Користени и нови Електрични комбиња за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Електрични комбиња

78
Погледнете Комбиња на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
Mercedes-Benz eVito l2 elektrisch ! - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 1
Mercedes-Benz eVito l2 elektrisch ! - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 2
Mercedes-Benz eVito l2 elektrisch ! - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 3
Mercedes-Benz eVito l2 elektrisch ! - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 4
Mercedes-Benz eVito l2 elektrisch ! - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)
Електро

Mercedes-Benz eVito l2 elektrisch !

Товарно комбе, Електрично комбе
202135393 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3114 hp
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 22час 45минБрој на оглас 309746

16 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 041 525 MKD
 • ≈ 18 122 USD
202135393 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3114 hp
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 1
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 2
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 3
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 4
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)
Електро

Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] [ Copy ]

Мало комбе, Електрично комбе
201869000 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 2109 hpКорисна носивост: 600 kgБруто тежина: 2210 kg
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 1ден

10 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 671 752 MKD
 • ≈ 11 688 USD
201869000 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 2109 hpКорисна носивост: 600 kgБруто тежина: 2210 kg
Полска, Tarnobrzeg
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 1
MAN TGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 2
MAN TGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 3
MAN TGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 4
MAN TGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
Електро

MAN TGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15Airco Cruise control

Комбе фургон, Електрично комбе
202236777 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 70250463

19 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 229 492 MKD
 • ≈ 21 392 USD
202236777 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Transporter T 6.1 ABT e-Transporter L2H1 Airco DSG Automaat 6m3 Airco - Мало комбе, Електрично комбе: слика 1
Volkswagen Transporter T 6.1 ABT e-Transporter L2H1 Airco DSG Automaat 6m3 Airco - Мало комбе, Електрично комбе: слика 2
Volkswagen Transporter T 6.1 ABT e-Transporter L2H1 Airco DSG Automaat 6m3 Airco - Мало комбе, Електрично комбе: слика 3
Volkswagen Transporter T 6.1 ABT e-Transporter L2H1 Airco DSG Automaat 6m3 Airco - Мало комбе, Електрично комбе: слика 4
Volkswagen Transporter T 6.1 ABT e-Transporter L2H1 Airco DSG Automaat 6m3 Airco - Мало комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
Електро

Volkswagen Transporter T 6.1 ABT e-Transporter L2H1 Airco DSG Automaat 6m3 Airco

Мало комбе, Електрично комбе
202218899 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 2113 hpКорисна носивост: 663 kgБруто тежина: 2800 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 70245651

16 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 010 710 MKD
 • ≈ 17 586 USD
202218899 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 2113 hpКорисна носивост: 663 kgБруто тежина: 2800 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 1
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 2
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 3
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 4
Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ] - Мало комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)
Електро

Nissan E-NV200 OPTIMA ELEKTRYK 40 KWH KLIMA EURO6 [ Copy ]

Мало комбе, Електрично комбе
201869000 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 2109 hpКорисна носивост: 600 kgБруто тежина: 2210 kg
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 2ден

10 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 671 752 MKD
 • ≈ 11 688 USD
201869000 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 2109 hpКорисна носивост: 600 kgБруто тежина: 2210 kg
Полска, Tarnobrzeg
Контактирајте го продавачот
Volkswagen ID.Buzz Cargo 150 kW - Мало комбе, Електрично комбе: слика 1
Volkswagen ID.Buzz Cargo 150 kW - Мало комбе, Електрично комбе: слика 2
Volkswagen ID.Buzz Cargo 150 kW - Мало комбе, Електрично комбе: слика 3
Volkswagen ID.Buzz Cargo 150 kW - Мало комбе, Електрично комбе: слика 4
Volkswagen ID.Buzz Cargo 150 kW - Мало комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)
Електро

Volkswagen ID.Buzz Cargo 150 kW

Мало комбе, Електрично комбе
202214421 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3204 hpБруто тежина: 3000 kg
Луксембург, 59, RUE GABRIEL LIPPMANN L-6947 NIEDERANVEN, Luxemburg
Објавено: 7денБрој на оглас AT8958

38 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 397 356 MKD
 • ≈ 41 713 USD
202214421 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3204 hpБруто тежина: 3000 kg
Луксембург, 59, RUE GABRIEL LIPPMANN L-6947 NIEDERANVEN, Luxemburg
Контактирајте го продавачот
Goupil G4 Elektrische G4 Lithium met onkruidkoken opbouw MCN Empas - Комбе, Електрично комбе: слика 1
Goupil G4 Elektrische G4 Lithium met onkruidkoken opbouw MCN Empas - Комбе, Електрично комбе: слика 2
Goupil G4 Elektrische G4 Lithium met onkruidkoken opbouw MCN Empas - Комбе, Електрично комбе: слика 3
Goupil G4 Elektrische G4 Lithium met onkruidkoken opbouw MCN Empas - Комбе, Електрично комбе: слика 4
Goupil G4 Elektrische G4 Lithium met onkruidkoken opbouw MCN Empas - Комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Goupil G4 Elektrische G4 Lithium met onkruidkoken opbouw MCN Empas

