Користени и нови Комбиња со отворен сандак за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Комбиња со отворен сандак

441
Погледнете Комбиња на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 23
RENAULT Master Pritsche L4,3,5To,4200mm Ladefläche - Комбе со отворен сандак: слика 1
RENAULT Master Pritsche L4,3,5To,4200mm Ladefläche - Комбе со отворен сандак: слика 2
RENAULT Master Pritsche L4,3,5To,4200mm Ladefläche - Комбе со отворен сандак: слика 3
RENAULT Master Pritsche L4,3,5To,4200mm Ladefläche - Комбе со отворен сандак: слика 4
RENAULT Master Pritsche L4,3,5To,4200mm Ladefläche - Комбе со отворен сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

RENAULT Master Pritsche L4,3,5To,4200mm Ladefläche

Комбе со отворен сандак
20227 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 914 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 3мин Број на оглас 72R20252

32 666,39EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 009 707,05 MKD
 • ≈ 34 934,98 USD
20227 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 914 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Camion plateau Ford Transit 350 MJ 2.4 TDCI - Комбе со отворен сандак: слика 1
Camion plateau Ford Transit 350 MJ 2.4 TDCI - Комбе со отворен сандак: слика 2
Camion plateau Ford Transit 350 MJ 2.4 TDCI - Комбе со отворен сандак: слика 3
Camion plateau Ford Transit 350 MJ 2.4 TDCI - Комбе со отворен сандак: слика 4
Camion plateau Ford Transit 350 MJ 2.4 TDCI - Комбе со отворен сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Camion plateau Ford Transit 350 MJ 2.4 TDCI

Комбе со отворен сандак
2010277738 km115 hp
Франција, 4 rue d'Allemagne 86170 Cissé, France
Објавено: 16мин Број на оглас E000304

7 000EUR

 • ≈ 430 660 MKD
 • ≈ 7 486 USD
2010277738 km115 hp
Франција, 4 rue d'Allemagne 86170 Cissé, France
Контактирајте го продавачот
Citroën Jumper DC 2.2 HDI L2H2 7-Pers - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Citroën Jumper DC 2.2 HDI L2H2 7-Pers - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Citroën Jumper DC 2.2 HDI L2H2 7-Pers - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Citroën Jumper DC 2.2 HDI L2H2 7-Pers - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Citroën Jumper DC 2.2 HDI L2H2 7-Pers - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Citroën Jumper DC 2.2 HDI L2H2 7-Pers

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
201578450 kmдизелЕвро 5131 hpКорисна носивост: 1270 kgБруто тежина: 3250 kg
Холандија, MOLENSTRAAT 44033AV LIENDEN, Netherlands
Објавено: 1час 18минБрој на оглас VR113V

14 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 876 701 MKD
 • ≈ 15 239 USD
201578450 kmдизелЕвро 5131 hpКорисна носивост: 1270 kgБруто тежина: 3250 kg
Холандија, MOLENSTRAAT 44033AV LIENDEN, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Opel Vivaro 2.0L, 2007,Manual, Airco, Servicebook - Комбе со отворен сандак: слика 1
Opel Vivaro 2.0L, 2007,Manual, Airco, Servicebook - Комбе со отворен сандак: слика 2
Opel Vivaro 2.0L, 2007,Manual, Airco, Servicebook - Комбе со отворен сандак: слика 3
Opel Vivaro 2.0L, 2007,Manual, Airco, Servicebook - Комбе со отворен сандак: слика 4
Opel Vivaro 2.0L, 2007,Manual, Airco, Servicebook - Комбе со отворен сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Opel Vivaro 2.0L, 2007,Manual, Airco, Servicebook

Комбе со отворен сандак
2007194000 kmдизелЕвро 4114 hpКорисна носивост: 1250 kgБруто тежина: 3060 kg
Холандија, Westkanaalweg 1G1 2461EC Ter Aar The Netherlands
Објавено: 6час 22минБрој на оглас Opviv

