Користени и нови Патнички комбиња за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 42
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5

Минибус, Патничко комбе
2012400000 km4x2Евро 5Број на седишта: 17
Литванија, Vilnius
Објавено: 1час 13минБрој на оглас 186787

16 900EUR

 • ≈ 1 041 525 MKD
 • ≈ 18 122 USD
2012400000 km4x2Евро 5Број на седишта: 17
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater

Минибус, Патничко комбе
2012350000 km4x2Евро 5Број на седишта: 17
Литванија, Vilnius
Објавено: 1час 13минБрој на оглас 185780

19 900EUR

 • ≈ 1 226 411 MKD
 • ≈ 21 339 USD
2012350000 km4x2Евро 5Број на седишта: 17
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater

Минибус, Патничко комбе
2007800000 km4x2Евро 3Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
Објавено: 1час 13минБрој на оглас 181758

16 900EUR

 • ≈ 1 041 525 MKD
 • ≈ 18 122 USD
2007800000 km4x2Евро 3Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Vito114 Mixto Extralang,Klima,Tempomat - Минибус, Патничко комбе: слика 1
MERCEDES-BENZ Vito114 Mixto Extralang,Klima,Tempomat - Минибус, Патничко комбе: слика 2
MERCEDES-BENZ Vito114 Mixto Extralang,Klima,Tempomat - Минибус, Патничко комбе: слика 3
MERCEDES-BENZ Vito114 Mixto Extralang,Klima,Tempomat - Минибус, Патничко комбе: слика 4
MERCEDES-BENZ Vito114 Mixto Extralang,Klima,Tempomat - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

MERCEDES-BENZ Vito114 Mixto Extralang,Klima,Tempomat

Минибус, Патничко комбе
32738 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 1час 15минБрој на оглас 54F22539b

26 999,16EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 663 913,27 MKD
 • ≈ 28 951,83 USD
32738 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDi (DE*TOP*24 SchlafSitze*Reise) - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDi (DE*TOP*24 SchlafSitze*Reise) - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDi (DE*TOP*24 SchlafSitze*Reise) - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDi (DE*TOP*24 SchlafSitze*Reise) - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDi (DE*TOP*24 SchlafSitze*Reise) - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Mercedes-Benz Sprinter 519 CDi (DE*TOP*24 SchlafSitze*Reise)

Минибус, Патничко комбе
2021293000 kmЕвро 6Број на седишта: 24
Германија, Andreas Meyer Strasse 1 DE - 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 1час 18минБрој на оглас Sprinter 519 CDI 584

79 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 868 667 MKD
 • ≈ 84 714 USD
2021293000 kmЕвро 6Број на седишта: 24
Германија, Andreas Meyer Strasse 1 DE - 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDi Transfer 34 LL (513 CDi*Klima) - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDi Transfer 34 LL (513 CDi*Klima) - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDi Transfer 34 LL (513 CDi*Klima) - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDi Transfer 34 LL (513 CDi*Klima) - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDi Transfer 34 LL (513 CDi*Klima) - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Mercedes-Benz Sprinter 313 CDi Transfer 34 LL (513 CDi*Klima)

Минибус, Патничко комбе
2015344000 kmЕвро 6Број на седишта: 17
Германија, Andreas Meyer Strasse 1 DE - 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 1час 18минБрој на оглас Sprinter 313 cdi 470

26 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 657 812 MKD
 • ≈ 28 845 USD
2015344000 kmЕвро 6Број на седишта: 17
Германија, Andreas Meyer Strasse 1 DE - 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
IVECO Daily 35 S 14 - 16 personal minibus - Минибус, Патничко комбе: слика 1
IVECO Daily 35 S 14 - 16 personal minibus - Минибус, Патничко комбе: слика 2
IVECO Daily 35 S 14 - 16 personal minibus - Минибус, Патничко комбе: слика 3
IVECO Daily 35 S 14 - 16 personal minibus - Минибус, Патничко комбе: слика 4
IVECO Daily 35 S 14 - 16 personal minibus - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

