Користени и нови Комбиња фургони за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Комбиња фургони


   Страница 1 од 40 1/40   
Сортирај според:
Резултати по страница:
MAN TGE 3.180 Koffer Ladebordwand  - Комбе фургон
 30
Прашајте за цена
Ново
10 km
Дизел
Број на седишта: 3
177 hp
Бруто тежина: 3 500 kg

Thomann Nutzfahrzeuge GmbH

5

Германија, 33100 Paderborn

Volkswagen Crafter 2.0 TDI/ DSG Automaat/ Bakwagen/ Laadklep/ 21 KUB - Комбе фургон: слика 1
Volkswagen Crafter 2.0 TDI/ DSG Automaat/ Bakwagen/ Laadklep/ 21 KUB - Комбе фургон: слика 2
Volkswagen Crafter 2.0 TDI/ DSG Automaat/ Bakwagen/ Laadklep/ 21 KUB - Комбе фургон: слика 3
Volkswagen Crafter 2.0 TDI/ DSG Automaat/ Bakwagen/ Laadklep/ 21 KUB - Комбе фургон: слика 4
Volkswagen Crafter 2.0 TDI/ DSG Automaat/ Bakwagen/ Laadklep/ 21 KUB - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volkswagen Crafter 2.0 TDI/ DSG Automaat/ Bakwagen/ Laadklep/ 21 KUB

2018 228 883 km Дизел Број на седишта: 3 177 hp
Холандија, Hoofddorp
Објавено: 4мес 27ден Број на оглас 06544

22 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 228 883 km Дизел Број на седишта: 3 177 hp
Холандија, Hoofddorp
email Контактирајте го продавачот
MAN TGL 8.180 7.180 EU6 Möbel Koffer 7,16m Dif.Sper.  - Комбе фургон: слика 1
MAN TGL 8.180 7.180 EU6 Möbel Koffer 7,16m Dif.Sper.  - Комбе фургон: слика 2
MAN TGL 8.180 7.180 EU6 Möbel Koffer 7,16m Dif.Sper.  - Комбе фургон: слика 3
MAN TGL 8.180 7.180 EU6 Möbel Koffer 7,16m Dif.Sper.  - Комбе фургон: слика 4
MAN TGL 8.180 7.180 EU6 Möbel Koffer 7,16m Dif.Sper.  - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGL 8.180 7.180 EU6 Möbel Koffer 7,16m Dif.Sper.

2015 160 000 km Дизел Број на седишта: 3 179 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Fürth
Објавено: 1мес 10ден

17 890 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 160 000 km Дизел Број на седишта: 3 179 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Fürth
email Контактирајте го продавачот
IVECO Eurocargo 75E16 Eurotronic, Alu-Koffer ca. 5m - Комбе фургон: слика 1
IVECO Eurocargo 75E16 Eurotronic, Alu-Koffer ca. 5m - Комбе фургон: слика 2
IVECO Eurocargo 75E16 Eurotronic, Alu-Koffer ca. 5m - Комбе фургон: слика 3
IVECO Eurocargo 75E16 Eurotronic, Alu-Koffer ca. 5m - Комбе фургон: слика 4
IVECO Eurocargo 75E16 Eurotronic, Alu-Koffer ca. 5m - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

IVECO Eurocargo 75E16 Eurotronic, Alu-Koffer ca. 5m

257 651 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 2 540 kg Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Hamburg
Објавено: 3мин Број на оглас KUB2330265

26 979.83 EUR

Цена без ДДВ

star
257 651 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 2 540 kg Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Hamburg
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Bakwagen Automaat Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Bakwagen Automaat Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Bakwagen Automaat Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Bakwagen Automaat Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Bakwagen Automaat Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
videocam

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Bakwagen Automaat Meubelbak 21m3 Airco Cruise control

2010 181 177 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 950 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 3час 29мин Број на оглас 70217484

12 850 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 181 177 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 950 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Renault Master 130pk Bakwagen Laadklep Airco Koffer LBW Airco - Комбе фургон: слика 1
Renault Master 130pk Bakwagen Laadklep Airco Koffer LBW Airco - Комбе фургон: слика 2
Renault Master 130pk Bakwagen Laadklep Airco Koffer LBW Airco - Комбе фургон: слика 3
Renault Master 130pk Bakwagen Laadklep Airco Koffer LBW Airco - Комбе фургон: слика 4
Renault Master 130pk Bakwagen Laadklep Airco Koffer LBW Airco - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)
videocam

Renault Master 130pk Bakwagen Laadklep Airco Koffer LBW Airco

2019 162 991 km Дизел Број на седишта: 3 131 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 3час 29мин Број на оглас 70221055