6 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 381 441 MKD
 • ≈ 6 630 USD
2007194000 kmдизелЕвро 4114 hpКорисна носивост: 1250 kgБруто тежина: 3060 kg
Холандија, Westkanaalweg 1G1 2461EC Ter Aar The Netherlands
Контактирајте го продавачот
IVECO Daily Doka flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 1
IVECO Daily Doka flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 2
IVECO Daily Doka flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 3
IVECO Daily Doka flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 4
IVECO Daily Doka flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

IVECO Daily Doka flatbed

Комбе со отворен сандак
201792000 kmдизел113 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 7час 12минБрој на оглас KL081

20 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 261 219 MKD
 • ≈ 21 923 USD
201792000 kmдизел113 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 214 CDI Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 214 CDI Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 214 CDI Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 214 CDI Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 214 CDI Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 214 CDI Doka Flatbed

Комбе со отворен сандак
2017218600 kmдизелЕвро 6140 hpБруто тежина: 3190 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 7час 13минБрој на оглас KL087

17 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 076 650 MKD
 • ≈ 18 715 USD
2017218600 kmдизелЕвро 6140 hpБруто тежина: 3190 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Ford Transit Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 1
Ford Transit Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 2
Ford Transit Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 3
Ford Transit Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 4
Ford Transit Doka Flatbed - Комбе со отворен сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Ford Transit Doka Flatbed

Комбе со отворен сандак
201995000 kmдизелЕвро 6167 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 7час 13минБрој на оглас KL090

21 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 335 046 MKD
 • ≈ 23 207 USD
201995000 kmдизелЕвро 6167 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 LED TEMPOMAT - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 LED TEMPOMAT - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 LED TEMPOMAT - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 LED TEMPOMAT - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 LED TEMPOMAT - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 LED TEMPOMAT

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
20232000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7177 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Објавено: 8час 1минБрој на оглас 84-1

50 328EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 096 324 MKD
 • ≈ 53 823 USD
20232000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7177 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Објавено: 8час 1минБрој на оглас 68-1

54 193EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 334 110 MKD
 • ≈ 57 957 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.160 Pritsche DOKA LR HECK AHK 3.5t ACC NAV - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.160 Pritsche DOKA LR HECK AHK 3.5t ACC NAV - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.160 Pritsche DOKA LR HECK AHK 3.5t ACC NAV - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.160 Pritsche DOKA LR HECK AHK 3.5t ACC NAV - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.160 Pritsche DOKA LR HECK AHK 3.5t ACC NAV - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

MAN TGE 3.160 Pritsche DOKA LR HECK AHK 3.5t ACC NAV

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Објавено: 8час 2минБрој на оглас 8-1

50 319EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 095 770 MKD
 • ≈ 53 814 USD
202310 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA MR 4x4 ACC LED DAB MFL

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Објавено: 8час 2минБрој на оглас 55-1

55 034EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 385 851 MKD
 • ≈ 58 856 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA LR FWD AHK SITZHZ STANDH - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA LR FWD AHK SITZHZ STANDH - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA LR FWD AHK SITZHZ STANDH - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA LR FWD AHK SITZHZ STANDH - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA LR FWD AHK SITZHZ STANDH - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

MAN TGE 3.180 Pritsche DOKA LR FWD AHK SITZHZ STANDH

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Објавено: 8час 2минБрој на оглас 213-1

47 806EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 941 163 MKD
 • ≈ 51 126 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hp
Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
54773 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1013 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 10час 11минБрој на оглас 74F22182b

34 332,77EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 112 204,20 MKD
 • ≈ 36 716,70 USD
54773 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1013 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
54773 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1013 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 10час 11минБрој на оглас 74F22182a

34 332,77EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 112 204,20 MKD
 • ≈ 36 716,70 USD
54773 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1013 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Renault D 180 4x2 open stake body 6.4m - Комбе со отворен сандак: слика 1
Renault D 180 4x2 open stake body 6.4m - Комбе со отворен сандак: слика 2
Renault D 180 4x2 open stake body 6.4m - Комбе со отворен сандак: слика 3
Renault D 180 4x2 open stake body 6.4m - Комбе со отворен сандак: слика 4
Renault D 180 4x2 open stake body 6.4m - Комбе со отворен сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault D 180 4x2 open stake body 6.4m

