Користени и нови Кампери CARADO за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кампери CARADO


94
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 5 1/5   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Carado T 135 160PS*AUTOMATIK*AUSSTELLER* - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado T 135 160PS*AUTOMATIK*AUSSTELLER* - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado T 135 160PS*AUTOMATIK*AUSSTELLER* - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado T 135 160PS*AUTOMATIK*AUSSTELLER* - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado T 135 160PS*AUTOMATIK*AUSSTELLER* - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
Carado T 135 160PS*AUTOMATIK*AUSSTELLER* - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado T 135 160PS*AUTOMATIK*AUSSTELLER* - Полуинтегриран кампер: слика 2

Carado T 135 160PS*AUTOMATIK*AUSSTELLER*

2022 150 km Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 160 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 19час 29мин Број на оглас CR21524

69 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 150 km Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 160 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado EDITION_15 T459 FACE2FACE*QUEENSBETT*BEI UNS* - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado EDITION_15 T459 FACE2FACE*QUEENSBETT*BEI UNS* - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado EDITION_15 T459 FACE2FACE*QUEENSBETT*BEI UNS* - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado EDITION_15 T459 FACE2FACE*QUEENSBETT*BEI UNS* - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado EDITION_15 T459 FACE2FACE*QUEENSBETT*BEI UNS* - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Carado EDITION_15 T459 FACE2FACE*QUEENSBETT*BEI UNS*

2022 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 19час 29мин Број на оглас CR22219

71 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado I 338 erst 200 km ! Topausstattung - Интегриран кампер: слика 1
Carado I 338 erst 200 km ! Topausstattung - Интегриран кампер: слика 2
Carado I 338 erst 200 km ! Topausstattung - Интегриран кампер: слика 3
Carado I 338 erst 200 km ! Topausstattung - Интегриран кампер: слика 4
Carado I 338 erst 200 km ! Topausstattung - Интегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Carado I 338 erst 200 km ! Topausstattung

2023 200 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Stuhr
Објавено: 1ден

82 900 EUR

star
2023 200 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Stuhr
email Контактирајте го продавачот
Carado TEILINTEGRIERTE 447 9G AUTOMATIK*WINTERSALE* - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado TEILINTEGRIERTE 447 9G AUTOMATIK*WINTERSALE* - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado TEILINTEGRIERTE 447 9G AUTOMATIK*WINTERSALE* - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado TEILINTEGRIERTE 447 9G AUTOMATIK*WINTERSALE* - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado TEILINTEGRIERTE 447 9G AUTOMATIK*WINTERSALE* - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Carado TEILINTEGRIERTE 447 9G AUTOMATIK*WINTERSALE*

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 5ден Број на оглас CR24117

77 490 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado T 449 QUEENSBETT*HUBBETT*SOFORT* - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado T 449 QUEENSBETT*HUBBETT*SOFORT* - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado T 449 QUEENSBETT*HUBBETT*SOFORT* - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado T 449 QUEENSBETT*HUBBETT*SOFORT* - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado T 449 QUEENSBETT*HUBBETT*SOFORT* - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Carado T 449 QUEENSBETT*HUBBETT*SOFORT*

2022 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 5ден Број на оглас CR22510

69 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado EDITION_15 T338 ABVERKAUF*SEASON SALE* - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado EDITION_15 T338 ABVERKAUF*SEASON SALE* - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado EDITION_15 T338 ABVERKAUF*SEASON SALE* - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado EDITION_15 T338 ABVERKAUF*SEASON SALE* - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado EDITION_15 T338 ABVERKAUF*SEASON SALE* - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Carado EDITION_15 T338 ABVERKAUF*SEASON SALE*

2022 34 500 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 6ден Број на оглас CR22129

64 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 34 500 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado EDITION_15 T459 SEASON SALE*ABVERKAUF* - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado EDITION_15 T459 SEASON SALE*ABVERKAUF* - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado EDITION_15 T459 SEASON SALE*ABVERKAUF* - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado EDITION_15 T459 SEASON SALE*ABVERKAUF* - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado EDITION_15 T459 SEASON SALE*ABVERKAUF* - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Carado EDITION_15 T459 SEASON SALE*ABVERKAUF*

2022 17 154 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 7ден Број на оглас CR22374

63 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 17 154 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado A 464 MODELL 24*AUSSTELLER* - Алковен кампер: слика 1

Carado A 464 MODELL 24*AUSSTELLER*

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 9ден Број на оглас CR24138

73 482 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado T - EDITION24 338 AUTOMATIK*155PS*WEIß* - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado T - EDITION24 338 AUTOMATIK*155PS*WEIß* - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado T - EDITION24 338 AUTOMATIK*155PS*WEIß* - Полуинтегриран кампер: слика 3

