Користени и нови Алковен кампери за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Алковен кампери


   Страница 1 од 3 1/3   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Fiat 230 Hymer - Алковен кампер: слика 1
Fiat 230 Hymer - Алковен кампер: слика 2
Fiat 230 Hymer - Алковен кампер: слика 3
Fiat 230 Hymer - Алковен кампер: слика 4
Fiat 230 Hymer - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Fiat 230 Hymer

1994 178 485 km Нето тежина: 2 660 kg Бруто тежина: 3 200 kg Корисна носивост: 540 kg Дизел 100 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Breda
Објавено: 3ден Број на оглас 73927

2 500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
1994 178 485 km Нето тежина: 2 660 kg Бруто тежина: 3 200 kg Корисна носивост: 540 kg Дизел 100 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Forster A 699 HB,6Schl.Plät.Solar,TV,Sat,2xKlima,DuoCont - Алковен кампер: слика 1
Forster A 699 HB,6Schl.Plät.Solar,TV,Sat,2xKlima,DuoCont - Алковен кампер: слика 2
Forster A 699 HB,6Schl.Plät.Solar,TV,Sat,2xKlima,DuoCont - Алковен кампер: слика 3
Forster A 699 HB,6Schl.Plät.Solar,TV,Sat,2xKlima,DuoCont - Алковен кампер: слика 4
Forster A 699 HB,6Schl.Plät.Solar,TV,Sat,2xKlima,DuoCont - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Forster A 699 HB,6Schl.Plät.Solar,TV,Sat,2xKlima,DuoCont

2020 50 600 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Undenheim
Објавено: 6ден

56 800 EUR

star
2020 50 600 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Undenheim
email Контактирајте го продавачот
Forster A 699 VB,AHK,Aut.7Sitzer,180PS,1H,4.4t - Алковен кампер: слика 1
Forster A 699 VB,AHK,Aut.7Sitzer,180PS,1H,4.4t - Алковен кампер: слика 2
Forster A 699 VB,AHK,Aut.7Sitzer,180PS,1H,4.4t - Алковен кампер: слика 3
Forster A 699 VB,AHK,Aut.7Sitzer,180PS,1H,4.4t - Алковен кампер: слика 4
Forster A 699 VB,AHK,Aut.7Sitzer,180PS,1H,4.4t - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Forster A 699 VB,AHK,Aut.7Sitzer,180PS,1H,4.4t

2021 8 790 km Бруто тежина: 4 400 kg Дизел 177 hp 2-оски
Германија, Undenheim
Објавено: 6ден

65 400 EUR

star
2021 8 790 km Бруто тежина: 4 400 kg Дизел 177 hp 2-оски
Германија, Undenheim
email Контактирајте го продавачот
 Chevrolet Coachmen 3.0 Diesel - Алковен кампер: слика 1
 Chevrolet Coachmen 3.0 Diesel - Алковен кампер: слика 2
 Chevrolet Coachmen 3.0 Diesel - Алковен кампер: слика 3
 Chevrolet Coachmen 3.0 Diesel - Алковен кампер: слика 4
 Chevrolet Coachmen 3.0 Diesel - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Chevrolet Coachmen 3.0 Diesel

Шведска, Växjö
Објавено: 6ден

1 646 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
Carado A 132 Abverkauf Modell 22 - Алковен кампер: слика 1

Carado A 132 Abverkauf Modell 22

2022 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 11ден Број на оглас CR22083

67 490 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Eura Mobil ACTIVA ONE 630 LS / -2024- / 140PS / RAUMWUNDER - Алковен кампер: слика 1
Eura Mobil ACTIVA ONE 630 LS / -2024- / 140PS / RAUMWUNDER - Алковен кампер: слика 2
Eura Mobil ACTIVA ONE 630 LS / -2024- / 140PS / RAUMWUNDER - Алковен кампер: слика 3
Eura Mobil ACTIVA ONE 630 LS / -2024- / 140PS / RAUMWUNDER - Алковен кампер: слика 4
Eura Mobil ACTIVA ONE 630 LS / -2024- / 140PS / RAUMWUNDER - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Eura Mobil ACTIVA ONE 630 LS / -2024- / 140PS / RAUMWUNDER