Комбе, Електрично комбе
2017електро
Холандија, 8448 CE Heerenveen The Netherlands
Објавено: 7денБрој на оглас TPV79R
Аукција
2017електро
Холандија, 8448 CE Heerenveen The Netherlands
Контактирајте го продавачот
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 1
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 2
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 3
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 4
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
Електро

MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control

Товарно комбе, Електрично комбе
202229335 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 11денБрој на оглас 70249011

20 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 288 039 MKD
 • ≈ 22 411 USD
202229335 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 1
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 2
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 3
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 4
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)
Електро

MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control

Товарно комбе, Електрично комбе
202242609 kmелектроБрој на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 11денБрој на оглас 70249012

19 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 220 248 MKD
 • ≈ 21 232 USD
202242609 kmелектроБрој на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 1
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 2
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 3
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 4
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control

Комбе фургон, Електрично комбе
202239277 kmелектроБрој на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 11денБрој на оглас 70249007

19 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 226 411 MKD
 • ≈ 21 339 USD
202239277 kmелектроБрој на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 1
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 2
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 3
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 4
MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control - Комбе фургон, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

MAN eTGE 3.140 100% Elektrisch Automaat Bakwagen Navi Airco Cruise Meubelbak Koffer Gelsoten laadbak 15m3 Airco Cruise control

Комбе фургон, Електрично комбе
202241132 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 11денБрој на оглас 70246740

14 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 918 267 MKD
 • ≈ 15 977 USD
202241132 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3140 hpКорисна носивост: 831 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Renault KANGOO - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 1
Renault KANGOO - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 2
Renault KANGOO - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 3
Renault KANGOO - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 4
Renault KANGOO - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
Електро

Renault KANGOO

Товарно комбе, Електрично комбе
201396108 kmелектро
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 12денБрој на оглас 331888

552EUR

Аукција
 • ≈ 34 019 MKD
 • ≈ 591 USD
201396108 kmелектро
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 1
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 2
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 3
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 4
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
Електро

Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise 10m3 Airco Cruise control

Мало комбе, Електрично комбе
202225065 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 377 hpКорисна носивост: 1056 kgБруто тежина: 3100 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 14денБрој на оглас 70244217

19 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 214 085 MKD
 • ≈ 21 124 USD
202225065 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 377 hpКорисна носивост: 1056 kgБруто тежина: 3100 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise Camera 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 1
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise Camera 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 2
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise Camera 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 3
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise Camera 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 4
Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise Camera 10m3 Airco Cruise control - Мало комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Renault Master Z.E. 77PK L2H2 100% elektrisch ZE E-Tech Airco Cruise Camera 10m3 Airco Cruise control

Мало комбе, Електрично комбе
202124883 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 277 hpКорисна носивост: 1056 kgБруто тежина: 3100 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 14денБрој на оглас 70244706

18 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 152 456 MKD
 • ≈ 20 052 USD
202124883 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 277 hpКорисна носивост: 1056 kgБруто тежина: 3100 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Nissan E-NV200 ACENTA 80KW - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 1
Електро

Nissan E-NV200 ACENTA 80KW

Товарно комбе, Електрично комбе
202023309 kmелектро
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 16денБрој на оглас EY20KLO
Аукција
202023309 kmелектро
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz e-Sprinter 312 Airco Camera L2H2 Elektrisch 11m3 Airco - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 1
Mercedes-Benz e-Sprinter 312 Airco Camera L2H2 Elektrisch 11m3 Airco - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 2
Mercedes-Benz e-Sprinter 312 Airco Camera L2H2 Elektrisch 11m3 Airco - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 3
Mercedes-Benz e-Sprinter 312 Airco Camera L2H2 Elektrisch 11m3 Airco - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 4
Mercedes-Benz e-Sprinter 312 Airco Camera L2H2 Elektrisch 11m3 Airco - Товарно комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)
Електро

Mercedes-Benz e-Sprinter 312 Airco Camera L2H2 Elektrisch 11m3 Airco

Товарно комбе, Електрично комбе
202226583 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3115 hp
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 18денБрој на оглас 70248608

