Комбе фургон Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G од Германија, 40880 EUR за продажба - ID: 8244217
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Mercedes-Benz Sprinter 316 Koffer - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 Koffer - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 Koffer - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 Koffer - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 Koffer - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Mercedes-Benz Sprinter 316 Koffer

Комбе фургон
2015490000 kmдизел160 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 8денБрој на оглас MOM3666

11 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 701 361 MKD
 • ≈ 12 191 USD
2015490000 kmдизел160 hpБруто тежина: 3500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 7G Koffer Kamera MBUX Spoiler - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 7G Koffer Kamera MBUX Spoiler - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 7G Koffer Kamera MBUX Spoiler - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 7G Koffer Kamera MBUX Spoiler - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 7G Koffer Kamera MBUX Spoiler - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 7G Koffer Kamera MBUX Spoiler

Комбе фургон
202149990 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 25денБрој на оглас 160773

36 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 267 118 MKD
 • ≈ 39 409 USD
202149990 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 316 Sprinter Koffer   LBW - Комбе фургон, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz 316 Sprinter Koffer   LBW - Комбе фургон, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz 316 Sprinter Koffer   LBW - Комбе фургон, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz 316 Sprinter Koffer   LBW - Комбе фургон, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz 316 Sprinter Koffer   LBW - Комбе фургон, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz 316 Sprinter Koffer LBW

Комбе фургон, Комби со двојна кабина
2018575439 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Westring 45 DE-33818 Leopoldshöhe, Germany
Објавено: 4мес 21ден

14 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 861 320 MKD
 • ≈ 14 972 USD
2018575439 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Westring 45 DE-33818 Leopoldshöhe, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI, Koffer - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI, Koffer - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI, Koffer - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI, Koffer - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI, Koffer - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI, Koffer

Комбе фургон
2018732000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Brückenstrasse 249-b, 52351 Dueren, Germany
Објавено: 1мес 13ден

8 395EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 516 484 MKD
 • ≈ 8 978 USD
2018732000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Brückenstrasse 249-b, 52351 Dueren, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 9G 4325 Koffer Luftfederung MBU - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 9G 4325 Koffer Luftfederung MBU - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 9G 4325 Koffer Luftfederung MBU - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 9G 4325 Koffer Luftfederung MBU - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 9G 4325 Koffer Luftfederung MBU - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 9G 4325 Koffer Luftfederung MBU

Комбе фургон
2023100 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3190 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 3мес 22денБрој на оглас 208075

51 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 192 423 MKD
 • ≈ 55 494 USD
2023100 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3190 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 4325 Dachspoiler LBW Klima MBUX - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 4325 Dachspoiler LBW Klima MBUX - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 4325 Dachspoiler LBW Klima MBUX - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 4325 Dachspoiler LBW Klima MBUX - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 4325 Dachspoiler LBW Klima MBUX - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 4325 Dachspoiler LBW Klima MBUX

Комбе фургон
202158790 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 3мес 5денБрој на оглас 134387

32 790EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 017 335 MKD
 • ≈ 35 067 USD
202158790 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 bakwagen laadklep! - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 bakwagen laadklep! - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 bakwagen laadklep! - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 bakwagen laadklep! - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 bakwagen laadklep! - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Mercedes-Benz Sprinter 316 bakwagen laadklep!

Комбе фургон
202284713 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 965 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 1мес 16денБрој на оглас 308025

38 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 393 240 MKD
 • ≈ 41 601 USD
202284713 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 965 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316CDI Klima Automatik RKB Koffer - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316CDI Klima Automatik RKB Koffer - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316CDI Klima Automatik RKB Koffer - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316CDI Klima Automatik RKB Koffer - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316CDI Klima Automatik RKB Koffer - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Mercedes-Benz Sprinter 316CDI Klima Automatik RKB Koffer

Комбе фургон
2015236000 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Raiffeisenstraße 44, 94110 Wegscheid, Germany
Објавено: 2мес 8ден

12 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 750 579 MKD
 • ≈ 13 047 USD
2015236000 kmдизелЕвро 5Број на седишта: 3163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Raiffeisenstraße 44, 94110 Wegscheid, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter316CDI Maxi Koffer,LBW,Automatik - Комбе фургон: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter316CDI Maxi Koffer,LBW,Automatik - Комбе фургон: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter316CDI Maxi Koffer,LBW,Automatik - Комбе фургон: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter316CDI Maxi Koffer,LBW,Automatik - Комбе фургон: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter316CDI Maxi Koffer,LBW,Automatik - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ Sprinter316CDI Maxi Koffer,LBW,Automatik

Комбе фургон
202162027 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 880 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 4мес 7денБрој на оглас 73F21640

36 888,24EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 269 456,73 MKD
 • ≈ 39 450,24 USD
202162027 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 880 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Koffer LBW Seitentür Klima - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Koffer LBW Seitentür Klima - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Koffer LBW Seitentür Klima - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Koffer LBW Seitentür Klima - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Koffer LBW Seitentür Klima - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Koffer LBW Seitentür Klima

Комбе фургон
2017288441 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpКорисна носивост: 670 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 1мес 18денБрој на оглас 1005444

