Користени и нови Комбиња ладилници за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Комбиња ладилници


   Страница 1 од 18 1/18   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Iveco DAILY 70C18 Schiebeplateu Hubbrille Luftfederung - Комбе ладилник
 22
84 900 EUR
Цена без ДДВ
Ново
30 km
Дизел
Број на седишта: 3
179 hp
Бруто тежина: 7 200 kg

Thomann Nutzfahrzeuge GmbH

5

Германија, 33100 Paderborn

Mercedes-Benz 311 SPRINTER IES KOFFER CARLSEN 5+5 - Комбе ладилник: слика 1
Mercedes-Benz 311 SPRINTER IES KOFFER CARLSEN 5+5 - Комбе ладилник: слика 2
Mercedes-Benz 311 SPRINTER IES KOFFER CARLSEN 5+5 - Комбе ладилник: слика 3
Mercedes-Benz 311 SPRINTER IES KOFFER CARLSEN 5+5 - Комбе ладилник: слика 4
Mercedes-Benz 311 SPRINTER IES KOFFER CARLSEN 5+5 - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Mercedes-Benz 311 SPRINTER IES KOFFER CARLSEN 5+5

2005 605 061 km Дизел Број на седишта: 3 110 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Белгија, HOOGSTRATEN
Објавено: 3мес 3ден

5 500 EUR

star
2005 605 061 km Дизел Број на седишта: 3 110 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Белгија, HOOGSTRATEN
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S17 Maxi Koelwagen MT 230V Carrier Slaapcabine Zwischenwand - Комбе ладилник: слика 1
Iveco Daily 35S17 Maxi Koelwagen MT 230V Carrier Slaapcabine Zwischenwand - Комбе ладилник: слика 2
Iveco Daily 35S17 Maxi Koelwagen MT 230V Carrier Slaapcabine Zwischenwand - Комбе ладилник: слика 3
Iveco Daily 35S17 Maxi Koelwagen MT 230V Carrier Slaapcabine Zwischenwand - Комбе ладилник: слика 4
Iveco Daily 35S17 Maxi Koelwagen MT 230V Carrier Slaapcabine Zwischenwand - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S17 Maxi Koelwagen MT 230V Carrier Slaapcabine Zwischenwand

2016 671 532 km Дизел Број на седишта: 2 170 hp Корисна носивост: 1 008 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Hoofddorp
Објавено: 4мес 4ден Број на оглас VX335T

14 950 EUR

star
2016 671 532 km Дизел Број на седишта: 2 170 hp Корисна носивост: 1 008 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Hoofddorp
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer 220V Navi LED Cruise Clima 9m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 1
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer 220V Navi LED Cruise Clima 9m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 2
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer 220V Navi LED Cruise Clima 9m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 3
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer 220V Navi LED Cruise Clima 9m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 4
Iveco Daily 35S14 140pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer 220V Navi LED Cruise Clima 9m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S14 140pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer 220V Navi LED Cruise Clima 9m3 Airco Cruise control

2019 126 938 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 787 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 55мин Број на оглас 70220825

29 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 126 938 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 787 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer Thermoking L1H1 4m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 1
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer Thermoking L1H1 4m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 2
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer Thermoking L1H1 4m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 3
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer Thermoking L1H1 4m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 4
Iveco Daily 35S16 160pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer Thermoking L1H1 4m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S16 160pk Automaat Koelwagen -20°C Vriezer Thermoking L1H1 4m3 Airco Cruise control

2019 61 642 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 1 349 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 11мин Број на оглас 70204259

26 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 61 642 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 1 349 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S17 3.0 170pk Automaat Koelwagen -20 Carrier Dag/nacht Slaapcabine Vriezer Clima Cruise 7m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 1
Iveco Daily 35S17 3.0 170pk Automaat Koelwagen -20 Carrier Dag/nacht Slaapcabine Vriezer Clima Cruise 7m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 2
Iveco Daily 35S17 3.0 170pk Automaat Koelwagen -20 Carrier Dag/nacht Slaapcabine Vriezer Clima Cruise 7m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 3
Iveco Daily 35S17 3.0 170pk Automaat Koelwagen -20 Carrier Dag/nacht Slaapcabine Vriezer Clima Cruise 7m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 4
Iveco Daily 35S17 3.0 170pk Automaat Koelwagen -20 Carrier Dag/nacht Slaapcabine Vriezer Clima Cruise 7m3 Airco Cruise control - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S17 3.0 170pk Automaat Koelwagen -20 Carrier Dag/nacht Slaapcabine Vriezer Clima Cruise 7m3 Airco Cruise control

