Користени и нови Комбиња кипери за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Комбиња кипери


   Страница 1 од 15 1/15   
Сортирај според:
Резултати по страница:
NISSAN Interstar S-CAB,3Seiten Kipper L2H1,N-CONNECTA - Комби кипер
 20
34 443.70 EUR
Цена без ДДВ
2022
6 311 km
Дизел
Број на седишта: 3
145 hp
Корисна носивост: 1 086 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

KTW Autohaus GmbH

7 M

Германија, Hildesheim

Број на оглас 73R20499

RENAULT MASTER - Комби кипер: слика 1
RENAULT MASTER - Комби кипер: слика 2
RENAULT MASTER - Комби кипер: слика 3
RENAULT MASTER - Комби кипер: слика 4
RENAULT MASTER - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

RENAULT MASTER

2007 Дизел 120 hp Корисна носивост: 1 527 kg
Шпанија, Palma de Mallorca
Објавено: 8мес Број на оглас 7413

12 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 Дизел 120 hp Корисна носивост: 1 527 kg
Шпанија, Palma de Mallorca
email Контактирајте го продавачот
Iveco ML75E16 3 S-Kipper PK 4200 9,4m-550 kg Greifer - Комби кипер: слика 1
Iveco ML75E16 3 S-Kipper PK 4200 9,4m-550 kg Greifer - Комби кипер: слика 2
Iveco ML75E16 3 S-Kipper PK 4200 9,4m-550 kg Greifer - Комби кипер: слика 3
Iveco ML75E16 3 S-Kipper PK 4200 9,4m-550 kg Greifer - Комби кипер: слика 4
Iveco ML75E16 3 S-Kipper PK 4200 9,4m-550 kg Greifer - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco ML75E16 3 S-Kipper PK 4200 9,4m-550 kg Greifer

2012 149 865 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија
Објавено: 1мес 28ден

35 800 EUR

star
2012 149 865 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70C18 Fassi F50 5T/M Kipper Benne Kraan Kraanwagen Tipper Cranetruck Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 70C18 Fassi F50 5T/M Kipper Benne Kraan Kraanwagen Tipper Cranetruck Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 70C18 Fassi F50 5T/M Kipper Benne Kraan Kraanwagen Tipper Cranetruck Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 70C18 Fassi F50 5T/M Kipper Benne Kraan Kraanwagen Tipper Cranetruck Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 70C18 Fassi F50 5T/M Kipper Benne Kraan Kraanwagen Tipper Cranetruck Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 70C18 Fassi F50 5T/M Kipper Benne Kraan Kraanwagen Tipper Cranetruck Cruise control

Ново 2023 4 642 km Дизел Број на седишта: 2 180 hp Корисна носивост: 3 500 kg Бруто тежина: 7 000 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 51мин Број на оглас 70206817

52 400 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 4 642 km Дизел Број на седишта: 2 180 hp Корисна носивост: 3 500 kg Бруто тежина: 7 000 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C14 140pk Kipper 6-zits 3.5t Trekhaak Clima Cruise Tipper Benne Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 35C14 140pk Kipper 6-zits 3.5t Trekhaak Clima Cruise Tipper Benne Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 35C14 140pk Kipper 6-zits 3.5t Trekhaak Clima Cruise Tipper Benne Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 35C14 140pk Kipper 6-zits 3.5t Trekhaak Clima Cruise Tipper Benne Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 35C14 140pk Kipper 6-zits 3.5t Trekhaak Clima Cruise Tipper Benne Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C14 140pk Kipper 6-zits 3.5t Trekhaak Clima Cruise Tipper Benne Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control

2019 68 921 km Дизел Број на седишта: 6 140 hp Корисна носивост: 736 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 15мин Број на оглас 70210978

29 300 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 68 921 km Дизел Број на седишта: 6 140 hp Корисна носивост: 736 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Dubbel Cabine 3 zijdige Kipper Navi Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Dubbel Cabine 3 zijdige Kipper Navi Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Dubbel Cabine 3 zijdige Kipper Navi Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Dubbel Cabine 3 zijdige Kipper Navi Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Dubbel Cabine 3 zijdige Kipper Navi Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Dubbel Cabine 3 zijdige Kipper Navi Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control

Ново 2023 18 km Дизел Број на седишта: 6 210 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 21мин Број на оглас 70170985

43 400 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 18 km Дизел Број на седишта: 6 210 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Kipper 3 zijdig DC Navi Tipper Benne Open laadbak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Kipper 3 zijdig DC Navi Tipper Benne Open laadbak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Kipper 3 zijdig DC Navi Tipper Benne Open laadbak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Kipper 3 zijdig DC Navi Tipper Benne Open laadbak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Kipper 3 zijdig DC Navi Tipper Benne Open laadbak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C21 210PK Automaat XL laadbak 360cm Kipper 3 zijdig DC Navi Tipper Benne Open laadbak Airco Dubbel cabine Cruise control

Ново 2023 283 km Дизел Број на седишта: 6 210 hp Корисна носивост: 372 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 23мин Број на оглас 70170981

