. Abbiegelicht
 • Online-Dienst, mit OCU, mit Head Unit
 • 4 Leichtmetallräder 6 1/2 J x 17, mit 1.200 kg Traglast, in Silber
 • MAN Media Van Business
 • 12-V-Steckdose und 2 Becherhalter in der Instrumententafel
 • Reifen 235/60 R 17 C 117/115 R, rollwiderstandsoptimiert
 • Sommerreifen
 • Radstand Standard 3.640 mm
 • Dreipunkt-Automatiksicherheitsgurte mit Gurthöhenverstellung und elektr. Gurtstraffern vorn, Rot
 • Seitenscheiben vorn und hinten und Heckscheiben in Wärmeschutzglas
 • Zwei 12-V-Steckdosen im Fahrerhaus
 • Sitz 'Comfort Plus' links
 • Sitz 'Comfort Plus' rechts
 • Gurtkontrolle, E-Kontakt im Gurtschloss, erweiterte Sicherheitsausstattung
 • Sitzheizung, li.und re.getrennt regelbar,in der 1.Sitzreihe BF-Doppelsitz
 • Seitliche Markierungsleuchten
 • Zulassung als 3,5t
 • Start-Stopp-System mit Bremsenergie- Rückgew.
 • Spurwechselassistent
 • Seitenwindassistent
 • Scheibenwischer-lntervallschaltung mit Licht- und Regensensor
 • LNFZ-Ausführung mit bis zu 6 Sitzplätzen
 • Zwischenarretierung zur Öffnungsbegrenzung
 • Digitalen Radioempfang (DAB+)
 • Vorderachse (1.800 kg Traglast)
 • Mobiltelefon-Schnittstelle
 • Verzurrösen zur Ladegutsicherung
 • Verbundglas-Frontscheibe in Wärmeschutzver
 • Zulässiges Gesamtgewicht 3.500 kg
 • Wasser-Zusatzheizung, programmierbar, mit Funkfernbedienung
 • Zulassung als LKW mit einer N1-Zulassung
 • Scheibenbremsen vorn, 16'
 • Kraftstofftank 75 1
 • Schiefergrau R7015
 • Mit Sprachsteuerung
 • Klimaanlage 'Climatronic'
 • MAN Media Van Paket Business Navigation mit 4 Lautsprechern
 • Leichtmetallräder 6 1 /2 J x 17
 • Verteiler Paket Fahrerassistenz
 • Licht & Sicht Paket
 • Kastenwagen Plus, 3er Sitzbank in der 2.Sitzreihe mit integrierter
 • Kunststoff-Trennwand
 • MAN TGE Individual LionS Paket
 • MAN TGE Individual Lions-Lackierung
 • MAN TGE Individual Lions-Sidebar
 • Fahrerhaus Schiefergrau R7015

Gern nehmen wir ihren Gebrauchten in Zahlung. Eine Finanzierung ist bei uns möglich. ANLIEFERUNG GEGEN AUFPREIS!!! Die im Internet gemachten Angaben sind unverbindliche Beschreibungen. Sie stellen keine zugesicherten Eigenschaften dar. Der Verkäufer haftet nicht für Irrtümer, Eingabefehler und Datenübermittlungsfehler / Änderungen vorbehalten.

ПРОДАДЕНО

71 420EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 399 000 MKD
 • ≈ 77 427 USD

18 Декември 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Van
t1 test archive - RM Automobile M.Reis