Користени и нови Лесни камиони влекачи за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас

Лесни камиони влекачи

22
Погледнете Комбиња на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 CDI 366 B.E. Dub Cab 6 pers Trekker Airco - Лесен камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 CDI 366 B.E. Dub Cab 6 pers Trekker Airco - Лесен камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 CDI 366 B.E. Dub Cab 6 pers Trekker Airco - Лесен камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 CDI 366 B.E. Dub Cab 6 pers Trekker Airco - Лесен камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 CDI 366 B.E. Dub Cab 6 pers Trekker Airco - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (35)

Mercedes-Benz Sprinter 519 3.0 CDI 366 B.E. Dub Cab 6 pers Trekker Airco

Лесен камион влекач
2012131624 kmдизелБрој на седишта: 6190 hp
Холандија, Stepvelden 21a, NL-4704 RM Roosendaal
Објавено: 11денБрој на оглас V-42-DZP

29 950EUR

 • ≈ 1 845 399 MKD
 • ≈ 32 555 USD
2012131624 kmдизелБрој на седишта: 6190 hp
Холандија, Stepvelden 21a, NL-4704 RM Roosendaal
Контактирајте го продавачот
Renault Master BE COMBI E6 NAVI CAM LEASE 895,= P/M - Лесен камион влекач: слика 1
Renault Master BE COMBI E6 NAVI CAM LEASE 895,= P/M - Лесен камион влекач: слика 2
Renault Master BE COMBI E6 NAVI CAM LEASE 895,= P/M - Лесен камион влекач: слика 3
Renault Master BE COMBI E6 NAVI CAM LEASE 895,= P/M - Лесен камион влекач: слика 4
Renault Master BE COMBI E6 NAVI CAM LEASE 895,= P/M - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Renault Master BE COMBI E6 NAVI CAM LEASE 895,= P/M

Лесен камион влекач
201750013 kmдизелЕвро 6163 hpКорисна носивост: 1263 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, MOLENSTRAAT 44033AV LIENDEN, Netherlands
Објавено: 15денБрој на оглас VTG19P
Прашајте за цена
201750013 kmдизелЕвро 6163 hpКорисна носивост: 1263 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, MOLENSTRAAT 44033AV LIENDEN, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter 35 2.0 TDI 120KW L1H1 BE-Trekker ! MOTOR DEFECT ! - Лесен камион влекач: слика 1
Volkswagen Crafter 35 2.0 TDI 120KW L1H1 BE-Trekker ! MOTOR DEFECT ! - Лесен камион влекач: слика 2
Volkswagen Crafter 35 2.0 TDI 120KW L1H1 BE-Trekker ! MOTOR DEFECT ! - Лесен камион влекач: слика 3
Volkswagen Crafter 35 2.0 TDI 120KW L1H1 BE-Trekker ! MOTOR DEFECT ! - Лесен камион влекач: слика 4
Volkswagen Crafter 35 2.0 TDI 120KW L1H1 BE-Trekker ! MOTOR DEFECT ! - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volkswagen Crafter 35 2.0 TDI 120KW L1H1 BE-Trekker ! MOTOR DEFECT !

Лесен камион влекач
201581598 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 1355 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
Објавено: 16денБрој на оглас VS667H

10 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 671 614 MKD
 • ≈ 11 848 USD
201581598 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 1355 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Renault MASTER 150 dci BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 1
Renault MASTER 150 dci BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 2
Renault MASTER 150 dci BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 3
Renault MASTER 150 dci BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 4
Renault MASTER 150 dci BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (44)

Renault MASTER 150 dci BE Mini Trekker - SZM - 3.5t

Лесен камион влекач
2012597913 kmдизел147 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 24денБрој на оглас LT0134