44 900 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 283 km Дизел Број на седишта: 6 210 hp Корисна носивост: 372 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C21 Automaat 210PK XL bak 360cm Navi Hi-Connect 3 zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 35C21 Automaat 210PK XL bak 360cm Navi Hi-Connect 3 zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 35C21 Automaat 210PK XL bak 360cm Navi Hi-Connect 3 zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 35C21 Automaat 210PK XL bak 360cm Navi Hi-Connect 3 zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 35C21 Automaat 210PK XL bak 360cm Navi Hi-Connect 3 zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C21 Automaat 210PK XL bak 360cm Navi Hi-Connect 3 zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control

Ново 2023 263 km Дизел Број на седишта: 6 210 hp Корисна носивост: 372 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 23мин Број на оглас 70170979

44 900 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 263 km Дизел Број на седишта: 6 210 hp Корисна носивост: 372 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3 zijdige Kipper XL 360cm laadbak 3500kg trekgewicht Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3 zijdige Kipper XL 360cm laadbak 3500kg trekgewicht Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3 zijdige Kipper XL 360cm laadbak 3500kg trekgewicht Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3 zijdige Kipper XL 360cm laadbak 3500kg trekgewicht Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3 zijdige Kipper XL 360cm laadbak 3500kg trekgewicht Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3 zijdige Kipper XL 360cm laadbak 3500kg trekgewicht Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control

Ново 2023 166 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 372 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 25мин Број на оглас 70170969

41 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 166 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 372 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3-zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne 3500kg trekhaak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3-zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne 3500kg trekhaak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3-zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne 3500kg trekhaak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3-zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne 3500kg trekhaak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3-zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne 3500kg trekhaak Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C18 3.0 180PK 3-zijdige Kipper Dubbel Cabine Tipper Benne 3500kg trekhaak Airco Dubbel cabine Cruise control

Ново 2023 263 km Дизел Број на седишта: 6 180 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 25мин Број на оглас 70170967

42 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 263 km Дизел Број на седишта: 6 180 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C18 3.0L 3 zijdige Kipper XXL 360cm laadbak Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 35C18 3.0L 3 zijdige Kipper XXL 360cm laadbak Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 35C18 3.0L 3 zijdige Kipper XXL 360cm laadbak Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 35C18 3.0L 3 zijdige Kipper XXL 360cm laadbak Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 35C18 3.0L 3 zijdige Kipper XXL 360cm laadbak Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C18 3.0L 3 zijdige Kipper XXL 360cm laadbak Tipper Benne Airco Dubbel cabine Cruise control

Ново 2023 21 km Дизел Број на седишта: 6 180 hp Корисна носивост: 372 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 27мин Број на оглас 70170966

42 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 21 km Дизел Број на седишта: 6 180 hp Корисна носивост: 372 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S14 140pk Dubbele cabine Kipper Clima Cruise 3.5t Trekhaak Dubbel cabine Trekhaak - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 35S14 140pk Dubbele cabine Kipper Clima Cruise 3.5t Trekhaak Dubbel cabine Trekhaak - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 35S14 140pk Dubbele cabine Kipper Clima Cruise 3.5t Trekhaak Dubbel cabine Trekhaak - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 35S14 140pk Dubbele cabine Kipper Clima Cruise 3.5t Trekhaak Dubbel cabine Trekhaak - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 35S14 140pk Dubbele cabine Kipper Clima Cruise 3.5t Trekhaak Dubbel cabine Trekhaak - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S14 140pk Dubbele cabine Kipper Clima Cruise 3.5t Trekhaak Dubbel cabine Trekhaak

2018 76 657 km Дизел Број на седишта: 6 140 hp Корисна носивост: 955 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 55мин Број на оглас 70210668

24 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 76 657 km Дизел Број на седишта: 6 140 hp Корисна носивост: 955 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C16 Kipper Airco 3500kg Trekhaak Kist Toolbox Tipper Benne Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 35C16 Kipper Airco 3500kg Trekhaak Kist Toolbox Tipper Benne Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 35C16 Kipper Airco 3500kg Trekhaak Kist Toolbox Tipper Benne Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 35C16 Kipper Airco 3500kg Trekhaak Kist Toolbox Tipper Benne Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 35C16 Kipper Airco 3500kg Trekhaak Kist Toolbox Tipper Benne Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C16 Kipper Airco 3500kg Trekhaak Kist Toolbox Tipper Benne Airco Trekhaak Cruise control

2018 116 211 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 685 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 59мин Број на оглас 70216639

22 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 116 211 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 685 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne Airco Trekhaak - Комби кипер: слика 1
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne Airco Trekhaak - Комби кипер: слика 2
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne Airco Trekhaak - Комби кипер: слика 3
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne Airco Trekhaak - Комби кипер: слика 4
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne Airco Trekhaak - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne Airco Trekhaak

2018 62 279 km Дизел Број на седишта: 3 135 hp Корисна носивост: 760 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 10час 23мин Број на оглас 70209694

20 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 62 279 km Дизел Број на седишта: 3 135 hp Корисна носивост: 760 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne A/C Towbar - Комби кипер: слика 1
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne A/C Towbar - Комби кипер: слика 2
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne A/C Towbar - Комби кипер: слика 3
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne A/C Towbar - Комби кипер: слика 4
Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne A/C Towbar - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Ford Transit 130pk Kipper met kist Trekhaak Airco Tipper Benne A/C Towbar