21 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 162 991 km Дизел Број на седишта: 3 131 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Renault Master 165PK Laadklep Airco Cruise 2023 Nieuw! Bakwagen Meubelbak Koffer 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Renault Master 165PK Laadklep Airco Cruise 2023 Nieuw! Bakwagen Meubelbak Koffer 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Renault Master 165PK Laadklep Airco Cruise 2023 Nieuw! Bakwagen Meubelbak Koffer 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Renault Master 165PK Laadklep Airco Cruise 2023 Nieuw! Bakwagen Meubelbak Koffer 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Renault Master 165PK Laadklep Airco Cruise 2023 Nieuw! Bakwagen Meubelbak Koffer 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Renault Master 165PK Laadklep Airco Cruise 2023 Nieuw! Bakwagen Meubelbak Koffer 22m3 Airco Cruise control

Ново 2023 18 km Дизел Број на седишта: 3 165 hp Корисна носивост: 820 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 27мин Број на оглас 70200060

39 950 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 18 km Дизел Број на седишта: 3 165 hp Корисна носивост: 820 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C16 160pk Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35C16 160pk Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35C16 160pk Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35C16 160pk Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35C16 160pk Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C16 160pk Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control

2020 87 139 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 744 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 29мин Број на оглас 70199701

27 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 87 139 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 744 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C18 Automaat Navi Laadklep Dubbellucht Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35C18 Automaat Navi Laadklep Dubbellucht Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35C18 Automaat Navi Laadklep Dubbellucht Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35C18 Automaat Navi Laadklep Dubbellucht Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35C18 Automaat Navi Laadklep Dubbellucht Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C18 Automaat Navi Laadklep Dubbellucht Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise Airco Cruise control

Ново 2023 22 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 705 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 37мин Број на оглас 70184802

54 900 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 22 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 705 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C14 160pk Euro6 Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35C14 160pk Euro6 Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35C14 160pk Euro6 Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35C14 160pk Euro6 Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35C14 160pk Euro6 Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C14 160pk Euro6 Bakwagen Laadklep Airco Cruise Koffer LBW 20m3 Airco Cruise control

2020 89 819 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 445 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 55мин Број на оглас 70214931

27 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 89 819 km Дизел Број на седишта: 3 140 hp Корисна носивост: 445 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Renault Master 165PK Schuifzeil Laadklep Zeilen Bakwagen Airco Cruise Nieuw! Meubelbak Schuifzeilen 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Renault Master 165PK Schuifzeil Laadklep Zeilen Bakwagen Airco Cruise Nieuw! Meubelbak Schuifzeilen 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Renault Master 165PK Schuifzeil Laadklep Zeilen Bakwagen Airco Cruise Nieuw! Meubelbak Schuifzeilen 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Renault Master 165PK Schuifzeil Laadklep Zeilen Bakwagen Airco Cruise Nieuw! Meubelbak Schuifzeilen 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Renault Master 165PK Schuifzeil Laadklep Zeilen Bakwagen Airco Cruise Nieuw! Meubelbak Schuifzeilen 22m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Renault Master 165PK Schuifzeil Laadklep Zeilen Bakwagen Airco Cruise Nieuw! Meubelbak Schuifzeilen 22m3 Airco Cruise control

2023 10 km Дизел Број на седишта: 3 165 hp Корисна носивост: 965 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 5час 17мин Број на оглас 70200055

43 850 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 10 km Дизел Број на седишта: 3 165 hp Корисна носивост: 965 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 Nieuw NL bakwagen Lat om Lat Dhollandia Laadklep Meubelbak Airco Cruise 21m3 A/C Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S18 Nieuw NL bakwagen Lat om Lat Dhollandia Laadklep Meubelbak Airco Cruise 21m3 A/C Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S18 Nieuw NL bakwagen Lat om Lat Dhollandia Laadklep Meubelbak Airco Cruise 21m3 A/C Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S18 Nieuw NL bakwagen Lat om Lat Dhollandia Laadklep Meubelbak Airco Cruise 21m3 A/C Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S18 Nieuw NL bakwagen Lat om Lat Dhollandia Laadklep Meubelbak Airco Cruise 21m3 A/C Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 Nieuw NL bakwagen Lat om Lat Dhollandia Laadklep Meubelbak Airco Cruise 21m3 A/C Cruise control

Ново 2023 87 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 27мин Број на оглас 70185324