Carado T - EDITION24 338 AUTOMATIK*155PS*WEIß*

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 155 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 9ден Број на оглас CR24287

70 990 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 155 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado VAN_EDITION15 337 NUR AN GEWERBE ODER HÄNDLER! - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado VAN_EDITION15 337 NUR AN GEWERBE ODER HÄNDLER! - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado VAN_EDITION15 337 NUR AN GEWERBE ODER HÄNDLER! - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado VAN_EDITION15 337 NUR AN GEWERBE ODER HÄNDLER! - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado VAN_EDITION15 337 NUR AN GEWERBE ODER HÄNDLER! - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Carado VAN_EDITION15 337 NUR AN GEWERBE ODER HÄNDLER!

2022 45 000 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Sulzemoos
Објавено: 14ден Број на оглас CR22282

47 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 45 000 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado T - EDITION24 447 NEUHEIT*MODELLJAHR 2024*LIVE* - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado T - EDITION24 447 NEUHEIT*MODELLJAHR 2024*LIVE* - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado T - EDITION24 447 NEUHEIT*MODELLJAHR 2024*LIVE* - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado T - EDITION24 447 NEUHEIT*MODELLJAHR 2024*LIVE* - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado T - EDITION24 447 NEUHEIT*MODELLJAHR 2024*LIVE* - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Carado T - EDITION24 447 NEUHEIT*MODELLJAHR 2024*LIVE*

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 155 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 14ден Број на оглас CR24017

77 990 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 155 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado A 464 Black Friday Sale - Алковен кампер: слика 1
Carado A 464 Black Friday Sale - Алковен кампер: слика 2
Carado A 464 Black Friday Sale - Алковен кампер: слика 3
Carado A 464 Black Friday Sale - Алковен кампер: слика 4
Carado A 464 Black Friday Sale - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Carado A 464 Black Friday Sale

2020 45 240 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 16ден Број на оглас CR21228

56 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2020 45 240 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado EDITION_15 T338 Abverkauf Mietwagen - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado EDITION_15 T338 Abverkauf Mietwagen - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado EDITION_15 T338 Abverkauf Mietwagen - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado EDITION_15 T338 Abverkauf Mietwagen - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado EDITION_15 T338 Abverkauf Mietwagen - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Carado EDITION_15 T338 Abverkauf Mietwagen

2022 18 889 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 18ден Број на оглас CR24050

65 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 18 889 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado TEILINTEGRIERTE 338 Fiat Ducato - Полуинтегриран кампер: слика 1

Carado TEILINTEGRIERTE 338 Fiat Ducato

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 21ден Број на оглас CR24253

69 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado EDITION_15 T459 - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado EDITION_15 T459 - Полуинтегриран кампер: слика 2
Carado EDITION_15 T459 - Полуинтегриран кампер: слика 3
Carado EDITION_15 T459 - Полуинтегриран кампер: слика 4
Carado EDITION_15 T459 - Полуинтегриран кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Carado EDITION_15 T459

2022 35 033 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 21ден Број на оглас CR22214

61 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 35 033 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado TEILINTEGRIERTE 447 Mit 9 Gang Wandlerautomatik - Полуинтегриран кампер: слика 1

Carado TEILINTEGRIERTE 447 Mit 9 Gang Wandlerautomatik

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 21ден Број на оглас CR24051

77 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado TEILINTEGRIERTE 447 AUTOMATIK für sofort - Полуинтегриран кампер: слика 1

Carado TEILINTEGRIERTE 447 AUTOMATIK für sofort

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 21ден Број на оглас CR24074

77 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado TEILINTEGRIERTE 448 Fiat Ducato - Полуинтегриран кампер: слика 1

Carado TEILINTEGRIERTE 448 Fiat Ducato

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 21ден Број на оглас CR24254

72 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Carado C 601 mit Aufstelldach - Кампер комбе: слика 1
Carado C 601 mit Aufstelldach - Кампер комбе: слика 2
Carado C 601 mit Aufstelldach - Кампер комбе: слика 3
Carado C 601 mit Aufstelldach - Кампер комбе: слика 4
Carado C 601 mit Aufstelldach - Кампер комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Carado C 601 mit Aufstelldach

2023 3 500 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Rott bei Landsberg
Објавено: 22ден

59 990 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 3 500 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Rott bei Landsberg
email Контактирајте го продавачот
Carado T - EDITION24 447 Automatik, Raumbad - Полуинтегриран кампер: слика 1
Carado T - EDITION24 447 Automatik, Raumbad - Полуинтегриран кампер: слика 2

Carado T - EDITION24 447 Automatik, Raumbad

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 155 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 23ден Број на оглас CR24223

74 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 155 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 5   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Campers - CARADO
t1 old