Товарно комбе Iveco Daily 40C35 2998 CC L2 H2 Dub Lucht Trekhaak 3500 kg од Холандија, 3950 EUR за продажба - ID: 6987128
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Iveco Daily 35 C 12V 330 H2 3 Zits Trekhaak 3500 kg Euro 4 - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 C 12V 330 H2 3 Zits Trekhaak 3500 kg Euro 4 - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 C 12V 330 H2 3 Zits Trekhaak 3500 kg Euro 4 - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 C 12V 330 H2 3 Zits Trekhaak 3500 kg Euro 4 - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 C 12V 330 H2 3 Zits Trekhaak 3500 kg Euro 4 - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Товарно комбе Iveco Daily 35 C 12V 330 H2 3 Zits Trekhaak 3500 kg Euro 4

2006162680 kmдизелЕвро 4116 hp
Холандија, Roosendaal
Објавено: 1мес 6ден

6 950EUR

 • ≈ 427 534 MKD
 • ≈ 7 521 USD
2006162680 kmдизелЕвро 4116 hp
Холандија, Roosendaal
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S11 L2H1 Standkachel 3500kg trekhaak Camera Imperiaal 8m3 Trekhaak - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S11 L2H1 Standkachel 3500kg trekhaak Camera Imperiaal 8m3 Trekhaak - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S11 L2H1 Standkachel 3500kg trekhaak Camera Imperiaal 8m3 Trekhaak - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S11 L2H1 Standkachel 3500kg trekhaak Camera Imperiaal 8m3 Trekhaak - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S11 L2H1 Standkachel 3500kg trekhaak Camera Imperiaal 8m3 Trekhaak - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Товарно комбе Iveco Daily 35S11 L2H1 Standkachel 3500kg trekhaak Camera Imperiaal 8m3 Trekhaak

201667107 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3110 hpКорисна носивост: 1261 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 5денБрој на оглас 70232525

15 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 978 099 MKD
 • ≈ 17 206 USD
201667107 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3110 hpКорисна носивост: 1261 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Veghel
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C13V L4H2 Maxi GVW 3500 KG - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35C13V L4H2 Maxi GVW 3500 KG - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35C13V L4H2 Maxi GVW 3500 KG - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35C13V L4H2 Maxi GVW 3500 KG - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35C13V L4H2 Maxi GVW 3500 KG - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Товарно комбе Iveco Daily 35C13V L4H2 Maxi GVW 3500 KG

2011247965 kmдизелЕвро 4Број на седишта: 3126 hp
Холандија, Hoofddorp
Објавено: 2мес 24денБрој на оглас 457409

8 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 550 565 MKD
 • ≈ 9 685 USD
2011247965 kmдизелЕвро 4Број на седишта: 3126 hp
Холандија, Hoofddorp
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S14 L2H2 Airco Cruise 3500kg trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S14 L2H2 Airco Cruise 3500kg trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S14 L2H2 Airco Cruise 3500kg trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S14 L2H2 Airco Cruise 3500kg trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S14 L2H2 Airco Cruise 3500kg trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Товарно комбе Iveco Daily 35S14 L2H2 Airco Cruise 3500kg trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control

202156803 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 1049 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 2мес 14денБрој на оглас 70230200

22 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 408 709 MKD
 • ≈ 24 782 USD
202156803 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 1049 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Veghel
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S13 L2H2 3500kg trekhaak Airco Cruise 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S13 L2H2 3500kg trekhaak Airco Cruise 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S13 L2H2 3500kg trekhaak Airco Cruise 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S13 L2H2 3500kg trekhaak Airco Cruise 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S13 L2H2 3500kg trekhaak Airco Cruise 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Товарно комбе Iveco Daily 35S13 L2H2 3500kg trekhaak Airco Cruise 12m3 Airco Trekhaak Cruise control

2015187405 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3130 hpКорисна носивост: 1288 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 5денБрој на оглас 70232933