2016 469 302 km Дизел Број на седишта: 2 170 hp Корисна носивост: 799 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 8час 23мин Број на оглас 70217525

14 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 469 302 km Дизел Број на седишта: 2 170 hp Корисна носивост: 799 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S16 35 S 16 L4/H2 Hi-matic - Комбе ладилник: слика 1
Iveco Daily 35S16 35 S 16 L4/H2 Hi-matic - Комбе ладилник: слика 2
Iveco Daily 35S16 35 S 16 L4/H2 Hi-matic - Комбе ладилник: слика 3
Iveco Daily 35S16 35 S 16 L4/H2 Hi-matic - Комбе ладилник: слика 4
Iveco Daily 35S16 35 S 16 L4/H2 Hi-matic - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Iveco Daily 35S16 35 S 16 L4/H2 Hi-matic

2020 80 000 km Дизел 156 hp Корисна носивост: 1 173 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Geffen
Објавено: 9час 33мин Број на оглас vvv-05-l
Прашајте за цена
star
2020 80 000 km Дизел 156 hp Корисна носивост: 1 173 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Geffen
email Контактирајте го продавачот
Citroën Jumper 165PK L4H2 Koelwagen 0°C Airco Kühl Kastenwagen 12m3 Airco - Комбе ладилник: слика 1
Citroën Jumper 165PK L4H2 Koelwagen 0°C Airco Kühl Kastenwagen 12m3 Airco - Комбе ладилник: слика 2
Citroën Jumper 165PK L4H2 Koelwagen 0°C Airco Kühl Kastenwagen 12m3 Airco - Комбе ладилник: слика 3
Citroën Jumper 165PK L4H2 Koelwagen 0°C Airco Kühl Kastenwagen 12m3 Airco - Комбе ладилник: слика 4
Citroën Jumper 165PK L4H2 Koelwagen 0°C Airco Kühl Kastenwagen 12m3 Airco - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Citroën Jumper 165PK L4H2 Koelwagen 0°C Airco Kühl Kastenwagen 12m3 Airco

2021 112 385 km Дизел Број на седишта: 3 165 hp Корисна носивост: 1 405 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 11час 17мин Број на оглас 70217673

24 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 112 385 km Дизел Број на седишта: 3 165 hp Корисна носивост: 1 405 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Citroën Jumper 130PK Koelwagen-20°C Koeler Vriezer Airco Thermo King Kühlkoffer Airco - Комбе ладилник: слика 1
Citroën Jumper 130PK Koelwagen-20°C Koeler Vriezer Airco Thermo King Kühlkoffer Airco - Комбе ладилник: слика 2
Citroën Jumper 130PK Koelwagen-20°C Koeler Vriezer Airco Thermo King Kühlkoffer Airco - Комбе ладилник: слика 3
Citroën Jumper 130PK Koelwagen-20°C Koeler Vriezer Airco Thermo King Kühlkoffer Airco - Комбе ладилник: слика 4
Citroën Jumper 130PK Koelwagen-20°C Koeler Vriezer Airco Thermo King Kühlkoffer Airco - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Citroën Jumper 130PK Koelwagen-20°C Koeler Vriezer Airco Thermo King Kühlkoffer Airco

2017 154 987 km Дизел Број на седишта: 3 130 hp Корисна носивост: 666 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 11час 17мин Број на оглас 70217138

21 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 154 987 km Дизел Број на седишта: 3 130 hp Корисна носивост: 666 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Renault Master 2.3DCI - Комбе ладилник: слика 1
Renault Master 2.3DCI - Комбе ладилник: слика 2
Renault Master 2.3DCI - Комбе ладилник: слика 3
Renault Master 2.3DCI - Комбе ладилник: слика 4
Renault Master 2.3DCI - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Renault Master 2.3DCI

2013 266 141 km Дизел Број на седишта: 2 100 hp Корисна носивост: 1 542 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 45мин Број на оглас 73939

2 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2013 266 141 km Дизел Број на седишта: 2 100 hp Корисна носивост: 1 542 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI

2017 211 347 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 17час 58мин Број на оглас YA67ZYK
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2017 211 347 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz SPRINTER 314CDI

