Користени и нови Интегрирани кампери за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Интегрирани кампери

138
Погледнете Кампери на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 7
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 1
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 2
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 3
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 4
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)
TOP

LAIKA ECOVIP H 720

Интегриран кампер
200464871 kmЕвро 3Број на седишта: 4
Италија, VIA GIUSEPPE VACCARO 11 40132 BOLOGNA BO, Italy
Објавено: 22час 21минБрој на оглас 20777402

38 000EUR

 • ≈ 2 341 890 MKD
 • ≈ 40 748 USD
200464871 kmЕвро 3Број на седишта: 4
Италија, VIA GIUSEPPE VACCARO 11 40132 BOLOGNA BO, Italy
Контактирајте го продавачот
HYMER-ERIBA .B594 Italian Edition - Интегриран кампер: слика 1
HYMER-ERIBA .B594 Italian Edition - Интегриран кампер: слика 2
HYMER-ERIBA .B594 Italian Edition - Интегриран кампер: слика 3
HYMER-ERIBA .B594 Italian Edition - Интегриран кампер: слика 4
HYMER-ERIBA .B594 Italian Edition - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

HYMER-ERIBA .B594 Italian Edition

Интегриран кампер
40122 kmЕвро 5Број на седишта: 4
Италија, VIA GIUSEPPE VACCARO 11 40132 BOLOGNA BO, Italy
Објавено: 5час 48минБрој на оглас 20986571

60 900EUR

 • ≈ 3 753 187 MKD
 • ≈ 65 304 USD
40122 kmЕвро 5Број на седишта: 4
Италија, VIA GIUSEPPE VACCARO 11 40132 BOLOGNA BO, Italy
Контактирајте го продавачот
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 1
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 2
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 3
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 4
LAIKA ECOVIP H 720 - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)
TOP

LAIKA ECOVIP H 720

Интегриран кампер
200464871 kmЕвро 3Број на седишта: 4
Италија, VIA GIUSEPPE VACCARO 11 40132 BOLOGNA BO, Italy
Објавено: 22час 21минБрој на оглас 20777402

38 000EUR

 • ≈ 2 341 890 MKD
 • ≈ 40 748 USD
200464871 kmЕвро 3Број на седишта: 4
Италија, VIA GIUSEPPE VACCARO 11 40132 BOLOGNA BO, Italy
Контактирајте го продавачот
Weinsberg CaraCore 650 MEG Automatik/180PS - Интегриран кампер: слика 1
Weinsberg CaraCore 650 MEG Automatik/180PS - Интегриран кампер: слика 2
Weinsberg CaraCore 650 MEG Automatik/180PS - Интегриран кампер: слика 3
Weinsberg CaraCore 650 MEG Automatik/180PS - Интегриран кампер: слика 4
Weinsberg CaraCore 650 MEG Automatik/180PS - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Weinsberg CaraCore 650 MEG Automatik/180PS

Интегриран кампер
Ново
Германија, Am Kanal 6 78652 Deißlingen-Lauffen, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас cw-18774752

108 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 6 686 713 MKD
 • ≈ 116 347 USD
Ново
Германија, Am Kanal 6 78652 Deißlingen-Lauffen, Germany
Контактирајте го продавачот
Weinsberg CaraCore 700 MEG 5 Pakete - Интегриран кампер: слика 1
Weinsberg CaraCore 700 MEG 5 Pakete - Интегриран кампер: слика 2
Weinsberg CaraCore 700 MEG 5 Pakete - Интегриран кампер: слика 3
Weinsberg CaraCore 700 MEG 5 Pakete - Интегриран кампер: слика 4
Weinsberg CaraCore 700 MEG 5 Pakete - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Weinsberg CaraCore 700 MEG 5 Pakete

Интегриран кампер
Ново
Германија, Am Kanal 6 78652 Deißlingen-Lauffen, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас cw-18024523