9 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 573 028 MKD
 • ≈ 10 109 USD
2012597913 kmдизел147 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Renault Mascott 160 + VELDHUIZEN 02/DA 14 - Лесен камион влекач: слика 1
Renault Mascott 160 + VELDHUIZEN 02/DA 14 - Лесен камион влекач: слика 2
Renault Mascott 160 + VELDHUIZEN 02/DA 14 - Лесен камион влекач: слика 3
Renault Mascott 160 + VELDHUIZEN 02/DA 14 - Лесен камион влекач: слика 4
Renault Mascott 160 + VELDHUIZEN 02/DA 14 - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Renault Mascott 160 + VELDHUIZEN 02/DA 14

Лесен камион влекач
2007395000 kmдизелЕвро 4156 hpБруто тежина: 3500 kg
Холандија, ENERGIEWEG 7 4231 DJ MEERKERK, Niederlande
Објавено: 25ден

9 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 613 079 MKD
 • ≈ 10 815 USD
2007395000 kmдизелЕвро 4156 hpБруто тежина: 3500 kg
Холандија, ENERGIEWEG 7 4231 DJ MEERKERK, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C15 BE-Trekker 10t - Лесен камион влекач: слика 1
Iveco Daily 35C15 BE-Trekker 10t - Лесен камион влекач: слика 2
Iveco Daily 35C15 BE-Trekker 10t - Лесен камион влекач: слика 3
Iveco Daily 35C15 BE-Trekker 10t - Лесен камион влекач: слика 4
Iveco Daily 35C15 BE-Trekker 10t - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Iveco Daily 35C15 BE-Trekker 10t

Лесен камион влекач
201294837 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3145 hpБруто тежина: 3600 kg
Холандија, Vormerij 12,7621 HL Borne,The Nederlands
Објавено: 26денБрој на оглас 1VBV46 | 1798755

19 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 201 512 MKD
 • ≈ 21 196 USD
201294837 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3145 hpБруто тежина: 3600 kg
Холандија, Vormerij 12,7621 HL Borne,The Nederlands
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 40c18 be trekker Veldhuizen met jeepas, 15 ton totaal - Лесен камион влекач: слика 1
Iveco Daily 40c18 be trekker Veldhuizen met jeepas, 15 ton totaal - Лесен камион влекач: слика 2
Iveco Daily 40c18 be trekker Veldhuizen met jeepas, 15 ton totaal - Лесен камион влекач: слика 3
Iveco Daily 40c18 be trekker Veldhuizen met jeepas, 15 ton totaal - Лесен камион влекач: слика 4
Iveco Daily 40c18 be trekker Veldhuizen met jeepas, 15 ton totaal - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Iveco Daily 40c18 be trekker Veldhuizen met jeepas, 15 ton totaal

Лесен камион влекач
2010199657 kmдизелЕвро 4174 hpКорисна носивост: 1610 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vijfhuizen, Netherlands
Објавено: 1мес 15ден

39 950EUR

 • ≈ 2 461 559 MKD
 • ≈ 43 425 USD
2010199657 kmдизелЕвро 4174 hpКорисна носивост: 1610 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vijfhuizen, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI/ BE Combi/ Dieplader Machinetransport - Лесен камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI/ BE Combi/ Dieplader Machinetransport - Лесен камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI/ BE Combi/ Dieplader Machinetransport - Лесен камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI/ BE Combi/ Dieplader Machinetransport - Лесен камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI/ BE Combi/ Dieplader Machinetransport - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI/ BE Combi/ Dieplader Machinetransport

Лесен камион влекач
201684812 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3190 hp
Холандија, DAALMEERSTRAAT 00020 2131HC HOOFDDORP, The Netherlands
Објавено: 2мес 3денБрој на оглас 6496

39 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 461 559 MKD
 • ≈ 43 425 USD
201684812 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3190 hp
Холандија, DAALMEERSTRAAT 00020 2131HC HOOFDDORP, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 40C18 Airco airsuspension - Лесен камион влекач: слика 1
Iveco Daily 40C18 Airco airsuspension - Лесен камион влекач: слика 2
Iveco Daily 40C18 Airco airsuspension - Лесен камион влекач: слика 3
Iveco Daily 40C18 Airco airsuspension - Лесен камион влекач: слика 4
Iveco Daily 40C18 Airco airsuspension - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco Daily 40C18 Airco airsuspension

