Користени и нови Товарни комбиња за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Товарни комбиња


1 732
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 87 1/87   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI Hoch+Lang  - Товарно комбе
 14
13 590 EUR
2016
240 355 km
Дизел
Број на седишта: 2
129 hp
Бруто тежина: 3 500 kg

ADI Automobile

Германија, Fürstenwalde

Број на оглас 19

Volkswagen Crafter L4H3 2.0 TDI 140pk Maxi Klima Navi - Товарно комбе: слика 1
Volkswagen Crafter L4H3 2.0 TDI 140pk Maxi Klima Navi - Товарно комбе: слика 2
Volkswagen Crafter L4H3 2.0 TDI 140pk Maxi Klima Navi - Товарно комбе: слика 3
Volkswagen Crafter L4H3 2.0 TDI 140pk Maxi Klima Navi - Товарно комбе: слика 4
Volkswagen Crafter L4H3 2.0 TDI 140pk Maxi Klima Navi - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volkswagen Crafter L4H3 2.0 TDI 140pk Maxi Klima Navi

2018 200 152 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp
Холандија, Hoofddorp
Објавено: 4мес 4ден Број на оглас 19213

19 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 200 152 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp
Холандија, Hoofddorp
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDi Maxi 2 Schiebetüren Navi Klima  - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDi Maxi 2 Schiebetüren Navi Klima  - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDi Maxi 2 Schiebetüren Navi Klima  - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDi Maxi 2 Schiebetüren Navi Klima  - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDi Maxi 2 Schiebetüren Navi Klima  - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDi Maxi 2 Schiebetüren Navi Klima

2020 210 000 km Дизел Број на седишта: 3 163 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, Fürth
Објавено: 1мес 10ден

29 890 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 210 000 km Дизел Број на седишта: 3 163 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, Fürth
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat L3H2 L4H2 Airco Cruise 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat L3H2 L4H2 Airco Cruise 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat L3H2 L4H2 Airco Cruise 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat L3H2 L4H2 Airco Cruise 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat L3H2 L4H2 Airco Cruise 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)
videocam

Iveco Daily 35S14 140pk Automaat L3H2 L4H2 Airco Cruise 16m3 Airco Cruise control

2021 64 085 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 840 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 3час Број на оглас 70222687

25 250 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 64 085 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 840 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit 170pk Automaat L3H2 Limited Navi Xenon Camera 12''Scherm 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Ford Transit 170pk Automaat L3H2 Limited Navi Xenon Camera 12''Scherm 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Ford Transit 170pk Automaat L3H2 Limited Navi Xenon Camera 12''Scherm 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Ford Transit 170pk Automaat L3H2 Limited Navi Xenon Camera 12''Scherm 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Ford Transit 170pk Automaat L3H2 Limited Navi Xenon Camera 12''Scherm 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Ford Transit 170pk Automaat L3H2 Limited Navi Xenon Camera 12''Scherm 11m3 Airco Cruise control

Ново 2023 31 km Дизел Број на седишта: 3 170 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 3час 6мин Број на оглас 70174861

38 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 31 km Дизел Број на седишта: 3 170 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70C18 Automaat L4H2 Navi LED Camera Dubbellucht 7Tons Vrachtwagen 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 70C18 Automaat L4H2 Navi LED Camera Dubbellucht 7Tons Vrachtwagen 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 70C18 Automaat L4H2 Navi LED Camera Dubbellucht 7Tons Vrachtwagen 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 70C18 Automaat L4H2 Navi LED Camera Dubbellucht 7Tons Vrachtwagen 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 70C18 Automaat L4H2 Navi LED Camera Dubbellucht 7Tons Vrachtwagen 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 70C18 Automaat L4H2 Navi LED Camera Dubbellucht 7Tons Vrachtwagen 16m3 Airco Cruise control

Ново 2023 25 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 3 953 kg Бруто тежина: 7 000 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 3час 22мин Број на оглас 70222001