108 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 6 686 713 MKD
 • ≈ 116 347 USD
Ново
Германија, Am Kanal 6 78652 Deißlingen-Lauffen, Germany
Контактирајте го продавачот
Chrysler Dodge US Vintage XXL Autark STARK REDUZIERT !!! - Интегриран кампер: слика 1
Chrysler Dodge US Vintage XXL Autark STARK REDUZIERT !!! - Интегриран кампер: слика 2
Chrysler Dodge US Vintage XXL Autark STARK REDUZIERT !!! - Интегриран кампер: слика 3
Chrysler Dodge US Vintage XXL Autark STARK REDUZIERT !!! - Интегриран кампер: слика 4
Chrysler Dodge US Vintage XXL Autark STARK REDUZIERT !!! - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Chrysler Dodge US Vintage XXL Autark STARK REDUZIERT !!!

Интегриран кампер
Ново198254700 km
Германија, Brönninghauser Str. 35b, 33729 Bielefeld, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас Im Kundenauftrag

27 500EUR

 • ≈ 1 694 789 MKD
 • ≈ 29 489 USD
Ново198254700 km
Германија, Brönninghauser Str. 35b, 33729 Bielefeld, Germany
Контактирајте го продавачот
HYMER / ERIBA / HYMERCAR Exsis-i 580 Pure *9156 - Интегриран кампер: слика 1
HYMER / ERIBA / HYMERCAR Exsis-i 580 Pure *9156 - Интегриран кампер: слика 2
HYMER / ERIBA / HYMERCAR Exsis-i 580 Pure *9156 - Интегриран кампер: слика 3
HYMER / ERIBA / HYMERCAR Exsis-i 580 Pure *9156 - Интегриран кампер: слика 4
HYMER / ERIBA / HYMERCAR Exsis-i 580 Pure *9156 - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

HYMER / ERIBA / HYMERCAR Exsis-i 580 Pure *9156

Интегриран кампер
Ново2024
Германија, Am Höhenfeld 1, 84329 Wurmannsquick, Germany
Објавено: 1ден

96 462EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 944 827 MKD
 • ≈ 103 439 USD
Ново2024
Германија, Am Höhenfeld 1, 84329 Wurmannsquick, Germany
Контактирајте го продавачот
LAIKA .LAIKA ECOVIP 609 - Интегриран кампер: слика 1
LAIKA .LAIKA ECOVIP 609 - Интегриран кампер: слика 2
LAIKA .LAIKA ECOVIP 609 - Интегриран кампер: слика 3
LAIKA .LAIKA ECOVIP 609 - Интегриран кампер: слика 4
LAIKA .LAIKA ECOVIP 609 - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

LAIKA .LAIKA ECOVIP 609

Интегриран кампер
201827511 kmЕвро 6Број на седишта: 4
Италија, VIA GIUSEPPE VACCARO 11 40132 BOLOGNA BO, Italy
Објавено: 2денБрој на оглас 20973015

72 900EUR

 • ≈ 4 492 732 MKD
 • ≈ 78 172 USD
201827511 kmЕвро 6Број на седишта: 4
Италија, VIA GIUSEPPE VACCARO 11 40132 BOLOGNA BO, Italy
Контактирајте го продавачот
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 AUSSTELLER 2024 - Интегриран кампер: слика 1
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 AUSSTELLER 2024 - Интегриран кампер: слика 2
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 AUSSTELLER 2024 - Интегриран кампер: слика 3
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 AUSSTELLER 2024 - Интегриран кампер: слика 4
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 AUSSTELLER 2024 - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 AUSSTELLER 2024

Интегриран кампер
Ново2024Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Објавено: 2денБрој на оглас HY230147

204 900EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 12 627 720 MKD
 • ≈ 219 720 USD
Ново2024Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Контактирајте го продавачот
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 780 Aus Freistaat Rent Flotte - Интегриран кампер: слика 1

HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 780 Aus Freistaat Rent Flotte

Интегриран кампер
2023Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Објавено: 2денБрој на оглас HY230253