16 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 039 737 MKD
 • ≈ 18 073 USD
2017288441 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpКорисна носивост: 670 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот

Комбе фургон Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G

Објавено: 2мес

Хм, се чини ставка продадена
Комбе фургон Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Комбе фургон Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес

ПРОДАДЕНО

40 880EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 515 056 MKD
 • ≈ 43 719 USD

12 Април 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G

Поставете оглас "Потребна е техника"
Бренд

Модел

Број на оглас

165296
Година на производство

2022
Километража

33300 km
Бруто тежина

3500 kg
Боја

сина
Локација

Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

поместување

2143 cc
излезна моќност

163 hp
менувач

DPF - филтер за дизел честички

Шасија/суспензија
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

Тело/надградба
должина на утовар

4300 mm
ширина на утовар

2050 mm
висина на утовар

2200 mm
Кабина/внатрешност
централна брава

серво волан

број на седишта

2
систем на навигација

Доплнително
помошник за паркирање

Повеќе информации
 • Damit Sie bestmöglich von uns beraten werden, bitten wir Sie um eine Terminvereinbarung
 • Herr Kiel betreut Sie gerne
 • Tel: 06652/9666-20

Spier Kofferaufbau

Laderaummaße: 4.300 x 2.050 x 2.200mm

Dachspoiler/Windabweiser

 • AR1 Achsübersetzung i = 3,692
 • BH1 HOLD-Funktion
 • C6L Multifunktionslenkrad
 • C71 Unterfahrschutz EG
 • CL1 Lenkrad in Neigung und Höhe verstellbar
 • CN2 Kühlergrillrahmen in Wagenfarbe
 • CW2 Wegfall Fahrzeugabsenkung
 • E07 Berganfahrhilfe
 • E1D Digitales Radio (DAB)
 • E1E Navigation
 • E1G Live Traffic Befähigung
 • E3M MBUX Multimediasystem mit 7 Zoll Touchscreen
 • ES0 Starthilfe - Kontakt
 • EX9 3 Jahre kostenfreie Kartendaten-Updates
 • EY5 Mercedes-Benz Notrufsystem
 • F68 Außenspiegel heizbar und elektrisch verstellbar
 • FF5 Ablage über Frontscheibe
 • FJ4 Ablagefach unter Cockpit
 • FK3 Kühlergrill verchromt
 • FQ6 Fach abschließbar in Ablage über Frontscheibe
 • FU5 Außenspiegel ohne Blinker
 • G42 7G-TRONIC PLUS
 • H20 Wärmedämmendes Glas rundum
 • HH9 halbautomatisch geregelt Klimaanlage TEMPMATIC
 • IE0 Baureihe C907 VS30 RWD
 • IG4 Standard
 • IG5 Basic
 • IL5 Linkslenker
 • IR6 Radstand 4325 mm, Überhang 1615 mm
 • IT4 3,5 Tonner
 • J10 Tachometer km/h
 • J55 Gurtwarneinrichtung für Beifahrersitz
 • J58 Gurtwarneinrichtung für Fahrersitz
 • J65 Aussentemperaturanzeige
 • JA8 Seitenwind-Assistent
 • JH3 Kommunikationsmodul (LTE) für digitale Dienste
 • K13 Haupttank 71 Liter
 • L07 Umrißleuchten
 • L44 Blinkleuchten seitlich vorn
 • L94 Wegfall Parklicht
 • LA2 Fahrlichtassistent
 • LB1 Seitliche Markierungsleuchten
 • LE1 Adaptives Bremslicht
 • MG3 Motor OM 651 DE 22 LA 120 kW (163 PS) 3800/min
 • MJ8 ECO Start-Stopp-Funktion
 • MP6 Motorausführung EURO VI
 • Q18 Schlußquerträger geschraubt
 • S22 Armlehne für Fahrersitz
 • S25 Armlehne für Beifahrersitz
 • SA5 Airbag Fahrer
 • SA6 Airbag Beifahrer
 • SB1 Komfort-Fahrersitz
 • SB2 Komfort-Beifahrersitz
 • SK2 Sitzbelegungserkennung Fahrersitz
 • T75 Haltegriffe für Einstieg Fahrer und Beifahrer
 • VF7 Stoff Maturin schwarz
 • Gerne unterbreiten wir Ihnen ein Angebot für die Inzahlungnahme Ihres gebrauchten Fahrzeugs.
 • Sollten Sie Ihr Fahrzeug leasen oder finanzieren wollen, unterbreiten wir Ihnen gerne ein individuelles Angebot.
 • Irrtümer und Zwischenverkauf vorbehalten
 • Herr Kiel betreut Sie gerne. 06652/9666-20
 • ПРОДАДЕНО

  40 880EUR

  Цена без ДДВ

  • ≈ 2 515 056 MKD
  • ≈ 43 719 USD

  12 Април 2024

  Do you want to know prices for the similar offers?

  Отвори директориум
  Архивирана реклама

  Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G

  Поставете оглас "Потребна е техника"

  Други серии на Комбиња MERCEDES-BENZ

  Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
  t1 old test archive
  t1 test archive - Van
  t1 test archive - Stefan Ebert GmbH