2024 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
Објавено: 12ден Број на оглас Nr.2024 - VORLAUF

88 850 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2024 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
email Контактирајте го продавачот
Eura Mobil ACTIVA ONE 650 HS / -2024-/ EINZELBETTEN ALKOVEN - Алковен кампер: слика 1
Eura Mobil ACTIVA ONE 650 HS / -2024-/ EINZELBETTEN ALKOVEN - Алковен кампер: слика 2
Eura Mobil ACTIVA ONE 650 HS / -2024-/ EINZELBETTEN ALKOVEN - Алковен кампер: слика 3
Eura Mobil ACTIVA ONE 650 HS / -2024-/ EINZELBETTEN ALKOVEN - Алковен кампер: слика 4
Eura Mobil ACTIVA ONE 650 HS / -2024-/ EINZELBETTEN ALKOVEN - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Eura Mobil ACTIVA ONE 650 HS / -2024-/ EINZELBETTEN ALKOVEN

2024 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
Објавено: 12ден Број на оглас Nr.4697 - VORLAUF.2024

88 820 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2024 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
email Контактирајте го продавачот
Eura Mobil ACTIVA ONE 690 VB / -2024-/ 140PS / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 1
Eura Mobil ACTIVA ONE 690 VB / -2024-/ 140PS / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 2
Eura Mobil ACTIVA ONE 690 VB / -2024-/ 140PS / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 3
Eura Mobil ACTIVA ONE 690 VB / -2024-/ 140PS / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 4
Eura Mobil ACTIVA ONE 690 VB / -2024-/ 140PS / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Eura Mobil ACTIVA ONE 690 VB / -2024-/ 140PS / ETAGENBETTEN

2024 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
Објавено: 12ден Број на оглас Nr.2024 - VORLAUF

89 120 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2024 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
email Контактирајте го продавачот
Eura Mobil ACTIVA ONE 570 HS / -2024- / RUNDSITZGRUPPE HECK - Алковен кампер: слика 1
Eura Mobil ACTIVA ONE 570 HS / -2024- / RUNDSITZGRUPPE HECK - Алковен кампер: слика 2
Eura Mobil ACTIVA ONE 570 HS / -2024- / RUNDSITZGRUPPE HECK - Алковен кампер: слика 3
Eura Mobil ACTIVA ONE 570 HS / -2024- / RUNDSITZGRUPPE HECK - Алковен кампер: слика 4
Eura Mobil ACTIVA ONE 570 HS / -2024- / RUNDSITZGRUPPE HECK - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Eura Mobil ACTIVA ONE 570 HS / -2024- / RUNDSITZGRUPPE HECK

2024 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
Објавено: 12ден Број на оглас Nr.2024 - VORLAUF

86 250 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2024 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
email Контактирајте го продавачот
ROLLER TEAM KRONOS 284M, Ford Transit, 5 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 1
ROLLER TEAM KRONOS 284M, Ford Transit, 5 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 2
ROLLER TEAM KRONOS 284M, Ford Transit, 5 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 3
ROLLER TEAM KRONOS 284M, Ford Transit, 5 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 4
ROLLER TEAM KRONOS 284M, Ford Transit, 5 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

ROLLER TEAM KRONOS 284M, Ford Transit, 5 seats, (2024 model)

2024 10 km Ново Нето тежина: 2 998 kg Бруто тежина: 3 500 kg 2-оски
Романија, Cluj
Објавено: 12ден