Комбе со отворен сандак
2016234836 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hpБруто тежина: 7490 kg
Хрватска, Karlovacka cesta 94, 10250 Lucko – Zagreb, Croatia
Објавено: 13час 49мин

10 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 670 599 MKD
 • ≈ 11 657 USD
2016234836 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3177 hpБруто тежина: 7490 kg
Хрватска, Karlovacka cesta 94, 10250 Lucko – Zagreb, Croatia
Контактирајте го продавачот
Fiat Ducato 35 Doka 7-Sitze Maxi L4 AHK KLIMA NAVI/AP - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Fiat Ducato 35 Doka 7-Sitze Maxi L4 AHK KLIMA NAVI/AP - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Fiat Ducato 35 Doka 7-Sitze Maxi L4 AHK KLIMA NAVI/AP - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Fiat Ducato 35 Doka 7-Sitze Maxi L4 AHK KLIMA NAVI/AP - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Fiat Ducato 35 Doka 7-Sitze Maxi L4 AHK KLIMA NAVI/AP - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Fiat Ducato 35 Doka 7-Sitze Maxi L4 AHK KLIMA NAVI/AP

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202317 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7140 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Објавено: 22час 23минБрој на оглас 15631

33 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 091 163 MKD
 • ≈ 36 350 USD
202317 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7140 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter 35 Doka Pritsche MR 4Motion Diff.Sperre - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Volkswagen Crafter 35 Doka Pritsche MR 4Motion Diff.Sperre - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Volkswagen Crafter 35 Doka Pritsche MR 4Motion Diff.Sperre - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Volkswagen Crafter 35 Doka Pritsche MR 4Motion Diff.Sperre - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Volkswagen Crafter 35 Doka Pritsche MR 4Motion Diff.Sperre - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Volkswagen Crafter 35 Doka Pritsche MR 4Motion Diff.Sperre

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202124432 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7140 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Објавено: 22час 23минБрој на оглас 15425

37 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 307 108 MKD
 • ≈ 40 104 USD
202124432 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7140 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.140 Pritsche MR KLIMA Navi-App 3 Sitzer - Комбе со отворен сандак: слика 1
MAN TGE 3.140 Pritsche MR KLIMA Navi-App 3 Sitzer - Комбе со отворен сандак: слика 2
MAN TGE 3.140 Pritsche MR KLIMA Navi-App 3 Sitzer - Комбе со отворен сандак: слика 3
MAN TGE 3.140 Pritsche MR KLIMA Navi-App 3 Sitzer - Комбе со отворен сандак: слика 4
MAN TGE 3.140 Pritsche MR KLIMA Navi-App 3 Sitzer - Комбе со отворен сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

MAN TGE 3.140 Pritsche MR KLIMA Navi-App 3 Sitzer

Комбе со отворен сандак
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3140 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Објавено: 22час 24минБрој на оглас 15592

37 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 337 254 MKD
 • ≈ 40 628 USD
202410 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3140 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI MR Pritsche KLIMA FREISP AHK - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI MR Pritsche KLIMA FREISP AHK - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI MR Pritsche KLIMA FREISP AHK - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI MR Pritsche KLIMA FREISP AHK - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI MR Pritsche KLIMA FREISP AHK - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Volkswagen Crafter 35 Doka TDI MR Pritsche KLIMA FREISP AHK

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
2023200 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6140 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Објавено: 22час 25минБрој на оглас 15953

37 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 337 254 MKD
 • ≈ 40 628 USD
2023200 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6140 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI Pritsche lang AHK LED KLIMA - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI Pritsche lang AHK LED KLIMA - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI Pritsche lang AHK LED KLIMA - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI Pritsche lang AHK LED KLIMA - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Volkswagen Crafter 35 Doka TDI Pritsche lang AHK LED KLIMA - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Volkswagen Crafter 35 Doka TDI Pritsche lang AHK LED KLIMA

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202156200 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Објавено: 22час 26минБрој на оглас 15905

34 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 147 149 MKD
 • ≈ 37 324 USD
202156200 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6177 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Nicolaus-Otto-Str.2, D-49661 Cloppenburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 23
1 / 23
T1 new listing page - Комбиња со отворен сандак
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.