Користени и нови Комбиња со двојна кабина за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Комбиња со двојна кабина

565
Погледнете Комбиња на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 29
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
42474 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1018 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 49мин Број на оглас 74F22255

31 999,16EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 972 056,77 MKD
 • ≈ 34 313,48 USD
42474 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1018 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
59333 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7142 hpКорисна носивост: 1144 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 49мин Број на оглас 74F22390

29 888,24EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 841 958,58 MKD
 • ≈ 32 049,79 USD
59333 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7142 hpКорисна носивост: 1144 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
59333 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7142 hpКорисна носивост: 1144 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 49мин Број на оглас 74F22390a

29 888,24EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 841 958,58 MKD
 • ≈ 32 049,79 USD
59333 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7142 hpКорисна носивост: 1144 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
42474 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1018 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 49мин Број на оглас 74F22255b

31 999,16EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 972 056,77 MKD
 • ≈ 34 313,48 USD
42474 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1018 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
42474 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1018 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 49мин Број на оглас 74F22255a

31 999,16EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 972 056,77 MKD
 • ≈ 34 313,48 USD
42474 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1018 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
59333 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7142 hpКорисна носивост: 1144 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 50мин Број на оглас 74F22390b

29 888,24EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 841 958,58 MKD
 • ≈ 32 049,79 USD
59333 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7142 hpКорисна носивост: 1144 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
2015124200 kmдизелЕвро 6175 hpКорисна носивост: 2840 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 2час 39минБрој на оглас 80619

14 790EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 911 488 MKD
 • ≈ 15 859 USD
2015124200 kmдизелЕвро 6175 hpКорисна носивост: 2840 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 1
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 2
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 3
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 4
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS

Комби кипер, Комби со двојна кабина
202136955 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7165 hpБруто тежина: 3500 kg
Чешка република, Všechromy 75 Stránčice 251 63
Објавено: 3час 15мин

23 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 466 763 MKD
 • ≈ 25 521 USD
202136955 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7165 hpБруто тежина: 3500 kg
Чешка република, Všechromy 75 Stránčice 251 63
Контактирајте го продавачот
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 1
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 2
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 3
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 4
Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Peugeot Boxer 4H03, DOUBLECABIN - 7 SEATS

Комби кипер, Комби со двојна кабина
202136955 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7165 hpБруто тежина: 3500 kg
Чешка република, Všechromy 75 Stránčice 251 63
Објавено: 3час 15мин

23 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 466 763 MKD
 • ≈ 25 521 USD
202136955 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7165 hpБруто тежина: 3500 kg
Чешка република, Všechromy 75 Stránčice 251 63
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 213CDI Doka Pritsche - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz 213CDI Doka Pritsche - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz 213CDI Doka Pritsche - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz 213CDI Doka Pritsche - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz 213CDI Doka Pritsche - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz 213CDI Doka Pritsche

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
266491 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 5129 hpКорисна носивост: 630 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Neubeckumerstr. 123, D-59320 Ennigerloh, Germany
Објавено: 13час 8минБрој на оглас 196/23

8 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 551 576 MKD
 • ≈ 9 597 USD
266491 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 5129 hpКорисна носивост: 630 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Neubeckumerstr. 123, D-59320 Ennigerloh, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 21час 56минБрој на оглас 314825-314824

44 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 772 675 MKD
 • ≈ 48 244 USD
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 21час 57минБрој на оглас 314823

47 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 924 281 MKD
 • ≈ 50 882 USD
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 21час 57минБрој на оглас 314825-314824-1

44 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 772 675 MKD
 • ≈ 48 244 USD
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 21час 57минБрој на оглас 314823-1

47 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 924 281 MKD
 • ≈ 50 882 USD
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Renault MASTER - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 1
Renault MASTER - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 2
Renault MASTER - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 3
Renault MASTER - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 4
Renault MASTER - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Renault MASTER

Товарно комбе, Комби со двојна кабина
199631164 kmТНГ94 hp
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 22час 51минБрој на оглас 331980