IVECO Daily 35 S 14 - 16 personal minibus

Минибус, Патничко комбе
2006386330 kmБрој на седишта: 16
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 32минБрој на оглас LT0224

6 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 412 912 MKD
 • ≈ 7 184 USD
2006386330 kmБрој на седишта: 16
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Vito 116 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Vito 116 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Vito 116 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Vito 116 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Vito 116 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Mercedes-Benz Vito 116 CDI

Минибус, Патничко комбе
2018203562 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Friedenstr. 10, 15517 Fürstenwalde, Germany
Објавено: 3час 9минБрој на оглас 209

14 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 918 267 MKD
 • ≈ 15 977 USD
2018203562 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Friedenstr. 10, 15517 Fürstenwalde, Germany
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 NAVI PDC DAB - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 NAVI PDC DAB - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 NAVI PDC DAB - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 NAVI PDC DAB - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 NAVI PDC DAB - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 NAVI PDC DAB

Минибус, Патничко комбе
202231100 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Објавено: 4час 39минБрој на оглас 152

33 605EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 071 032 MKD
 • ≈ 36 035 USD
202231100 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
IVECO Daily 35S15V - Патничко комбе: слика 1
IVECO Daily 35S15V - Патничко комбе: слика 2
IVECO Daily 35S15V - Патничко комбе: слика 3
IVECO Daily 35S15V - Патничко комбе: слика 4
IVECO Daily 35S15V - Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

IVECO Daily 35S15V

Патничко комбе
201794600 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3149 hpКорисна носивост: 944 kgБруто тежина: 3500 kg
Хрватска, Karlovacka 98, 10250 Zagreb, Croatia
Објавено: 9час 23минБрој на оглас 151160

15 000EUR

 • ≈ 924 430 MKD
 • ≈ 16 084 USD
201794600 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3149 hpКорисна носивост: 944 kgБруто тежина: 3500 kg
Хрватска, Karlovacka 98, 10250 Zagreb, Croatia
Контактирајте го продавачот
Fiat Talento 125PK L2H1 Incl. BPM Excl. BTW Personenwagen Personenvervoer 9 persoons 6m3 Airco Cruise control - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Fiat Talento 125PK L2H1 Incl. BPM Excl. BTW Personenwagen Personenvervoer 9 persoons 6m3 Airco Cruise control - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Fiat Talento 125PK L2H1 Incl. BPM Excl. BTW Personenwagen Personenvervoer 9 persoons 6m3 Airco Cruise control - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Fiat Talento 125PK L2H1 Incl. BPM Excl. BTW Personenwagen Personenvervoer 9 persoons 6m3 Airco Cruise control - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Fiat Talento 125PK L2H1 Incl. BPM Excl. BTW Personenwagen Personenvervoer 9 persoons 6m3 Airco Cruise control - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Fiat Talento 125PK L2H1 Incl. BPM Excl. BTW Personenwagen Personenvervoer 9 persoons 6m3 Airco Cruise control

Минибус, Патничко комбе
2016199542 km4x2Број на седишта: 9
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 12час 4минБрој на оглас 70249846

16 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 041 525 MKD
 • ≈ 18 122 USD
2016199542 km4x2Број на седишта: 9
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
IVECO Daily 35S16V - Патничко комбе: слика 1
IVECO Daily 35S16V - Патничко комбе: слика 2
IVECO Daily 35S16V - Патничко комбе: слика 3
IVECO Daily 35S16V - Патничко комбе: слика 4
IVECO Daily 35S16V - Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

IVECO Daily 35S16V

Патничко комбе
202070940 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpКорисна носивост: 1230 kgБруто тежина: 3500 kg
Хрватска, Karlovacka 98, 10250 Zagreb, Croatia
Објавено: 13час 50минБрој на оглас V23976

27 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 694 789 MKD
 • ≈ 29 489 USD
202070940 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpКорисна носивост: 1230 kgБруто тежина: 3500 kg
Хрватска, Karlovacka 98, 10250 Zagreb, Croatia
Контактирајте го продавачот
Volkswagen T6 Transporter--9Sitzen Top - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen T6 Transporter--9Sitzen Top - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen T6 Transporter--9Sitzen Top - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen T6 Transporter--9Sitzen Top - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen T6 Transporter--9Sitzen Top - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Volkswagen T6 Transporter--9Sitzen Top