2017 341 390 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 17час 59мин Број на оглас YA67ZYH
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2017 341 390 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
Peugeot BOXER 335 2.0 BLUE HDI PROFESSIONAL - Комбе ладилник: слика 1
Peugeot BOXER 335 2.0 BLUE HDI PROFESSIONAL - Комбе ладилник: слика 2
Peugeot BOXER 335 2.0 BLUE HDI PROFESSIONAL - Комбе ладилник: слика 3
Peugeot BOXER 335 2.0 BLUE HDI PROFESSIONAL - Комбе ладилник: слика 4
Peugeot BOXER 335 2.0 BLUE HDI PROFESSIONAL - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Peugeot BOXER 335 2.0 BLUE HDI PROFESSIONAL

2019 183 795 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 18час Број на оглас YN69BVC
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2019 183 795 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
IVECO 70C18 - Комбе ладилник: слика 1
IVECO 70C18 - Комбе ладилник: слика 2
IVECO 70C18 - Комбе ладилник: слика 3
IVECO 70C18 - Комбе ладилник: слика 4
IVECO 70C18 - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

IVECO 70C18

2018 344 000 km Дизел
Шпанија, Sevilla
Објавено: 19час 37мин

26 900 EUR

star
2018 344 000 km Дизел
Шпанија, Sevilla
email Контактирајте го продавачот
CITROEN JUMPY 125.29 PLANCHE -20ºC GC CARR - Комбе ладилник: слика 1
CITROEN JUMPY 125.29 PLANCHE -20ºC GC CARR - Комбе ладилник: слика 2
CITROEN JUMPY 125.29 PLANCHE -20ºC GC CARR - Комбе ладилник: слика 3
CITROEN JUMPY 125.29 PLANCHE -20ºC GC CARR - Комбе ладилник: слика 4
CITROEN JUMPY 125.29 PLANCHE -20ºC GC CARR - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

CITROEN JUMPY 125.29 PLANCHE -20ºC GC CARR

2016 258 000 km Дизел
Шпанија, Sevilla
Објавено: 19час 37мин

15 600 EUR

star
2016 258 000 km Дизел
Шпанија, Sevilla
email Контактирајте го продавачот
RENAULT MAXITY 140.35 - Комбе ладилник: слика 1
RENAULT MAXITY 140.35 - Комбе ладилник: слика 2
RENAULT MAXITY 140.35 - Комбе ладилник: слика 3
RENAULT MAXITY 140.35 - Комбе ладилник: слика 4
RENAULT MAXITY 140.35 - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

RENAULT MAXITY 140.35

2016 229 000 km Дизел
Шпанија, Sevilla
Објавено: 19час 37мин

17 100 EUR

star
2016 229 000 km Дизел
Шпанија, Sevilla
email Контактирајте го продавачот
Peugeot PARTNER L2H1 CHLODNIA MROZNIA [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 1
Peugeot PARTNER L2H1 CHLODNIA MROZNIA [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 2
Peugeot PARTNER L2H1 CHLODNIA MROZNIA [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 3
Peugeot PARTNER L2H1 CHLODNIA MROZNIA [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 4
Peugeot PARTNER L2H1 CHLODNIA MROZNIA [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Peugeot PARTNER L2H1 CHLODNIA MROZNIA [ Copy ]

2018 115 000 km Дизел Број на седишта: 3 99 hp Корисна носивост: 2 190 kg Бруто тежина: 2 940 kg
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 1ден

11 630 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 115 000 km Дизел Број на седишта: 3 99 hp Корисна носивост: 2 190 kg Бруто тежина: 2 940 kg
Полска, Tarnobrzeg
email Контактирајте го продавачот
Opel VIVARO CHLODNIA CARRIER +230V KLIMA NAVI EURO6 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 1
Opel VIVARO CHLODNIA CARRIER +230V KLIMA NAVI EURO6 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 2
Opel VIVARO CHLODNIA CARRIER +230V KLIMA NAVI EURO6 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 3
Opel VIVARO CHLODNIA CARRIER +230V KLIMA NAVI EURO6 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 4
Opel VIVARO CHLODNIA CARRIER +230V KLIMA NAVI EURO6 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Opel VIVARO CHLODNIA CARRIER +230V KLIMA NAVI EURO6 [ Copy ]

2017 223 000 km Дизел 117 hp Корисна носивост: 1 030 kg Бруто тежина: 2 800 kg
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 1ден

