Товарно комбе Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* од Германија, 14890 EUR за продажба - ID: 8244218
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
2020125000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 22денБрој на оглас 370435-1

18 490EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 137 558 MKD
 • ≈ 19 774 USD
2020125000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
2020105000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 22денБрој на оглас 370434-1

19 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 223 690 MKD
 • ≈ 21 271 USD
2020105000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
2020108000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 22денБрој на оглас 367877-1

19 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 223 690 MKD
 • ≈ 21 271 USD
2020108000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
2020100000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 22денБрој на оглас 368081

20 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 285 213 MKD
 • ≈ 22 341 USD
2020100000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
202084500 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 11мес 24денБрој на оглас 363927-1

26 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 654 350 MKD
 • ≈ 28 757 USD
202084500 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
2020125000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 24денБрој на оглас 370435

18 490EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 137 558 MKD
 • ≈ 19 774 USD
2020125000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
2020105000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 24денБрој на оглас 370434

19 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 223 690 MKD
 • ≈ 21 271 USD
2020105000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
2020100000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 24денБрој на оглас 368081-1

20 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 285 213 MKD
 • ≈ 22 341 USD
2020100000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
2020108000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 24денБрој на оглас 367877

19 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 223 690 MKD
 • ≈ 21 271 USD
2020108000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Товарно комбе
2020124000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 15денБрој на оглас 370214-1

18 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 162 167 MKD
 • ≈ 20 202 USD
2020124000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот

Товарно комбе Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Објавено: 2мес

Хм, се чини ставка продадена
Товарно комбе Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарно комбе Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес

ПРОДАДЕНО

14 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 916 075 MKD
 • ≈ 15 924 USD

4 Март 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Поставете оглас "Потребна е техника"
Бренд

Модел

Број на оглас

367178-1
Година на производство

2020
Километража

100000 km
Оштетено

Бруто тежина

3500 kg
Боја

бела
Локација

Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

поместување

2287 cc
излезна моќност

156 hp
менувач

DPF - филтер за дизел честички

Шасија/суспензија
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

Тело/надградба
должина на утовар

4600 mm
ширина на утовар

1800 mm
висина на утовар

1900 mm
Кабина/внатрешност
тип на кабина

дневна кабина
лизгачка врата

централна брава

серво волан

број на седишта

3
Повеќе информации
 • ***Leichter Frontschaden, Fahrzeug ist fahrbereit.***
 • Airbag für Fahrer mit Gurtstraffer
 • Getriebe: 8-Gang-Automatik
 • Bordcomputer
 • Drehzahlmesser
 • Fensterheber elektrisch links und rechts
 • Beifahrerdoppelsitzbank
 • Kopfstützen (3)
 • Multifunktionslenkrad
 • Außenspiegel el. verstell.- u. beheizbar
 • Servolenkung
 • 3. Bremsleuchte
 • Polster: Stoff
 • Rückwandverkleidung Fahrerhaus
 • Sicherheitsgurte vorn höhenverstellbar
 • Einzelsitz für Fahrer
 • Trennwand zum Laderaum
 • Hecktüren Öffnungswinkel 270°
 • Lackierung: Uni-Lackierung
 • Radio mit Bluetooth-Schnittstelle
 • Schiebetür seitlich rechts
 • Dieselpartikelfilter
 • Kraftstoffbehälter 70 l
 • Wartungsanzeige
 • Wegfahrsperre elektronisch
 • Zentralverriegelung mit Fernbedienung
 • Lademaße (mm) L x B x H: 4.600 x 1.800 x 1.900
 • Herr Rudolph betreut Sie gerne telefonisch unter: ****06652/9666-31.
 • Sollten Sie das Fahrzeug leasen oder finanzieren wollen, ****unterbreiten wir Ihnen gerne ein individuelles Angebot.
 • Gerne nehmen wir auch Ihr gebrauchtes Nutzfahrzeug in Zahlung.******
 • ! Irrtümer und Zwischenverkauf vorbehalten !

Weitere Informationen finden Sie auf unserer Homepage.

www.ebert-online.de**

ПРОДАДЕНО

14 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 916 075 MKD
 • ≈ 15 924 USD

4 Март 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

Поставете оглас "Потребна е техника"
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Van
t1 test archive - Stefan Ebert GmbH