41 400 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 87 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 40C18 3.0 180pk Automaat Schuifdeuren Schuifzeil Schuifzeilen Bakwagen Curtain Schiebeplane 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 40C18 3.0 180pk Automaat Schuifdeuren Schuifzeil Schuifzeilen Bakwagen Curtain Schiebeplane 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 40C18 3.0 180pk Automaat Schuifdeuren Schuifzeil Schuifzeilen Bakwagen Curtain Schiebeplane 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 40C18 3.0 180pk Automaat Schuifdeuren Schuifzeil Schuifzeilen Bakwagen Curtain Schiebeplane 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 40C18 3.0 180pk Automaat Schuifdeuren Schuifzeil Schuifzeilen Bakwagen Curtain Schiebeplane 20m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 40C18 3.0 180pk Automaat Schuifdeuren Schuifzeil Schuifzeilen Bakwagen Curtain Schiebeplane 20m3 Airco Cruise control

2019 142 911 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 460 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 45мин Број на оглас 70207232

27 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 142 911 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 460 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Airco Cruise 2023 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Airco Cruise 2023 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Airco Cruise 2023 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Airco Cruise 2023 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Airco Cruise 2023 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Airco Cruise 2023 Airco Cruise control

Ново 2023 8 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 650 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 23мин Број на оглас 70200484

47 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 8 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 650 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control

Ново 2023 94 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 630 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 23мин Број на оглас 70170955

49 700 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 94 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 630 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Hi-Connect Laadklep Zijdeur Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Hi-Connect Laadklep Zijdeur Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Hi-Connect Laadklep Zijdeur Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Hi-Connect Laadklep Zijdeur Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Hi-Connect Laadklep Zijdeur Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 3.0 Automaat Hi-Connect Laadklep Zijdeur Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control

Ново 2023 298 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 530 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 25мин Број на оглас 70170953

49 700 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 298 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 530 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 Automaat Bakwagen Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S18 Automaat Bakwagen Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S18 Automaat Bakwagen Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S18 Automaat Bakwagen Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S18 Automaat Bakwagen Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 Automaat Bakwagen Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Koffer 21m3 Airco Cruise control

Ново 2023 99 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 530 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 25мин Број на оглас 70170952

49 700 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 99 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 530 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 3.0 180PK Automaat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Airco Cruise control

Ново 2023 302 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 530 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 47мин Број на оглас 70170951

49 700 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 302 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 530 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 Automaat Lat om Lat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S18 Automaat Lat om Lat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S18 Automaat Lat om Lat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S18 Automaat Lat om Lat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S18 Automaat Lat om Lat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 Automaat Lat om Lat Laadklep Zijdeur Navi Airco Cruise Bakwagen Meubelbak 21m3 Airco Cruise control

Ново 2023 104 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 533 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 49мин Број на оглас 70170950

49 700 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 104 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 533 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Laadklep Lat om lat Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Laadklep Lat om lat Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Laadklep Lat om lat Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Laadklep Lat om lat Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Laadklep Lat om lat Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Laadklep Lat om lat Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer 21m3 Airco Cruise control

Ново 2023 92 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 49мин Број на оглас 70170949

49 750 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 92 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Navi Lat om Lat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Navi Lat om Lat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Navi Lat om Lat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Navi Lat om Lat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Navi Lat om Lat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S18 Automaat Hi-Connect Navi Lat om Lat Laadklep Zijdeur Bakwagen Meubelbak Koffer Airco Cruise control

Ново 2023 264 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 1 092 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 51мин Број на оглас 70170948

49 700 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 264 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Корисна носивост: 1 092 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35S16 Laadklep Bakwagen Euro6 Nwe model Airco Meubelbak Koffer 18m3 Airco - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35S16 Laadklep Bakwagen Euro6 Nwe model Airco Meubelbak Koffer 18m3 Airco - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35S16 Laadklep Bakwagen Euro6 Nwe model Airco Meubelbak Koffer 18m3 Airco - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35S16 Laadklep Bakwagen Euro6 Nwe model Airco Meubelbak Koffer 18m3 Airco - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35S16 Laadklep Bakwagen Euro6 Nwe model Airco Meubelbak Koffer 18m3 Airco - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35S16 Laadklep Bakwagen Euro6 Nwe model Airco Meubelbak Koffer 18m3 Airco

2020 103 156 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 1 001 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 51мин Број на оглас 70218482

25 850 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 103 156 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 1 001 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C16 Dubbellucht Laadklep Meubelbak Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 35C16 Dubbellucht Laadklep Meubelbak Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 35C16 Dubbellucht Laadklep Meubelbak Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 35C16 Dubbellucht Laadklep Meubelbak Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 35C16 Dubbellucht Laadklep Meubelbak Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 35C16 Dubbellucht Laadklep Meubelbak Airco Cruise Koffer LBW Airco Cruise control

2019 109 599 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 685 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 51мин Број на оглас 70205278

24 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 109 599 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 685 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 40   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Vans - Box vans
t1 old