Лесен камион влекач
2009185620 kmдизелЕвро 4179 hpКорисна носивост: 1020 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Havenweg 15,5145 NJ Waalwijk
Објавено: 2мес 5денБрој на оглас 266117

7 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 477 524 MKD
 • ≈ 8 424 USD
2009185620 kmдизелЕвро 4179 hpКорисна носивост: 1020 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Havenweg 15,5145 NJ Waalwijk
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 313 + Veldhuizen, payload: 4.410 Kg - Лесен камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 313 + Veldhuizen, payload: 4.410 Kg - Лесен камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 313 + Veldhuizen, payload: 4.410 Kg - Лесен камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 313 + Veldhuizen, payload: 4.410 Kg - Лесен камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 313 + Veldhuizen, payload: 4.410 Kg - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 313 + Veldhuizen, payload: 4.410 Kg

Лесен камион влекач
2003412050 kmдизелЕвро 3Број на седишта: 2129 hpКорисна носивост: 5630 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Bedrijfsweg 16, 7671 EG Vriezenveen, The Netherlands
Објавено: 2мес 7денБрој на оглас TT10815

7 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 446 716 MKD
 • ≈ 7 880 USD
2003412050 kmдизелЕвро 3Број на седишта: 2129 hpКорисна носивост: 5630 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Bedrijfsweg 16, 7671 EG Vriezenveen, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Renault MASCOTT 160 DXi - BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 1
Renault MASCOTT 160 DXi - BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 2
Renault MASCOTT 160 DXi - BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 3
Renault MASCOTT 160 DXi - BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 4
Renault MASCOTT 160 DXi - BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Renault MASCOTT 160 DXi - BE Mini Trekker - SZM - 3.5t

Лесен камион влекач
2006493775 kmдизел158 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2мес 8денБрој на оглас LT0128

6 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 412 827 MKD
 • ≈ 7 282 USD
2006493775 kmдизел158 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Iveco Iveco Daily 40C18 Veldhuizen P37-2 - Лесен камион влекач: слика 1
Iveco Iveco Daily 40C18 Veldhuizen P37-2 - Лесен камион влекач: слика 2
Iveco Iveco Daily 40C18 Veldhuizen P37-2 - Лесен камион влекач: слика 3
Iveco Iveco Daily 40C18 Veldhuizen P37-2 - Лесен камион влекач: слика 4
Iveco Iveco Daily 40C18 Veldhuizen P37-2 - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Iveco Iveco Daily 40C18 Veldhuizen P37-2

Лесен камион влекач
2007359267 kmдизел
Холандија, Vlietweg 10, 4791 EZ Klundert, The Netherlands
Објавено: 2мес 12денБрој на оглас 43407
Прашајте за цена
2007359267 kmдизел
Холандија, Vlietweg 10, 4791 EZ Klundert, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
IVECO Daily 40 C 17 BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 1
IVECO Daily 40 C 17 BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 2
IVECO Daily 40 C 17 BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 3
IVECO Daily 40 C 17 BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 4
IVECO Daily 40 C 17 BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

IVECO Daily 40 C 17 BE Mini Trekker - SZM - 3.5t

Лесен камион влекач
2006218505 kmдизел167 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2мес 13денБрој на оглас LT0032

7 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 443 635 MKD
 • ≈ 7 826 USD
2006218505 kmдизел167 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
IVECO DAILY 35S11 RAMA DO ZABUDOWY NR 599 - Лесен камион влекач: слика 1
IVECO DAILY 35S11 RAMA DO ZABUDOWY NR 599 - Лесен камион влекач: слика 2
IVECO DAILY 35S11 RAMA DO ZABUDOWY NR 599 - Лесен камион влекач: слика 3
IVECO DAILY 35S11 RAMA DO ZABUDOWY NR 599 - Лесен камион влекач: слика 4
IVECO DAILY 35S11 RAMA DO ZABUDOWY NR 599 - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