56 900 EUR

star
2024 10 km Ново Нето тежина: 2 998 kg Бруто тежина: 3 500 kg 2-оски
Романија, Cluj
email Контактирајте го продавачот
ROLLER TEAM Kronos 295M, Ford Transit, 6 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 1
ROLLER TEAM Kronos 295M, Ford Transit, 6 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 2
ROLLER TEAM Kronos 295M, Ford Transit, 6 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 3
ROLLER TEAM Kronos 295M, Ford Transit, 6 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 4
ROLLER TEAM Kronos 295M, Ford Transit, 6 seats, (2024 model) - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
videocam

ROLLER TEAM Kronos 295M, Ford Transit, 6 seats, (2024 model)

2024 10 km Ново 128 hp Број на седишта: 6
Романија, Cluj
Објавено: 12ден

55 900 EUR

star
2024 10 km Ново 128 hp Број на седишта: 6
Романија, Cluj
email Контактирајте го продавачот
XGO DYNAMIC 35G, Peugeot Boxer 140HP, 6 seats (2024, in stock) - Алковен кампер: слика 1
XGO DYNAMIC 35G, Peugeot Boxer 140HP, 6 seats (2024, in stock) - Алковен кампер: слика 2
XGO DYNAMIC 35G, Peugeot Boxer 140HP, 6 seats (2024, in stock) - Алковен кампер: слика 3
XGO DYNAMIC 35G, Peugeot Boxer 140HP, 6 seats (2024, in stock) - Алковен кампер: слика 4
XGO DYNAMIC 35G, Peugeot Boxer 140HP, 6 seats (2024, in stock) - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
videocam

XGO DYNAMIC 35G, Peugeot Boxer 140HP, 6 seats (2024, in stock)

2024 9 km Ново Нето тежина: 2 700 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 800 kg Дизел 138 hp 2-оски Број на седишта: 6
Романија, Luna de Sus
Објавено: 12ден

47 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2024 9 km Ново Нето тежина: 2 700 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 800 kg Дизел 138 hp 2-оски Број на седишта: 6
Романија, Luna de Sus
email Контактирајте го продавачот
XGO DYNAMIC 69G Peugeot Boxer 140HP, 5 seats (2024 model) - Алковен кампер: слика 1
XGO DYNAMIC 69G Peugeot Boxer 140HP, 5 seats (2024 model) - Алковен кампер: слика 2
XGO DYNAMIC 69G Peugeot Boxer 140HP, 5 seats (2024 model) - Алковен кампер: слика 3
XGO DYNAMIC 69G Peugeot Boxer 140HP, 5 seats (2024 model) - Алковен кампер: слика 4
XGO DYNAMIC 69G Peugeot Boxer 140HP, 5 seats (2024 model) - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

XGO DYNAMIC 69G Peugeot Boxer 140HP, 5 seats (2024 model)

2024 10 km Ново Дизел 138 hp 2-оски
Романија, Luna de Sus
Објавено: 12ден

45 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2024 10 km Ново Дизел 138 hp 2-оски
Романија, Luna de Sus
email Контактирајте го продавачот
XGO DYNAMIC 39G, Peugeot Boxer 140HP, 7 seats, (model 2024) - Алковен кампер: слика 1
XGO DYNAMIC 39G, Peugeot Boxer 140HP, 7 seats, (model 2024) - Алковен кампер: слика 2
XGO DYNAMIC 39G, Peugeot Boxer 140HP, 7 seats, (model 2024) - Алковен кампер: слика 3
XGO DYNAMIC 39G, Peugeot Boxer 140HP, 7 seats, (model 2024) - Алковен кампер: слика 4
XGO DYNAMIC 39G, Peugeot Boxer 140HP, 7 seats, (model 2024) - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)
videocam

XGO DYNAMIC 39G, Peugeot Boxer 140HP, 7 seats, (model 2024)

2024 10 km Ново Нето тежина: 2 700 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 800 kg Дизел 138 hp Број на седишта: 7
Романија, Cluj
Објавено: 12ден