1 203EUR

Аукција
 • ≈ 74 139 MKD
 • ≈ 1 290 USD
199631164 kmТНГ94 hp
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 516 3-Seiten Kipper Dautel AHK 3,5 - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 516 3-Seiten Kipper Dautel AHK 3,5 - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 516 3-Seiten Kipper Dautel AHK 3,5 - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 516 3-Seiten Kipper Dautel AHK 3,5 - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 516 3-Seiten Kipper Dautel AHK 3,5 - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

MERCEDES-BENZ Sprinter 516 3-Seiten Kipper Dautel AHK 3,5

Комби кипер, Комби со двојна кабина
201788930 kmдизелЕвро 6163 hpКорисна носивост: 2140 kgБруто тежина: 5000 kg
Германија, Meerbrede 9, 32107 Bad Salzuflen, Germany
Објавено: 23час 13минБрој на оглас 46-2

29 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 842 698 MKD
 • ≈ 32 062 USD
201788930 kmдизелЕвро 6163 hpКорисна носивост: 2140 kgБруто тежина: 5000 kg
Германија, Meerbrede 9, 32107 Bad Salzuflen, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S14EA8D Pritsche AHK 100 kW (136 PS)... - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Iveco Daily 35S14EA8D Pritsche AHK 100 kW (136 PS)... - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Iveco Daily 35S14EA8D Pritsche AHK 100 kW (136 PS)... - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Iveco Daily 35S14EA8D Pritsche AHK 100 kW (136 PS)... - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Iveco Daily 35S14EA8D Pritsche AHK 100 kW (136 PS)... - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35S14EA8D Pritsche AHK 100 kW (136 PS)...

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
202055750 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7136 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Speckenbeker Weg 116, 24113 Kiel, Germany
Објавено: 23час 22минБрој на оглас 28669

23 980EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 477 856 MKD
 • ≈ 25 714 USD
202055750 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7136 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Speckenbeker Weg 116, 24113 Kiel, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Untersetzung Sperre - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Untersetzung Sperre - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Untersetzung Sperre - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Untersetzung Sperre - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Untersetzung Sperre - Товарно комбе, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Untersetzung Sperre

Товарно комбе, Комби со двојна кабина
2003136550 kmдизелБрој на седишта: 6129 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gewerbestrasse 14 DE-86925 Fuchstal-Asch, Germany
Објавено: 1ден

22 689EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 398 293 MKD
 • ≈ 24 330 USD
2003136550 kmдизелБрој на седишта: 6129 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gewerbestrasse 14 DE-86925 Fuchstal-Asch, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Doka 1.Hand! - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Doka 1.Hand! - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Doka 1.Hand! - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Doka 1.Hand! - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Doka 1.Hand! - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI 4x4 Allrad Doka 1.Hand!

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
Ново2005144511 kmдизелБрој на седишта: 6129 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gewerbestrasse 14 DE-86925 Fuchstal-Asch, Germany
Објавено: 1ден

22 689EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 398 293 MKD
 • ≈ 24 330 USD
Ново2005144511 kmдизелБрој на седишта: 6129 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gewerbestrasse 14 DE-86925 Fuchstal-Asch, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI Doka 4x4 Allrad Untersetzung - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI Doka 4x4 Allrad Untersetzung - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI Doka 4x4 Allrad Untersetzung - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI Doka 4x4 Allrad Untersetzung - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI Doka 4x4 Allrad Untersetzung - Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI Doka 4x4 Allrad Untersetzung

Комбе со отворен сандак, Комби со двојна кабина
2009149878 kmдизелЕвро 4Број на седишта: 3150 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gewerbestrasse 14 DE-86925 Fuchstal-Asch, Germany
Објавено: 1ден

21 849EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 346 525 MKD
 • ≈ 23 429 USD
2009149878 kmдизелЕвро 4Број на седишта: 3150 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gewerbestrasse 14 DE-86925 Fuchstal-Asch, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 29
1 / 29
T1 new listing page - Комбиња со двојна кабина
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.