Минибус, Патничко комбе
2017419200 kmЕвро 6Број на седишта: 9
Австрија, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
Објавено: 14час 12мин

10 332EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 636 747 MKD
 • ≈ 11 079 USD
2017419200 kmЕвро 6Број на седишта: 9
Австрија, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
Контактирајте го продавачот
RENAULT MASTER 2.3 DCI CESTA ELEVADORA 150 CV - Патничко комбе: слика 1
RENAULT MASTER 2.3 DCI CESTA ELEVADORA 150 CV - Патничко комбе: слика 2
RENAULT MASTER 2.3 DCI CESTA ELEVADORA 150 CV - Патничко комбе: слика 3
RENAULT MASTER 2.3 DCI CESTA ELEVADORA 150 CV - Патничко комбе: слика 4
RENAULT MASTER 2.3 DCI CESTA ELEVADORA 150 CV - Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

RENAULT MASTER 2.3 DCI CESTA ELEVADORA 150 CV

Патничко комбе
135000 km150 hpБруто тежина: 3500 kg
Шпанија, CTRA GRANADA KM.588 30817 LORCA Murcia - Murcia ESPAÑA
Објавено: 18час 59минБрој на оглас 2886

28 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 756 417 MKD
 • ≈ 30 561 USD
135000 km150 hpБруто тежина: 3500 kg
Шпанија, CTRA GRANADA KM.588 30817 LORCA Murcia - Murcia ESPAÑA
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ

Минибус, Патничко комбе
202410 kmЕвро 6Број на седишта: 8
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Објавено: 22час 19минБрој на оглас 19

62 932EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 878 417 MKD
 • ≈ 67 483 USD
202410 kmЕвро 6Број на седишта: 8
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ

Минибус, Патничко комбе
202410 kmЕвро 6Број на седишта: 8
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Објавено: 22час 20минБрој на оглас 19-1

62 933EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 878 478 MKD
 • ≈ 67 484 USD
202410 kmЕвро 6Број на седишта: 8
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
FIAT Panda - Минибус, Патничко комбе: слика 1
FIAT Panda - Минибус, Патничко комбе: слика 2
FIAT Panda - Минибус, Патничко комбе: слика 3
FIAT Panda - Минибус, Патничко комбе: слика 4
FIAT Panda - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

FIAT Panda

Минибус, Патничко комбе
2008
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 23час 7минБрој на оглас 332612

800EUR

Аукција
 • ≈ 49 302 MKD
 • ≈ 857 USD
2008
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
IVECO A50C18 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
IVECO A50C18 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
IVECO A50C18 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
IVECO A50C18 - Минибус, Патничко комбе: слика 4

IVECO A50C18

Минибус, Патничко комбе
2009
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 23час 7минБрој на оглас 333164

5 810EUR

Аукција
 • ≈ 358 062 MKD
 • ≈ 6 230 USD
2009
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Renault Kangoo - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Renault Kangoo - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Renault Kangoo - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Renault Kangoo - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Renault Kangoo - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Renault Kangoo

Минибус, Патничко комбе
2010133367 km
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 23час 8минБрој на оглас 332579

5 292EUR

Аукција
 • ≈ 326 139 MKD
 • ≈ 5 674 USD
2010133367 km
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
IVECO A50C14 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
IVECO A50C14 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
IVECO A50C14 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
IVECO A50C14 - Минибус, Патничко комбе: слика 4
IVECO A50C14 - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

IVECO A50C14

Минибус, Патничко комбе
2005263500 kmЕвро 3Број на седишта: 19+1
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 23час 9минБрој на оглас 333279

4 235EUR

Аукција
 • ≈ 260 997 MKD
 • ≈ 4 541 USD
2005263500 kmЕвро 3Број на седишта: 19+1
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 42
1 / 42
T1 new listing page - Патнички комбиња
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.