12 060 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 223 000 km Дизел 117 hp Корисна носивост: 1 030 kg Бруто тежина: 2 800 kg
Полска, Tarnobrzeg
email Контактирајте го продавачот
FIAT DOBLO MAXI CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 1
FIAT DOBLO MAXI CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 2
FIAT DOBLO MAXI CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 3
FIAT DOBLO MAXI CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 4
FIAT DOBLO MAXI CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
FIAT DOBLO MAXI CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 1
FIAT DOBLO MAXI CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 2

FIAT DOBLO MAXI CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ]

2016 102 000 km Дизел Број на седишта: 2 88 hp Корисна носивост: 1 035 kg Бруто тежина: 2 420 kg
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 1ден

9 990 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 102 000 km Дизел Број на седишта: 2 88 hp Корисна носивост: 1 035 kg Бруто тежина: 2 420 kg
Полска, Tarnobrzeg
Renault KANGOO MAXI CHLODNIA MROZNIA CARRIER KLIMA NAVI [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 1
Renault KANGOO MAXI CHLODNIA MROZNIA CARRIER KLIMA NAVI [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 2
Renault KANGOO MAXI CHLODNIA MROZNIA CARRIER KLIMA NAVI [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 3
Renault KANGOO MAXI CHLODNIA MROZNIA CARRIER KLIMA NAVI [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 4
Renault KANGOO MAXI CHLODNIA MROZNIA CARRIER KLIMA NAVI [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Renault KANGOO MAXI CHLODNIA MROZNIA CARRIER KLIMA NAVI [ Copy ]

2015 168 000 km Дизел Број на седишта: 2 88 hp Корисна носивост: 750 kg Бруто тежина: 2 200 kg
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 2ден

9 257 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 168 000 km Дизел Број на седишта: 2 88 hp Корисна носивост: 750 kg Бруто тежина: 2 200 kg
Полска, Tarnobrzeg
email Контактирајте го продавачот
FIAT DOBLO 1,3 MTJ CHLODNIA KLIMA euro5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 1
FIAT DOBLO 1,3 MTJ CHLODNIA KLIMA euro5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 2
FIAT DOBLO 1,3 MTJ CHLODNIA KLIMA euro5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 3
FIAT DOBLO 1,3 MTJ CHLODNIA KLIMA euro5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 4
FIAT DOBLO 1,3 MTJ CHLODNIA KLIMA euro5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

FIAT DOBLO 1,3 MTJ CHLODNIA KLIMA euro5 [ Copy ]

2016 137 000 km Дизел Број на седишта: 2 88 hp Корисна носивост: 730 kg Бруто тежина: 2 020 kg
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 2ден

9 257 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 137 000 km Дизел Број на седишта: 2 88 hp Корисна носивост: 730 kg Бруто тежина: 2 020 kg
Полска, Tarnobrzeg
email Контактирајте го продавачот
Iveco DAILY 70C18 Schiebeplateu Hubbrille Luftfederung - Комбе ладилник: слика 1
Iveco DAILY 70C18 Schiebeplateu Hubbrille Luftfederung - Комбе ладилник: слика 2
Iveco DAILY 70C18 Schiebeplateu Hubbrille Luftfederung - Комбе ладилник: слика 3
Iveco DAILY 70C18 Schiebeplateu Hubbrille Luftfederung - Комбе ладилник: слика 4
Iveco DAILY 70C18 Schiebeplateu Hubbrille Luftfederung - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Iveco DAILY 70C18 Schiebeplateu Hubbrille Luftfederung

Ново 30 km Дизел Број на седишта: 3 179 hp Бруто тежина: 7 200 kg
Германија, 33100 Paderborn
Објавено: 2ден

84 900 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 30 km Дизел Број на седишта: 3 179 hp Бруто тежина: 7 200 kg
Германија, 33100 Paderborn
email Контактирајте го продавачот
FIAT DOBLO LONG CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 1
FIAT DOBLO LONG CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 2
FIAT DOBLO LONG CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 3
FIAT DOBLO LONG CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 4
FIAT DOBLO LONG CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
FIAT DOBLO LONG CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 1
FIAT DOBLO LONG CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ] - Комбе ладилник: слика 2

FIAT DOBLO LONG CHLODNIA THERMOKING KLIMA EURO5 [ Copy ]

2016 143 000 km Дизел Број на седишта: 2 88 hp Корисна носивост: 1 000 kg Бруто тежина: 2 420 kg
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 2ден

9 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 143 000 km Дизел Број на седишта: 2 88 hp Корисна носивост: 1 000 kg Бруто тежина: 2 420 kg
Полска, Tarnobrzeg
1 2 3 18   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Vans - Refrigerated vans
t1 old