169 900EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 10 470 716 MKD
 • ≈ 182 188 USD
2023Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Контактирајте го продавачот
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 VOLLAUSSTATTUNG*AUSSTELLER* - Интегриран кампер: слика 1
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 VOLLAUSSTATTUNG*AUSSTELLER* - Интегриран кампер: слика 2
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 VOLLAUSSTATTUNG*AUSSTELLER* - Интегриран кампер: слика 3
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 VOLLAUSSTATTUNG*AUSSTELLER* - Интегриран кампер: слика 4
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 VOLLAUSSTATTUNG*AUSSTELLER* - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML-I 880 VOLLAUSSTATTUNG*AUSSTELLER*

Интегриран кампер
Ново2023Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Објавено: 2денБрој на оглас HY230149

199 900EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 12 319 577 MKD
 • ≈ 214 358 USD
Ново2023Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Контактирајте го продавачот
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EF / -2024-/ 180PS-9G AUTOMATIK - Интегриран кампер: слика 1
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EF / -2024-/ 180PS-9G AUTOMATIK - Интегриран кампер: слика 2
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EF / -2024-/ 180PS-9G AUTOMATIK - Интегриран кампер: слика 3
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EF / -2024-/ 180PS-9G AUTOMATIK - Интегриран кампер: слика 4
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EF / -2024-/ 180PS-9G AUTOMATIK - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EF / -2024-/ 180PS-9G AUTOMATIK

Интегриран кампер
Ново2024Евро 6
Германија, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Објавено: 4денБрој на оглас Nr.4689 - SOFORT VERFÜGBAR

110 000EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 6 779 157 MKD
 • ≈ 117 956 USD
Ново2024Евро 6
Германија, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Контактирајте го продавачот
LAIKA Ecovip 709 - Интегриран кампер: слика 1
LAIKA Ecovip 709 - Интегриран кампер: слика 2
LAIKA Ecovip 709 - Интегриран кампер: слика 3
LAIKA Ecovip 709 - Интегриран кампер: слика 4
LAIKA Ecovip 709 - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

LAIKA Ecovip 709

Интегриран кампер
201645800 kmЕвро 5Број на седишта: 4
Италија, Via Funtanin 1, 16148, Genova (Genova), Italy
Објавено: 6денБрој на оглас 20961662

74 900EUR

 • ≈ 4 615 989 MKD
 • ≈ 80 317 USD
201645800 kmЕвро 5Број на седишта: 4
Италија, Via Funtanin 1, 16148, Genova (Genova), Italy
Контактирајте го продавачот
Nie Arto PL 69 - Интегриран кампер: слика 1
Nie Arto PL 69 - Интегриран кампер: слика 2

nie Arto PL 69

Интегриран кампер
200673000 km
Германија, Lindenerstr. 48 D-52146 Würselen, Germany
Објавено: 7ден

46 000EUR

 • ≈ 2 834 920 MKD
 • ≈ 49 327 USD
200673000 km
Германија, Lindenerstr. 48 D-52146 Würselen, Germany
Контактирајте го продавачот
Carado INTEGRIERTE 338 PRO+*KURZFRISTIG*AB JUNI 24* - Интегриран кампер: слика 1

Carado INTEGRIERTE 338 PRO+*KURZFRISTIG*AB JUNI 24*

Интегриран кампер
Ново2024Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Објавено: 9денБрој на оглас CR24305

77 900EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 4 800 875 MKD
 • ≈ 83 534 USD
Ново2024Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Контактирајте го продавачот
Mercedes 711 - Интегриран кампер: слика 1
Mercedes 711 - Интегриран кампер: слика 2
Mercedes 711 - Интегриран кампер: слика 3
Mercedes 711 - Интегриран кампер: слика 4
Mercedes 711 - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (42)

Mercedes 711

Интегриран кампер
1994340000 km
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 9ден

11 471EUR

Аукција
 • ≈ 706 942 MKD
 • ≈ 12 300 USD
1994340000 km
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EB /- 2024- / EINZELBETTEN - Интегриран кампер: слика 1
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EB /- 2024- / EINZELBETTEN - Интегриран кампер: слика 2
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EB /- 2024- / EINZELBETTEN - Интегриран кампер: слика 3
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EB /- 2024- / EINZELBETTEN - Интегриран кампер: слика 4
Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EB /- 2024- / EINZELBETTEN - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Eura Mobil INTEGRA LINE 720 EB /- 2024- / EINZELBETTEN