49 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 25 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 3 953 kg Бруто тежина: 7 000 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 3.0L 3.5t trekhaak Navi ACC LED Camera L4H2 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S18 3.0L 3.5t trekhaak Navi ACC LED Camera L4H2 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S18 3.0L 3.5t trekhaak Navi ACC LED Camera L4H2 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S18 3.0L 3.5t trekhaak Navi ACC LED Camera L4H2 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S18 3.0L 3.5t trekhaak Navi ACC LED Camera L4H2 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 3.0L 3.5t trekhaak Navi ACC LED Camera L4H2 16m3 Airco Trekhaak

Ново 2023 11 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 3час 22мин Број на оглас 70221638

41 400 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 11 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Navi 3.5t Trekgewicht Parkeersensoren 10m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Navi 3.5t Trekgewicht Parkeersensoren 10m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Navi 3.5t Trekgewicht Parkeersensoren 10m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Navi 3.5t Trekgewicht Parkeersensoren 10m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Navi 3.5t Trekgewicht Parkeersensoren 10m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Navi 3.5t Trekgewicht Parkeersensoren 10m3 Airco Cruise control

2018 201 541 km Дизел Број на седишта: 2 160 hp Корисна носивост: 1 142 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 36мин Број на оглас 70220767

16 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 201 541 km Дизел Број на седишта: 2 160 hp Корисна носивост: 1 142 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Opel Movano 140PK L3H2 Airco Cruise Camera CarPlay 2023 Nieuw! 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Opel Movano 140PK L3H2 Airco Cruise Camera CarPlay 2023 Nieuw! 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Opel Movano 140PK L3H2 Airco Cruise Camera CarPlay 2023 Nieuw! 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Opel Movano 140PK L3H2 Airco Cruise Camera CarPlay 2023 Nieuw! 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Opel Movano 140PK L3H2 Airco Cruise Camera CarPlay 2023 Nieuw! 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Opel Movano 140PK L3H2 Airco Cruise Camera CarPlay 2023 Nieuw! 13m3 Airco Cruise control

Ново 2023 49 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 420 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 42мин Број на оглас 70183609

28 450 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 49 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 420 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Opel Movano 140PK L3H2 Nieuw 2023 CarPlay Camera Airco Cruise 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Opel Movano 140PK L3H2 Nieuw 2023 CarPlay Camera Airco Cruise 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Opel Movano 140PK L3H2 Nieuw 2023 CarPlay Camera Airco Cruise 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Opel Movano 140PK L3H2 Nieuw 2023 CarPlay Camera Airco Cruise 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Opel Movano 140PK L3H2 Nieuw 2023 CarPlay Camera Airco Cruise 13m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Opel Movano 140PK L3H2 Nieuw 2023 CarPlay Camera Airco Cruise 13m3 Airco Cruise control

Ново 2023 41 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 420 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 42мин Број на оглас 70183605

28 450 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 41 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 420 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.140 140pk Automaat Laadklep L3H3 L2H2 Airco Cruise Camera Navi LBW 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.140 140pk Automaat Laadklep L3H3 L2H2 Airco Cruise Camera Navi LBW 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.140 140pk Automaat Laadklep L3H3 L2H2 Airco Cruise Camera Navi LBW 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.140 140pk Automaat Laadklep L3H3 L2H2 Airco Cruise Camera Navi LBW 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.140 140pk Automaat Laadklep L3H3 L2H2 Airco Cruise Camera Navi LBW 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

MAN TGE 3.140 140pk Automaat Laadklep L3H3 L2H2 Airco Cruise Camera Navi LBW 11m3 Airco Cruise control

2019 359 967 km Дизел Број на седишта: 2 140 hp Корисна носивост: 1 412 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 46мин Број на оглас 70221661