2018 62 279 km Дизел Број на седишта: 3 135 hp Корисна носивост: 760 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 10час 25мин Број на оглас 70209694

20 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 62 279 km Дизел Број на седишта: 3 135 hp Корисна носивост: 760 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70C18 Kipper met Kraan Fassi F50A.0.23 Tipper Crane Kraanwagen Benne Cranetruck Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 70C18 Kipper met Kraan Fassi F50A.0.23 Tipper Crane Kraanwagen Benne Cranetruck Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 70C18 Kipper met Kraan Fassi F50A.0.23 Tipper Crane Kraanwagen Benne Cranetruck Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 70C18 Kipper met Kraan Fassi F50A.0.23 Tipper Crane Kraanwagen Benne Cranetruck Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 70C18 Kipper met Kraan Fassi F50A.0.23 Tipper Crane Kraanwagen Benne Cranetruck Airco Trekhaak Cruise control - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 70C18 Kipper met Kraan Fassi F50A.0.23 Tipper Crane Kraanwagen Benne Cranetruck Airco Trekhaak Cruise control

Ново 2023 10 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Бруто тежина: 7 000 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 12час 35мин Број на оглас 70219627

61 400 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 10 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Бруто тежина: 7 000 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 1
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 2
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 3
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 4
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper

2022 11 540 km Дизел 177 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Legden
Објавено: 14час 25мин Број на оглас 8287

59 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 11 540 km Дизел 177 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 1
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 2
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 3
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 4
Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Mercedes-Benz Atego 818 Euro 6 4x2 MEILLER-Dreiseitenkipper

2022 12 050 km Дизел 177 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Legden
Објавено: 14час 26мин Број на оглас 8286

59 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 12 050 km Дизел 177 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 1
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 2
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 3
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 4
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK*

2021 1 490 km Дизел Број на седишта: 7 131 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 14час 30мин Број на оглас j75161-1

29 890 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 1 490 km Дизел Број на седишта: 7 131 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 1
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 2
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 3
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 4
Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK* - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Ford Transit 350 HA Trend DoKa *7 Sitze*Klima*AHK*

2021 1 490 km Дизел Број на седишта: 7 131 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 14час 31мин Број на оглас j75161

29 890 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 1 490 km Дизел Број на седишта: 7 131 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
email Контактирајте го продавачот
Ford TRANSIT T350 2.2TDCI 125PS RWD - Комби кипер: слика 1
Ford TRANSIT T350 2.2TDCI 125PS RWD - Комби кипер: слика 2
Ford TRANSIT T350 2.2TDCI 125PS RWD - Комби кипер: слика 3
Ford TRANSIT T350 2.2TDCI 125PS RWD - Комби кипер: слика 4
Ford TRANSIT T350 2.2TDCI 125PS RWD - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Ford TRANSIT T350 2.2TDCI 125PS RWD

2013 228 061 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 58мин Број на оглас CV13BTF
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013 228 061 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Nissan Kipper, 2.5DI, 4x4, 2005, Manual Gear, 181000km, New Tyres - Комби кипер: слика 1
Nissan Kipper, 2.5DI, 4x4, 2005, Manual Gear, 181000km, New Tyres - Комби кипер: слика 2
Nissan Kipper, 2.5DI, 4x4, 2005, Manual Gear, 181000km, New Tyres - Комби кипер: слика 3
Nissan Kipper, 2.5DI, 4x4, 2005, Manual Gear, 181000km, New Tyres - Комби кипер: слика 4
Nissan Kipper, 2.5DI, 4x4, 2005, Manual Gear, 181000km, New Tyres - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Nissan Kipper, 2.5DI, 4x4, 2005, Manual Gear, 181000km, New Tyres

2005 181 000 km Дизел Корисна носивост: 820 kg Бруто тежина: 2 860 kg
Холандија, Ter aar
Објавено: 1ден Број на оглас NIS

8 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 181 000 km Дизел Корисна носивост: 820 kg Бруто тежина: 2 860 kg
Холандија, Ter aar
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70C17 HMF 270 K3 / BOX L=3039 mm - Комби кипер: слика 1
Iveco Daily 70C17 HMF 270 K3 / BOX L=3039 mm - Комби кипер: слика 2
Iveco Daily 70C17 HMF 270 K3 / BOX L=3039 mm - Комби кипер: слика 3
Iveco Daily 70C17 HMF 270 K3 / BOX L=3039 mm - Комби кипер: слика 4
Iveco Daily 70C17 HMF 270 K3 / BOX L=3039 mm - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 70C17 HMF 270 K3 / BOX L=3039 mm

2014 83 016 km Дизел 170 hp Корисна носивост: 2 975 kg Бруто тежина: 7 000 kg
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 3ден Број на оглас M497-6849

22 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 83 016 km Дизел 170 hp Корисна носивост: 2 975 kg Бруто тежина: 7 000 kg
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 15   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Vans - Tipper vans
t1 old