47 900 EUR

star
2024 10 km Ново Нето тежина: 2 700 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 800 kg Дизел 138 hp Број на седишта: 7
Романија, Cluj
email Контактирајте го продавачот
Carado ALKOVEN A464 PRO MODELL 2024*FRÜHJAHR 24* - Алковен кампер: слика 1

Carado ALKOVEN A464 PRO MODELL 2024*FRÜHJAHR 24*

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
Објавено: 14ден Број на оглас CR24124

68 778 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Etrusco A 7300 DB SOMMER24*6SITZE*6SCHLAFPLÄTZE* - Алковен кампер: слика 1
Etrusco A 7300 DB SOMMER24*6SITZE*6SCHLAFPLÄTZE* - Алковен кампер: слика 2
Etrusco A 7300 DB SOMMER24*6SITZE*6SCHLAFPLÄTZE* - Алковен кампер: слика 3
Etrusco A 7300 DB SOMMER24*6SITZE*6SCHLAFPLÄTZE* - Алковен кампер: слика 4
Etrusco A 7300 DB SOMMER24*6SITZE*6SCHLAFPLÄTZE* - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Etrusco A 7300 DB SOMMER24*6SITZE*6SCHLAFPLÄTZE*

2023 Ново Бруто тежина: 4 400 kg Дизел 179 hp 2-оски
Германија, Sulzemoos
Објавено: 17ден Број на оглас ET24018

91 380 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 Ново Бруто тежина: 4 400 kg Дизел 179 hp 2-оски
Германија, Sulzemoos
email Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

FORSTER A 699 EB Dörr Editionsmodell 2022

2022 25 000 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 139 hp 2-оски Број на седишта: 4 Изнајмување
Германија, Bliesen
Објавено: 19ден Број на оглас 850806

62 900 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2022 25 000 km Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 139 hp 2-оски Број на седишта: 4 Изнајмување
Германија, Bliesen
email Контактирајте го продавачот
Forster A 699 VB / 140PS / WINTER - PAKET / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 1
Forster A 699 VB / 140PS / WINTER - PAKET / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 2
Forster A 699 VB / 140PS / WINTER - PAKET / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 3
Forster A 699 VB / 140PS / WINTER - PAKET / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 4
Forster A 699 VB / 140PS / WINTER - PAKET / ETAGENBETTEN - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Forster A 699 VB / 140PS / WINTER - PAKET / ETAGENBETTEN

2023 25 km Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
Објавено: 26ден Број на оглас Nr.4799 - SOFORT VERFÜGBAR

69 560 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2023 25 km Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 140 hp 2-оски
Германија, Münster
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 312D Rimor 728 - Алковен кампер: слика 1
Mercedes-Benz 312D Rimor 728 - Алковен кампер: слика 2
Mercedes-Benz 312D Rimor 728 - Алковен кампер: слика 3
Mercedes-Benz 312D Rimor 728 - Алковен кампер: слика 4
Mercedes-Benz 312D Rimor 728 - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz 312D Rimor 728

1998
Италија, San Lorenzo
Објавено: 28ден Број на оглас BRMC1002
Прашајте за цена
star
1998
Италија, San Lorenzo
email Контактирајте го продавачот
Phoenix A 7500 G - Алковен кампер: слика 1
Phoenix A 7500 G - Алковен кампер: слика 2
Phoenix A 7500 G - Алковен кампер: слика 3
Phoenix A 7500 G - Алковен кампер: слика 4
Phoenix A 7500 G - Алковен кампер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Phoenix A 7500 G

1999 112 500 km Бруто тежина: 5 000 kg Дизел 122 hp 2-оски
Германија, Rott bei Landsberg
Објавено: 1мес 4ден

44 990 EUR

star
1999 112 500 km Бруто тежина: 5 000 kg Дизел 122 hp 2-оски
Германија, Rott bei Landsberg
email Контактирајте го продавачот
1 2 3   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Campers - Alcove motorhomes
t1 old