16 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 359 967 km Дизел Број на седишта: 2 140 hp Корисна носивост: 1 412 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.140 140pk Automaat L4H3 L3H2 Airco Cruise Camera Carplay PDC 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
MAN TGE 3.140 140pk Automaat L4H3 L3H2 Airco Cruise Camera Carplay PDC 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
MAN TGE 3.140 140pk Automaat L4H3 L3H2 Airco Cruise Camera Carplay PDC 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
MAN TGE 3.140 140pk Automaat L4H3 L3H2 Airco Cruise Camera Carplay PDC 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
MAN TGE 3.140 140pk Automaat L4H3 L3H2 Airco Cruise Camera Carplay PDC 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

MAN TGE 3.140 140pk Automaat L4H3 L3H2 Airco Cruise Camera Carplay PDC 14m3 Airco Cruise control

2022 71 632 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 236 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 46мин Број на оглас 70212537

29 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 71 632 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 236 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Nieuw!! 2023 CarPlay Cruise Airco Camera 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Nieuw!! 2023 CarPlay Cruise Airco Camera 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Nieuw!! 2023 CarPlay Cruise Airco Camera 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Nieuw!! 2023 CarPlay Cruise Airco Camera 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Nieuw!! 2023 CarPlay Cruise Airco Camera 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Nieuw!! 2023 CarPlay Cruise Airco Camera 14m3 Airco Cruise control

Ново 2023 16 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 242 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 58мин Број на оглас 70181761

40 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 16 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 242 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter 140pk Automaat Maxi L4H3 LED ZIlvergrijs Camera Cruise Airco Carplay L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Volkswagen Crafter 140pk Automaat Maxi L4H3 LED ZIlvergrijs Camera Cruise Airco Carplay L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Volkswagen Crafter 140pk Automaat Maxi L4H3 LED ZIlvergrijs Camera Cruise Airco Carplay L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Volkswagen Crafter 140pk Automaat Maxi L4H3 LED ZIlvergrijs Camera Cruise Airco Carplay L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Volkswagen Crafter 140pk Automaat Maxi L4H3 LED ZIlvergrijs Camera Cruise Airco Carplay L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volkswagen Crafter 140pk Automaat Maxi L4H3 LED ZIlvergrijs Camera Cruise Airco Carplay L3H2 14m3 Airco Cruise control

Ново 2023 14 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 236 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 5час 12мин Број на оглас 70181411

40 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 14 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 236 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Maxi LED Camera Cruise Airco L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Maxi LED Camera Cruise Airco L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Maxi LED Camera Cruise Airco L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Maxi LED Camera Cruise Airco L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Maxi LED Camera Cruise Airco L3H2 14m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volkswagen Crafter 140pk Automaat L4H3 Maxi LED Camera Cruise Airco L3H2 14m3 Airco Cruise control

Ново 2023 15 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 236 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 5час 12мин Број на оглас 70181410

39 700 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 15 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 236 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 BlueTEC 432 HD/ Airco/ Navi - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 BlueTEC 432 HD/ Airco/ Navi - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 BlueTEC 432 HD/ Airco/ Navi - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 BlueTEC 432 HD/ Airco/ Navi - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 BlueTEC 432 HD/ Airco/ Navi - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 BlueTEC 432 HD/ Airco/ Navi

2014 255 550 km Дизел Број на седишта: 3 190 hp
Холандија, Hoofddorp
Објавено: 6час 2мин Број на оглас 89656

23 950 EUR

star
2014 255 550 km Дизел Број на седишта: 3 190 hp
Холандија, Hoofddorp
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C16 160pk Automaat Dubbellucht L3H2 L4H2 3.5t Trekhaak Airco 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35C16 160pk Automaat Dubbellucht L3H2 L4H2 3.5t Trekhaak Airco 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35C16 160pk Automaat Dubbellucht L3H2 L4H2 3.5t Trekhaak Airco 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35C16 160pk Automaat Dubbellucht L3H2 L4H2 3.5t Trekhaak Airco 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35C16 160pk Automaat Dubbellucht L3H2 L4H2 3.5t Trekhaak Airco 16m3 Airco Trekhaak - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C16 160pk Automaat Dubbellucht L3H2 L4H2 3.5t Trekhaak Airco 16m3 Airco Trekhaak