Интегриран кампер
20244230 km
Германија, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Објавено: 11денБрој на оглас Nr.4893 - MF.24.Nr.89

106 980EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 6 593 038 MKD
 • ≈ 114 717 USD
20244230 km
Германија, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Контактирајте го продавачот
Niesmann + Bischoff FLAIR 920 WENN DANN FLAIR SCHÖNER WOHNEN - Интегриран кампер: слика 1
Niesmann + Bischoff FLAIR 920 WENN DANN FLAIR SCHÖNER WOHNEN - Интегриран кампер: слика 2
Niesmann + Bischoff FLAIR 920 WENN DANN FLAIR SCHÖNER WOHNEN - Интегриран кампер: слика 3
Niesmann + Bischoff FLAIR 920 WENN DANN FLAIR SCHÖNER WOHNEN - Интегриран кампер: слика 4
Niesmann + Bischoff FLAIR 920 WENN DANN FLAIR SCHÖNER WOHNEN - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Niesmann + Bischoff FLAIR 920 WENN DANN FLAIR SCHÖNER WOHNEN

Интегриран кампер
Ново2023Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Објавено: 11денБрој на оглас NI23009

383 285EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 23 621 356 MKD
 • ≈ 411 008 USD
Ново2023Евро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Контактирајте го продавачот
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML I 890 Autarkie-Paket Lithium - Интегриран кампер: слика 1
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML I 890 Autarkie-Paket Lithium - Интегриран кампер: слика 2
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML I 890 Autarkie-Paket Lithium - Интегриран кампер: слика 3
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML I 890 Autarkie-Paket Lithium - Интегриран кампер: слика 4
HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML I 890 Autarkie-Paket Lithium - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

HYMER / ERIBA / HYMERCAR B-KLASSE ML I 890 Autarkie-Paket Lithium

Интегриран кампер
202127200 kmЕвро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Објавено: 13денБрој на оглас HY21412

164 900EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 10 162 572 MKD
 • ≈ 176 827 USD
202127200 kmЕвро 6
Германија, Ohmstrasse 14 85254 Sulzemoos Deutschland
Контактирајте го продавачот
Carthago Chic C-Line 4.7 Hübstutz / Solar / - Интегриран кампер: слика 1
Carthago Chic C-Line 4.7 Hübstutz / Solar / - Интегриран кампер: слика 2
Carthago Chic C-Line 4.7 Hübstutz / Solar / - Интегриран кампер: слика 3
Carthago Chic C-Line 4.7 Hübstutz / Solar / - Интегриран кампер: слика 4
Carthago Chic C-Line 4.7 Hübstutz / Solar / - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Carthago Chic C-Line 4.7 Hübstutz / Solar /

Интегриран кампер
201797000 kmЕвро 6
Германија, Euregiostrasse 3 48455 Bad Bentheim/Gildehaus, Germany
Објавено: 13ден

52 500EUR

 • ≈ 3 235 506 MKD
 • ≈ 56 297 USD
201797000 kmЕвро 6
Германија, Euregiostrasse 3 48455 Bad Bentheim/Gildehaus, Germany
Контактирајте го продавачот
Sunlight Adventure I 67S 140PS, Automatik - Интегриран кампер: слика 1
Sunlight Adventure I 67S 140PS, Automatik - Интегриран кампер: слика 2
Sunlight Adventure I 67S 140PS, Automatik - Интегриран кампер: слика 3
Sunlight Adventure I 67S 140PS, Automatik - Интегриран кампер: слика 4
Sunlight Adventure I 67S 140PS, Automatik - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Sunlight Adventure I 67S 140PS, Automatik

Интегриран кампер
НовоЕвро 6
Германија, Alemannenstr. 33, 79689 Maulburg, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 9242358025NW

69 319EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 272 039 MKD
 • ≈ 74 332 USD
НовоЕвро 6
Германија, Alemannenstr. 33, 79689 Maulburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 7
1 / 7
T1 new listing page - Интегрирани кампери
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.