IVECO DAILY 35S11 RAMA DO ZABUDOWY NR 599

Лесен камион влекач
2016219970 kmдизелЕвро 5108 hpБруто тежина: 3500 kg
Полска, Bielsko-Biała
Објавено: 2мес 19денБрој на оглас 599

8 203EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 505 436 MKD
 • ≈ 8 916 USD
2016219970 kmдизелЕвро 5108 hpБруто тежина: 3500 kg
Полска, Bielsko-Biała
Контактирајте го продавачот
Ford Transit BE trekker, Euro 6 - Лесен камион влекач: слика 1
Ford Transit BE trekker, Euro 6 - Лесен камион влекач: слика 2
Ford Transit BE trekker, Euro 6 - Лесен камион влекач: слика 3
Ford Transit BE trekker, Euro 6 - Лесен камион влекач: слика 4
Ford Transit BE trekker, Euro 6 - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Ford Transit BE trekker, Euro 6

Лесен камион влекач
2020356000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3170 hp
Холандија, VEENWEG 55 - APELDOORN - HOLLAND
Објавено: 2мес 23денБрој на оглас TC10909

17 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 106 007 MKD
 • ≈ 19 511 USD
2020356000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3170 hp
Холандија, VEENWEG 55 - APELDOORN - HOLLAND
Контактирајте го продавачот
IVECO 50C 17 Doka BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 1
IVECO 50C 17 Doka BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 2
IVECO 50C 17 Doka BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 3
IVECO 50C 17 Doka BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 4
IVECO 50C 17 Doka BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (36)

IVECO 50C 17 Doka BE Mini Trekker - SZM - 3.5t

Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина
2006499951 kmдизел163 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2мес 25денБрој на оглас LT0209

8 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 542 220 MKD
 • ≈ 9 565 USD
2006499951 kmдизел163 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Iveco 40C 15 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 1
Iveco 40C 15 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 2
Iveco 40C 15 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 3
Iveco 40C 15 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 4
Iveco 40C 15 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Iveco 40C 15

Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина
2002
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Објавено: 2мес 25ден

12 500EUR

 • ≈ 770 200 MKD
 • ≈ 13 587 USD
2002
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER 519 3,5T V6 4x4 - Лесен камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER 519 3,5T V6 4x4 - Лесен камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER 519 3,5T V6 4x4 - Лесен камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER 519 3,5T V6 4x4 - Лесен камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER 519 3,5T V6 4x4 - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Mercedes-Benz SPRINTER 519 3,5T V6 4x4

Лесен камион влекач
2009182000 kmдизелЕвро 4180 hp
Унгарија, Budapest
Објавено: 2мес 28денБрој на оглас MO2317

22 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 386 360 MKD
 • ≈ 24 457 USD
2009182000 kmдизелЕвро 4180 hp
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Iveco 3551 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 1
Iveco 3551 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 2
Iveco 3551 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 3
Iveco 3551 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 4
Iveco 3551 - Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Iveco 3551

Лесен камион влекач, Комби со двојна кабина
1993
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Објавено: 3мес 1ден

12 000EUR

 • ≈ 739 392 MKD
 • ≈ 13 043 USD
1993
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Контактирајте го продавачот
Renault MASCOTT 160 dxi BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 1
Renault MASCOTT 160 dxi BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 2
Renault MASCOTT 160 dxi BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 3
Renault MASCOTT 160 dxi BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 4
Renault MASCOTT 160 dxi BE Mini Trekker - SZM - 3.5t - Лесен камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Renault MASCOTT 160 dxi BE Mini Trekker - SZM - 3.5t

Лесен камион влекач
2005620534 kmдизел160 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 3мес 4денБрој на оглас LT0127

6 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 412 827 MKD
 • ≈ 7 282 USD
2005620534 kmдизел160 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
12
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Лесни камиони влекачи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.