2017 228 054 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 956 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 42мин Број на оглас 70199460

13 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 228 054 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 956 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C18 3.0 Automaat Dubbellucht L4H2 Navi Camera 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35C18 3.0 Automaat Dubbellucht L4H2 Navi Camera 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35C18 3.0 Automaat Dubbellucht L4H2 Navi Camera 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35C18 3.0 Automaat Dubbellucht L4H2 Navi Camera 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35C18 3.0 Automaat Dubbellucht L4H2 Navi Camera 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C18 3.0 Automaat Dubbellucht L4H2 Navi Camera 16m3 Airco Cruise control

2020 98 251 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 656 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 48мин Број на оглас 70206780

30 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 98 251 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 656 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 3.0L Automaat ACC Navi LED Camera 2023 16m3 Airco - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S18 3.0L Automaat ACC Navi LED Camera 2023 16m3 Airco - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S18 3.0L Automaat ACC Navi LED Camera 2023 16m3 Airco - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S18 3.0L Automaat ACC Navi LED Camera 2023 16m3 Airco - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S18 3.0L Automaat ACC Navi LED Camera 2023 16m3 Airco - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 3.0L Automaat ACC Navi LED Camera 2023 16m3 Airco

Ново 2023 14 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 1 021 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 48мин Број на оглас 70181119

40 900 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 14 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 1 021 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI 3.0 V6 190pk Automaat Dubbellucht L3H2 10" MBUX Clima Cruise Camera Imperiaal 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI 3.0 V6 190pk Automaat Dubbellucht L3H2 10" MBUX Clima Cruise Camera Imperiaal 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI 3.0 V6 190pk Automaat Dubbellucht L3H2 10" MBUX Clima Cruise Camera Imperiaal 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI 3.0 V6 190pk Automaat Dubbellucht L3H2 10" MBUX Clima Cruise Camera Imperiaal 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI 3.0 V6 190pk Automaat Dubbellucht L3H2 10" MBUX Clima Cruise Camera Imperiaal 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI 3.0 V6 190pk Automaat Dubbellucht L3H2 10" MBUX Clima Cruise Camera Imperiaal 15m3 Airco Cruise control

2019 90 283 km Дизел Број на седишта: 3 190 hp Корисна носивост: 765 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 50мин Број на оглас 70205814

44 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 90 283 km Дизел Број на седишта: 3 190 hp Корисна носивост: 765 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L3H3 Airco Cruise Parkeersensoren Carplay L2H2 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L3H3 Airco Cruise Parkeersensoren Carplay L2H2 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L3H3 Airco Cruise Parkeersensoren Carplay L2H2 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L3H3 Airco Cruise Parkeersensoren Carplay L2H2 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Volkswagen Crafter 140pk Automaat L3H3 Airco Cruise Parkeersensoren Carplay L2H2 11m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volkswagen Crafter 140pk Automaat L3H3 Airco Cruise Parkeersensoren Carplay L2H2 11m3 Airco Cruise control

Ново 2023 65 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 347 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 52мин Број на оглас 70180578

40 400 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 65 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 1 347 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat L3H2 2023 Nieuw LED LM velgen Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat L3H2 2023 Nieuw LED LM velgen Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat L3H2 2023 Nieuw LED LM velgen Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat L3H2 2023 Nieuw LED LM velgen Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat L3H2 2023 Nieuw LED LM velgen Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat L3H2 2023 Nieuw LED LM velgen Airco Cruise L4H2 16m3 Airco Cruise control

Ново 2023 85 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 1 071 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 54мин Број на оглас 70175908

38 900 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 85 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 1 071 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Camera 3500kg Trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Camera 3500kg Trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Camera 3500kg Trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Camera 3500kg Trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Camera 3500kg Trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S16 160pk Automaat L2H2 Airco Cruise Camera 3500kg Trekhaak 12m3 Airco Trekhaak Cruise control

2018 147 606 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 988 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час Број на оглас 70205169

16 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 147 606 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 988 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 87   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Vans - Panel vans
t1 old