17 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 103 153 MKD
 • ≈ 19 194 USD
202226583 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 3115 hp
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Nissan NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 1
Nissan NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 2
Nissan NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 3
Nissan NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 4
Nissan NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
Електро

Nissan NV200

Комбе ладилник, Електрично комбе
201835800 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 298 hpБруто тежина: 2200 kg
Франција, ROUEN
Објавено: 22ден
Прашајте за цена
201835800 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 298 hpБруто тежина: 2200 kg
Франција, ROUEN
Контактирајте го продавачот
Nissan e-NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 1
Nissan e-NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 2
Nissan e-NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 3
Nissan e-NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 4
Nissan e-NV200 - Комбе ладилник, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
Електро

Nissan e-NV200

Комбе ладилник, Електрично комбе
201835800 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 298 hp
Франција, ROUEN
Објавено: 22ден
Прашајте за цена
201835800 kmелектроЕвро 6Број на седишта: 298 hp
Франција, ROUEN
Контактирајте го продавачот
Nissan E-NV200 Optima 40 kWh 200 KM WLTP 2x Schuifdeur Cruise Control Achteruitrijcamera Trekhaak Airco Bluetooth - Мало комбе, Електрично комбе: слика 1
Nissan E-NV200 Optima 40 kWh 200 KM WLTP 2x Schuifdeur Cruise Control Achteruitrijcamera Trekhaak Airco Bluetooth - Мало комбе, Електрично комбе: слика 2
Nissan E-NV200 Optima 40 kWh 200 KM WLTP 2x Schuifdeur Cruise Control Achteruitrijcamera Trekhaak Airco Bluetooth - Мало комбе, Електрично комбе: слика 3
Nissan E-NV200 Optima 40 kWh 200 KM WLTP 2x Schuifdeur Cruise Control Achteruitrijcamera Trekhaak Airco Bluetooth - Мало комбе, Електрично комбе: слика 4
Nissan E-NV200 Optima 40 kWh 200 KM WLTP 2x Schuifdeur Cruise Control Achteruitrijcamera Trekhaak Airco Bluetooth - Мало комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Nissan E-NV200 Optima 40 kWh 200 KM WLTP 2x Schuifdeur Cruise Control Achteruitrijcamera Trekhaak Airco Bluetooth

Мало комбе, Електрично комбе
2019105347 kmелектроБрој на седишта: 2109 hpКорисна носивост: 730 kgБруто тежина: 2220 kg
Холандија, Raamsdonksveer
Објавено: 22денБрој на оглас V668ZX

14 845EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 914 878 MKD
 • ≈ 15 918 USD
2019105347 kmелектроБрој на седишта: 2109 hpКорисна носивост: 730 kgБруто тежина: 2220 kg
Холандија, Raamsdonksveer
Контактирајте го продавачот
Toyota PROACE CITY Electric First Edition 50 kWh Standkachel 230 KM WLTP Actieradius Navigatie Camera Cruise Control Trekhaak - Мало комбе, Електрично комбе: слика 1
Toyota PROACE CITY Electric First Edition 50 kWh Standkachel 230 KM WLTP Actieradius Navigatie Camera Cruise Control Trekhaak - Мало комбе, Електрично комбе: слика 2
Toyota PROACE CITY Electric First Edition 50 kWh Standkachel 230 KM WLTP Actieradius Navigatie Camera Cruise Control Trekhaak - Мало комбе, Електрично комбе: слика 3
Toyota PROACE CITY Electric First Edition 50 kWh Standkachel 230 KM WLTP Actieradius Navigatie Camera Cruise Control Trekhaak - Мало комбе, Електрично комбе: слика 4
Toyota PROACE CITY Electric First Edition 50 kWh Standkachel 230 KM WLTP Actieradius Navigatie Camera Cruise Control Trekhaak - Мало комбе, Електрично комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Toyota PROACE CITY Electric First Edition 50 kWh Standkachel 230 KM WLTP Actieradius Navigatie Camera Cruise Control Trekhaak

Мало комбе, Електрично комбе
20224757 kmелектроБрој на седишта: 2136 hpКорисна носивост: 825 kgБруто тежина: 2390 kg
Холандија, Ramgatseweg 59 4941 VN Raamsdonksveer, The Netherlands
Објавено: 22денБрој на оглас VNX75V

27 445EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 691 399 MKD
 • ≈ 29 430 USD
20224757 kmелектроБрој на седишта: 2136 hpКорисна носивост: 825 kgБруто тежина: 2390 kg
Холандија, Ramgatseweg 59 4941 VN Raamsdonksveer, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
T1 new listing page - Електрични комбиња
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.