11 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 725 885 MKD
 • ≈ 12 769 USD
2015187405 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3130 hpКорисна носивост: 1288 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Veghel
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S14 L3H2 3500kg trekhaak Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S14 L3H2 3500kg trekhaak Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S14 L3H2 3500kg trekhaak Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S14 L3H2 3500kg trekhaak Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S14 L3H2 3500kg trekhaak Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Товарно комбе Iveco Daily 35S14 L3H2 3500kg trekhaak Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Trekhaak Cruise control

202188156 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 1065 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 5денБрој на оглас 70227987

20 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 273 374 MKD
 • ≈ 22 401 USD
202188156 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 1065 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Veghel
Контактирајте го продавачот
Iveco 50C 50C14V/35 EURO 3 H2H2 3500 kg 6500 kg - Товарно комбе: слика 1
Iveco 50C 50C14V/35 EURO 3 H2H2 3500 kg 6500 kg - Товарно комбе: слика 2
Iveco 50C 50C14V/35 EURO 3 H2H2 3500 kg 6500 kg - Товарно комбе: слика 3
Iveco 50C 50C14V/35 EURO 3 H2H2 3500 kg 6500 kg - Товарно комбе: слика 4
Iveco 50C 50C14V/35 EURO 3 H2H2 3500 kg 6500 kg - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Товарно комбе Iveco 50C 50C14V/35 EURO 3 H2H2 3500 kg 6500 kg

20061 kmдизелЕвро 4136 hpКорисна носивост: 1310 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Bunschoten Spakenburg
Објавено: 1мес 31денБрој на оглас 42BVZX

5 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 368 479 MKD
 • ≈ 6 482 USD
20061 kmдизелЕвро 4136 hpКорисна носивост: 1310 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Bunschoten Spakenburg
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 C l4h2 dubbellucht max - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 C l4h2 dubbellucht max - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 C l4h2 dubbellucht max - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 C l4h2 dubbellucht max - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 C l4h2 dubbellucht max - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Товарно комбе Iveco Daily 35 C l4h2 dubbellucht max

2017327880 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3155 hpКорисна носивост: 1056 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија
Објавено: 1мес 26денБрој на оглас 306546

12 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 793 552 MKD
 • ≈ 13 960 USD
2017327880 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3155 hpКорисна носивост: 1056 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Товарно комбе Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat!

2020104876 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpКорисна носивост: 1021 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија
Објавено: 1мес 6денБрој на оглас 305852

24 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 534 816 MKD
 • ≈ 27 000 USD
2020104876 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpКорисна носивост: 1021 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat! - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Товарно комбе Iveco Daily 35C16 l3h2 l4h2 automaat!

2020124291 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpКорисна носивост: 1021 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија
Објавено: 29денБрој на оглас 305850

24 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 534 816 MKD
 • ≈ 27 000 USD
2020124291 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpКорисна носивост: 1021 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија
Контактирајте го продавачот

Товарно комбе Iveco Daily 40C35 2998 CC L2 H2 Dub Lucht Trekhaak 3500 kg

Објавено: 1год 1мес

Хм, се чини ставка продадена
Товарно комбе Iveco Daily 40C35 2998 CC L2 H2 Dub Lucht Trekhaak 3500 kg: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарно комбе Iveco Daily 40C35 2998 CC L2 H2 Dub Lucht Trekhaak 3500 kg: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 1мес

ПРОДАДЕНО

3 950EUR

 • ≈ 242 987 MKD
 • ≈ 4 274 USD

7 Март 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Година на производство

2005
Километража

455114 km
Дата на прва регистрација

01.12.2005
Боја

бела
Локација

Холандија, Stepvelden 21a, NL-4704 RM Roosendaal
Мотор/погонска група
гориво

поместување

2998 cc
излезна моќност

145 hp
менувач

Кабина/внатрешност
број на седишта

3
Повеќе информации

5 Türen

Stoff

Carrosserievorm: Bestelauto

Modeljaar: 2023

Lengte/hoogte: L2H2

Motorrijtuigenbelasting: geen

ПРОДАДЕНО

3 950EUR

 • ≈ 242 987 MKD
 • ≈ 4 274 USD

7 Март 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Van
t1 test archive - BedrijfsWagenCentrum Roosendaal B.V.